bea100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='mmbbaj']... .... Ależ te ogary patrzą...:loveu: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 cudne Gosiu - cuuuuudne ależ Bajanek ma niesamowite spojrzenie :loveu: Quote
Alka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Małgosiu, piękne przeróbeczki :klacz::loveu: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 oj Małgosiu widze ze u ciebie nadal cieczkowy problem:cool3:Ozzy dziś na spacerze totalnie ogłuchł i Kuba dzwonił do domu ze mam przyjść na polankębo pies ma go w doopalonie i nie chce do niego przyjść:angryy:zanim się ubrałam i tam doszłam to Kuba już go złapał :diabloti:.Teraz jesteśmy już po kolejnym biegającym spacerku.....a Ozzy znów stoi pod drzwiami i śpiewa:diabloti: czekam aż się te cieczki skończą:placz: Pozdrowionka dla zdrowiejącego mężusia:p Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :evil_lol: rewelacja!!! :loveu: :loveu: :loveu: cudny portrecik - tylko go oprawić i postawić na kominku :loveu: Quote
mmbbaj Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='bea100']Ależ te ogary patrzą...:loveu: nooooo.......:loveu::loveu: [quote name='Gosiek'] ależ Bajanek ma niesamowite spojrzenie :loveu: A ma :lol: [quote name='Alka']Małgosiu, piękne przeróbeczki :klacz::loveu: :buzi:, bywały lepsze ;) [quote name='Alicjarydzewska']oj Małgosiu widze ze u ciebie nadal cieczkowy problem:cool3:Ozzy dziś na spacerze totalnie ogłuchł i Kuba dzwonił do domu ze mam przyjść na polankębo pies ma go w doopalonie i nie chce do niego przyjść:angryy:zanim się ubrałam i tam doszłam to Kuba już go złapał :diabloti:.Teraz jesteśmy już po kolejnym biegającym spacerku.....a Ozzy znów stoi pod drzwiami i śpiewa:diabloti: czekam aż się te cieczki skończą:placz: Pozdrowionka dla zdrowiejącego mężusia:p Uhhhh, to miałaś nerwy co? :shake: A jak Bajan śpiewa pod drzwiami to ja się ubieram i wychodzę z nim, bo robi to tak przekonująco, że nawet jeśli nie jestem pewna czy chodzi o potrzebę, to pewna też nie jestem, że na pewno o nią nie chodzi :roll: Bajan pierwszy raz tak żywo reaguje na cieczki :cool3: O! właśnie też zaczyna śpiewać:evil_lol: Ale teraz to już z pańciem wyjdzie ;) Pozdrowionka przekazane :lol: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='mmbbaj'] O! właśnie też zaczyna śpiewać:evil_lol: Ale teraz to już z pańciem wyjdzie ;) Gosia, oszczędzaj pańcia - bo jutro będzie Ci te MUFLONY robił ... :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosia, oszczędzaj pańcia - bo jutro będzie Ci te MUFLONY robił ... :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....MUFFINKI :obrazic: Idę robić sałatkę :p Quote
mmbbaj Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosia, oszczędzaj pańcia - bo jutro będzie Ci te MUFLONY robił ... :evil_lol: Oto one :lol: Pyyyyyyyszne :loveu: I teraz mogę spokojnie wracać na 7 stronkę :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='mmbbaj']Oto one :lol: Pyyyyyyyszne :loveu: I teraz mogę spokojnie wracać na 7 stronkę :evil_lol::cool3:mniam ......smaczne są :razz:zjadłabym:p Quote
Sabina1 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Gosiu,bardzo apetyczne sa te muflonki i jak pięknie podane. A ja zrobiłam wczoraj placek karmelowy Hani, ale go nawet nie mogłam spróbować :placz: Justynie zmakuje. Dobrze, ze napisałaś, ze formę do muffinków kupuje sie w Ikei, bo zastanawiałam się, skąd ja wziąć. Dobre są ? (muffinki nie formy). Quote
Hanna R. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [LEFT]:eating: Gosiu muflony pięknie się prezentują - tylko gdzie sa ich rogii ??? Tylko rogów brakuje, tylko rogów :evil_lol: Ach, jak smakuje muflon ??? :eating: [/LEFT] Quote
Hanna R. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Sabina1 napisał(a):Gosiu,bardzo apetyczne sa te muflonki i jak pięknie podane. A ja zrobiłam wczoraj placek karmelowy Hani, ale go nawet nie mogłam spróbować :placz: Justynie zmakuje. Dobrze, ze napisałaś, ze formę do muffinków kupuje sie w Ikei, bo zastanawiałam się, skąd ja wziąć. Dobre są ? (muffinki nie formy). Sabinko dlaczego nie mogłaś spróbować ??? On musi dwa dni poleżeć - i wtedy nie trzba z nim walczyć . Jest miękki i smczny. Na drugi dzień twardy i nie di zjedzenia, Nam bardzo te placki smakują :p Quote
Sabina1 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Sabinko dlaczego nie mogłaś spróbować ??? On musi dwa dni poleżeć Bo nie jem słodyczy. Dwa dni? Justyna juz napoczęładziś rano i mówiła , ze bardzo smaczny, tylko te placki troche twardawe. Powinam go schować w piwnicy, bo połkną, zanim zmięknie. Quote
mmbbaj Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Sabina1']Gosiu,bardzo apetyczne sa te muflonki i jak pięknie podane. :evil_lol:podane w PSie ;) [quote name='Sabina1'] A ja zrobiłam wczoraj placek karmelowy Hani, ale go nawet nie mogłam spróbować :placz: Oj no biedna ty, biedna :calus: [quote name='Sabina1'] Justynie zmakuje. i musisz jej uwierzyć :eviltong: [quote name='Sabina1'] Dobrze, ze napisałaś, ze formę do muffinków kupuje sie w Ikei, bo zastanawiałam się, skąd ja wziąć. Dobre są ? (muffinki nie formy). Pyszne :lol: Można je robić na wiele sposobów np. nie na słodko i np. z jarzynkami ;) [quote name='HankaRupczewska']:eating: Gosiu muflony pięknie się prezentują - tylko gdzie sa ich rogii ??? Na ścianie :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:mniam ......smaczne są :razz:zjadłabym:p No to juuuuuuuuuuuu :lol: Quote
LAZY Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ooo...jakieś pyszne jedzonko tuta serwują...aż mi ślinka pociekła:mad: Quote
Alicja Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :crazyeye: o dziś nie ma ciasteczek:shake: Małgosiu a jak na cieczkowym froncie:angryy:bo my dzis spotkałyśmy się z Alą Tuffikową i obie ciągałysmy na smyczach jakieś sapiące i fuczące przy ziemi samce:angryy: Quote
LAZY Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: o dziś nie ma ciasteczek:shake: Małgosiu a jak na cieczkowym froncie:angryy:bo my dzis spotkałyśmy się z Alą Tuffikową i obie ciągałysmy na smyczach jakieś sapiące i fuczące przy ziemi samce:angryy: WYKASTROWAĆ!!!:diabloti: Quote
bea100 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 LAZY napisał(a):WYKASTROWAĆ!!!:diabloti: A może masz lepsze pomysły? Wykastrować Bajana?!? No chyba po moim trupie...;) Quote
mmbbaj Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Małgosiu a jak na cieczkowym froncie:angryy:bo my dzis spotkałyśmy się z Alą Tuffikową i obie ciągałysmy na smyczach jakieś sapiące i fuczące przy ziemi samce:angryy: A Bajan od dwóch dni nie chce jeść :shake: Cud jeśli uda mi się go namówić, żeby dziabnął cośkolwiek. Wczoraj rano trochę surowej wołowiny, normalnie ją wciąga nosem, teraz tak ostrożnie...Po południu skusił się na nasz makaron, po czym po pół godzinie go zwrócił... Dziś zjadł kilka ugotowanych kurzych łapek, jak mu dołożyłam to sobie leżą :cool1: Na szczęście zjada podane witaminy, ale nie muszę chyba mówić, że w tych warunkach qpa jest towarem reglamentowanym :roll: Do tej pory zjadał dwa posiłki dziennie... Znowu mi schudnie :-( Acha, teraz dużo pije wody! W upały trzeba go było namawiać, a teraz żłopie :cool1: No i wiecie, że ja już się martwię, ja już bym poszła do weta :razz: Ale Marek mówi, że to przez te cieczki i, że pies może tak i tydzień nie jeść :crazyeye: Jeśli to przez te cieczki, to one mnie wykończą:diabloti: LAZY napisał(a):WYKASTROWAĆ!!!:diabloti: Taaaaak? ;) Rozumiem, że Ida już wysterylizowana? :evil_lol: bea100 napisał(a):A może masz lepsze pomysły? Wykastrować Bajana?!? No chyba po moim trupie...;) Babciu, nie nerwujsia :evil_lol: I dlaczego w łóżku nie leżysz ? :mad: Quote
Patka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A Bajan od dwóch dni nie chce jeść :shake: Cud jeśli uda mi się go namówić, żeby dziabnął cośkolwiek. Wczoraj rano trochę surowej wołowiny, normalnie ją wciąga nosem, teraz tak ostrożnie...Po południu skusił się na nasz makaron, po czym po pół godzinie go zwrócił... Dziś zjadł kilka ugotowanych kurzych łapek, jak mu dołożyłam to sobie leżą no ja jednak chyba wole suki :evil_lol: maskara z tymi psami obojga płci jak nie urok to sraczka ale to fakt życie byłoby łatwiejsze gdyby wszystkie niehodwlane psy były ciachnięte - no co pomarzyć nie można .... z wiekiem to mu trochę minie moge Cie zapewnic :cool3: Quote
bea100 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 mmbbaj napisał(a):...Babciu, nie nerwujsia :evil_lol: I dlaczego w łóżku nie leżysz ? :mad: Staram się leżeć, tyle, że jak jestem w horyzonatlnej pozycji to mnie ataki kaszlu łapią, więc wstaję i tak w kółko...:evil_lol: Przy kompie nie mogę bo oczy łzawią (TV czy książka =odpadają)... zaraz się wścieknę przez to grypsko :diabloti: Dobrze, że moje suki są wyrozumiałe i wiedzą, że jestem chora i bez sił i są dwoma aniołkami np teraz grzecznie sobie podsypiają po śniadaniu. Quote
LAZY Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Bea...nie mam lepszego pomysłu:evil_lol: Małgosiu...Ida jeszcze cała, ale po skończonej urojonej idzie pod nóż:cool3: Quote
mmbbaj Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Patka napisał(a): życie byłoby łatwiejsze gdyby wszystkie niehodwlane psy były ciachnięte - no co pomarzyć nie można .... Boszzzzz, jak by było pięknie! Tu się suki ciekają, a my sobie idziemy i NAM to wisi, i nie przyklejamy nosa w niewłaściwe miejsca i jesteśmy wpatrzeni w pańcię i nic nas żadne suczyska nie interesują i nie jesteśmy roztragnieni i głusi na spacerze i.....no co pomarzyć nie można :evil_lol: Patka napisał(a): z wiekiem to mu trochę minie moge Cie zapewnic :cool3: Ale ja nie chcę żeby on już był stary :roll: bea100 napisał(a): Dobrze, że moje suki są wyrozumiałe i wiedzą, że jestem chora i bez sił i są dwoma aniołkami np teraz grzecznie sobie podsypiają po śniadaniu. Bajanek też podsypia :lol: Wczoraj zrobiliśmy fajny spacer bo była ładna pogoda, może dziś też się uda :cool3: Ty wiesz, że on Żwirki, Wawelską i jeszcze jedną uliczką idzie na lince? :lol: Jest bardzo grzeczny! Quote
mmbbaj Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 LAZY napisał(a):Bea...nie mam lepszego pomysłu:evil_lol: Małgosiu...Ida jeszcze cała, ale po skończonej urojonej idzie pod nóż:cool3: Paulina, mnie to chodziło po głowie :cool1: ( Babciu nie bij :evil_lol:) Bo tak na prawdę to mnie wcale nie zależy, że Bajan musi kryć! Ale wiesz, to ogar, ich jest mało, rasa się odbudowuje...Tak głupio jakoś u samego zarania uniemożliwić mu jego wkład w tą odbudowę ;) Jest ładnym psem, ma fajny charakter.... Quote
Recommended Posts