Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']
No więc moje kochane... ja dopiero wstałam :eviltong: Ale zaraz zabieram się do roboty! A obudziłam się dziś, pierwszy raz jakoś inaczej, lepiej i... uśmiecham się, a już myślałam, że nigdy nie będę... A wczoraj przed snem, długo rozmawiałam z Bajankiem, jak zawsze... Tylko wczoraj oprócz tego, że mówiłam mu jak bardzo za nim tęsknię, powiedziałam mu "dziękuję ci mój skarbie"... wiem, że będzie nad nami czuwał :loveu: i dla Was zaswiecilo sloneczko.Jest tak jak mowilam, jak marzylam, jak sama przezywalam i pozezywam. Jak ja sie ciesze!!!!

[quote name='Katerinas']boszzee... to zdjęcia Zagraja z łańcuchem na tej malutkiej szyjce... :-( straszne...

mmbbaj
Jesteście przekochani taki lancuch na takim slodkimpsie! No KOCHANI Jestescie!!!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!!!
Czytałam troszkę o Waszych smutnych sprawach i gratuluję nowego towarzysza do kochania!!!!!
Jest PRZEPIęKNY!!!!
POZDRAWIAM!
a w dodatku ma na imię tak jak ojciec mojego Hugola...:p

Posted

puz napisał(a):
Małgosiu to widzimy sie w katowicach ........................jestem szczesliwa jak widze Was takich
kiedy? gdzie dokladnie?To i ja zchecia Was poznam!!!!! No i Za - Grajka!

Posted

nawet nie wiecie jaki mam dobry humor

i jak cieszę się, że pies który mógł nie mieć Życia dostanie Je właśnie od Was od tych którzy uczestniczyli w przemijaniu by teraz tworzyć CUD!!!
dawać pociechę miłość i radośc poczucie bezpieczeństwa i i robiac największy hokus pokus wsypując co dziennie coś do jedzonka w miseczce :lol:

jak się cieszę, że to nie byle kto będzie z Wami mieszkać, że to będzie mały rozrabiajacy Zagraj który nie jest przypadkowy :multi:

jestem z Wami i sercem i dziękuje, że dajecię mi radość :loveu:

Posted

[quote name='puz']Małgosiu to widzimy sie w katowicach

:crazyeye: w Katowicach???

[quote name='sota36']kiedy? gdzie dokladnie?To i ja zchecia Was poznam!!!!! No i Za - Grajka!

Jolu, ja też baaardzo chętnie bym cię poznała osobiście, ale nic o Katowicach nie wiem, chyba Puz coś się pomyliło :roll:

[quote name='Teklunia']powiem krótko - TEN PIES JEST NAPRAWDĘ PIĘKNY!!!
no i ma to ogarowe, zamyślone, mądre i dobre spojrzenie :p :loveu:

wiesz Kasiu, wszystkie ogarki są piękne, ale....nasze są zawsze naj...:loveu:

[quote name='gochgoch']

Witajcie!!!
Czytałam troszkę o Waszych smutnych sprawach i gratuluję nowego towarzysza do kochania!!!!!
Jest PRZEPIęKNY!!!!
POZDRAWIAM!
a w dodatku ma na imię tak jak ojciec mojego Hugola...:p

Gochgoch, dziękuję :loveu: , a imię Zagraj, nadała mu Hania, jest piękne to prawda :lol:

[quote name='Behemot']Oj, już nie mogę się doczekać tego piątku/soboty :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']Gosiu ...czy ju jest piątek .........bo ja się nie doczekam :razz:
już chcę zobaczyć Wasze uśmiechnięte twarze na fotkach z Zagrajkiem:loveu:

Behemotku i Alicjo... no, jakie wy niecierpliwe jesteście :loveu: Cały dzień spędziłam na porządkach, a szczególnie tych "po kątach" czyli najgorsze na świecie :p Mam jeszcze trochę roboty bo nie sprzątałam przez ostatnie tygodnie.....Zagraj ma już przygotowaną budę na swoje przybycie... choć mam nadzieję, że braciszek Bajanek podpowie mu gdzie się śpi najmilej :loveu:;)

[quote name='Justa']Małgosiu, Marku, nawet nie wiecie jak się cieszę, że te cztery łapki z ogromnym serduchem do kochania zamieszkają za Wami :calus:

Justa kochana, strasznie nam brakowało takich czterech łapek, noska, ogonka i serducha...

[quote name='Agga']Ten maluszek jest BOSKI!!!!!!!!!!!!!

Nooooooooo :loveu::loveu::loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:crazyeye: w Katowicach???

Jolu, ja też baaardzo chętnie bym cię poznała osobiście, ale nic o Katowicach nie wiem, chyba Puz coś się pomyliło :roll:

w
o kurcze pieczone i inne kaczory! A ja juz myslalam!!!! Ale co sie odwlecze, to nie uciecze! Najwazniejsze, ze teraz macie i Bajanka w serduchu,a i Zagraj zaczyna Wam ...grac!!!!

