Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bea100']Dogaja :loveu:

Ciiiiiiiiiiiiiiiche PS
No to ja tylko skromnie dodam, że znam tajne plany i maczam w tym palce i że we wrześniu (nomen-omen WE WRZEŚNIU!!!) malutkie Błogulce powinny być już na tym najlepszym ze światów !!!
Jakie super tajne plany- najlepsze pod słońcem, popieram!!!!
A my czekamy na cieczkę, a jak u Ciebie z cieczkami i kryciem???

Posted

bea100 napisał(a):
Dogaja :loveu:

Ciiiiiiiiiiiiiiiche PS
No to ja tylko skromnie dodam, że znam tajne plany i maczam w tym palce i że we wrześniu (nomen-omen WE WRZEŚNIU!!!) malutkie Błogulce powinny być już na tym najlepszym ze światów !!!

Ja też nie chcę zapeszać, ale - jak dobrze pójdzie - to Gajusia się, za przeproszeniem, WYROBI długo przed wrześniem... :wink:

Posted

Witajcie kochani...
Byliśmy u Kasi na herbacie, wczoraj miała imieniny...Staramy się...z różnym skutkiem...Od wielu dni żyjemy w wielkim stresie i zaczynają się również fizyczne jego objawy, właśnie Marek cierpi na okropny nerwoból w plecach...Nadal nam ciężko..., ale staramy się...

Posted

A ja mówię dzień dobry kochani.
Wczoraj do póżna grabiłam liście na ogrodzie, więc byłam tam też o 11tej ["]
...a znicze u Bajanka się palą i teraz też.
Dunia czuje się już dobrze, no i wysłałam Ci Mmbbaj mailem fotki z Grodziska jakie zrobiła Imanca jak byłysmy u Joli. Błoga znowu patrzyła na mnie oczami Bajana. Tak samo gadała i opowiadała mi różności, ona jest niesamowitym ogarem. I juz teraz nigdy nie zapomnę, przy każdej okazji, jej powiedzieć -kocham Cię.

Posted

[quote name='dogaja']Ja też nie chcę zapeszać, ale - jak dobrze pójdzie - to Gajusia się, za przeproszeniem, WYROBI długo przed wrześniem... :wink:
Dogaja, ale tu chodzi o krew BAJANKA, BŁOGA to ulubiona jego siostra-jej dzieci będą najbliższe BAJANKOWI-warto poczekać!!!

KOCHANI !!!
WCZORAJ ŹLE SIĘ POCZUŁAM I WCZEŚNIE ZASNĘŁEM, PIERWSZY RAZ NIE ZAPALIŁAM ŚWIATEŁKA BAJANKOWI:placz: :placz: :placz:
ŚNIŁY MI SIĘ MOJE PSY za TM, ale to nie był miły sen:-( :shake:

Posted

[quote name='samograj']Dogaja, ale tu chodzi o krew BAJANKA, BŁOGA to ulubiona jego siostra-jej dzieci będą najbliższe BAJANKOWI-warto poczekać!!!

OK, to ja też będę szeptać:
Samograjko, nikt się nie chce pchać przed szereg, ale czasem sercu trzeba pomóc wcześniej...
A co do więzów krwi: to dzieci Gaji będą najprawdopodobniej po RODZONYM BRACIE ojca Bajanka!
No, ale na razie i tak dzielimy skórę na niedźwiedziu, a poza tym Małgosia i Marek SAMI muszą wiedzieć, co dla nich najlepsze. Ucałowania!

Posted

Dzień Dobry ....jeszcze przed pracką :cool3:
Ja też wczoraj wcześniej padlam ...:shake:
Widzę ,że Ogareczkowe Mateczki tutaj kuszą .....;)...Bajanek da znak:loveu: Małgosi i Markowi ,że to JUŻ i że to TEN Maluszek ma znaleść schronienie w ich ramionach , bo że tak się stanie to wiem;)sama to przeszłam i dokładnie 3 miesiace po śmierci Harley'a tuliłam zalewajac sie łzami Ozzulka ...Harley Mi Go zesłał i ja w to wierzę , abym zaczęła nareszcie sie uśmiechać .
I dla Małgosi i Marka też nadejdzie TEN DZIEŃ.:loveu:

Chciałabym tutaj przekazać Życzenia spełnienia marzeń dla KASI siostry Gosi ....spóźnione ale naprawdę szczere...:calus::Rose::Rose::Rose:

Posted

Bajanek da znak:loveu: Małgosi i Markowi ,że to JUŻ i że to TEN Maluszek ma znaleść schronienie w ich ramionach , bo że tak się stanie to wiem;-)sama to przeszłam i dokładnie 3 miesiace po śmierci Harley'a tuliłam zalewajac sie łzami Ozzulka ...Harley Mi Go zesłał i ja w to wierzę , abym zaczęła nareszcie sie uśmiechać .
dokłandnie :multi:
wielkie uściski kochani

Posted

Małgosiu, przyznam się szczerze ,że o 23 mnie nie ma na dogo.I nie mogę zapalić wirtualnie świecuszki dla Bajanka. Ale wciąż pamiętam i jestem z Wami kochani...:calus:

Posted

[quote name='bea100']Błoga znowu patrzyła na mnie oczami Bajana. Tak samo gadała i opowiadała mi różności, ona jest niesamowitym ogarem.
[quote name='samograj']Dogaja, ale tu chodzi o krew BAJANKA, BŁOGA to ulubiona jego siostra-jej dzieci będą najbliższe BAJANKOWI-warto poczekać!!!
[quote name='dogaja']
Samograjko, nikt się nie chce się pchać przed szereg, ale czasem sercu trzeba pomóc wcześniej...
A co do więzów krwi: to dzieci Gaji będą najprawdopodobniej po RODZONYM BRACIE ojca Bajanka!
No, ale na razie i tak dzielimy skórę na niedźwiedziu, a poza tym Małgosia i Marek SAMI muszą wiedzieć, co dla nich najlepsze

Kochane :calus:...Coś wam powiem...Długo marzyłam o własnym psie...I potem to marzenie się spełniło. Byłam szczęśliwa, że mam Bajanka i, że jest właśnie taki jaki jest, ale nie dlatego, że robiłam wobec niego jakieś wcześniejsze założenia i oczekiwania tylko dlatego, że pokochałam go takiego jaki był...Bardzo za nim tęsknię...Gdybym mogła zrobić coś, nawet coś bardzo trudnego, co tylko nie uderzałoby w moich najbliższych, żeby znowu był tu, z nami, zrobiłabym to, ale przecież wiem...
Kiedy myślę o przyszłości, nie wyobrażam sobie, żeby już nigdy nie było z nami psa, bo Bajanek nauczył mnie, jak piękne było z nim życie. I pokazał nam, KIM jest ogar...Więc kiedy nadejdzie odpowiedni czas...Nie będziemy czekać ani za długo, ani za krótko...obiecaliśmy to sobie. Teraz jednak, jeszcze jest czas Bajanka...i bardzo nam trudno o tym rozmawiać...
Wiemy jedno, że jak bardzo by nie był podobny do Bajanka to to nie będzie on...I dlatego potrzebujemy czasu aby następnemu pozwolić być innym i kochać go właśnie za to...

[quote name='samograj']KOCHANI !!!
WCZORAJ ŹLE SIĘ POCZUŁAM I WCZEŚNIE ZASNĘŁEM, PIERWSZY RAZ NIE ZAPALIŁAM ŚWIATEŁKA BAJANKOWI:placz: :placz: :placz:

Aniu, nie ma żadnego powodu żebyś się usprawiedliwiała :loveu: W naszych sercach płoną na stałe światełka dla Bajanka i one są najważniejsze. A pisząc "w naszych", mam na myśli tych wszystkich, którzy ciepło czasem pomyślą o naszym chłpoczyku...W naszym domu, każdego wieczora zapalamy światełka dla Bajanka i jego nowych przyjaciół za TM...i tak już zostanie na zawsze, gdziekolwiek byśmy nie byli...
A w galerii...w galerii Bajanek będzie zawsze i pamięc o nim..., a światełka muszą zacząć przygasać, żebyś ty, my i nni nie poczuli się źle, kiedy go nie zapalimy...

Posted

[quote name='mmbbaj']
Kiedy myślę o przyszłości, nie wyobrażam sobie, żeby już nigdy nie było z nami psa, bo Bajanek nauczył mnie, jak piękne było z nim życie. I pokazał nam, KIM jest ogar...Więc kiedy nadejdzie odpowiedni czas...Nie będziemy czekać ani za długo, ani za krótko...obiecaliśmy to sobie.

W naszych sercach płoną na stałe światełka dla Bajanka i one są najważniejsze.
A w galerii...w galerii Bajanek będzie zawsze i pamięc o nim..., a światełka muszą zacząć przygasać, żebyś ty, my i nni nie poczuli się źle, kiedy go nie zapalimy...

MAŁGOSIU, TY JESTEŚ BARDZO MĄDRĄ KOBIETĄ!

Posted

Gosiu, myślami jestem z WAMI i zawsze będę, ale muszę odpocząć od dogo(nie sprzyja mojemu systemowi nerwowemu)
Pozałatwiałam, co miałam załatwić, rozruszałam topik Poświaty, udzieliłam kilku wskazówek potrzebującym, mogę odejść- zaglądnę niebawem- ucałowania dla męża, siostry, mamy i smyrki dla WACUSIA!!!

DLA BAJANKA: