Behemot Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='mmbbaj'] Och, jakie wspaniałe psie królewstwo! :loveu: Bardzo mnie wzruszyło to zdjęcie - Zagrajek nawet nie wie, jakie ma szczęście, że trafił do ludzi z tak ogromnym sercem.... :loveu: będzie mu u Was jak w raju..... A diabełek to oczywisty znak od Bajanka - ja wierzę w takie znaki! Quote
PIKA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Maga100']nooo, Leon juz go wychowa :evil_lol: :evil_lol: potem już zaden nie bedzie mu straszny ;) Moze Saba go przeszkoli ? :evil_lol: Wtedy na pewno będzie grzecznym poslusznym milym pieskiem ... jak Szczepan Vectry :evil_lol: [quote name='mmbbaj']:-?...............:huh: buhahaha :roflt: Ja wiedzialam, ze nie umiem tlumaczyc :evil_lol: Moze mi lepiej pójdzie pismem obrazkowym :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='mmbbaj'] Tak... całkiem inne... I bolesne... i radosne zarazem bo przecież będą początkiem naszego wspólnego życia z Zagrajem... Wiem, że mnie rozumiesz :loveu::razz:oj Gosiu doskonale Cię rozumiem ..... Od wspomnień nie uciekniecie ...bo są cudowne ale teraz inaczej będziecie wspominac i te świeta przeplatane łzami tęsknoty i radości będziecie wspominać z rozrzewnieniem :loveu:..... kocham te wspomnienia:loveu: Quote
Cerber Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witaaaaaaam!!!!!!!!! ło matko co ja widzę... :-o :-o :-o :-o :-o :-o czemu ja teraz dopiero się o tym dowiaduję.... :-o :-o :-o :-o widzę coś małego i pięknego... przeleciałam chyba z 20 stron wstecz żeby zobaczyć jak sie zaczęła ta historyjka z Zagrajem... jeny jak ja się cieszę...:multi: :multi: :multi: :multi: jednak modły przyniosły rezultat... Pan Bóg i Bajanek sprawili, ze zanaliście szczęścia... ojej jakie to cudowne, baaaaardzo się cieszę razem z wami i mam wielką nadzieję, ze Zagrajek należycie zastąpi Bajanka i równie zapełni wasze serduszka miłością... z całej siły wam życzę wszystkiego dobbrego na tej nowej drodze zycia... Zagrajek wygląda jak z bajki...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bogu dzięki, ze trafił do takich ludzi...:multi: :multi: :multi: Quote
bea100 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='mmbbaj'] ... To nowe królestwo Zagraja :bigok:... ...:loveu: Łomatko, ale zabawek- jak w prawdziwym przedszkolu :multi: Brawo Mmbbaj!!! No no jak widzę wszystko aż lśni i wszystko gotowe :multi: i tylko czeka na sobotni wielki dzień!!! Śpijcie dobrze kochani...pięknych zagrajkowych snów życzę :loveu: Quote
mmbbaj Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='samograj']GOSIU!!! Tych "myków" nauczyłam sie dopiero w niedzielę, a siędzę już na dogo trochę i dopiero po 4 miesiącach załapałam o co w tym banale chodzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Acha, to jest szansa, że może ja kiedyś też załapię :cool3: [quote name='samograj'] JEŚLI CHODZI O PSP NIC NIE KUMAM!!! (zamiast polskiej 30 dniówki ściagnęła mi się angielska, a ja znaju tolka russkij jazyk:placz: ) Aniu, idź do księgarni i kup książkę o PSP, sama będziesz dochodzić przez 4 miesiące :evil_lol: [quote name='Alka'] Małgosiu, cieszymy się razem z wami, przeżywamy...i przysniłaś mi się dzisiaj w nocy.Razem z Kasią Tenkową byłyśmy u Ciebie.Leżałyśmy na kanapie i przytulałyśmy Zagrajka...:oops: był taki milusi w dotyku,cieplutki... Wiem Aluś, nie wiem co ja bym bez was :loveu: Przyjeżdżaj i będziesz przytulać :lol: Ale, że ci się przyśniłam... okropnie wyglądam :cool1: [quote name='Alka'] jak tam przygotowania do przyjęcia nowego domownika ? Noooo... głównie na tym się skupiam :lol: [quote name='Anka12']Malgosiu i Marku Bardzo sie ciesze ze bedziecie miec nastepne PSIE SERDUCHO do kochania, wiem ze Bajana nikt i nic Wam nie zastapi ale serce psiarza jest pojemne i kazdego psa kocha:evil_lol: Wiem to z wlasnego doswiadczenia. Bez psa w domu to juz nie to samo brak stuku pazurkow po podlodze i tak strasznie pusto jak nikt nie wita jak sie wchodzi do domu:shake: Zagraj jest super psiakiem i trafil do domu pelnego milosci i zrozumienia za to wam dziekuje:modla: Aniu, tak się cieszę, że do nas napisałaś, dziękuję ci za te słowa :loveu: [quote name='PIKA']Moze Saba go przeszkoli ? :evil_lol: Wtedy na pewno będzie grzecznym poslusznym milym pieskiem ... jak Szczepan Vectry :roll:... ja już wiem z kim się nie spotkamy :p [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj Gosiu doskonale Cię rozumiem ..... Od wspomnień nie uciekniecie ...bo są cudowne ale teraz inaczej będziecie wspominac i te świeta przeplatane łzami tęsknoty i radości będziecie wspominać z rozrzewnieniem :loveu:..... kocham te wspomnienia:loveu: Wiem Aluś... I my od wspomnień nie uciekamy, tylko one teraz jeszcze wywołują ból.. i tęsknotę.. [quote name='Cerber'] Zagrajek wygląda jak z bajki...:loveu: Bogu dzięki, ze trafił do takich ludzi...:multi: Witaj Cerberku..., no właśnie jak z bajki i pomyślałam, że zrobię mu świąteczną przeróbeczkę bo w przyszłym roku będzie już dużym chłopcem ;) Quote
