bea100 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Napiszę dla tych, którzy nie siedzą w ogarach i nie wiedzą jak to jest. Nie wiele wiemy o dziejach Żagraja ( i nie wiem, czy kiedykolwiek się dowiemy; choć Rekma, jak go znam, spróbuje się dowiedzieć...:razz: ). Ten szczeniaczek trafił w ręce sprzedającego go na Allegro chłopaka- a u tego kretyna na łańcuch-jako prezent od (wuja?) myśliwego z zapewnieniem, że to w 100% Ogar Polski ( w co akurat wierzę, są takie linie nie wystawiane do których my nie mamy dostępu-bo jesli myśliwi trzymaja ogary to pilnuja ogarzych swoich suk jak oka w głowie i tam nie ma przypadkowych kryć- tylko bardzo przemyślane-ma to związek z okreslonymi cechami im najbardziej przydatnymi). Te psy są zdrowe i wspaniałe i zazwyczaj ciemniejsze niż (coraz bardziej ,,żółte" i z poprzesiewanymi czaprakami-stare linie wystawowe) i całe szczęście (Zagraj jest wyjątkowy!). Ogary te nie mają rodowodów- tylko dlatego bo ich się nie wystawia na ringach. Ale od czego MY jestesmy i otwarcie dla Zagrajka KW? Zagraj jest wspaniałym, rasowym i cudownym ogarkiem...i wyjątkowo cennym hodowlanie...no i zupełnie podbił moje serce :multi: Tak się cieszę, że Marki go też pokochali...!!! Quote
LAZY Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Nie miałam odwagi zaproponować Wam nowego przyjaciela, który jest najlepszym lekarstwem na tą ogromną pustkę. Tymbardziej cieszę się, ze będzie z Wami Zagraj! Świetnie! Bardzo sie cieszę... Bajanku opiekuj się nim dobrze! P.S. Zanim weszłam tutaj to po temacie myslałam, ze w coś gramy:) Quote
bea100 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 LAZY napisał(a): ... Zanim weszłam tutaj to po temacie myslałam, ze w coś gramy:) :lol: Bo GRAMY... w MIŁOŚĆ!!!! A ,,Zagraj" to ogromnie stare i z tradycjami ogarze imię sprzed wieków :lol: Dawne ogary miały muzyczne imiona a to jest akurat od słynnego ogarów grania :lol: Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 LAZY napisał(a):Nie miałam odwagi zaproponować Wam nowego przyjaciela, który jest najlepszym lekarstwem na tą ogromną pustkę. Tymbardziej cieszę się, ze będzie z Wami Zagraj! Świetnie! Bardzo sie cieszę... Bajanku opiekuj się nim dobrze! Paulinko ja wiedziałam, że ty i Marta od Pagajka..., ale Bajanek zniknął z naszego życia tak nagle i w tak tragicznych okolicznościach, że wogóle trudno nam było uwierzyć ... Wy wiedziałyście, że Lazy i Pagaj odejdą, my nie.. Więc potrzebowaliśmy trochę czasu...Nikt by nas wcześniej nie namówił, musieliśmy sami chcieć i to stało się wczoraj i cieszę się z tego :loveu: bo ta pustka jest straszna.. Ale wiesz, że to nie jest łatwe.. I ja też się cieszę, że to Zagraj :loveu: LAZY napisał(a): P.S. Zanim weszłam tutaj to po temacie myslałam, ze w coś gramy:) No, ja właśnie też tak pomyślałam jak spojrzałam :lol:, ale kiedy Zagraj będzie już u nas w domu to dodam do tytułu "już" i będzie Zagraj już z nami więc myślę, że będzie dobrze ;) Quote
bea100 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Popatrzcie na awatarek Mmbbaj...:loveu: Quote
Behemot Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 bea100 napisał(a):Popatrzcie na awatarek Mmbbaj...:loveu: Hip-hip-hurraaaa!!! :multi::multi: Quote
PIKA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 samograj napisał(a):NIE ROZUMIEM, U CIEBIE INNACZEJ SIĘ LICZY???? J tak, :lol: bo np ja mam ustawione w edycji opcji ze mi sie wyswietla 40 postów na stronie, ale mozesz ustawić 5,10,20,30 a nawet 100 ;) i w zwiazku z tym w zalezności od tych ustawień, będziesz miala w danym topiku inną liczbe stron. Ja mam w tej chwili 137 stronę Galerii.. Zagajka ;) mmbbaj napisał(a): w tytule? :cool3: :shake: :evil_lol: Nad danym postem w linni gdzie jest data i godzina wyslania postu (ta jest po lewej) z prawej masz numer postu w danym temacie. Kliknij go sobie to zobaczysz co się stanie ;) Quote
Maga100 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='dbsst'] licze również, że przedstawisz nam nowego rozrabiakę w swoim czasie :razz: [quote name='mmbbaj'] no oczywiście, z radością :lol: socjalizacja z Leonem :cool3: :cool3: hihihihihi Quote
shirrrapeira Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witajcie moi drodzy. Czytajac to Zagraj myslalam, ze mamy w cos grac. Czytalam o waszym pozegnaniu i lzy naplynely mi do oczu, ale jak przeczytalam, ze bierzecie takie male, pokrzywdzone malenstwo to od razu sie poplakalam, macie teraz komu ofiarowac swoja milosc. Jak przeczytalam jestescie z Warszawy. Moze kiedys umowimy sie na spacer. Wy z Zagrajem i ja zeby poznac takie piekne male cudo. Quote
Hania Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Wróciłam włąśnie z pracy z pożyczonym aparatem:lol: . Zagraj pobiegał a potem ćwiczyliśmy siadanie i patrzenie w oczy. To nie jest fotka z ćwiczeń - jak ćeiczymy siedzi prosto :evil_lol: Skupianie się: Quote
PIKA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Hania'] Skupianie się: to jest skupianie się? :crazyeye: :evil_lol: To jest raczej szok :evil_lol: Quote
lon_cia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 jakie sliczne, wielkie oczka:loveu: bardzo sie ciesze że w Waszych sercach zagoscił malutki, pokrzywdzony Zagrajek, on pomoże Wam a Wy jemu, los płata nam rózne figle, ale wszystko układa się w jakąs logiczną całość... PS. ja tez myślałam że tutaj toczy sie jakaś gra:razz: Pozdrawiam Quote
Koma Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jest boski :loveu: a te oczka :razz: oj czuję że będzie z niego niezły łobuziak :loveu: Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Behemot napisał(a):Hip-hip-hurraaaa!!! :multi::multi: kochana pani moderator :loveu:, strasznie malutki ten nasz avatarek a większy nie chce nam wejść, a my nie wiemy dlaczego :roll:, wszyscy mają większe...:help1: No i mamy nowy banerek, ale bez odsyłacza do galerii.....:help1: Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :multi:wpadłam powiedzieć radosne DOBRANOC:loveu::loveu::loveu: widze widze avatarek:multi::multi::multi: Quote
Nugatowa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Matko Gosia :mdleje:co za cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='PIKA'] :shake: :evil_lol: Nad danym postem w linni gdzie jest data i godzina wyslania postu (ta jest po lewej) z prawej masz numer postu w danym temacie. Kliknij go sobie to zobaczysz co się stanie ;) :-?...............:huh: [quote name='Maga100']socjalizacja z Leonem :cool3: :cool3: hihihihihi noooo, też tak pomyślałam :razz: [quote name='shirrrapeira']Witajcie moi drodzy. Czytajac to Zagraj myslalam, ze mamy w cos grac. Czytalam o waszym pozegnaniu i lzy naplynely mi do oczu, ale jak przeczytalam, ze bierzecie takie male, pokrzywdzone malenstwo to od razu sie poplakalam, macie teraz komu ofiarowac swoja milosc. Jak przeczytalam jestescie z Warszawy. Moze kiedys umowimy sie na spacer. Wy z Zagrajem i ja zeby poznac takie piekne male cudo. Kiedy się żegnaliśmy to prawdę mówiąc nie wiedzieliśmy, że tak szybko wrócimy..., ale tak, chcemy Zagrajowi ofiarować naszą miłość :loveu: I oczywiście, że bardzo chętnie się spotkamy z tobą, bardzo chciałabym ci go pokazać :lol: [quote name='Hania']Wróciłam włąśnie z pracy z pożyczonym aparatem:lol: . Zagraj pobiegał a potem ćwiczyliśmy siadanie i patrzenie w oczy. To nie jest fotka z ćwiczeń - jak ćeiczymy siedzi prosto :evil_lol: Skupianie się: Haniu, cudne fotki :loveu: Koniecznie musisz mi pokazać jak wygląda takie ćwiczenie na skupianie się, rewelacja :lol: [quote name='PIKA']to jest skupianie się? :crazyeye: :evil_lol: To jest raczej szok :evil_lol: Pikusiu, chyba się nie znasz..:obrazic: On się skupiał na aparacie :eviltong:J [quote name='lon_cia'] jakie sliczne, wielkie oczka:loveu: bardzo sie ciesze że w Waszych sercach zagoscił malutki, pokrzywdzony Zagrajek, on pomoże Wam a Wy jemu, los płata nam rózne figle, ale wszystko układa się w jakąs logiczną całość... Wiesz, ja też tak myślę, że on potrzebuje nas, a my jego... Może nawet my jego bardziej... Tak, los płata figle... [quote name='lon_cia'] PS. ja tez myślałam że tutaj toczy sie jakaś gra:razz: Pozdrawiam No właśnie widzę, że wiele osób tak sądzi :lol: Może dlatego mamy tak dużo gości? ;) [quote name='Koma']Jest boski :loveu: a te oczka :razz: oj czuję że będzie z niego niezły łobuziak :loveu: Nooo :lol:, a tymi oczkami tylko łypie...:loveu: Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Koma']Proszę :) [php] [/php] Koma, ja chyba coś źle zrobiłam bo odsyła mnie do fotosika :evil_lol: To co mam zrobić? Tylko łopatologicznie proszę ;) Quote
Vogue Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :loveu: Piekne,niesamowite oczy:loveu: DOBRANOC!! Quote
Maga100 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='mmbbaj'] noooo, też tak pomyślałam :razz: nooo, Leon juz go wychowa :evil_lol: :evil_lol: potem już zaden nie bedzie mu straszny ;) Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 BORA napisał(a):Wysyłam pw z linkiem do podpisu ;) BORA kochana, ale co ja mam z tym zrobić? :cool3: mówiłam, że łopatologicznie :oops: Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 No to jeszcze fotki Zagraja z Beą :lol: Quote
Vogue Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='mmbbaj']No to jeszcze fotki Zagraja z Beą :lol: Boosze, coz za powaga i wielkie skupienie w oczach!!! Chyba go Hania tego nauczyla!!! Quote
Recommended Posts