Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry mówię :loveu:
Będzie i dobry i pracowity (Mmbbaj musi zrobić zakupy psie i sprzatą chałupę na przyjęcie Zagrajka- juz to sobie wyobrażam z jaka radochą to robi :lol: ) a Zagraj będzie dzisiaj pierwszy raz w zyciu...kąpany (też musi wszak być elegancki i czyściutki chłopczyk w nowym czystym domku :lol: )

Zagraj od początku wiedział, że jest Wasz a Wy-jego (jak te istoty to wyczuwają?). Podbiegał i tak bardzo się starał u Hani pokazać z dobrej strony ;) Jak Hani Kontra na niego kłapnęła to schował sie pod krzesełko do Rekma i widziałam jak cały czas się koncentrował i patrzył i Rekma i Mmbbaj w oczy. Wspaniały i mądry chłopczyk...spałam doskonale i dzisiaj wstałam z radością w sercu (ja pokochałam Zagraja od pierwszego wejrzenia bo jego nie można nie pokochać!!! :loveu: )

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow! Bardzo się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: ! Też popłakałam się ze wzruszenia! Jesteście SUPER! Życzę Wam dużo, dużo, dużo radości z Zagraja:bigcool: !

Posted

Małgosiu! Super!! :lol: Ale się cieszę, że Zagraj będzie u Was. To jest absolutna psia słodycz! :lol: No i mam nadzieję, że na dogo będzie można zobaczyć mnóstwo Waszych zdjęć z Zagrajem w roli głównej :lol:
Życzę dużo radości i bardzo serdecznie Was pozdrawiam :lol:

Posted

:multi:Dzień dobry kochani:loveu:
Małgosiu jak Ci idzie sprzątanko i zakupy;).......bosz ja już nie mogę się doczekać fotek z pierwszych dni pobytu Zagrajka w Waszym domku .
Bajanek będzie Wam pomagał ;)w wychowaniu tego małego urwiska:loveu:

Posted

[quote name='aga1215']Ale wieści :multi: Gosiu, Marku - gratuluję najtrafniejszej decyzji :klacz:

Gosiu - jak Zagrajek sie do Ciebie tuli :multi: on już wie o przeprowadzce do Was

[quote name='bigos']Przyszłam do pracy, wchodzę do galerii...i taka wspaniała wiadomość od rana, że aż mi łzy popłynęły ze szczęścia :laola:

Jesteście wspaniali:loveu:

[quote name='Teklunia']Gosia, zatkało mnie z wrażenia!

To cudowna wiadomość i bardzo dobra decyzja!
Cieszę się z Wami :buzi:

[quote name='odJuki']Wow! Bardzo się cieszę :loveu: ! Też popłakałam się ze wzruszenia! Jesteście SUPER! Życzę Wam dużo, dużo, dużo radości z Zagraja !

[quote name='Aneek']Małgosiu! Super!! Ale się cieszę, że Zagraj będzie u Was. To jest absolutna psia słodycz! No i mam nadzieję, że na dogo będzie można zobaczyć mnóstwo Waszych zdjęć z Zagrajem w roli głównej
Życzę dużo radości i bardzo serdecznie Was pozdrawiam :lol:

[quote name='Alka']Małgosiu i Marku, cieszę się razem z wami, ogromnie!!! :multi:
Jaka wspaniała wiadomośc :bigcool:

[quote name='Katerinas']Cudne wieści :multi:
A mordeczka piękna

Kochane moje, wszystkie, niezawodne :buzi: Tak pięknie okazujecie nam swoją radość :loveu: Mam ciągle łzy wzruszenia w oczach kiedy was czytam, no co ja bym bez was? Tak cieszę się, że wa mam :calus:

[quote name='samograj']

S Z C Z Ę Ś C I A R Z

WITAJCIE KOCHANI !!!
TRZEBA BĘDZIE EDYTOWAĆ PIERWSZĄ STRONĘ -
"BAJAN i my..... ZAGRAJ z nami od str. 535" lub coś w tym stylu
GOSIU MARKU-
TAK WYPROWADZIŁAM STRONĘ 535 ,
ŻE TWÓJ POST ZACZYNA SIĘ NA SAMEJ GÓRZE,
WYSTARCZY TERAZ DAĆ NAGŁÓWEK
W FORMIE JAKIEJŚ PRZERÓBECZKI
i OD POCZATKU TEJ STRONY
BEDZIE GOŚCIŁ ZAGRAJEK!!!

