Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piszę usprawiedliwienie dla Gosi za jej dzisiejszą nieobecność do tej pory.
Siostra zabrałą ją na na zakupy, by wyrwać ją choć na chwilę z "tematu". Potem odwiedziła nas Bea100, z którą miło rozmawialiśmy o pieskach, o WAs kochani przyjaciele i tak zeszło do tej pory. Ale cały czas podglądaliśmy co się tu w galerii dzieje. Dziękujemy, że znowu jesteście i bardzo to doceniamy, o czym w rozmowach była też mowa. Gosia też się odezwie.

Posted

rekma napisał(a):
Piszę usprawiedliwienie dla Gosi za jej dzisiejszą nieobecność do tej pory.
Siostra zabrałą ją na na zakupy, by wyrwać ją choć na chwilę z "tematu". Potem odwiedziła nas Bea100, z którą miło rozmawialiśmy o pieskach, o WAs kochani przyjaciele i tak zeszło do tej pory.

O, to świetnie, że chociaż na chwilę oderwaliście się od tego cierpienia...
Panie Marku, czy mogę mówić do pana per "Marek"? :oops: ;)

Posted

A... zapomniałęm - Kasiu - zrobiłem Ci podpis. Jeśli akceptujesz to napisz, a jeśli masz jakieś sugestie, zadzwoń. Konsultowałem to z Beatką i Gosią, im się podobało.

Posted

Behemot napisał(a):
O, to świetnie, że chociaż na chwilę oderwaliście się od tego cierpienia...
Panie Marku, czy mogę mówić do pana per "Marek"? :oops: ;)

No jasne Behemotku i to tyczy się też wszystkich - Mam na imię - Marek (brudzio)

Posted

[quote name='mmbbaj']
z Błogą

Tak było :p ...no a teraz zaraz idę do Ciebie chłopczyku na ogród, też pełen liści jak wtedy...tylko teraz jest już całkiem inaczej :-(

Posted

BAKANKU!!! DLA CIEBIE!!!
Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią im się płaci.
Chwiejna waluta. Nie ma dnia by ktoś wieczności swej nie tracił.

(W.Szymborska)
TY NIE STRACISZ SWEJ WIECZNOŚCI!!!
PAMIĘTAMY!!!

Posted

[quote name='rekma']Piszę usprawiedliwienie dla Gosi za jej dzisiejszą nieobecność do tej pory.
Siostra zabrałą ją na na zakupy, by wyrwać ją choć na chwilę z "tematu". Potem odwiedziła nas Bea100, z którą miło rozmawialiśmy o pieskach, o WAs kochani przyjaciele i tak zeszło do tej pory. Ale cały czas podglądaliśmy co się tu w galerii dzieje. Dziękujemy, że znowu jesteście i bardzo to doceniamy, o czym w rozmowach była też mowa. Gosia też się odezwie.:razz:to super pomysł , Gosia musi zacząć żyć , Bajanek też by tego chciał aby kochana pańcia nie była w domku sama i smutna:loveu:

:-(

Posted

[quote name='kasiuniamy']Jestem pod wielkim wrażeniem atmosfery ciepła, troski i miłości, jaka panuje w Magicznej Bajankowej Galerii - to WY WSZYSCY stworzyliście tę Wielką Kochającą się Rodzinę i mam nadzieję, że i mnie do niej przyjmiecie.. Jestem Wam Wszystkim niewyobrażalnie wdzięczna za wsparcie i pełne czułości zrozumienie, jakim obdarzyliście Gosiunię i Marusia - ukochanych moich najbliższych.. Dziękuję, że jesteście, bo bez Was... O Boże, nawet nie chcę myśleć co by było bez Was... Dziękuję... Kasia - siostra Gosi

Kasiunia, to wszystko co napisałaś to najświętsza prawda...Kiedy zakładałam tę galerię, zresztą za namową wielu z tych osób, które teraz też są tu z nami, traktowałam ją jako miejsce do pokazania naszego Bajanka i zwykłych takich pogaduszek o naszych pupilach...Wielokrotnie gadaliśmy tu sobie, radziliśmy w różnych kłopotach, żartowaliśmy...i poznawaliśmy coraz lepiej siebie i nasze pieski. Nigdy jednak nie sądziłam, że ta galeria odegra w naszym, moim i Marka życiu tak ogromną rolę w tym strasznym, trudnym i ogromnie bolesnym czasie...Ta galeria i nasi przyjaciele :loveu:
Cieszę się, że tu jesteś :loveu: I dziękuję ci za dzisiejszy dzień :loveu: Wiem, że jeszcze wiele trudnych chwil przede mną, przed nami..., ale wiem, że mamy kochających czule bliskich i wspaniałych przyjaciół :loveu: Dziękuję Wam wszystkim kochani :loveu:

I specjalnie dla ciebie...

Posted

[quote name='mmbbaj']Kasiunia, to wszystko co napisałaś to najświętsza prawda...Kiedy zakładałam tę galerię, zresztą za namową wielu z tych osób, które teraz też są tu z nami, traktowałam ją jako miejsce do pokazania naszego Bajanka i zwykłych takich pogaduszek o naszych pupilach...Wielokrotnie gadaliśmy tu sobie, radziliśmy w różnych kłopotach, żartowaliśmy...i poznawaliśmy coraz lepiej siebie i nasze pieski. Nigdy jednak nie sądziłam, że ta galeria odegra w naszym, moim i Marka życiu tak ogromną rolę w tym strasznym, trudnym i ogromnie bolesnym czasie...Ta galeria i nasi przyjaciele :loveu:
Cieszę się, że tu jesteś :loveu: I dziękuję ci za dzisiejszy dzień :loveu: Wiem, że jeszcze wiele trudnych chwil przede mną, przed nami..., ale wiem, że mamy kochających czule bliskich i wspaniałych przyjaciół :loveu: Dziękuję Wam wszystkim kochani :loveu:

I specjalnie dla ciebie...

Jakże On umiał kochać i rozbawiać PRZYJACIÓŁ oraz cieszyć się ich obecnością:shake:

Posted

Tego posta piszę specjalnie dla mojej ukochanej mamusi :loveu:

Mamuś, wiem, że cały czas Twoje myśli są przy nas, że kochasz nas i kochałaś Bajanka...Cieszę się, że obie mamy w pamięci i naszych sercach ten cudowny czas, który spędziłyśmy w te wakacje razem...My dwie i nasze chłopaki, Bajanek i Wacuś...Tak mało brakowało żeby tak nie było..., ale było i nigdy tego nie zapomnę...i wiem, że Ty też nie :loveu:

Na naszym sobotnim spotkaniu, niestety nie robiliśmy zdjęć, a tak żal...ale byłaś kiedyś u nas i zrobiliśmy takie...

i tym ostatnim razem też Bajanek wypił Ci wodę ze szklanki...i też mu na to pozwoliłaś i tak go czule głaskałaś, jak zawsze, kiedy był przy tobie...tak czule jak tylko potrafi kochająca babcia...:loveu:

Posted

DZIĘKUJĘ ZA TE ZDJĘCIA,
CORAZ BARDZIEJ CZUJĘ SIĘ CZŁONKIEM WASZEJ RODZINY

Czy ten 11. na fotkach to celowo czy też czysty przypadek???

Dziękuję Samograjko za ciepłe powitanie:loveu: . Żałuję tylko, że nie znalazłam się wśród Was w tym jeszcze szczęśliwym i radosnym bajankowym czasie.. Pozdrawiam Gosię i Kasię, a Gosi dodatkowo gratuluję talentu po mamusi - śliczny jest Twój portret Bajanka Gosiu.

KASIU!!! BARDZO DZIĘKUJĘ, W IMIENIU GOSI:loveu:

Napisał(a) samograj
KOCHANI!!!
PONIEWAŻ MOŻE SIĘ TAK ZDARZYĆ, ŻE ZOSTANĘ ZBANOWANA-
(GOSIU ZADZWOŃ PROSZĘ, GDYBY MNIE TU NIE BYŁO!!!)

Nie mam pojęcia o co chodzi, ale widzę, że to coś złego. Jak możę Cię tutaj NIE BYĆ? Jesteś silna, nie poddawaj się proszę! Tak dobrze mieć Cię tutaj..

To znaczy ,że dałam się sprowokować na innym topiku i poniosło mnie- złamałam regulamin forum, za co dostaje się tygodniowego bana- usunięcie z dogo, głupia jestem, ale nic na to nie poradzę (za stara jestem, żeby zmienić swoją wybuchową naturę, a gdyby moja głupota miała skrzydła- unosiłabym się wysoko pod sufitem)

KASIU!!!
MAREK ZROBIŁ CI SUPER WACUSIOWY BANNEREK:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dzięki niech będą Louisowi Daguerre za wynalezienie fotografii - nasze wspomnienia mogą być pełniejsze a Bajanek :loveu: wciąż jest wśród nas :loveu:
na pięknych fotach Małgosi i Marka