Posted

[quote name='mmbbaj']
Behemotku i Alicjo... no, jakie wy niecierpliwe jesteście :loveu:

Niecierpliwe, niecierpliwe... od wczoraj czekamy! Ile można?! :mad: :lol:

[quote name='mmbaj']Zagraj ma już przygotowaną budę na swoje przybycie... choć mam nadzieję, że braciszek Bajanek podpowie mu gdzie się śpi najmilej :loveu:;)

Jestem pewna, że Bajanek będzie czuwał nad swoim młodszym braciszkiem....

Posted

[quote name='sota36']Alus - piatek dopiero pojutrze :(:(:( p.s.ale mam nadzieje,zenei wytrzymaja...

no musimy wytrzymać ;), ale jeszcze troszeczkę... i będzie już z nami na zawsze :loveu: A ja jeszcze muszę zrobić rybę w galarecie na wigilię, a Marek upiec ciasto... zdradzę wam, że wigilię spędzamy u Bei... więc Zagraj pozna Dunię i Monię :cool3:, a w święta pozna też Wacka :razz: Moja mama, siostra i szwagier widzieli Zagraja na tych samych zdjęciach co wy i też są nim zachwyceni :lol:

[quote name='dbsst']nawet nie wiecie jaki mam dobry humor

i jak cieszę się, że pies który mógł nie mieć Życia dostanie Je właśnie od Was od tych którzy uczestniczyli w przemijaniu by teraz tworzyć CUD!!!
dawać pociechę miłość i radośc poczucie bezpieczeństwa i i robiac największy hokus pokus wsypując co dziennie coś do jedzonka w miseczce :lol:

Debe, największy cud zrobiła Hania i łańcuszek innych osób :loveu:, a my będziemy go kontynuować i na pewno włożymy w to całe serce :loveu:

[quote name='dbsst'] jak się cieszę, że to nie byle kto będzie z Wami mieszkać, że to będzie mały rozrabiajacy Zagraj który nie jest przypadkowy :multi:

..........................:loveu:

Posted

Cześc Malgosiu :multi:
Zagrajek jest bowski :loveu:

Tytul bardzo dobry, ale... nie podawajcie w tytulach numeru stron :evil_lol: bo ja np. strony 535 u Ciebie jeszcze nie mam :evil_lol: i dlugo mieć nie będe :evil_lol:

rzeba wejść na 2 stronę i na dogo, historia Zagraja zaczyna się od posta Żanety z 19.11... tzn. linka na Allegro.., nie umiałam podać linka do str 2 :roll:

Najlepiej podawac linka do konkretnego postu ;) to toto w prawym górnym rogu w każdym poście ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):

Debe, największy cud zrobiła Hania i łańcuszek innych osób :loveu:, a my będziemy go kontynuować i na pewno włożymy w to całe serce :loveu:

bo każde ogniwo tworzy łańcuszek a każdy łańcuszek tworzy łańcuch i dlatego nic nie jest przypadkowe a każda przyczyna ma swój skutek :multi:

WIELKIE POKŁONY dla każdego ogniwa i dla całego łańcuszka :modla:

licze również, że przedstawisz nam nowego rozrabiakę w swoim czasie :razz:

Posted

dbsst napisał(a):
bo każde ogniwo tworzy łańcuszek a każdy łańcuszek tworzy łańcuch i dlatego nic nie jest przypadkowe a każda przyczyna ma swój skutek :multi:

O tak, w to wierzę...

dbsst napisał(a):
licze również, że przedstawisz nam nowego rozrabiakę w swoim czasie :razz:

no oczywiście, z radością :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']no musimy wytrzymać ;), ale jeszcze troszeczkę... i będzie już z nami na zawsze :loveu: A ja jeszcze muszę zrobić rybę w galarecie na wigilię, a Marek upiec ciasto... zdradzę wam, że wigilię spędzamy u Bei... więc Zagraj pozna Dunię i Monię :cool3:, a w święta pozna też Wacka :razz: Moja mama, siostra i szwagier widzieli Zagraja na tych samych zdjęciach co wy i też są nim zachwyceni :lol:

no a jakby inaczej?!?!?Bylabym zdziwiona. Mam prosbe- czy mozecie Zagrajkowi dac buziaka w nosek od cioteczki Joli? Prosze....