Aniu, super to wymyśliłaś, bo ja też myślałam o tym, że powinna się wyraźnie zaznaczyć ta część galerii, w której jest już Zagraj, ale nie wiedziałam jak to zrobić :cool3: I powiem ci, że tego co napisałaś to ja wogóle nie kumam, bo ja widocznie jestem większy mułek komputerowy od ciebie :eviltong: Mam nadzieję, że Marek będzie wiedział, a jak nie to dasz nam dokładne instrukcje i ...kochana jesteś :loveu:

[quote name='bea100']Dzień dobry mówię :loveu:
Będzie i dobry i pracowity (Mmbbaj musi zrobić zakupy psie i sprzatą chałupę na przyjęcie Zagrajka- juz to sobie wyobrażam z jaka radochą to robi :lol: ) a Zagraj będzie dzisiaj pierwszy raz w zyciu...kąpany (też musi wszak być elegancki i czyściutki chłopczyk w nowym czystym domku :lol: )

Zagraj od początku wiedział, że jest Wasz a Wy-jego (jak te istoty to wyczuwają?). Podbiegał i tak bardzo się starał u Hani pokazać z dobrej strony ;) Jak Hani Kontra na niego kłapnęła to schował sie pod krzesełko do Rekma i widziałam jak cały czas się koncentrował i patrzył i Rekma i Mmbbaj w oczy. Wspaniały i mądry chłopczyk...spałam doskonale i dzisiaj wstałam z radością w sercu (ja pokochałam Zagraja od pierwszego wejrzenia bo jego nie można nie pokochać!!! :loveu: )

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:Dzień dobry kochani:loveu:
Małgosiu jak Ci idzie sprzątanko i zakupy;).......bosz ja już nie mogę się doczekać fotek z pierwszych dni pobytu Zagrajka w Waszym domku .
Bajanek będzie Wam pomagał ;)w wychowaniu tego małego urwiska:loveu:

No więc moje kochane... ja dopiero wstałam :eviltong: Ale zaraz zabieram się do roboty! A obudziłam się dziś, pierwszy raz jakoś inaczej, lepiej i... uśmiecham się, a już myślałam, że nigdy nie będę... A wczoraj przed snem, długo rozmawiałam z Bajankiem, jak zawsze... Tylko wczoraj oprócz tego, że mówiłam mu jak bardzo za nim tęsknię, powiedziałam mu "dziękuję ci mój skarbie"... wiem, że będzie nad nami czuwał :loveu:

Posted

oh niewiem co powiedzieć!!!!!!!!!:multi: Mała przerwa od kompa a tu tyle się dzieje:multi: :multi: Przepraszamy za chwilową nieobecność:oops:
o rany, jak sie ciesze:multi: :multi: :multi:
piękny:loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):

A obudziłam się dziś, pierwszy raz jakoś inaczej, lepiej i... uśmiecham się, a już myślałam, że nigdy nie będę...

Małgosiu,nie masz pojęcia jak dobrze jest czytać takie posty :multi::multi::loveu::loveu:
To ,że Ty jesteś odmieniona widać gołym okiem i super , cieszymy się bardzo, bardzo...:multi::multi:
a to ,że Bajanek będzie nad Wami czuwał to jest pewne.On również się cieszy ,że Zagraj( cudony zresztą :loveu:) zamieszka z Wami, bo wie jakimi jesteście wspaniałymi ludzmi i jaki wspaniały domek mu stworzycie :loveu::loveu:

Posted

[quote name='*luthien*']oh niewiem co powiedzieć!!!!!!!!!:multi: Mała przerwa od kompa a tu tyle się dzieje:multi: :multi: Przepraszamy za chwilową nieobecność:oops:
o rany, jak sie ciesze:multi: :multi: :multi:
piękny:loveu:

luthien ważne, że jesteś :loveu:

[quote name='Alka']Małgosiu,nie masz pojęcia jak dobrze jest czytać takie posty :multi::multi::loveu::loveu:
To ,że Ty jesteś odmieniona widać gołym okiem i super , cieszymy się bardzo, bardzo...:multi::multi:
a to ,że Bajanek będzie nad Wami czuwał to jest pewne.On również się cieszy ,że Zagraj( cudony zresztą :loveu:) zamieszka z Wami, bo wie jakimi jesteście wspaniałymi ludzmi i jaki wspaniały domek mu stworzycie :loveu::loveu:

Aluś mnie bolała sama myśl o tym, że jakiś inny pies niż Bajan byłby tu, z nami..., ale wiedziałam też, że gdybym nie wiem jak długo czekała... Bajanek nie wróci... Gdzieś tu, na dogo przeczytałam, że jeśli ktoś miał psa i go kochał, to i tak będzie miał następnego.. I, że wtedy ten czas między jednym, a drugim uzna za stracony. Uwierzyłam w to, bo takie rzeczy piszą ludzie, którzy wiedzą.. Nigdy nie przestanę kochać Bajanka i zawsze we mnie będzie.. Nadal boli, ale obok tego bólu zaczyna kiełkować nowa miłość i wiem, że niczego Bajankowi nie odbiera :loveu: W wigilię pójdziemy razem z Zagrajem na miejsce gdzie śpi Bajanek.. starszy braciszek Zagrajka :loveu:

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu - tak bardzo się cieszę!
Cieszę się wraz z Wami :loveu:

Haniu.. :loveu:

[quote name='Behemot'] "BAJAN i my..... ZAGRAJ z nami od str. 535" lub coś w tym stylu

No więc tytuł już zmieniłam i ten mi się bardzo podoba :loveu: I..., nie chciałam przy imieniu Bajanka wstawiać świeczki.., niech będzie tak jak dawniej...

Posted

[quote name='mmbbaj']luthien ważne, że jesteś :loveu:
Kochani, ja zawsze z Wami będe:loveu: Nawet jak komp mi zdechnie i nic nie bede pisac;)

Posted

[quote name='Maga100']Małgosiu, a jaka jest historia Zagraja? albo gdzie mogę o tym poczytać?
o właśnie ,też chciałabym wiedzieć :oops:

Posted

[quote name='mmbbaj']

No więc tytuł już zmieniłam i ten mi się bardzo podoba :loveu: I..., nie chciałam przy imieniu Bajanka wstawiać świeczki.., niech będzie tak jak dawniej...
WRÓCIŁAM Z MIASTA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Jestem trochę zażenowana:oops: :oops: :oops: , bo ja to podałam jako propozycję tylko, nie jako "gotowca", a zależło mi jeszcze, żeby strona zaczynała się od ZAGRAJA więc usunęłam kilka moich nieistotnych postów tak, aby przesunął sie Twój na samą górę - możesz go teraz zedytować tak jak pierwszy i dać nagłówek ,a oprócz tego jakiś duży napis lub przeróbkę jak TUTAJ lub TUTAJ coś w tym stylu (to tylko taka podpowiedź):loveu:
JEZU!!! JAK JA SIĘ CIESZĘ:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='samograj']WRÓCIŁAM Z MIASTA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Jestem trochę zażenowana:oops: :oops: :oops: , bo ja to podałam jako propozycję tylko, nie jako "gotowca", a zależło mi jeszcze, żeby strona zaczynała się od ZAGRAJA więc usunęłam kilka moich nieistotnych postów tak, aby przesunął sie Twój na samą górę - możesz go teraz zedytować tak jak pierwszy i dać nagłówek ,a oprócz tego jakiś duży napis lub przeróbkę jak TUTAJ lub TUTAJ coś w tym stylu (to tylko taka podpowiedź):loveu:
JEZU!!! JAK JA SIĘ CIESZĘ:multi: :multi: :multi:

Aniu, tytuł galerii jest bardzo dobry, bo chciałam zachować poprzedni i jednocześnie żeby Zagraj nie był tylko dopisany bo teraz to i jego galeria :loveu: I zrobię tak jak sugerujesz, ale później, teraz już uciekam od kompa bo robota czeka ;)

Posted

ja także Zagraja zobaczyłam po raz pierwszy na tym zdjęciu na łańcuchy (to był szok:-o ),jak to szczeniak na łańcuchu:mad: i pierwsza moja myśl była trzeba chłopaka ratować i udało się dzięki Hani ,a teraz po prostu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: