Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']No to jeszcze fotki Zagraja z Beą :lol:

Dzięki za foteczki, alez się obsmiałam :evil_lol: (zwłaszcza z moich podeptanych przez Zagraja butów) całe szczęście że to śliczny Zagrajek na tych fotach gra i pierwsze i drugie skrzypce...:loveu:

Jeju, Haniu, jak się skupia- widać jak sie stara, jest niemożliwy, ależ robi miny, jest nieprawdopodobny...:razz:

Mareczki- Śpijcie dobrze i ...śnijcie o Zagrajku !!!

Posted

aaaaaaajajajajajjj jakie oczęta bajkowe boskie :loveu: :loveu: :loveu: :mdleje: to powinno być w avatarze :loveu: :loveu: :loveu:

jest niesamowicie piękny!!! Gosiu, Marku gratuluję takiego psiaka i trzymam :kciuki: za wpis do KW i za podbijanie ludzkich serc i ringów :multi: a o Katowicach to puz może chodziło o wystawę marcową :razz: :razz: :razz: byłoby bosko :loveu:

Wogóle jak to się zrobiło cudnie wesoło :laola: aż chce się śpiewać mimo trosk jakie mnie trapią :multi:

Posted

HEJ!!!
Nie trzeba wklejać żadnego skomplikowanego kodu, aby zrobić odsyłacz do bannerka ,należy najpierw skopiować sobie adres danej strony.Potem zacytować , posta z bannerkiem bez odnośnika, zaznaczyć go myszką i kliknąć ikonkę wstaw odnośnik (pod buźką obok wyboru koloru czcionki-ta kula ziemska z kawałkiem łańcucha), pojawi okienko i napis HIPERŁĄCZE i linijka do skopiowania adresu, trzeba go wkleić i nacisnąć ok i gotowe!:p
Tak samo z tekstem, piszesz ZAGRAJ, zaznaczasz tekst, klikasz hiperłącze wklejasz adres, klikasz ok i gotowe o tak:
ZAGRAJ

TEN BANNER ODSYŁA CIĘ DO POCZATKU TWOJEJ GALERII:

Klikasz na niego myszką, łapiesz kopiuj, otwierasz okno edycji podpisu i najnormalniej w świecie wklejasz bannerek, klikasz zapisz podpis i masz już banner z odsyłaczem w podpisie -to wszystko jest takie proste, po co komplikowac sobie życie kodami ;)
JESZCZE RAZ
BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami pierwsze odsyła do poczatku galerii, drugie do ZAGRAJA.(po skopiowaniu napisy są nadal aktywne-odsyłają)
Tak samo można zrobić 2 odnośniki do bannerka-pociąć banner na 2 części - Bajanka odesłać do pierwszej strony a ZAGRAJA do 535, tam, gdzie zaczyna się jego historia (powstaną jakby 2 obrazki-jednemu przypiszesz pierwszy adres, drugiemu drugi ,potem wkleisz do podpisu po kolei przenosząc- najpierw BAJANKA potem doklejając ZAGRAJA!!!)

Posted

[quote name='samograj']NIE ROZUMIEM, U CIEBIE INNACZEJ SIĘ LICZY????
Jak to jest, u mnie post BIGOSA przed moim dzisiejszym ,rozwalony jest przez emotki (większy o 1/3 ), a u BIGOSOWEJ normalny, od czego to zależy???SORKI za OFFTOPICOWANIE:razz:

NIECH TERAZ ZAGRAJEK TU PORZĄDZI!!!

Ja też mam tak! Teraz jestem np. na 137 stronie (ostatniej!) w galerii Bajanka i Zagrajka. Zależy to od tego kto ile ma w Panelu Użytkownika (Edycja Opcji) ustawionych postów na stronę:roll: (ja mam 40 na stronę):cool1:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Maga100']nooo, Leon juz go wychowa :evil_lol: :evil_lol: potem już zaden nie bedzie mu straszny ;)
:razz:jak to zabrzmiało:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witam Radosnie Kochani:multi::multi::multi:
Oj to jeszcze troszkę i już Świeta:multi:....takie inne ale jakże ważne

Posted

mmbbaj napisał(a):
BORA kochana, ale co ja mam z tym zrobić? :cool3: mówiłam, że łopatologicznie :oops:

Aaaa myślałam, że tamten link ma jakiś błąd, ale wiesz jak go wstawić :oops:
Widzę, że już działa ;)

Posted

Przepiękny, superowy, wspaniały!

Wiem Gosiu, że u mnie i Pagajki było inaczej. Ja o drugim piesku myślałam jeszcze za życia Lazy. U Was to inna sytuacja. Nie taktem z mojej strony byłoby sugerowanie takiego wspaniałego "lekarstwa". Cieszę się, że tak szybko Bajanek przysłała Wam zastępcę! Zagrajek jest cudny.

Bea to prawda, ze gramy w MIŁOSC. Wielką ludzko-psia miłość.
Już niedługo piątek, potem sobota i czekam na domowe fotki!!!

Posted

[quote name='bea100']
Jeju, Haniu, jak się skupia- widać jak sie stara, jest niemożliwy, ależ robi miny, jest nieprawdopodobny...:razz:

:lol: no czy to nie prawdziwa "babcia ogórkowa"? :loveu:

[quote name='bea100'] Mareczki- Śpijcie dobrze i ...śnijcie o Zagrajku !!!

Nie spaliśmy zbyt dobrze, chyba te emocje..., ale co ty Bea o tej porze robiłaś przy komputerze??? ;)

[quote name='malawaszka']

jest niesamowicie piękny!!! Gosiu, Marku gratuluję takiego psiaka i trzymam :kciuki: za wpis do KW i za podbijanie ludzkich serc i ringów :multi: a o Katowicach to puz może chodziło o wystawę marcową :razz: :razz: :razz: byłoby bosko :loveu:

Dzięki Waszeczko kochana :loveu: Co do wpisu do KW to z tego co mówiła Hania, to rozumiem, że dopiero będzie można jak Zagraj będzie miał rok, bo dopiero wtedy fachowcy będą mogli określić czy pasuje do wzrca. Tak więc do tego czasu wystawy nie dla nas raczej, ale ja nie mam doświadczenia więc nie wiem... Wiem tylko, że cokolwiek się stanie będziemy Zagraja kochać tak samo :loveu:

[quote name='samograj']

TEN BANNER ODSYŁA CIĘ DO POCZATKU TWOJEJ GALERII:

Klikasz na niego myszką, łapiesz kopiuj, otwierasz okno edycji podpisu i najnormalniej w świecie wklejasz bannerek, klikasz zapisz podpis i masz już banner z odsyłaczem w podpisie -to wszystko jest takie proste

Aniu :modla:, kochana jesteś, właśnie wstawiłam :lol: No i kto tu jest mułkiem komputerowym? Dla mnie jesteś geniuszem :loveu: A ta instrukcja, którą napisałaś to muszę postudiować...:cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak to zabrzmiało:evil_lol:

No prawda Alu? :roll: oj Leon chyba nie pozna Zagraja :shake:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz: Witam Radosnie Kochani:multi::multi::multi:
Oj to jeszcze troszkę i już Świeta:multi:....takie inne ale jakże ważne

Tak... całkiem inne... I bolesne... i radosne zarazem bo przecież będą początkiem naszego wspólnego życia z Zagrajem... Wiem, że mnie rozumiesz :loveu:

Posted

Ależ piękny, wspaniały pies:loveu: :loveu: :loveu:. I jakie miał szczęście, że trafił do takiego domu:multi: :multi:. Bajan musiał za TM maczać w tym swoje łapki, wszystkie cztery. Gratulacje

Posted

Małgosiu na wystawie w Katowicach z Zagrajem sie pokażesz prawda bedziesz mogła go wystawiać? koniecznie takie cudo ......:evil_lol: Gratuluje w sercu wiedziałam ze do siebie pasujecie :eviltong:

Posted

BORA napisał(a):

Widzę, że już działa ;)

No i to najważniejsze :evil_lol:

LAZY napisał(a):

Cieszę się, że tak szybko Bajanek przysłała Wam zastępcę! Zagrajek jest cudny.

Paulinko, nie zastępcę... Nadal kochamy i zawsze będziemy kochać Bajanka i zawsze część naszych serc będzie należała tylko do niego... A Zagraj dostanie tyle samo miłości, bo czyż można ją dawkować? I swoje własne, niezastąpione miejsce. Ania- samograjka tak pięknie kiedyś o tym napisała... nasze serca urosną :loveu:

LAZY napisał(a):
Już niedługo piątek, potem sobota i czekam na domowe fotki!!!

Tak, już niedługo :loveu:, a fotek będzie na pewno dużo :lol:

Posted

[quote name='Bila']Ależ piękny, wspaniały pies:loveu: :loveu: :loveu:. I jakie miał szczęście, że trafił do takiego domu:multi: :multi:. Bajan musiał za TM maczać w tym swoje łapki, wszystkie cztery. Gratulacje

Bila, teraz jestem tego pewna :loveu:

[quote name='puz']Małgosiu na wystawie w Katowicach z Zagrajem sie pokażesz prawda bedziesz mogła go wystawiać? koniecznie takie cudo ......:evil_lol: Gratuluje w sercu wiedziałam ze do siebie pasujecie :eviltong:

Puz, pisałam właśnie wcześniej... Zagraj nie ma rodowodu, a KW jak będzie miał jakiś rok więc do tego czasu raczej nie będzie wystawiany. A na wystawę psów nie wystawianych wprowadzać nie wolno, zapomniałaś? :eviltong:
Zresztą myślę, że Hania właściwie nami pokieruje :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']

I w piątek wieczorem lub w sobotę rano, Zagraj zamieszka z nami...

Jak oglądałam Zagrajowe foty, to pomyslałam sobie, że to najpiekniejsze zdjęcie, bo takie symboliczne. W oczach jeszcze tyle rozpaczy po Bajanie, ale w sercu robi się obok miejsce dla Zagraja.

Posted

[quote name='Vectra']

... :loveu::loveu:
Coś wspaniałego...!!!!

Mmbbaj: jeszcze w nocy pojechałam do Tesco robić zakupy świąteczne i stąd byłam o takiej porze na dogo :lol: Wyobrażcie sobie, że był tam tłum ludzi (chyba rozumujących tak jak ja-że nocą będzie tam luzik :evil_lol: )

A jak Ci idzie sprzatanko (poza kątami ;) ) i czy zakupy Zagrajkowe zrobione?

Puz: jesteś kochana i chyba przeczułaś wcześniej to, czego inni się nie spodziewali :lol:
Myslę, że Hania podpowie najlepiej, ale mi się tez wydaje, że bez wpisu do KW-na wystawianie Zagraja przyjdzie poczekać :p

Posted

mmbbaj napisał(a):

Aniu :modla:, kochana jesteś, właśnie wstawiłam :lol: No i kto tu jest mułkiem komputerowym? Dla mnie jesteś geniuszem :loveu: A ta instrukcja, którą napisałaś to muszę postudiować...:cool3:

GOSIU!!!
Tych "myków" nauczyłam sie dopiero w niedzielę, a siędzę już na dogo trochę i dopiero po 4 miesiącach załapałam o co w tym banale chodzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wczoraj chciałam jeszcze zapisać Twój bannerek u siebie pociąć go i zrobić 2 odsyłacze, ale jak klikam "zapisz jako" to pojawia się ten nieznośny czerwony krzyżyk w białym kwadraciku, za którym nikt z nas nie przepada , no i nic nie mogę zrobić- a tak mi sie to spodobało:p :eviltong:
JEŚLI CHODZI O PSP NIC NIE KUMAM!!! (zamiast polskiej 30 dniówki ściagnęła mi się angielska, a ja znaju tolka russkij jazyk:placz: )
CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA PRZYJĘCIE ZAGRAJKA W WASZE KOCHAJĄCE, PRZYJAZNE PROGI !!!
ALE BĘDZIEMY MIEĆ RADOSNE ŚWIĘTA DZIĘKI WASZEJ DECYZJI:multi: :multi: :multi:

Posted

szykuje się śliczny prezencik gwiazdkowy, obróżka bombowa :loveu:

Małgosiu, cieszymy się razem z wami, przeżywamy...i przysniłaś mi się dzisiaj w nocy.Razem z Kasią Tenkową byłyśmy u Ciebie.Leżałyśmy na kanapie i przytulałyśmy Zagrajka...:oops: był taki milusi w dotyku,cieplutki...:loveu:

jak tam przygotowania do przyjęcia nowego domownika ?

Posted

Malgosiu i Marku
Bardzo sie ciesze ze bedziecie miec nastepne PSIE SERDUCHO do kochania, wiem ze Bajana nikt i nic Wam nie zastapi ale serce psiarza jest pojemne i kazdego psa kocha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiem to z wlasnego doswiadczenia. Bez psa w domu to juz nie to samo brak stuku pazurkow po podlodze i tak strasznie pusto jak nikt nie wita jak sie wchodzi do domu:shake: :shake: :shake: :shake: Zagraj jest super psiakiem i trafil do domu pelnego milosci i zrozumienia za to wam dziekuje:modla: :modla: :modla: :modla: A tego osobnika co trzymal to malenstwo na lancuchu to:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Hania']
"Jestem Zagraj, pan Ogar Zagraj" - mozecie mnie pocalowac w nosek...ten blyszczacy, polakierowany

Ta fota jest kapitalna !!! Jak zem sie usmiala! Musze ja Darkowi pokazac!
A takfleszem po slipiach - a fe!

[quote name='mmbbaj']:-?...............:huh:

noooo, też tak pomyślałam :razz:

Wiesz, ja też tak myślę, że on potrzebuje nas, a my jego... Może nawet my jego bardziej... Tak, los płata figle...

[quote name='mmbbaj'] i to jest w;lasnie cud zycia!!!!!

Paulinko, nie zastępcę... Nadal kochamy i zawsze będziemy kochać Bajanka i zawsze część naszych serc będzie należała tylko do niego... A Zagraj dostanie tyle samo miłości, bo czyż można ją dawkować? I swoje własne, niezastąpione miejsce. Ania- samograjka tak pięknie kiedyś o tym napisała... nasze serca urosną :loveu:

Tak, już niedługo :loveu:, a fotek będzie na pewno dużo :lol: a nie sprobowalabys inaczej! Zrob i nam Swieta!!!!

[quote name='bea100']Coś wspaniałego...!!!!

Mmbbaj: jeszcze w nocy pojechałam do Tesco robić zakupy świąteczne i stąd byłam o takiej porze na dogo :lol: Wyobrażcie sobie, że był tam tłum ludzi (chyba rozumujących tak jak ja-że nocą będzie tam luzik :evil_lol: )

A jak Ci idzie sprzatanko (poza kątami ;) ) i czy zakupy Zagrajkowe zrobione?

wlasnei - co dostanie od mamci i tatulka Zagraj????

Posted

Kochani moi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:, wpadłam tylko na chwilę bo dopiero wróciłam z zakupów, ale muszę wam to pokazać :lol:

To nowe królestwo Zagraja :bigok:....choć oczywiście mam nadzieję, że będzie dobrze wiedział, gdzie porządny pies powinien spać :eviltong:

I teraz wam coś powiem bo to jest coś specjalnego.... Jedną z ulubionych zabawek małego Bajanka był taki diabełek...i misio.. Wymyślał sam sobie z nimi zabawy, dawał misiowi diabełka, potem o niego walczył, wygrywał i zanosił diabełka w bezpieczne miejsce, po czym wracał do misia i dawał mu nauczkę, żeby sobie nie myślał...Sam się tak bawił, a my się przyglądaliśmy... Niedwno powiedziałam do Marka "pamiętasz jak Bajanek bawił się diabełkiem?"..., oczywiście pamiętamy...
I dzisiaj,w sklepie, kiedy grzebałam w wielkim koszu i szukałam zabawek dla Zagraja..., nagle trzymam w ręku diabełka :-(, no czy mogłam go nie kupić? Czyż to nie jest prezent od Bajanka dla braciszka? :loveu:...

I to na dowód..., zdjęcie marne bo robione telefonem, nie mieliśmy wtedy cyfrówki, ale przecież diabełka dobrze widać.....

No i nie wydaje mi się żeby diabełki były tak popularną zabawką i oczywiste było, że są w każdym sklepie... Ja wierzę, że ten diabełek jest od Bajanka, właśnie diabełek...to nie przypadek :loveu:

Posted

A Bajanek nie zniszczył tego diabełka? :evil_lol: Tora od razu odgryzła by różki, nóżki, rączki, główkę i wywaliła wszystko co jest w środku :D

Posted

BORA napisał(a):
A Bajanek nie zniszczył tego diabełka? :evil_lol: Tora od razu odgryzła by różki, nóżki, rączki, główkę i wywaliła wszystko co jest w środku :D

Bora, oczywiście, że w końcu zniszczył :lol:, taki jest los psich pluszowych zabawek, ale to nie jest ten sam diabełek..., kupiłam go dziś w sklepie. Chodziło mi o fakt, że TEŻ diabełek..

Posted

mmbbaj napisał(a):
Bora, oczywiście, że w końcu zniszczył :lol:, taki jest los psich pluszowych zabawek, ale to nie jest ten sam diabełek..., kupiłam go dziś w sklepie. Chodziło mi o fakt, że TEŻ diabełek..

Tak, tak widzę, że inny :lol: Tylko myślałam, że opowiadasz jak on się nim bawił jak już był dorosły ;) A jednak zniszczył, więc wszystko w normie :evil_lol: