samograj Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 U nas szczeniaki znaczymy lakierem do paznokci: np. prawe udo, lewe udo, prawa łopatka, lewa łopatka itp.:cool3: Quote
bea100 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witajcie kochani, dzisiaj od wczesneego rana kończę wczoraj zaczęty bigos (cały gar) to wpadnę po robocie i Wam podrzucę słoiczek. Może to nie na osłodzenie życia ale zawsze na poprawę humoru :evil_lol: Dzień zamazany i brzydki. I cały czas mnie nie opuszcza uczucie ciężkiej głowy-jakby nie mojej :cool3: Małgosiu, Mareczku (zdrowiej) i - dobrego dnia :p Samograj: z tym lakierem do paznokci to też niezły pomysł:evil_lol: A czym to potem zmywacie? Acetonem? Quote
samograj Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='bea100'] Samograj: z tym lakierem do paznokci to też niezły pomysł:evil_lol: A czym to potem zmywacie? Acetonem? KIEDY PRZYCHODZI CZAS, ŻE JUŻ KAŻDY ZE SZCZENIORKÓW CZYMŚ SIĘ WYRÓZNIA(bo przecież wiesz, że hodowca dostrzega niuanse) - WTEDY I LAKIER SIĘ WYKRUSZA!!! Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 witam w ten szary poranek ...wchodzę tu czytam , ale nie zawsze piszę ...a za pół godzinki pędzę do pracy:razz: Quote
Czoko Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Tylko wpadam się przywitać...komputer mi się zacina – subskrypcja nie działa, mam straszne szaleństwo w pracy i w związku z tym wielkie zaległości w odwiedzaniu Galerii. Włączyłam się też do akcji dotyczących pomocy schroniskom - jak niektóre z Was wiedzą Choculka jest ze schroniska. Dziś jest ostatni dzień głosowania w akcjach o zdobycie pokarmu dla schronisk w Uciechowie nasz watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34639 i druga też dla schronisk: Akcja organizowana przez Forum.Molosy.pl - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35283 . Pozdrawiam Was Wszystkich Ewa Quote
bigos Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='bea100']Witajcie kochani, dzisiaj od wczesneego rana kończę wczoraj zaczęty bigos (cały gar) to wpadnę po robocie i Wam podrzucę słoiczek. Może to nie na osłodzenie życia ale zawsze na poprawę humoru :evil_lol: Dzień zamazany i brzydki. I cały czas mnie nie opuszcza uczucie ciężkiej głowy-jakby nie mojej :cool3: Bigosik powiadasz:razz: Marku, Małgosiu - humor troszkę mam nadzieję Wam ten pyszny bigos poprawi, tym bardziej, że możecie pomyśleć wtedy także o Bigosie:p Quote
Behemot Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cześć, kochani! Ja się "obraziłam" ;) na Dogo za zmianę wyglądu forum, ale jestem, jestem... Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 dzień dobry kochani! trochę mnie było , ale wciąż pamiętam o Was :calus: Dzisiaj mijają 4 lata jak przywieżliśmy malutkiego Tuffcia.Pamietam jak dziś...byliśmy zaproszeni na imprezkę andrzejkową do znajomych , ale zrezygnowaliśmy z pójścia bo tacy byliśmy przejęci maluszkiem:loveu: Nie dano nam wyboru szczeniaczka , bo podobno został tylko jeden... ale od pierwszego spojrzenia zakochaliśmy się w nim.Może i było ich więcej, może kobieta specjalnie pokazała nam akurat tego, bo póżniej okazało się ,że ma krótszą tylną łapeczkę ... ale to nic , z krótszą łapeczką można żyć ... kochamy go ogromnie:loveu::loveu::loveu: Małgosiu, Marku , wierzę ,że za niedługo będziecie i Wy się uśmiechać :loveu: pozdrawiam was serdecznie:loveu: życzę smacznego bigosu ! Quote
bea100 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='bigos']Bigosik powiadasz:razz: Marku, Małgosiu - humor troszkę mam nadzieję Wam ten pyszny bigos poprawi, tym bardziej, że możecie pomyśleć wtedy także o Bigosie:p No..tylko czekałam aż TY sie odezwiesz w tej sprawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Coś mi się przypomniało przy okazji. Jak ponad 2 lata temu wybieraliśmy na gr VI imiona dla miotu B-ROTTI to ciocia Pika twardo optowała i miał być właśnie Bigos oraz też i Bimber:lol: Nie przeszło :evil_lol: Ale to chrzestnej cioci Pice swoje imię zawdzięcza Bogdanka:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witajcie Małgosiu i Marku :loveu: Ostatnio mało piszę, ale to z braku czasu, jednak kiedy tylko zaglądam na dogomanie to momentalnie wchodze do Was. Pamietajcie, ze jestem i pamietam o Was i o Bajanku :calus: smacznego bigosiku życzymy :lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 oj jak tu się smacznie za sprawą bigosiku zrobiło.......ale o ten Bimber to PIKI nie podejrzewałam :evil_lol:;)wcale a wcale Gosiu , Marku ....spokojnej nocki :calus: Quote
Behemot Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Bajanku... Śpij spokojnie, maleństwo, nic Ci nie grozi... my tu nad Tobą czuwamy... I Ty czuwaj nad nami... :oops: Quote
bea100 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='mmbbaj']Bajanku... Jestem Gosiu...:glaszcze: Quote
mmbbaj Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 bea100 napisał(a):Jestem Gosiu...:glaszcze: Bea...:buzi: Quote
samograj Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [CENTER]Dopiero teraz dotarłam - jestem:iloveyou: :calus: BAJANKU :candle: :-( [/CENTER] Quote
Koma Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dobry wieczór! Dawno nie zaglądałam ale cały czas jestem z Wami myślami, nie zapomniałam o Bajanku... piękne zdjęcie... Quote
bigos Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ['][']['][']['] Coś mi się przypomniało przy okazji. Jak ponad 2 lata temu wybieraliśmy na gr VI imiona dla miotu B-ROTTI to ciocia Pika twardo optowała i miał być właśnie Bigos oraz też i Bimber:lol: Nie przeszło :evil_lol: Zupełnie nie rozumiem dlaczego "nie przeszło":niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Bimberek też pięknie:loveu: Quote
samograj Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 HEJ!!! BIGOS to ładne imę. Magda dla swojego miotu proponowala: ŻYTNIA, ŻUBRÓWKA - ale też jakoś nie przeszło :evil_lol: MAŁGOSIU, MARKU, KASIU, MAMUTKU (przepraszam, jeśli uraziłam) witam Was- w KRAKOWIE mróz, ale słonecznie:loveu: Quote
bea100 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Dobrego dnia moi złoci :p Pociecha, że to piatek już. Nie-pociecha- że zaczynamy grudzień a to taki zakręcony miesiąc. Myslę, tu o zawierusze przedświatecznej na którą nie bałdzo mam ochotę :evil_lol: Popatrzcie za okno...czy to co widzicie wygląda na grudzień? Quote
Alka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Witajcie! Za oknem powiedziałabym ...nadal wiosennie.;)Chociaż poranna temperaturka dużo niższa niż w poprzednie dni.Ale i u nas zapowiada się piekny ,słoneczny dzionek a nawet cały weekend.:p pozdrawiam Was cieplutko!:loveu: Quote
Recommended Posts