sota36 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='mmbbaj'] No więc moje kochane... ja dopiero wstałam :eviltong: Ale zaraz zabieram się do roboty! A obudziłam się dziś, pierwszy raz jakoś inaczej, lepiej i... uśmiecham się, a już myślałam, że nigdy nie będę... A wczoraj przed snem, długo rozmawiałam z Bajankiem, jak zawsze... Tylko wczoraj oprócz tego, że mówiłam mu jak bardzo za nim tęsknię, powiedziałam mu "dziękuję ci mój skarbie"... wiem, że będzie nad nami czuwał :loveu: i dla Was zaswiecilo sloneczko.Jest tak jak mowilam, jak marzylam, jak sama przezywalam i pozezywam. Jak ja sie ciesze!!!! [quote name='Katerinas']boszzee... to zdjęcia Zagraja z łańcuchem na tej malutkiej szyjce... :-( straszne... mmbbaj Jesteście przekochani taki lancuch na takim slodkimpsie! No KOCHANI Jestescie!!! Quote
puz Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Małgosiu to widzimy sie w katowicach ........................jestem szczesliwa jak widze Was takich Quote
Teklunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 powiem krótko - TEN PIES JEST NAPRAWDĘ PIĘKNY!!! no i ma to ogarowe, zamyślone, mądre i dobre spojrzenie :p :loveu: Quote
gochgoch Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witajcie!!! Czytałam troszkę o Waszych smutnych sprawach i gratuluję nowego towarzysza do kochania!!!!! Jest PRZEPIęKNY!!!! POZDRAWIAM! a w dodatku ma na imię tak jak ojciec mojego Hugola...:p Quote
Behemot Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Oj, już nie mogę się doczekać tego piątku/soboty :multi: Quote
sota36 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 puz napisał(a):Małgosiu to widzimy sie w katowicach ........................jestem szczesliwa jak widze Was takich kiedy? gdzie dokladnie?To i ja zchecia Was poznam!!!!! No i Za - Grajka! Quote
Justa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Małgosiu, Marku, nawet nie wiecie jak się cieszę, że te cztery łapki z ogromnym serduchem do kochania zamieszkają za Wami :calus: Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Gosiu ...czy ju jest piątek .........bo ja się nie doczekam :razz: już chcę zobaczyć Wasze uśmiechnięte twarze na fotkach z Zagrajkiem:loveu: Quote
sota36 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Alus - piatek dopiero pojutrze :(:(:( p.s.ale mam nadzieje,zenei wytrzymaja... Quote
dbsst Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 nawet nie wiecie jaki mam dobry humor i jak cieszę się, że pies który mógł nie mieć Życia dostanie Je właśnie od Was od tych którzy uczestniczyli w przemijaniu by teraz tworzyć CUD!!! dawać pociechę miłość i radośc poczucie bezpieczeństwa i i robiac największy hokus pokus wsypując co dziennie coś do jedzonka w miseczce :lol: jak się cieszę, że to nie byle kto będzie z Wami mieszkać, że to będzie mały rozrabiajacy Zagraj który nie jest przypadkowy :multi: jestem z Wami i sercem i dziękuje, że dajecię mi radość :loveu: Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='puz']Małgosiu to widzimy sie w katowicach :crazyeye: w Katowicach??? [quote name='sota36']kiedy? gdzie dokladnie?To i ja zchecia Was poznam!!!!! No i Za - Grajka! Jolu, ja też baaardzo chętnie bym cię poznała osobiście, ale nic o Katowicach nie wiem, chyba Puz coś się pomyliło :roll: [quote name='Teklunia']powiem krótko - TEN PIES JEST NAPRAWDĘ PIĘKNY!!! no i ma to ogarowe, zamyślone, mądre i dobre spojrzenie :p :loveu: wiesz Kasiu, wszystkie ogarki są piękne, ale....nasze są zawsze naj...:loveu: [quote name='gochgoch'] Witajcie!!! Czytałam troszkę o Waszych smutnych sprawach i gratuluję nowego towarzysza do kochania!!!!! Jest PRZEPIęKNY!!!! POZDRAWIAM! a w dodatku ma na imię tak jak ojciec mojego Hugola...:p Gochgoch, dziękuję :loveu: , a imię Zagraj, nadała mu Hania, jest piękne to prawda :lol: [quote name='Behemot']Oj, już nie mogę się doczekać tego piątku/soboty :multi: [quote name='Alicjarydzewska']Gosiu ...czy ju jest piątek .........bo ja się nie doczekam :razz: już chcę zobaczyć Wasze uśmiechnięte twarze na fotkach z Zagrajkiem:loveu: Behemotku i Alicjo... no, jakie wy niecierpliwe jesteście :loveu: Cały dzień spędziłam na porządkach, a szczególnie tych "po kątach" czyli najgorsze na świecie :p Mam jeszcze trochę roboty bo nie sprzątałam przez ostatnie tygodnie.....Zagraj ma już przygotowaną budę na swoje przybycie... choć mam nadzieję, że braciszek Bajanek podpowie mu gdzie się śpi najmilej :loveu:;) [quote name='Justa']Małgosiu, Marku, nawet nie wiecie jak się cieszę, że te cztery łapki z ogromnym serduchem do kochania zamieszkają za Wami :calus: Justa kochana, strasznie nam brakowało takich czterech łapek, noska, ogonka i serducha... [quote name='Agga']Ten maluszek jest BOSKI!!!!!!!!!!!!! Nooooooooo :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 mmbbaj napisał(a)::crazyeye: w Katowicach??? Jolu, ja też baaardzo chętnie bym cię poznała osobiście, ale nic o Katowicach nie wiem, chyba Puz coś się pomyliło :roll: w o kurcze pieczone i inne kaczory! A ja juz myslalam!!!! Ale co sie odwlecze, to nie uciecze! Najwazniejsze, ze teraz macie i Bajanka w serduchu,a i Zagraj zaczyna Wam ...grac!!!! Quote
Behemot Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='mmbbaj'] Behemotku i Alicjo... no, jakie wy niecierpliwe jesteście :loveu: Niecierpliwe, niecierpliwe... od wczoraj czekamy! Ile można?! :mad: :lol: [quote name='mmbaj']Zagraj ma już przygotowaną budę na swoje przybycie... choć mam nadzieję, że braciszek Bajanek podpowie mu gdzie się śpi najmilej :loveu:;) Jestem pewna, że Bajanek będzie czuwał nad swoim młodszym braciszkiem.... Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='sota36']Alus - piatek dopiero pojutrze :(:(:( p.s.ale mam nadzieje,zenei wytrzymaja... no musimy wytrzymać ;), ale jeszcze troszeczkę... i będzie już z nami na zawsze :loveu: A ja jeszcze muszę zrobić rybę w galarecie na wigilię, a Marek upiec ciasto... zdradzę wam, że wigilię spędzamy u Bei... więc Zagraj pozna Dunię i Monię :cool3:, a w święta pozna też Wacka :razz: Moja mama, siostra i szwagier widzieli Zagraja na tych samych zdjęciach co wy i też są nim zachwyceni :lol: [quote name='dbsst']nawet nie wiecie jaki mam dobry humor i jak cieszę się, że pies który mógł nie mieć Życia dostanie Je właśnie od Was od tych którzy uczestniczyli w przemijaniu by teraz tworzyć CUD!!! dawać pociechę miłość i radośc poczucie bezpieczeństwa i i robiac największy hokus pokus wsypując co dziennie coś do jedzonka w miseczce :lol: Debe, największy cud zrobiła Hania i łańcuszek innych osób :loveu:, a my będziemy go kontynuować i na pewno włożymy w to całe serce :loveu: [quote name='dbsst'] jak się cieszę, że to nie byle kto będzie z Wami mieszkać, że to będzie mały rozrabiajacy Zagraj który nie jest przypadkowy :multi: ..........................:loveu: Quote
PIKA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cześc Malgosiu :multi: Zagrajek jest bowski :loveu: Tytul bardzo dobry, ale... nie podawajcie w tytulach numeru stron :evil_lol: bo ja np. strony 535 u Ciebie jeszcze nie mam :evil_lol: i dlugo mieć nie będe :evil_lol: rzeba wejść na 2 stronę i na dogo, historia Zagraja zaczyna się od posta Żanety z 19.11... tzn. linka na Allegro.., nie umiałam podać linka do str 2 :roll: Najlepiej podawac linka do konkretnego postu ;) to toto w prawym górnym rogu w każdym poście ;) Quote
dbsst Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 mmbbaj napisał(a): Debe, największy cud zrobiła Hania i łańcuszek innych osób :loveu:, a my będziemy go kontynuować i na pewno włożymy w to całe serce :loveu: bo każde ogniwo tworzy łańcuszek a każdy łańcuszek tworzy łańcuch i dlatego nic nie jest przypadkowe a każda przyczyna ma swój skutek :multi: WIELKIE POKŁONY dla każdego ogniwa i dla całego łańcuszka :modla: licze również, że przedstawisz nam nowego rozrabiakę w swoim czasie :razz: Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 dbsst napisał(a):bo każde ogniwo tworzy łańcuszek a każdy łańcuszek tworzy łańcuch i dlatego nic nie jest przypadkowe a każda przyczyna ma swój skutek :multi: O tak, w to wierzę... dbsst napisał(a): licze również, że przedstawisz nam nowego rozrabiakę w swoim czasie :razz: no oczywiście, z radością :lol: Quote
sota36 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='mmbbaj']no musimy wytrzymać ;), ale jeszcze troszeczkę... i będzie już z nami na zawsze :loveu: A ja jeszcze muszę zrobić rybę w galarecie na wigilię, a Marek upiec ciasto... zdradzę wam, że wigilię spędzamy u Bei... więc Zagraj pozna Dunię i Monię :cool3:, a w święta pozna też Wacka :razz: Moja mama, siostra i szwagier widzieli Zagraja na tych samych zdjęciach co wy i też są nim zachwyceni :lol: no a jakby inaczej?!?!?Bylabym zdziwiona. Mam prosbe- czy mozecie Zagrajkowi dac buziaka w nosek od cioteczki Joli? Prosze.... Quote
dbsst Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 mmbbaj napisał(a): no oczywiście, z radością :lol: to osobiście trzymam Cię za JĘZYK i nie puszczę aż nie złapie Myszki Miki w obięcia i nie zacałuje aż straci kolor i zostanie dalmatyńczykiem :evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Gosieńko, Marku ach jakże ja sie cieszę - dostałam info od Ali (dzięki Alunia :buzi: ) [SIZE=2]i nie mogłam uwierzyć wlasnym oczom... które po chwili całkowicie zaszły mi łzami - popłakałam się ze szczęścia i wzruszenia - bardzo, BARDZO sie cieszę - cudowna swiąteczna niespodzianka... to przecież taki szczególny czas ze musiało się wydarzyc coś szczególnego Zagrajek jest piękny - ma łobuzerski błysk w [SIZE=2]cudnych oczkach :razz: czekam na pierwsze domowe zdjęcia Quote
