Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='samograj']JAK NIE UROK TO SRACZKA!!!
TAK WIĘC PO LAWINIE KŁOPOTÓW, ZACZYNAMY BUDOWAĆ NA NOWO!!!

Ja tak sie wtrącę, żeby wam się nie nudziło:
moje szczęście trwało niecałą dobę - Gogunia, niechcący wylała sok na laptopa,dużo soku ....... nie działa, a w nim miałam dokumentację i zaczęte rysunki do 4 nowych zadań, ale mnie to już nie rusza, nawet nie mam siły płakać, chyba pęknę ze śmiechu.....czy jest tu ktoś bardziej pechowy ode mnie????????

Posted

:lol::lol::lol::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:Jesteśmy w domku!!! :lol::lol::lol:
[SIZE=2]Zagrajek był bardzo grzeczny w samochodzie aczkolwiek nieco zdezorientowany i patrzył bardzo zdziwiony, że Hania nie jedzie... W domu zachowuje się jak dzieciak w Disneylandzie, wszędzie go pełno i jak na razie nie myśli nawet o spanku :cool3: Ogonek pracuje cały czas :lol: Zdjęcia robimy ale wstawimy jak da nam dojść do kompa na dłużej :evil_lol: Jest przekochany :loveu::loveu::loveu::loveu:, a siku jeszcze nie zrobił ani na dworze ani w domu :p Ooooooo! właśnie zrobił w przedpokoju :evil_lol: ...........właśnie pomagał mi wycierać :evil_lol: A! i cudnie wskakuje na kanapę i z kanapy :eviltong: Jest booooooooski :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:Jesteśmy w domku!!! :lol::lol::lol:
[SIZE=2]Zagrajek był bardzo grzeczny w samochodzie aczkolwiek nieco zdezorientowany i patrzył bardzo zdziwiony, że Hania nie jedzie... W domu zachowuje się jak dzieciak w Disneylandzie, wszędzie go pełno i jak na razie nie myśli nawet o spanku :cool3: Ogonek pracuje cały czas :lol: Zdjęcia robimy ale wstawimy jak da nam dojść do kompa na dłużej :evil_lol: Jest przekochany :loveu::loveu::loveu::loveu:, a siku jeszcze nie zrobił ani na dworze ani w domu :p Ooooooo! właśnie zrobił w przedpokoju :evil_lol: ...........właśnie pomagał mi wycierać :evil_lol: A! i cudnie wskakuje na kanapę i z kanapy :eviltong: Jest booooooooski :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj'][SIZE=2] a siku jeszcze nie zrobił ani na dworze ani w domu :p Ooooooo! właśnie zrobił w przedpokoju :evil_lol: ...........

Hura, hura, hurrrra!!!! Zagrajek w domciu!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
A gazetki jednak by się przydały, co? :cool3:

Posted

[quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:Jesteśmy w domku!!! :lol::lol::lol:

Posted

Kochani, tak na szubciutko parę fotek :lol:, Marek umieści linka do albumu, to zobaczycie wszystkie pozostałe! Spanko było krótki i panowie poszli teraz na spacerek :loveu:

Jest cuuuudny, ale nie do zdarcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

jest bowski :multi: :multi: :multi: :multi:

ale ma na maxa niebezpieczne spojrzenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

pewnie juz w łepetynie układa kolejność psikusów :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']... aja znowu placze... w domu zimno - walnelo centralne, ale nie z tego powodu placze... ja placze ze szczescia!!!! Ze macie Zagrajka!!!!!
WITAJ W KLUBIE PECHOWCÓW i PŁACZEK Z RADOŚĆI!!!!!!

[quote name='mmbbaj']Kochani, tak na szubciutko parę fotek :lol:, Marek umieści linka do albumu, to zobaczycie wszystkie pozostałe! Spanko było krótki i panowie poszli teraz na spacerek :loveu:

Jest cuuuudny, ale nie do zdarcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)
MÓWCIE co CHCECIE, ALE ON MA COŚ Z BAJANKA (nie to, że ta sama rasa, pysio, spojrzenie.... BAJANKOWE!!!!

Posted

Kochani! Wklejam link do albumu, w którym są wszystkie zdjęcia z dzisiejszego dnia. Nasze szczęście jest niespożyte, to kostka w pośpiechu ogryzana, to popija wody, to kolejną zabaweczkę nosi i się nam wszystkim chwali co w pyszczku przyniesie – widać, że jest szczęśliwy i nie ma nawet czasu na to żeby się przespać.

http://bomar.fotosik.pl/albumy/102578.html

Posted

Nasz Zagrajek ma chyba ADHD :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przespał się 20 minut i caaaaały czas lata :lol: Zjadł porcję suchego, a teraz porcję ryżu z kurczakiem i nie wiem czy nie przesadziłam, bo brzuch jak piłka, ale napalony na jedzenie strasznie! Myślałam, że po jedzeniu padnie i pośpi, ale gdzie tam! Gotów do harców, tylko jęzor wywalony :evil_lol: Ziewał, ale nie śpi. Bardzo dużo pije wody i sikanko w domu, jeszcze nie udało się nam wstrzelić na spacerku :evil_lol: Jest niesłychanie kontaktowy! Jesteśmy nim zachwyceni :loveu::loveu::loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Nasz Zagrajek ma chyba ADHD :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przespał się 20 minut i caaaaały czas lata :lol: Zjadł porcję suchego, a teraz porcję ryżu z kurczakiem i nie wiem czy nie przesadziłam, bo brzuch jak piłka, ale napalony na jedzenie strasznie! Myślałam, że po jedzeniu padnie i pośpi, ale gdzie tam! Gotów do harców, tylko jęzor wywalony :evil_lol: Ziewał, ale nie śpi. Bardzo dużo pije wody i sikanko w domu, jeszcze nie udało się nam wstrzelić na spacerku :evil_lol: Jest niesłychanie kontaktowy! Jesteśmy nim zachwyceni :loveu::loveu::loveu:

Mój Boze jakbym o Idzie czytała!
Jak wspaniale widzieć znowu Ciebie śmiechnietą Małgosiu! Cieszę się bardzo, że na te Świeta Zagrajek będzie z Wami!
P.S> Diabełek na bank jest Bajankowym prezentem dla braciszka!

Posted

[quote name='mmbbaj']

Małgosiu, jak to dobrze znowu zobaczyć uśmiech na Twojej twarzy :multi:
Zagrajek (ciągle się mylę i chcę napisać Bajanek...) jest przeprzeprześliczny :crazyeye: A i łobuziak chyba z niego niezły! :cool3:

Małgosiu, jak tam Twoja mama?

Posted

[quote name='mmbbaj']Kochani, tak na szubciutko parę fotek :lol:, Marek umieści linka do albumu, to zobaczycie wszystkie pozostałe! Spanko było krótki i panowie poszli teraz na spacerek :loveu:

Jest cuuuudny, ale nie do zdarcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) ja super widziec - szczescie ludzi i zadowolenie sadelka - czyli piesa!!!

Posted

Mmbbaj: Zagraj dzisiaj ma za dużo emocji- szkoda mu czasu na sen i na siusiu też i na wszystko inne...to normalne-spoks, wszystko się unormuje :p .
On jest żarłoczkiem- nie przekarm go tylko błagam...:razz:

Posted

W naszym domu znowu słychać śmiech, rozdawane całusy i słowa "kocham cię". Zagrajek ma niespożytą energię i mimo zmęczenia nie ma czasu na spanie.
Dla tych co nie oglądali zdjęć w linku do albumu, w skrócie historyjka, jak to dziś było:

Ostatnie chwile zabawy, aportowanie

przywitanie z nową pańcią

ale u dotychczasowej pani jest najbezpieczniej

pożegnanie

przywitanie z nowym, stremowanym panem

łaszę się do nowej panci

przed domem przywitanie z sąsiadami

może się wysiusiam przed wejściem do nowego domku

pierwsze wejście do nowego domu (bez wysiusiania się)

pierwsze kroki w nowym miejscu

nowe zabaweczki

pierwsze zabawy z pańcią (oszalałą)

co tu narozrabiać?

cd nastąpi...

Posted

Cd...
jak tu się wgramolić?

udało się

za co został wyściskany

padłem ze zmęczenia i tylko smaczne posapywanie słychać

po 17 min spania... znowu do roboty

wszędzie go pełno

od kosteczki, do kolejnej zabaweczki i tak w kółko

Posted

[quote name='rekma']Cd...
jak tu się wgramolić?

Te podusie takie mięciutkie jeszcze, mało chodzone... cudo, cudo, cudo!!! :loveu:
A jak się żabcia pięknie gramoliła na łóżko :loveu:

Małgosiu, Marku, tak się cieszę, taka jestem wzruszona....