Posted

mmbbaj napisał(a):

no oczywiście, z radością :lol:

to osobiście trzymam Cię za JĘZYK i nie puszczę aż nie złapie Myszki Miki w obięcia i nie zacałuje aż straci kolor i zostanie dalmatyńczykiem :evil_lol:

Posted

Gosieńko, Marku
ach jakże ja sie cieszę - dostałam info od Ali (dzięki Alunia :buzi: ) [SIZE=2]i nie mogłam uwierzyć wlasnym oczom... które po chwili całkowicie zaszły mi łzami - popłakałam się ze szczęścia i wzruszenia - bardzo, BARDZO sie cieszę - cudowna swiąteczna niespodzianka... to przecież taki szczególny czas ze musiało się wydarzyc coś szczególnego
Zagrajek jest piękny - ma łobuzerski błysk w
[SIZE=2]cudnych oczkach :razz:
czekam na pierwsze domowe zdjęcia

Posted

[quote name='PIKA']Cześc Malgosiu :multi:

Tytul bardzo dobry, ale... nie podawajcie w tytulach numeru stron :evil_lol: bo ja np. strony 535 u Ciebie jeszcze nie mam :evil_lol: i dlugo mieć nie będe :evil_lol:

Najlepiej podawac linka do konkretnego postu ;) to toto w prawym górnym rogu w każdym poście ;)
NIE ROZUMIEM, U CIEBIE INNACZEJ SIĘ LICZY????
Jak to jest, u mnie post BIGOSA przed moim dzisiejszym ,rozwalony jest przez emotki (większy o 1/3 ), a u BIGOSOWEJ normalny, od czego to zależy???SORKI za OFFTOPICOWANIE:razz:

NIECH TERAZ ZAGRAJEK TU PORZĄDZI!!!

Posted

sota36 napisał(a):
no a jakby inaczej?!?!?Bylabym zdziwiona. Mam prosbe- czy mozecie Zagrajkowi dac buziaka w nosek od cioteczki Joli? Prosze....

Jasne Jola, nosek będzie wycałowany od ciebie :lol:

dbsst napisał(a):
to osobiście trzymam Cię za JĘZYK i nie puszczę aż nie złapie Myszki Miki w obięcia i nie zacałuje aż straci kolor i zostanie dalmatyńczykiem :evil_lol:

Debe... porwiesz się na ciężką pracę bo on ma mocny kolor i jeśli na dalmatyńczyka to właściwie czeka cię harówka :evil_lol: A za język mnie trzymaj bo obiecałam Markowi, że nie będę się tak trzęsła ciągle ze strachu o niego... :cool3:....., no i wiesz socjalizacja ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):

1. Debe... porwiesz się na ciężką pracę bo on ma mocny kolor i jeśli na dalmatyńczyka to właściwie czeka cię harówka :evil_lol:
2. A za język mnie trzymaj bo obiecałam Markowi, że nie będę się tak trzęsła ciągle ze strachu o niego... :cool3:....., no i wiesz socjalizacja ;)

1. no trudno będe miała oboloałe kacze wary ale jak powiedziałam tak musze zrobić bedzie Myszodalman :evil_lol: :evil_lol:

2. dla Twojego dobra ;) i mojej przyjemności 9nie trzymania tylko buziakowania urwisa) BENDE hahha trzymac Cię za język aż Ci zsinieje i czaniesz seplenić :evil_lol: :evil_lol:

a tak serio to juz nie moge doczekać się "socjalizacji" :roll: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Behemot']
Jestem pewna, że Bajanek będzie czuwał nad swoim młodszym braciszkiem....

Ja też Behemotku, ja też :loveu:

[quote name='PIKA']Cześc Malgosiu :multi:

oj tak :loveu:

[quote name='PIKA'] Tytul bardzo dobry, ale... nie podawajcie w tytulach numeru stron :evil_lol: bo ja np. strony 535 u Ciebie jeszcze nie mam :evil_lol: i dlugo mieć nie będe :evil_lol:

no tak :roll:, no to sama już nie wiem...podawać czy nie podawać :razz:

[quote name='PIKA'] Najlepiej podawac linka do konkretnego postu ;) to toto w prawym górnym rogu w każdym poście ;)

w tytule? :cool3:

[quote name='Gosiek']Gosieńko, Marku
ach jakże ja sie cieszę - dostałam info od Ali (dzięki Alunia :buzi: ) [SIZE=2]i nie mogłam uwierzyć wlasnym oczom... które po chwili całkowicie zaszły mi łzami - popłakałam się ze szczęścia i wzruszenia - bardzo, BARDZO sie cieszę - cudowna swiąteczna niespodzianka... to przecież taki szczególny czas ze musiało się wydarzyc coś szczególnego

Dzięki Gosieńko :buzi: Wiesz, ja te święta to taka mieszanina smutku i radości jednocześnie... Pierwsze bez Bajanka i pierwsze z Zagrajem... Tak wiele się u nas wydarzyło...

[quote name='Gosiek'][SIZE=2] Zagrajek jest piękny - ma łobuzerski błysk w [SIZE=2]cudnych oczkach :razz:
czekam na pierwsze domowe zdjęcia

I jest uroczy i bardzo kontaktowy, nie sposób go nie kochać :loveu:

[quote name='samograj']SORKI za OFFTOPICOWANIE:razz:

NIECH TERAZ ZAGRAJEK TU PORZĄDZI!!!

Ależ offtopikuj sobie Aniu ile chcesz :lol: