LAZY Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Marku...spłakałam sie czytając Twoj wiersz...pięknie to napisałeś.. Nadal pamietam Quote
bea100 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='mmbbaj']... Takie morze miłości...piękne chwile... Quote
shirrrapeira Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Naprawde kochaliscie swojego Bajanka. Bajanek jest zawsze z Wami, bo jest w Wazych sercach,jak nie zamknieta rana.Trzymajcie sie. Bardzo Was cieplo pozdrawiam i przytulam do serca. Quote
samograj Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 KOCHANI, TAKIE CHWILE SĄ CUDOWNE, NIECH CAŁY CZAS TRWAJĄ W WASZEJ PAMIĘCI- dobrze że je uchwyciliście !!! TYLE MIŁOŚCI!!! BAJANKOWI BYŁO U WAS CUDOWNIE!!! JA TAK KOCHAŁAM SWOJE PSY, ŻE KIEDYŚ TEŚCIOWA POWIEDZIAŁA: JEŻELI ISTNIEJE REINKARNACJA, TO CHCIAŁABYM W NASTEPNYM WCIELENIU BYĆ PSEM U ANKI!!! Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 piękne zdjęcia - bardzo piękne!!! tyle w nich ciepła i miłości :calus: Quote
rekma Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Chyba wszystkim podobają się zdjęcia, ale to piękno, które można z nich wyczytać, to tylko mgnienie migawki, która uchwyciła maleńką chwilkę z naszego wspólnego życia. Bajanek był taki w swej naturze przez cały cas; słodki, kochany, obdarowywany wszystkim co mieliśmy. Umiał też odwzajemnić się tym, co było w nim najlepsze. Nie wyróżniał nikogo z nas, był w swej miłości i oddaniu sprawiedliwy. Rozumieliśmy się wzajemnie bez słów. Quote
rekma Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Wszystkim Wam kochani, którzy codziennie pamiętacie i jesteście z nami - DZIĘKUJEMY!!! Też ciepło myślimy o Was i waszych czworonożnych przyjacielach. Quote
Cerber Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ojej przepraszam najmocniej, zapomniałam o kochanym Bajanku... jak mogłam... przepraszam.. :oops: :oops: to dla Bajanka... <"><"><"><"><"><"><"> Quote
bea100 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Witajcie kochani z rana, wpadam i stawiam kaffkę...taki ponury dzień i leje i żałoba narodowa i wszystkim nam bardzo smutno...mam dzisiaj dużo pracy od rana, ale myślę o Was...TRZYMAJCIE SIĘ dzielnie...:calus: :calus: Quote
shirrrapeira Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 i ja tez, bardzo mi jest smutno z powodu tej tragedii na Slasku. Nawet niebo placze, przynajmniej w Markach. Quote
leemonca Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ja też pozwoliłam sobie coś dla Was zrobić :-( Quote
Alka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 piękne :loveu: U nas wprawdzie nie leje , ale strasznie smutno...:-( To druga w ciągu roku straszna tragedia na Śląsku...:-( Małgosiu i Marku ,pozdrawiam Was cieplutko :calus: Quote
samograj Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Dopiero teraz wstałam i melduję się!!!! Quote
Czoko Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Alka'] piękne :loveu: :calus: Dopiero teraz mam przerwę na herbatkę i gdy przyszłam się przywitać podziwiam piękne zdjęcie. Ewa Quote
mmbbaj Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='bea100']...taki ponury dzień i leje i żałoba narodowa [quote name='shirrrapeira']i ja tez, bardzo mi jest smutno z powodu tej tragedii na Slasku. Nawet niebo placze, przynajmniej w Markach. [quote name='Alka'] U nas wprawdzie nie leje , ale strasznie smutno...:-( To druga w ciągu roku straszna tragedia na Śląsku...:-( Wiem...i bardzo mi przykro...Ja też łączę się w bólu z rodzinami tych synów, mężów i ojców... Ale mój własny, prywatny ból nie opuszcza mnie ani na chwilę...i ciągle rośnie...z każdym dniem tej niechcianej rozłąki, tej tęsknoty... [quote name='leemonca']ja też pozwoliłam sobie coś dla Was zrobić :-( Leemonca, jak pięknie :loveu:, dziękuję...Tak było, tak właśnie było...:-( [quote name='Alka'] i moja skromna przeróbeczka dla Bajanka Alu, i to jest piękne, miałam już wcześniej ci napisać...To był taki piękny czas, jeszcze tak niedawno...i już nigdy nie wróci :-( I wzrusza mnie ogromnie to, że macie taką potrzebę, żeby to robić, że zatrzymujecie się nad zdjęciami Bajanka i chcecie z nim zostać na dłużej, trochę dla niego, trochę dla nas, a trochę dla was samych...po prostu dziękuję wam :-( Quote
Teklunia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 mmbbaj napisał(a):Wiem...i bardzo mi przykro...Ja też łączę się w bólu z rodzinami tych synów, mężów i ojców... Ale mój własny, prywatny ból nie opuszcza mnie ani na chwilę...i ciągle rośnie...z każdym dniem tej niechcianej rozłąki, tej tęsknoty... och Gosiu, bardzo chciałabym Ci pomoc... ulżyć... ale nie potrafie i chyba nikt nie potrafi... Quote
Anja33 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Malgosiu Marku Tak strasznie mi zal :-( :-( :-( :-( :-( Bajanek byl pieknym psem i rozumiem co czujecie moj Kacper odszedl 24.06.06 o 15;30 byl dla mnie wszystkim traktowalam go jak wlasne dziecko!!! Wiem ze Wy o Bajanku mysleliscie podobnie. Smierc jest cholernie niesprawiedliwa zabiera tych ktorych najbardziej kochamy. Dzis o 23 minie 11 dzni jak Bajanek odszedl POMYSLMY O NIM CIEPLO za TM poczuje ze wszyscy go kochali:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts