Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']

Och, jakie wspaniałe psie królewstwo! :loveu: Bardzo mnie wzruszyło to zdjęcie - Zagrajek nawet nie wie, jakie ma szczęście, że trafił do ludzi z tak ogromnym sercem.... :loveu: będzie mu u Was jak w raju.....

A diabełek to oczywisty znak od Bajanka - ja wierzę w takie znaki!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']nooo, Leon juz go wychowa :evil_lol: :evil_lol: potem już zaden nie bedzie mu straszny ;)

Moze Saba go przeszkoli ? :evil_lol: Wtedy na pewno będzie grzecznym poslusznym milym pieskiem ... jak Szczepan Vectry :evil_lol:

[quote name='mmbbaj']:-?...............:huh:

buhahaha :roflt: Ja wiedzialam, ze nie umiem tlumaczyc :evil_lol:
Moze mi lepiej pójdzie pismem obrazkowym :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']

Tak... całkiem inne... I bolesne... i radosne zarazem bo przecież będą początkiem naszego wspólnego życia z Zagrajem... Wiem, że mnie rozumiesz :loveu::razz:oj Gosiu doskonale Cię rozumiem .....
Od wspomnień nie uciekniecie ...bo są cudowne ale teraz inaczej będziecie wspominac i te świeta przeplatane łzami tęsknoty i radości będziecie wspominać z rozrzewnieniem :loveu:..... kocham te wspomnienia:loveu:

Posted

Witaaaaaaam!!!!!!!!!

ło matko co ja widzę... :-o :-o :-o :-o :-o :-o czemu ja teraz dopiero się o tym dowiaduję.... :-o :-o :-o :-o widzę coś małego i pięknego... przeleciałam chyba z 20 stron wstecz żeby zobaczyć jak sie zaczęła ta historyjka z Zagrajem... jeny jak ja się cieszę...:multi: :multi: :multi: :multi: jednak modły przyniosły rezultat... Pan Bóg i Bajanek sprawili, ze zanaliście szczęścia... ojej jakie to cudowne, baaaaardzo się cieszę razem z wami i mam wielką nadzieję, ze Zagrajek należycie zastąpi Bajanka i równie zapełni wasze serduszka miłością... z całej siły wam życzę wszystkiego dobbrego na tej nowej drodze zycia...

Zagrajek wygląda jak z bajki...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bogu dzięki, ze trafił do takich ludzi...:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']
...
To nowe królestwo Zagraja :bigok:...

...:loveu:
Łomatko, ale zabawek- jak w prawdziwym przedszkolu :multi: Brawo Mmbbaj!!! No no jak widzę wszystko aż lśni i wszystko gotowe :multi: i tylko czeka na sobotni wielki dzień!!!

Śpijcie dobrze kochani...pięknych zagrajkowych snów życzę :loveu:

Posted

[quote name='samograj']GOSIU!!!
Tych "myków" nauczyłam sie dopiero w niedzielę, a siędzę już na dogo trochę i dopiero po 4 miesiącach załapałam o co w tym banale chodzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Acha, to jest szansa, że może ja kiedyś też załapię :cool3:

[quote name='samograj'] JEŚLI CHODZI O PSP NIC NIE KUMAM!!! (zamiast polskiej 30 dniówki ściagnęła mi się angielska, a ja znaju tolka russkij jazyk:placz: )

Aniu, idź do księgarni i kup książkę o PSP, sama będziesz dochodzić przez 4 miesiące :evil_lol:

[quote name='Alka']

Małgosiu, cieszymy się razem z wami, przeżywamy...i przysniłaś mi się dzisiaj w nocy.Razem z Kasią Tenkową byłyśmy u Ciebie.Leżałyśmy na kanapie i przytulałyśmy Zagrajka...:oops: był taki milusi w dotyku,cieplutki...

Wiem Aluś, nie wiem co ja bym bez was :loveu: Przyjeżdżaj i będziesz przytulać :lol: Ale, że ci się przyśniłam... okropnie wyglądam :cool1:

[quote name='Alka'] jak tam przygotowania do przyjęcia nowego domownika ?