mmbbaj Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 bea100 napisał(a): Śpijcie dobrze kochani...pięknych zagrajkowych snów życzę :loveu: Oooooo... to ty dzisiaj w nocy nie grasujesz w supermarkecie???:evil_lol: A ja jeszcze nie mogę iść spać bo Hania obiecała mi jakąś niespodziankę i ja jestem ciekawa...:cool3::cool3::cool3: Quote
bea100 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Piszę z Hanią na gg...ona wróciła dopiero z pracy...niespodzianka będzie zaraz...ja tez czekam :razz: Quote
mmbbaj Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Alka']i moja przeróbeczka dla Zagrajka :oops: Och Alusia, jak pięknie :loveu::loveu::loveu: Cudo!!! Dziękuję, kochana jesteś, aż się wzruszyłam :loveu: Quote
samograj Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ALE MACIE TALENT DZIEWCZYNY!!! PIKNE TE PRZERÓBKI:loveu: :loveu: :loveu: A ZAGRAJEK TO MA TAKIE DOMOWE PRZEDSZKOLE, ŻE ZACZYNAM MU ZAZDROŚCIĆ!!! Quote
Alka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Małgosiu, cała przyjemność po mojej stronie :loveu: Quote
mmbbaj Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 bea100 napisał(a):Piszę z Hanią na gg...ona wróciła dopiero z pracy...niespodzianka będzie zaraz...ja tez czekam :razz: no to czekamy razem :evil_lol: Quote
Hania Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 CZAS NA NIESPODZIANKĘ!!! Małgosiu - zastanawiałam się czym mogłabym Ci sprawić trochę radości na święta. Myślałam, myślałam - i przypomniałam sobie, że jest jedna rzecz, która byś chciała ! Potrzebwałam tylko do tego współpracy tego małego brzdąca. Przeprowadziłam z nim poważną rozmowę i zaczeliśmy ćwiczyć. Na poczatku szło nam średnio - i byłam bliska załamania - ale w pewnym momencie trybiki w mózgu Zagraja ruszyły :multi: . Oto efekty naszych ćwiczeń ( zdjęcia niestety fatalne, bo nie potrafię dogadać się z tym pożyczonym aparatem :oops: ): Quote
bea100 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 samograj napisał(a):... A ZAGRAJEK TO MA TAKIE DOMOWE PRZEDSZKOLE, ŻE ZACZYNAM MU ZAZDROŚCIĆ!!! Ty też? Ja to bym się chetnie pobawiła tym barankiem (dziecinnieję?:evil_lol: ) Quote
bea100 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 popatrzcie Zagraj APORTUJE :-o :-o :-o :-o :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Haniuuuuuuuuu :multi::multi::multi: Zagraj aportuje!!!!!!!!!!! Jak pięknie :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję kochana :lol: No normalnie wzruszyłam się , na prawdę :placz::lol::placz::lol::loveu: Będę się z nim bawić!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bea100 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Haniu: BRAWO BRAWO BRAWO...to taki super i wspaniały ,,prezent" dla Mmbbaj :multi: a Zagraj jest NIEPRAWDOPODOBNY !!!!! Quote
Sabina1 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jest enialny !!!!!!!!A minę jaka przy tym ma łobuzowatą !!!!!!!! Podoba mu się zabawa. Ludzie!!!!!!!!! Co to bedzie za pies !!!!!!!! Quote
mmbbaj Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Oglądam i oglądam te zdjęcia :lol: Jemu się to chyba podoba! :multi: Aportujący ogarek :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='samograj'] A ZAGRAJEK TO MA TAKIE DOMOWE PRZEDSZKOLE, ŻE ZACZYNAM MU ZAZDROŚCIĆ!!!:multi::multi::multi:no patrz a ja szukałam odpowiedniej nazwy na to ocze miejsce:p Ale z Zagrajka aportujący ogóreczek:multi::multi::multi: Quote
Hania Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='mmbbaj']Oglądam i oglądam te zdjęcia :lol: Jemu się to chyba podoba! :multi: Aportujący ogarek :loveu::loveu::loveu: Myślę, ze jakby mu się nie podobało to trudno by go było do tego namówić :evil_lol: . Jak załapał to musiałam piłkę schować bo nie chciał przestać. Quote
Ania W Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Świetne! Aportujący ogar to jest coś ! :cool3: Quote
mmbbaj Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Hania napisał(a):Myślę, ze jakby mu się nie podobało to trudno by go było do tego namówić :evil_lol: . Jak załapał to musiałam piłkę schować bo nie chciał przestać. Haniu, strasznie się cieszę :multi: I dziękuję, że pomyślałaś i wiem, że masz tak mało czasu, a poświęciłaś go, żeby zrobić mi przyjemność :loveu::loveu::loveu: I to jaką :lol: Quote
Hania Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Byliśmy własnie na wieczornym spacerze i zrobiliśmy trzy rzuty piłka :lol: . Wszystkie przyniesione i oddane do rąk. Mały się nakręcił i bardzo chciał jeszcze - ale stwierdziłam, ze niedoyt na tym etapie nauki dobrze mu zrobi :cool3: . Quote
Recommended Posts