Hania Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gosiu , ja wiemże pewno nie macie czasu ale skrobnij choć klawiszem :razz:...jak minęła nocka;) Rozmawiałam z Małgosią i nocka minęła dobrze :lol:. Chłopak wreszczie padł :evil_lol: zmęczony. Quote
Rybc!a Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zagraj jest przecudownym młodym kawalerem. Oby wyrósł na pięknego, zdrowego mężczyznę. To zdjęcie mnie powaliło: Cudowny czort. Wcielenie Bajanka. Quote
sota36 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 A ja Wam cos glupiego przesylam - ale zabawnego! http://imgnew.thalys.com/ecard-noel-2006/en/ecard.swf Quote
mmbbaj Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Kochani :loveu:, właśnie wróciliśmy z wigilii u Bei. Najpierw poszliśmy we trójkę do Bajanka.. zapaliliśmy światełko, pobyliśmy z Nim i powiedziałam Zagrajowi, że tu śpi jego braciszek, którego bardzo kochamy... A potem do ogrodu przybiegła Dunia i Monia.. Były bardzo zaskoczone obecnością malucha i oglądały go sobie ;) Muszę przyznać, że nieco obawiałam się Moni bo Duni ufałam jako, że wychowywała już Bajanka.. I czekało mnie niezwykle miłe zaskoczenie :lol: Monieczka zakochała się po prostu w Zagrajku, który naprawdę dokuczał jej mocno! Gryzł po uszach, faflach, nogach, a ona przjmowała to z anielską wprost cierpliwością, pozwalała mu na wszystko :loveu: Całą naszą wizytę na przemian, szalały i podsypiały zmęczone :evil_lol: Dunia jedynie kontrolowała sytuację i od czasu do czasu "mówiła" Zagrajkowi co wolno, a czego nie... tego "nie" było więcej ;) Dla Zagraja jednak chyba emocji od wczoraj jest trochę za dużo bo momentami gryzł się po łapkach i płakał.. Był tak nakręcony, że nawet jak przybiegał do mnie "pod skrzydełka" to gryzł po rękach naprawdę mocno. Co prawda nie wiem czy przypadkiem nie chodzi tu o wymianę ząbków, może to mu dokucza :roll: Teraz, już jesteśmy w domu i nasz ancymonek padł i śpi. Po wyjściu z samochodu ciągnął do domu, a zaraz po wejściu ...siku i kupal :evil_lol: Ale co tam, ja się nie przejmuję powoli nauczy się jak zacznie bardziej unormowany tryb życia. Jesteśmy na etapie, że na dworze też robi więc i tak nie jest źle :lol: To była bardzo miła i ciepła wigilia :loveu: Jednak .. zbyt mało czasu upłynęło żeby wspomnienia nie wywołały łez, a moje myśli ciągle biegły pod jabłonkę.. do mojego Bajanka.. Kocham bardzo tego mojego chłopczyka, który tak wiele mnie nauczył, i był z nami tak krótko.. I kocham tego małego , bezbronnego, spragnionego miłości brzdąca, który śpi teraz na kanapie w otoczeniu swoich zabawek, tak ufnego, że wszystko jest w porządku, kiedy sprawdzi, że jesteśmy przy nim :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='Hania']Rozmawiałam z Małgosią i nocka minęła dobrze :lol:. Chłopak wreszczie padł :evil_lol: zmęczony.:pdziękuję Bea Małgosiu , jak miło że piszesz. Wyobrażam sobie jak rozrabiał Wasz Zagrajek z dziewczynkami Bei:loveu:. wiem ,że wspomnienie Bajanka przywołalo łzy ....u mnie tak jest co roku:cool3:... Dostałam od mojem mamci książkę tak bardzo reklamowaną na dogo ,,Marley i ja'':loveu:....i są tam ważne słowa ,że dom bez psa jest pusty:-( Quote
mmbbaj Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Na resztę fotek musicie poczekać do jutra bo za późno na obróbkę, a dziecko chce spać :evil_lol: A to Zagraj na wigilii Alu, ja już tą książkę przeczytałam, też ją mam.. Ja sama też dziś do Bei powiedziałam, że życie bez psów.. jest bez sensu. Kiedyś tego nie wiedziałam, ale Bajanek mnie tego nauczył .. i dlatego cieszę się bardzo, że Zagraj jest z nami... :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ;)no i którą kolędę mam zaśpiewać....:lol: Quote
samograj Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 NIE PATRZ NA MNIE, JA CI NIE PODPOWIEM, ZAGRAJKU!!! .....Ja nie patrzę na Ciebie , ja patrzę wgłąb...... Quote
bea100 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Witam z rana- stawiam kawkę z mleczkiem. Wieczór Wigilijny był cudowny- no a Zagraj? Oczywiście nasz aniołeczek grał pierwsze skrzypce:lol: Był naprawdę bardzo grzeczny i widać było, że się stara. Szybko nauczył się, że stół wigilijny to nie miejsce na które się włazi z butami :evil_lol: Dla mnie ważne było, że Zagrajek bardzo się koncentruje na Gosi i Marku (wogóle nie spuszczał ich z oka, nawet jak zasnął na troszkę to tak się ułożył, żeby ich oboje widzieć) a na ogrodzie pięknie przychodził na imię i widziałam jak się ślicznie pilnuje (Mareczki-pracujcie i utwalajcie i byle tego nie zaprzepaścić). Dunię- traktował z respektem-zresztą nie dało się inaczej bo ona wychowuje wszystkie szczeniaki i uczy je ogłady (ma zapędy belfrowskie :evil_lol: ). Z Monią się wielce zakumplowali (Haniu on traktuje Mońkę jak u Ciebie Irgę :evil_lol: ). Ślicznie się bawili. O dziwo Monia pozwoliła się nawet zagryzać (Mmbbaj ma fotki- jak wklei to zobaczycie). A jak Dunia podchodziła sprawdzać co się dzieje i powarkiwała, to Monia zaraz stawała pomiędzy nimi jakby mówiła ,,zostaw i odpuść, mój Ci on" :lol: Dzisiaj spotykamy się na obiadek i na psie pobieganie na ogrodzie, pogoda lepsza bo nie mży (jak wczoraj) i widzę słoneczko poranne :p Mam nadzieje, że i u Was pogoda lepsza. Miłego dnia kochani :loveu: Quote
sota36 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Kochani - witam w Boze Narodzenie!!! Malgosiu - kazdy, kto ma psa za TM ma tez swoja przyslowiowa jablonke, o ktorej mysli w wigilijny czas. Mowisz "kocham" i wiesz, ze to sa dwie rozne, ale fantastyczne milosci, ktorych nie mozna porownac. Bez psa jednak mozna zyc, jak to ktos powiedzial, ale... po co? Ta mysl bardzo mi sie podoba. Teraz macie malego zboja i Aniola wysoko - i to sie nazywa zycie. Szczescliwych Swiat Wam zycze i ...czekam na zdjecia Quote
sota36 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Kurcze - dalej nie ma fot ... my chemy foty! My chcemy foty na Swieta! Quote
mmbbaj Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 [quote name='sota36']Kurcze - dalej nie ma fot ... my chemy foty! My chcemy foty na Swieta! :lol: dziecko nie pozwala :evil_lol: Wyspał się dzisiaj ślicznie i rozrabia na całego! Wszędzie go pełno, musimy mieć oczy dookoła głowy no i bawić się :evil_lol: Quote
Hania Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='mmbbaj'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaki z siebie dumny. Quote
Behemot Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ile zdjęć! :multi: Małgosiu, dla mnie Zagrajek pozostanie Niuniusiem, dobrze? :lol: :loveu: Quote
Hania Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pdziękuję Bea No proszę pomylili mnie z Beą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Kochani witam Was w I dzien Swiat. Ale pieknie Zagraj wygladal na Wigilii. Piekny psiak, a jakie ma cudowne spojrzenie, juz sie nie moge doczekac kiedy Go poznam. Marku, Malgosiu kazdy kto ma psa za TM mysli o nim. Ale mamy tez psy, te ttu zyjace i kochamy je, inaczej,ale kochamy, a o tym za TM caly czas myslimy. Zycze Wam cudownych Swiat, pelnych milosci, radosci i szczescia. Dla Was i dla Waszego syneczka Zagraja. Quote
Alicja Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='Hania']No proszę pomylili mnie z Beą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sorry..........kurcze stydam:oops:/ ale ja też z tych z Sanatorium pod Klepsydrą;)/ Quote
Lucy* Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Gosiu !! Wszystkiego najlepszego. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, żadnego gniewu, smutku i przykrych okoliczności. Niech każdy dzień niesie ze sobą dużo radości. I co najważniejsze życzę Tobie, abyś miała dobrze się w przyszłości, gdzie ktoś obdarzy Cię całą masą miłości. życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy :p Quote
mmbbaj Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ja ją koffam;) Zagryzać :evil_lol: [quote name='Behemot'] Małgosiu, dla mnie Zagrajek pozostanie Niuniusiem, dobrze? :lol: :loveu: Dobrze :lol::loveu: [quote name='Hania']No proszę pomylili mnie z Beą :evil_lol: :evil_lol:... :eviltong: [quote name='shirrrapeira']Kochani witam Was w I dzien Swiat. Ale pieknie Zagraj wygladal na Wigilii. Piekny psiak, a jakie ma cudowne spojrzenie, juz sie nie moge doczekac kiedy Go poznam. Marku, Malgosiu kazdy kto ma psa za TM mysli o nim. Ale mamy tez psy, te ttu zyjace i kochamy je, inaczej,ale kochamy, a o tym za TM caly czas myslimy. Zycze Wam cudownych Swiat, pelnych milosci, radosci i szczescia. Dla Was i dla Waszego syneczka Zagraja. Wiem.. i bardzo Zagraja kochamy :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:sorry..........kurcze stydam:oops:/ ale ja też z tych z Sanatorium pod Klepsydrą;)/ :eviltong: No i parę zdjęć z wczoraj i dzisiaj Zagraj z Dunią szaleństwa z Monią :lol: To moja pani :p Wróciliśmy od Bei. Psy szalały :lol: Jak miło na nie patrzeć :loveu: Ogromnie się cieszymy bo Zagraj wspaniale nas pilnuje i ślicznie przychodzi na wołanie! Jak tylko wysiądzie z samochodu, ciągnie do klatki, a od windy pędzi po prostu pod drzwi i trafia idealnie! Wpada do mieszkania i z miejsca sprawdza czy są jego zabawki i uspokaja się, że wrócił do siebie :loveu: Teraz padł i śpi za moimi plecami... i co jakiś czas sprawdza czy jestem :loveu: Quote
sota36 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Zagraj - spi? A to nowinka:) ! Ciekawe jak dlugo - znow pewno jakis kwadransik :) Quote
Behemot Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Zagraj z Dunią Och, jak Niuniuś rzucił się cioci Duni na szyję :loveu: Takie słodkie dzieciątko macie w domu, Małgosiu, Marku :loveu: A jak tam kupalki? :cool3: Quote
sota36 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Behemot napisał(a): A jak tam kupalki? :cool3: pewnie robi tez w domku i ...oni sa z tego powodu szczesliwi - hihihi Quote
Recommended Posts