Cerber Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dzień donbry,.... piękna ta przeróbka jest...:loveu: :loveu: ja też pozwoliłam sobie zrobic dla was przeróbkę zagrajka,a nawet 3, ale one nie są świąteczne, tylko takie zwykłe i nie wiem czy wam się spodobają, bo moja koleżanka jak zobaczyła jedna z tych przeróbek to bardzo ją rozśmieszyła... Oto i one: oto własnie ta śmieszna fotka, z której ta koleżanka sie tak śmiała :D Quote
sota36 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A ja ciagle placze tu zagladajac, ale ztym mi jest baardzo dobrze!!! p.s. a buziaka w nosek od cioci Joli dostal? HE? Quote
Vogue Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ZAGRAJKOWI chyba podoba sie DIABELEK:evil_lol: Bardzo jestem wzruszona widzac znow usmiech na Waszych twarzach.:lol: Niech sie malutki zdrowo chowa:lol: Quote
Behemot Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 sota36 napisał(a):A ja ciagle placze tu zagladajac, ale ztym mi jest baardzo dobrze!!! p.s. a buziaka w nosek od cioci Joli dostal? HE? A ja poproszę ucałować ode mnie Zagrajka w te niechodzone poduszeczki :oops: Tylko powiedzcie, że to od cioci Behemot :oops: Quote
Ania W Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Bajankowie vel Zagrajki życzę Wam Spokojnych, Zdrowych i Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku samych radosnych dni i duuużo zdrowia dla całej rodziny! :tree1: Dla Zagraja proszę o specjalne świąteczne głaski ! Ależ Wy macie teraz emocji !:p Quote
Agga Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ło matko ale zadzior :evil_lol: Piekności. Quote
samograj Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Agga'] Ło matko ale zadzior :evil_lol: Piekności. ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO OGLADANIA ZAGRAJKOWYCH ZDJĘĆ!!! CIESZĘ SIĘ Z WAMI , GOSIU i MARKU, ALE JUŻ MAM DOSYĆ!!! TO MOJE OSTATNIE SŁOWO NA DOGO, PÓKI MI NIE PRZEJDZIE - ZA POSTA WKLEJONEGO U WAS, A DOTYCZĄCEGO BANNERKÓW (pomocy przy ich odsyłaniu i pocięciu na kawałki) DOSTAŁAM UPOMNIENIE OD MOD EWELINY!!! ODECHCIEWA MI SIĘ WSZYSTKIEGO, CZEGO SIE TKNĘ TO MODOWI NIE PASI!!!! POZDRAWIAM, SORRY, ŻE NIE BĘDĘ WAM KIBICOWAĆ!!! KIEDYŚ SOBIE POCZYTAM !!! Quote
Marta_Ares Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witam ogladalam album z zdjeciami, Zagraj jest sliczny:loveu: :loveu: Lui ta przeróbka jest swietnaaa:loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='samograj']ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO OGLADANIA ZAGRAJKOWYCH ZDJĘĆ!!! CIESZĘ SIĘ Z WAMI , GOSIU i MARKU, ALE JUŻ MAM DOSYĆ!!! TO MOJE OSTATNIE SŁOWO NA DOGO, PÓKI MI NIE PRZEJDZIE - ZA POSTA WKLEJONEGO U WAS, A DOTYCZĄCEGO BANNERKÓW (pomocy przy ich odsyłaniu i pocięciu na kawałki) DOSTAŁAM UPOMNIENIE OD MOD EWELINY!!! ODECHCIEWA MI SIĘ WSZYSTKIEGO, CZEGO SIE TKNĘ TO MODOWI NIE PASI!!!! POZDRAWIAM, SORRY, ŻE NIE BĘDĘ WAM KIBICOWAĆ!!! KIEDYŚ SOBIE POCZYTAM !!! Ewelina - wyluzuj, Swieta ida! Za niedlugo, to juz czlowiek sie bedzie bal wlasnego cienia, bo upomnienie dostanie :) Quote
odJuki Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Właśnie wróciłam do domu i szybko tu zaglądam z nadzieją, że są już zdjęcia Zagrajka z NOWĄ RODZINĄ i ...:loveu: :loveu: :loveu: ! Buziaczki dla malucha, jest cudny :kiss_2: ! Obejrzałam zdjęcia w galerii, chyba już jesteście "zakręceni"! Mój syn tylko krzyknął - "już116 zdjęć!", cieszę się z Wami:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
bea100 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='rekma']W naszym domu znowu słychać śmiech, rozdawane całusy i słowa "kocham cię". Wiecie co? To najpiękniejsze dzisiaj słowa i na takie słowa długo czekałam :multi: Teraz spokojnie lecę do garów tzn dokładnie do sałatki jarzynowej (której nie znoszę robić bo drobne siekanie przekracza moją cierpliwość :evil_lol: ) Samograj: wyluzuj i Ty...idą święta, idą święta :p Quote
shirrrapeira Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kochani tak sie ciesze, ze widze znow ten usmiech,ten pelen radosci, pelen milosci usmiech na waszych Twarzach. Ciesze sie, ze bedziemy mogli sie kiedys spotkac i poznam wreszcie takiego cudownego, o pieknych oczach psa. Ogara, ktorego nie znam. Mam nadzieje, ze jest lagodny. Kocham takie psy z pieknymi duzymi oczami i dlugim pysiem i takimi niezgrabnymi lapkami. Quote
Patka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 straszliwie się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
rekma Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Odwiedziła nas sąsiadka, dawna miłość Bajanka – Gipsy. Była świetna zabawa, poszczekiwanie, dawanie zabaweczek i ... Udało się pospac kolejne 5 min. Potem przyszła Gipsy Quote
Vectra Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Pięknie ubrana pachnie choinka. Przy stole siedzi cała rodzinka i wszyscy razem życzymy Ci szczerze Radosnych Świat w miłości i wierze Quote
Vogue Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='rekma']Odwiedziła nas sąsiadka, dawna miłość Bajanka – Gipsy. Była świetna zabawa, poszczekiwanie, dawanie zabaweczek i ... Udało się pospac kolejne 5 min. Potem przyszła Gipsy Jakie swietne zdjecia!!!! ZAGRAJEK chyba padl wymeczony... Quote
mmbbaj Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Dopiero teraz mogłam przeczytać posty jak czekaliście i jestem wzruszona :loveu: [quote name='Hania']Jadą ........ Haniu, jak smutno to zabrzmiało :glaszcze:..., ale ja ciebie rozumiem :loveu: Rozmawialiśmy właśnie z Markiem, że chyba wpadniemy na ten spacer ogarkowy w drugi dzień świąt, to go zobaczysz :lol: i wogóle, wiesz, że możesz przyjechać zawsze, a i my chętnie będziemy wpadać do ciebie. Ale i tak wiem, że ci trochę smutno... [quote name='samograj']Ja tak sie wtrącę, żeby wam się nie nudziło: moje szczęście trwało niecałą dobę - Gogunia, niechcący wylała sok na laptopa,dużo soku ....... nie działa, Maaaaatko! Aniu...:shake: [quote name='dbsst'] ale ma na maxa niebezpieczne spojrzenie :evil_lol: pewnie juz w łepetynie układa kolejność psikusów :evil_lol: Noooo! Spojrzenie to mało powiedziane, to cała seria łypnięć :lol: Psocić to on na razie nie ma chęci, ale cały czas chciałby się bawić i to z nami :lol: Strasznie nas obserwuje, jeśli tylko któreś z nas się gdzieś przemieszcza to on natychmiast jest. I jest ogromnie wdzięczny jeśli okazuje mu się zainteresowanie :loveu: [quote name='samograj'] MÓWCIE co CHCECIE, ALE ON MA COŚ Z BAJANKA (nie to, że ta sama rasa, pysio, spojrzenie.... BAJANKOWE!!!! Wiesz Aniu.... Oni są i różni i ... czasem podobni...:loveu::loveu: [quote name='LAZY'] P.S> Diabełek na bank jest Bajankowym prezentem dla braciszka! Wiesz, może człowiek się doszukuje takich znaków, ale ... jakoś mi z tym lepiej i... ja naprawdę w to wierzę, że diabełek to nie przypadek :loveu: Tak samo jak Zagraj... [quote name='Behemot'] Zagrajek (ciągle się mylę i chcę napisać Bajanek...) jest przeprzeprześliczny :crazyeye: A i łobuziak chyba z niego niezły! :cool3: Małgosiu, jak tam Twoja mama? Behemotku ja też się czasem łapię na tym, że chcę powiedzieć do niego Bajanek... Jest śliczny i ma strasznie dużo uroku, a łobuziak jest :lol: A mama moja, na szczęście wychodzi jutro ze szpitala :multi: [quote name='bea100']Mmbbaj: Zagraj dzisiaj ma za dużo emocji- szkoda mu czasu na sen i na siusiu też i na wszystko inne...to normalne-spoks, wszystko się unormuje :p . On jest żarłoczkiem- nie przekarm go tylko błagam...:razz: No właśnie rozmawiałam z Hanią :lol: Też mówi, że mały miał dużo emocji, a poza tym potrzebuje trochę czasu żeby się przekonać, że nie znikniemy, bo on nas ciągle pilnuje :loveu: Hanię też tak pilnował! Właśnie zasnął, ale przed tym zrobił NA DWORZE śliczną kupkę :multi: i zaraz chciał wracać do domu :lol: Co do karmienia to jasne, masz rację, ale dziś taki był dzień rozregulowany... Jak się zaczną normalne spacery to i pory karmienia też będą stałe. A napalony na jedzonko strasznie :evil_lol: Strasznie wam dziękuję, że jesteście tu, mimo czasu przedświątecznego :loveu: Czuję waszą wielką serdeczność i jesteście mi ogromnie bliscy :loveu: To dla mnie dziś trudny dzień... i pełen wzruszeń... ale wiem, że dobrze zrobiliśmy bo już pokochałam tego brzdąca :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 O rany ! Świetne !!!! Śliczny ! Cudny ... :loveu: No to Małgosiu , radosnych świąt ! Hania i psy. Quote
Hania Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Małgosiu bardzo dziękuję za dobre wieści. Większość dnia - jak tylko gdzieś się zeszłam z rodzicami to rozmawialismy o Zagraju. Bardzo cieszymy się z dobrych wieści i trzymamy kciuki, zeby w nocy poszedł spać :evil_lol:. Ściskam Was mocno. Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :loveu::loveu::loveu:właściwy pies na właściwym miejscu;) Gosiu cieszę sie ,że z mamą już ok. Quote
Maga100 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 normalnie się, świątecznie wzruszyłam :placz: CUDOWNIE!!!! Quote
samograj Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ja właśnie próbuję pomału położyć się spać i tak sobie myślę: czy Wy teraz śpicie, co robi ZAGRAJEK, czy wreszcie udał się w objęcia Morfeusza, czy śpi w budzie czy też tuli się do WAS??? Chciałam się pochwalić, udało mi się zrobić mój pierwszy w życiu bannerek- kolor i tło oraz czcionka nie ważne, ważne, że rozgryzam pomału PSP. Rezultat TUTAJ Quote
sota36 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1:Kochani - wesolych Swiat dla Waszej czworki! Dla Malgosi,Marka, Bajanka i Zagraja. Bardzo sie ciesze, ze te Swieta znow dla Was odzyskaly - czarodziejska moc! Jola, Darek i Gutek Quote
bea100 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ooo kupa na dworze...BRAWO!! (sorki, że od tego zaczynam swój dzisiejszy wpis, ale każdy kto ma/miał szczeniaka- wie jaki to sukces :evil_lol: ) Tyle miłości i tyle szczęścia i radości zwyczajnej i uśmiechów-tak powinny wyglądać Święta :multi: . Poza tym dzisiaj zobaczę Zagraja bo będzie z nami u mnie spędzał ten wigilijny wieczór. Zagraj, Rekma mówił, pięknie jeżdzi w samochodzie (ma same zalety :lol: bo z tym u innych piesków bywa różnie). Bardzo jestem ciekawa jak chłopczykowi się będzie ta wizyta u Moni i Duni podobała? i jak się będzie zachowywał? i którą suczkę bardziej ulubi?(stawiam na Harmonię :evil_lol: ) no i co nam powie...;) ? Bo kolędy to sobie zapewne razem ,,pośpiewamy" :lol: Jestem pewna, że będzie to wesoła Wigilia :lol: Pójdziemy też razem na ogród na długi spacer... Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Gosiu , ja wiemże pewno nie macie czasu ale skrobnij choć klawiszem :razz:...jak minęła nocka;) Quote
Recommended Posts