samograj Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Malgosiu :multi: Zagrajek jest bowski :loveu: Tytul bardzo dobry, ale... nie podawajcie w tytulach numeru stron :evil_lol: bo ja np. strony 535 u Ciebie jeszcze nie mam :evil_lol: i dlugo mieć nie będe :evil_lol: Najlepiej podawac linka do konkretnego postu ;) to toto w prawym górnym rogu w każdym poście ;) NIE ROZUMIEM, U CIEBIE INNACZEJ SIĘ LICZY???? Jak to jest, u mnie post BIGOSA przed moim dzisiejszym ,rozwalony jest przez emotki (większy o 1/3 ), a u BIGOSOWEJ normalny, od czego to zależy???SORKI za OFFTOPICOWANIE:razz: NIECH TERAZ ZAGRAJEK TU PORZĄDZI!!! Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 sota36 napisał(a):no a jakby inaczej?!?!?Bylabym zdziwiona. Mam prosbe- czy mozecie Zagrajkowi dac buziaka w nosek od cioteczki Joli? Prosze.... Jasne Jola, nosek będzie wycałowany od ciebie :lol: dbsst napisał(a):to osobiście trzymam Cię za JĘZYK i nie puszczę aż nie złapie Myszki Miki w obięcia i nie zacałuje aż straci kolor i zostanie dalmatyńczykiem :evil_lol: Debe... porwiesz się na ciężką pracę bo on ma mocny kolor i jeśli na dalmatyńczyka to właściwie czeka cię harówka :evil_lol: A za język mnie trzymaj bo obiecałam Markowi, że nie będę się tak trzęsła ciągle ze strachu o niego... :cool3:....., no i wiesz socjalizacja ;) Quote
dbsst Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 mmbbaj napisał(a): 1. Debe... porwiesz się na ciężką pracę bo on ma mocny kolor i jeśli na dalmatyńczyka to właściwie czeka cię harówka :evil_lol: 2. A za język mnie trzymaj bo obiecałam Markowi, że nie będę się tak trzęsła ciągle ze strachu o niego... :cool3:....., no i wiesz socjalizacja ;) 1. no trudno będe miała oboloałe kacze wary ale jak powiedziałam tak musze zrobić bedzie Myszodalman :evil_lol: :evil_lol: 2. dla Twojego dobra ;) i mojej przyjemności 9nie trzymania tylko buziakowania urwisa) BENDE hahha trzymac Cię za język aż Ci zsinieje i czaniesz seplenić :evil_lol: :evil_lol: a tak serio to juz nie moge doczekać się "socjalizacji" :roll: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Behemot'] Jestem pewna, że Bajanek będzie czuwał nad swoim młodszym braciszkiem.... Ja też Behemotku, ja też :loveu: [quote name='PIKA']Cześc Malgosiu :multi: Zagrajek jest bowski :loveu: oj tak :loveu: [quote name='PIKA'] Tytul bardzo dobry, ale... nie podawajcie w tytulach numeru stron :evil_lol: bo ja np. strony 535 u Ciebie jeszcze nie mam :evil_lol: i dlugo mieć nie będe :evil_lol: no tak :roll:, no to sama już nie wiem...podawać czy nie podawać :razz: [quote name='PIKA'] Najlepiej podawac linka do konkretnego postu ;) to toto w prawym górnym rogu w każdym poście ;) w tytule? :cool3: [quote name='Gosiek']Gosieńko, Marku ach jakże ja sie cieszę - dostałam info od Ali (dzięki Alunia :buzi: ) [SIZE=2]i nie mogłam uwierzyć wlasnym oczom... które po chwili całkowicie zaszły mi łzami - popłakałam się ze szczęścia i wzruszenia - bardzo, BARDZO sie cieszę - cudowna swiąteczna niespodzianka... to przecież taki szczególny czas ze musiało się wydarzyc coś szczególnego Dzięki Gosieńko :buzi: Wiesz, ja te święta to taka mieszanina smutku i radości jednocześnie... Pierwsze bez Bajanka i pierwsze z Zagrajem... Tak wiele się u nas wydarzyło... [quote name='Gosiek'][SIZE=2] Zagrajek jest piękny - ma łobuzerski błysk w [SIZE=2]cudnych oczkach :razz: czekam na pierwsze domowe zdjęcia I jest uroczy i bardzo kontaktowy, nie sposób go nie kochać :loveu: [quote name='samograj']SORKI za OFFTOPICOWANIE:razz: NIECH TERAZ ZAGRAJEK TU PORZĄDZI!!! Ależ offtopikuj sobie Aniu ile chcesz :lol: Quote
Recommended Posts