Noooo... głównie na tym się skupiam :lol:

[quote name='Anka12']Malgosiu i Marku
Bardzo sie ciesze ze bedziecie miec nastepne PSIE SERDUCHO do kochania, wiem ze Bajana nikt i nic Wam nie zastapi ale serce psiarza jest pojemne i kazdego psa kocha:evil_lol: Wiem to z wlasnego doswiadczenia. Bez psa w domu to juz nie to samo brak stuku pazurkow po podlodze i tak strasznie pusto jak nikt nie wita jak sie wchodzi do domu:shake: Zagraj jest super psiakiem i trafil do domu pelnego milosci i zrozumienia za to wam dziekuje:modla:

Aniu, tak się cieszę, że do nas napisałaś, dziękuję ci za te słowa :loveu:

[quote name='PIKA']Moze Saba go przeszkoli ? :evil_lol: Wtedy na pewno będzie grzecznym poslusznym milym pieskiem ... jak Szczepan Vectry

:roll:... ja już wiem z kim się nie spotkamy :p

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj Gosiu doskonale Cię rozumiem .....
Od wspomnień nie uciekniecie ...bo są cudowne ale teraz inaczej będziecie wspominac i te świeta przeplatane łzami tęsknoty i radości będziecie wspominać z rozrzewnieniem :loveu:..... kocham te wspomnienia:loveu:

Wiem Aluś... I my od wspomnień nie uciekamy, tylko one teraz jeszcze wywołują ból.. i tęsknotę..

[quote name='Cerber']

Zagrajek wygląda jak z bajki...:loveu: Bogu dzięki, ze trafił do takich ludzi...:multi:

Witaj Cerberku..., no właśnie jak z bajki i pomyślałam, że zrobię mu świąteczną przeróbeczkę bo w przyszłym roku będzie już dużym chłopcem ;)

Posted

bea100 napisał(a):

Śpijcie dobrze kochani...pięknych zagrajkowych snów życzę :loveu:

Oooooo... to ty dzisiaj w nocy nie grasujesz w supermarkecie???:evil_lol:

A ja jeszcze nie mogę iść spać bo Hania obiecała mi jakąś niespodziankę i ja jestem ciekawa...:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Alka']i moja przeróbeczka dla Zagrajka :oops:

Och Alusia, jak pięknie :loveu::loveu::loveu: Cudo!!! Dziękuję, kochana jesteś, aż się wzruszyłam :loveu:

Posted

CZAS NA NIESPODZIANKĘ!!!
Małgosiu - zastanawiałam się czym mogłabym Ci sprawić trochę radości na święta. Myślałam, myślałam - i przypomniałam sobie, że jest jedna rzecz, która byś chciała ! Potrzebwałam tylko do tego współpracy tego małego brzdąca. Przeprowadziłam z nim poważną rozmowę i zaczeliśmy ćwiczyć. Na poczatku szło nam średnio - i byłam bliska załamania - ale w pewnym momencie trybiki w mózgu Zagraja ruszyły :multi: .
Oto efekty naszych ćwiczeń ( zdjęcia niestety fatalne, bo nie potrafię dogadać się z tym pożyczonym aparatem :oops: ):

Posted

samograj napisał(a):
...
A ZAGRAJEK TO MA TAKIE DOMOWE PRZEDSZKOLE, ŻE ZACZYNAM MU ZAZDROŚCIĆ!!!

Ty też? Ja to bym się chetnie pobawiła tym barankiem (dziecinnieję?:evil_lol: )

Posted

Haniuuuuuuuuu :multi::multi::multi: Zagraj aportuje!!!!!!!!!!! Jak pięknie :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję kochana :lol: No normalnie wzruszyłam się , na prawdę :placz::lol::placz::lol::loveu: Będę się z nim bawić!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='samograj']
A ZAGRAJEK TO MA TAKIE DOMOWE PRZEDSZKOLE, ŻE ZACZYNAM MU ZAZDROŚCIĆ!!!:multi::multi::multi:no patrz a ja szukałam odpowiedniej nazwy na to ocze miejsce:p

Ale z Zagrajka aportujący ogóreczek:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']Oglądam i oglądam te zdjęcia :lol: Jemu się to chyba podoba! :multi: Aportujący ogarek :loveu::loveu::loveu:

Myślę, ze jakby mu się nie podobało to trudno by go było do tego namówić :evil_lol: . Jak załapał to musiałam piłkę schować bo nie chciał przestać.

Posted

Hania napisał(a):
Myślę, ze jakby mu się nie podobało to trudno by go było do tego namówić :evil_lol: . Jak załapał to musiałam piłkę schować bo nie chciał przestać.

Haniu, strasznie się cieszę :multi: I dziękuję, że pomyślałaś i wiem, że masz tak mało czasu, a poświęciłaś go, żeby zrobić mi przyjemność :loveu::loveu::loveu: I to jaką :lol:

Posted

Byliśmy własnie na wieczornym spacerze i zrobiliśmy trzy rzuty piłka :lol: . Wszystkie przyniesione i oddane do rąk. Mały się nakręcił i bardzo chciał jeszcze - ale stwierdziłam, ze niedoyt na tym etapie nauki dobrze mu zrobi :cool3: .