Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Napiszę dla tych, którzy nie siedzą w ogarach i nie wiedzą jak to jest.
Nie wiele wiemy o dziejach Żagraja ( i nie wiem, czy kiedykolwiek się dowiemy; choć Rekma, jak go znam, spróbuje się dowiedzieć...:razz: ).
Ten szczeniaczek trafił w ręce sprzedającego go na Allegro chłopaka- a u tego kretyna na łańcuch-jako prezent od (wuja?) myśliwego z zapewnieniem, że to w 100% Ogar Polski ( w co akurat wierzę, są takie linie nie wystawiane do których my nie mamy dostępu-bo jesli myśliwi trzymaja ogary to pilnuja ogarzych swoich suk jak oka w głowie i tam nie ma przypadkowych kryć- tylko bardzo przemyślane-ma to związek z okreslonymi cechami im najbardziej przydatnymi). Te psy są zdrowe i wspaniałe i zazwyczaj ciemniejsze niż (coraz bardziej ,,żółte" i z poprzesiewanymi czaprakami-stare linie wystawowe) i całe szczęście (Zagraj jest wyjątkowy!). Ogary te nie mają rodowodów- tylko dlatego bo ich się nie wystawia na ringach.
Ale od czego MY jestesmy i otwarcie dla Zagrajka KW?

Zagraj jest wspaniałym, rasowym i cudownym ogarkiem...i wyjątkowo cennym hodowlanie...no i zupełnie podbił moje serce :multi:
Tak się cieszę, że Marki go też pokochali...!!!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie miałam odwagi zaproponować Wam nowego przyjaciela, który jest najlepszym lekarstwem na tą ogromną pustkę. Tymbardziej cieszę się, ze będzie z Wami Zagraj! Świetnie! Bardzo sie cieszę...

Bajanku opiekuj się nim dobrze!

P.S. Zanim weszłam tutaj to po temacie myslałam, ze w coś gramy:)

Posted

LAZY napisał(a):

... Zanim weszłam tutaj to po temacie myslałam, ze w coś gramy:)

:lol: Bo GRAMY... w MIŁOŚĆ!!!!

A ,,Zagraj" to ogromnie stare i z tradycjami ogarze imię sprzed wieków :lol:
Dawne ogary miały muzyczne imiona a to jest akurat od słynnego ogarów grania :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Nie miałam odwagi zaproponować Wam nowego przyjaciela, który jest najlepszym lekarstwem na tą ogromną pustkę. Tymbardziej cieszę się, ze będzie z Wami Zagraj! Świetnie! Bardzo sie cieszę...

Bajanku opiekuj się nim dobrze!

Paulinko ja wiedziałam, że ty i Marta od Pagajka..., ale Bajanek zniknął z naszego życia tak nagle i w tak tragicznych okolicznościach, że wogóle trudno nam było uwierzyć ... Wy wiedziałyście, że Lazy i Pagaj odejdą, my nie.. Więc potrzebowaliśmy trochę czasu...Nikt by nas wcześniej nie namówił, musieliśmy sami chcieć i to stało się wczoraj i cieszę się z tego :loveu: bo ta pustka jest straszna.. Ale wiesz, że to nie jest łatwe.. I ja też się cieszę, że to Zagraj :loveu:

LAZY napisał(a):
P.S. Zanim weszłam tutaj to po temacie myslałam, ze w coś gramy:)

No, ja właśnie też tak pomyślałam jak spojrzałam :lol:, ale kiedy Zagraj będzie już u nas w domu to dodam do tytułu "już" i będzie Zagraj już z nami więc myślę, że będzie dobrze ;)

Posted

samograj napisał(a):
NIE ROZUMIEM, U CIEBIE INNACZEJ SIĘ LICZY????
J

tak, :lol: bo np ja mam ustawione w edycji opcji ze mi sie wyswietla 40 postów na stronie, ale mozesz ustawić 5,10,20,30 a nawet 100 ;) i w zwiazku z tym w zalezności od tych ustawień, będziesz miala w danym topiku inną liczbe stron. Ja mam w tej chwili 137 stronę Galerii.. Zagajka ;)

mmbbaj napisał(a):

w tytule? :cool3:

:shake: :evil_lol: Nad danym postem w linni gdzie jest data i godzina wyslania postu (ta jest po lewej) z prawej masz numer postu w danym temacie. Kliknij go sobie to zobaczysz co się stanie ;)

Posted

[quote name='dbsst']

licze również, że przedstawisz nam nowego rozrabiakę w swoim czasie :razz:

[quote name='mmbbaj']
no oczywiście, z radością :lol:

socjalizacja z Leonem :cool3: :cool3: hihihihihi

Posted

Witajcie moi drodzy. Czytajac to Zagraj myslalam, ze mamy w cos grac. Czytalam o waszym pozegnaniu i lzy naplynely mi do oczu, ale jak przeczytalam, ze bierzecie takie male, pokrzywdzone malenstwo to od razu sie poplakalam, macie teraz komu ofiarowac swoja milosc. Jak przeczytalam jestescie z Warszawy. Moze kiedys umowimy sie na spacer. Wy z Zagrajem i ja zeby poznac takie piekne male cudo.

Posted

Wróciłam włąśnie z pracy z pożyczonym aparatem:lol: . Zagraj pobiegał a potem ćwiczyliśmy siadanie i patrzenie w oczy.

To nie jest fotka z ćwiczeń - jak ćeiczymy siedzi prosto :evil_lol:

Skupianie się:

Posted

jakie sliczne, wielkie oczka:loveu:
bardzo sie ciesze że w Waszych sercach zagoscił malutki, pokrzywdzony Zagrajek, on pomoże Wam a Wy jemu, los płata nam rózne figle, ale wszystko układa się w jakąs logiczną całość...
PS. ja tez myślałam że tutaj toczy sie jakaś gra:razz:
Pozdrawiam

Posted

Behemot napisał(a):
Hip-hip-hurraaaa!!! :multi::multi:

kochana pani moderator :loveu:, strasznie malutki ten nasz avatarek a większy nie chce nam wejść, a my nie wiemy dlaczego :roll:, wszyscy mają większe...:help1:

No i mamy nowy banerek, ale bez odsyłacza do galerii.....:help1:

Posted

[quote name='PIKA']
:shake: :evil_lol: Nad danym postem w linni gdzie jest data i godzina wyslania postu (ta jest po lewej) z prawej masz numer postu w danym temacie. Kliknij go sobie to zobaczysz co się stanie ;)

:-?...............:huh:

[quote name='Maga100']socjalizacja z Leonem :cool3: :cool3: hihihihihi

noooo, też tak pomyślałam :razz:

[quote name='shirrrapeira']Witajcie moi drodzy. Czytajac to Zagraj myslalam, ze mamy w cos grac. Czytalam o waszym pozegnaniu i lzy naplynely mi do oczu, ale jak przeczytalam, ze bierzecie takie male, pokrzywdzone malenstwo to od razu sie poplakalam, macie teraz komu ofiarowac swoja milosc. Jak przeczytalam jestescie z Warszawy. Moze kiedys umowimy sie na spacer. Wy z Zagrajem i ja zeby poznac takie piekne male cudo.

Kiedy się żegnaliśmy to prawdę mówiąc nie wiedzieliśmy, że tak szybko wrócimy..., ale tak, chcemy Zagrajowi ofiarować naszą miłość :loveu: I oczywiście, że bardzo chętnie się spotkamy z tobą, bardzo chciałabym ci go pokazać :lol:

[quote name='Hania']Wróciłam włąśnie z pracy z pożyczonym aparatem:lol: . Zagraj pobiegał a potem ćwiczyliśmy siadanie i patrzenie w oczy.

To nie jest fotka z ćwiczeń - jak ćeiczymy siedzi prosto :evil_lol:

Skupianie się:

Haniu, cudne fotki :loveu: Koniecznie musisz mi pokazać jak wygląda takie ćwiczenie na skupianie się, rewelacja :lol:

[quote name='PIKA']to jest skupianie się? :crazyeye: :evil_lol: To jest raczej szok :evil_lol:

Pikusiu, chyba się nie znasz..:obrazic: On się skupiał na aparacie :eviltong:J

[quote name='lon_cia']
jakie sliczne, wielkie oczka:loveu:
bardzo sie ciesze że w Waszych sercach zagoscił malutki, pokrzywdzony Zagrajek, on pomoże Wam a Wy jemu, los płata nam rózne figle, ale wszystko układa się w jakąs logiczną całość...

Wiesz, ja też tak myślę, że on potrzebuje nas, a my jego... Może nawet my jego bardziej... Tak, los płata figle...

[quote name='lon_cia'] PS. ja tez myślałam że tutaj toczy sie jakaś gra:razz:
Pozdrawiam

No właśnie widzę, że wiele osób tak sądzi :lol: Może dlatego mamy tak dużo gości? ;)

[quote name='Koma']Jest boski :loveu: a te oczka :razz: oj czuję że będzie z niego niezły łobuziak :loveu:

Nooo :lol:, a tymi oczkami tylko łypie...:loveu:

Posted

[quote name='Koma']Proszę :)

[php]

[/php]

Koma, ja chyba coś źle zrobiłam bo odsyła mnie do fotosika :evil_lol: To co mam zrobić? Tylko łopatologicznie proszę ;)