Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie kochani, dzisiaj od wczesneego rana kończę wczoraj zaczęty bigos (cały gar) to wpadnę po robocie i Wam podrzucę słoiczek. Może to nie na osłodzenie życia ale zawsze na poprawę humoru :evil_lol:
Dzień zamazany i brzydki. I cały czas mnie nie opuszcza uczucie ciężkiej głowy-jakby nie mojej :cool3:

Małgosiu, Mareczku (zdrowiej) i - dobrego dnia :p

Samograj: z tym lakierem do paznokci to też niezły pomysł:evil_lol: A czym to potem zmywacie? Acetonem?

Posted

[quote name='bea100']
Samograj: z tym lakierem do paznokci to też niezły pomysł:evil_lol: A czym to potem zmywacie? Acetonem?

KIEDY PRZYCHODZI CZAS, ŻE JUŻ KAŻDY ZE SZCZENIORKÓW CZYMŚ SIĘ WYRÓZNIA(bo przecież wiesz, że hodowca dostrzega niuanse) - WTEDY I LAKIER SIĘ WYKRUSZA!!!

Posted

Tylko wpadam się przywitać...komputer mi się zacina – subskrypcja nie działa, mam straszne szaleństwo w pracy i w związku z tym wielkie zaległości w odwiedzaniu Galerii.
Włączyłam się też do akcji dotyczących pomocy schroniskom - jak niektóre z Was wiedzą Choculka jest ze schroniska.
Dziś jest ostatni dzień głosowania w akcjach o zdobycie pokarmu dla schronisk w Uciechowie nasz watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34639 i druga też dla schronisk: Akcja organizowana przez Forum.Molosy.pl - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35283 .
Pozdrawiam Was Wszystkich Ewa

Posted

[quote name='bea100']Witajcie kochani, dzisiaj od wczesneego rana kończę wczoraj zaczęty bigos (cały gar) to wpadnę po robocie i Wam podrzucę słoiczek. Może to nie na osłodzenie życia ale zawsze na poprawę humoru :evil_lol:
Dzień zamazany i brzydki. I cały czas mnie nie opuszcza uczucie ciężkiej głowy-jakby nie mojej :cool3:

Bigosik powiadasz:razz:

Marku, Małgosiu - humor troszkę mam nadzieję Wam ten pyszny bigos poprawi, tym bardziej, że możecie pomyśleć wtedy także o Bigosie:p

Posted

dzień dobry kochani!

trochę mnie było , ale wciąż pamiętam o Was :calus:

Dzisiaj mijają 4 lata jak przywieżliśmy malutkiego Tuffcia.Pamietam jak dziś...byliśmy zaproszeni na imprezkę andrzejkową do znajomych , ale zrezygnowaliśmy z pójścia bo tacy byliśmy przejęci maluszkiem:loveu:
Nie dano nam wyboru szczeniaczka , bo podobno został tylko jeden... ale od pierwszego spojrzenia zakochaliśmy się w nim.Może i było ich więcej, może kobieta specjalnie pokazała nam akurat tego, bo póżniej okazało się ,że ma krótszą tylną łapeczkę ... ale to nic , z krótszą łapeczką można żyć ... kochamy go ogromnie:loveu::loveu::loveu:

Małgosiu, Marku , wierzę ,że za niedługo będziecie i Wy się uśmiechać :loveu:

pozdrawiam was serdecznie:loveu: życzę smacznego bigosu !

Posted

[quote name='bigos']Bigosik powiadasz:razz:

Marku, Małgosiu - humor troszkę mam nadzieję Wam ten pyszny bigos poprawi, tym bardziej, że możecie pomyśleć wtedy także o Bigosie:p
No..tylko czekałam aż TY sie odezwiesz w tej sprawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Coś mi się przypomniało przy okazji. Jak ponad 2 lata temu wybieraliśmy na gr VI imiona dla miotu B-ROTTI to ciocia Pika twardo optowała i miał być właśnie Bigos oraz też i Bimber:lol: Nie przeszło :evil_lol:
Ale to chrzestnej cioci Pice swoje imię zawdzięcza Bogdanka:lol:

Posted

Witajcie Małgosiu i Marku :loveu:

Ostatnio mało piszę, ale to z braku czasu, jednak kiedy tylko zaglądam na dogomanie to momentalnie wchodze do Was.
Pamietajcie, ze jestem i pamietam o Was i o Bajanku :calus:

smacznego bigosiku życzymy :lol:

Posted

oj jak tu się smacznie za sprawą bigosiku zrobiło.......ale o ten Bimber to PIKI nie podejrzewałam :evil_lol:;)wcale a wcale

Gosiu , Marku ....spokojnej nocki :calus:

Posted

[']['][']['][']

Coś mi się przypomniało przy okazji. Jak ponad 2 lata temu wybieraliśmy na gr VI imiona dla miotu B-ROTTI to ciocia Pika twardo optowała i miał być właśnie Bigos oraz też i Bimber:lol: Nie przeszło :evil_lol:

Zupełnie nie rozumiem dlaczego "nie przeszło":niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A Bimberek też pięknie:loveu:

Posted

HEJ!!!
BIGOS to ładne imę.
Magda dla swojego miotu proponowala: ŻYTNIA, ŻUBRÓWKA - ale też jakoś nie przeszło :evil_lol:
MAŁGOSIU, MARKU, KASIU, MAMUTKU (przepraszam, jeśli uraziłam) witam Was- w KRAKOWIE mróz, ale słonecznie:loveu:

Posted

Dobrego dnia moi złoci :p
Pociecha, że to piatek już.
Nie-pociecha- że zaczynamy grudzień a to taki zakręcony miesiąc. Myslę, tu o zawierusze przedświatecznej na którą nie bałdzo mam ochotę :evil_lol:
Popatrzcie za okno...czy to co widzicie wygląda na grudzień?

Posted

Witajcie!

Za oknem powiedziałabym ...nadal wiosennie.;)Chociaż poranna temperaturka dużo niższa niż w poprzednie dni.Ale i u nas zapowiada się piekny ,słoneczny dzionek a nawet cały weekend.:p

pozdrawiam Was cieplutko!:loveu: