Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Małgosiu widze ze u ciebie nadal cieczkowy problem:cool3:Ozzy dziś na spacerze totalnie ogłuchł i Kuba dzwonił do domu ze mam przyjść na polankębo pies ma go w doopalonie i nie chce do niego przyjść:angryy:zanim się ubrałam i tam doszłam to Kuba już go złapał :diabloti:.Teraz jesteśmy już po kolejnym biegającym spacerku.....a Ozzy znów stoi pod drzwiami i śpiewa:diabloti:
czekam aż się te cieczki skończą:placz:
Pozdrowionka dla zdrowiejącego mężusia:p

Posted

[quote name='bea100']Ależ te ogary patrzą...:loveu:

nooooo.......:loveu::loveu:

[quote name='Gosiek']
ależ Bajanek ma niesamowite spojrzenie :loveu:

A ma :lol:
[quote name='Alka']Małgosiu, piękne przeróbeczki :klacz::loveu:

:buzi:, bywały lepsze ;)

[quote name='Alicjarydzewska']oj Małgosiu widze ze u ciebie nadal cieczkowy problem:cool3:Ozzy dziś na spacerze totalnie ogłuchł i Kuba dzwonił do domu ze mam przyjść na polankębo pies ma go w doopalonie i nie chce do niego przyjść:angryy:zanim się ubrałam i tam doszłam to Kuba już go złapał :diabloti:.Teraz jesteśmy już po kolejnym biegającym spacerku.....a Ozzy znów stoi pod drzwiami i śpiewa:diabloti:
czekam aż się te cieczki skończą:placz:
Pozdrowionka dla zdrowiejącego mężusia:p

Uhhhh, to miałaś nerwy co? :shake: A jak Bajan śpiewa pod drzwiami to ja się ubieram i wychodzę z nim, bo robi to tak przekonująco, że nawet jeśli nie jestem pewna czy chodzi o potrzebę, to pewna też nie jestem, że na pewno o nią nie chodzi :roll: Bajan pierwszy raz tak żywo reaguje na cieczki :cool3: O! właśnie też zaczyna śpiewać:evil_lol: Ale teraz to już z pańciem wyjdzie ;)
Pozdrowionka przekazane :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj'] O! właśnie też zaczyna śpiewać:evil_lol: Ale teraz to już z pańciem wyjdzie ;)

Gosia, oszczędzaj pańcia - bo jutro będzie Ci te MUFLONY robił ... :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Gosia, oszczędzaj pańcia - bo jutro będzie Ci te MUFLONY robił ... :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....MUFFINKI :obrazic:
Idę robić sałatkę :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosia, oszczędzaj pańcia - bo jutro będzie Ci te MUFLONY robił ... :evil_lol:

Oto one :lol: Pyyyyyyyszne :loveu:

I teraz mogę spokojnie wracać na 7 stronkę :evil_lol:

Posted

Gosiu,bardzo apetyczne sa te muflonki i jak pięknie podane. A ja zrobiłam wczoraj placek karmelowy Hani, ale go nawet nie mogłam spróbować :placz: Justynie zmakuje. Dobrze, ze napisałaś, ze formę do muffinków kupuje sie w Ikei, bo zastanawiałam się, skąd ja wziąć. Dobre są ? (muffinki nie formy).

Posted

Sabina1 napisał(a):
Gosiu,bardzo apetyczne sa te muflonki i jak pięknie podane. A ja zrobiłam wczoraj placek karmelowy Hani, ale go nawet nie mogłam spróbować :placz: Justynie zmakuje. Dobrze, ze napisałaś, ze formę do muffinków kupuje sie w Ikei, bo zastanawiałam się, skąd ja wziąć. Dobre są ? (muffinki nie formy).

Sabinko dlaczego nie mogłaś spróbować ??? On musi dwa dni poleżeć - i wtedy nie trzba z nim walczyć . Jest miękki i smczny. Na drugi dzień twardy i nie di zjedzenia,

Nam bardzo te placki smakują :p

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Sabinko dlaczego nie mogłaś spróbować ??? On musi dwa dni poleżeć

Bo nie jem słodyczy. Dwa dni? Justyna juz napoczęładziś rano i mówiła , ze bardzo smaczny, tylko te placki troche twardawe. Powinam go schować w piwnicy, bo połkną, zanim zmięknie.

Posted

[quote name='Sabina1']Gosiu,bardzo apetyczne sa te muflonki i jak pięknie podane.

:evil_lol:podane w PSie ;)

[quote name='Sabina1'] A ja zrobiłam wczoraj placek karmelowy Hani, ale go nawet nie mogłam spróbować :placz:

Oj no biedna ty, biedna :calus:
[quote name='Sabina1'] Justynie zmakuje.

i musisz jej uwierzyć :eviltong:
[quote name='Sabina1'] Dobrze, ze napisałaś, ze formę do muffinków kupuje sie w Ikei, bo zastanawiałam się, skąd ja wziąć. Dobre są ? (muffinki nie formy).

Pyszne :lol: Można je robić na wiele sposobów np. nie na słodko i np. z jarzynkami ;)

[quote name='HankaRupczewska']

:eating: Gosiu muflony pięknie się prezentują - tylko gdzie sa ich rogii ???

Na ścianie :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:mniam ......smaczne są :razz:zjadłabym:p

No to juuuuuuuuuuuu :lol:

Posted

:crazyeye: o dziś nie ma ciasteczek:shake:

Małgosiu a jak na cieczkowym froncie:angryy:bo my dzis spotkałyśmy się z Alą Tuffikową i obie ciągałysmy na smyczach jakieś sapiące i fuczące przy ziemi samce:angryy:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye: o dziś nie ma ciasteczek:shake:

Małgosiu a jak na cieczkowym froncie:angryy:bo my dzis spotkałyśmy się z Alą Tuffikową i obie ciągałysmy na smyczach jakieś sapiące i fuczące przy ziemi samce:angryy:

WYKASTROWAĆ!!!:diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

A Bajan od dwóch dni nie chce jeść :shake: Cud jeśli uda mi się go namówić, żeby dziabnął cośkolwiek. Wczoraj rano trochę surowej wołowiny, normalnie ją wciąga nosem, teraz tak ostrożnie...Po południu skusił się na nasz makaron, po czym po pół godzinie go zwrócił... Dziś zjadł kilka ugotowanych kurzych łapek, jak mu dołożyłam to sobie leżą :cool1: Na szczęście zjada podane witaminy, ale nie muszę chyba mówić, że w tych warunkach qpa jest towarem reglamentowanym :roll: Do tej pory zjadał dwa posiłki dziennie... Znowu mi schudnie :-( Acha, teraz dużo pije wody! W upały trzeba go było namawiać, a teraz żłopie :cool1:
No i wiecie, że ja już się martwię, ja już bym poszła do weta :razz: Ale Marek mówi, że to przez te cieczki i, że pies może tak i tydzień nie jeść :crazyeye: Jeśli to przez te cieczki, to one mnie wykończą:diabloti:

LAZY napisał(a):
WYKASTROWAĆ!!!:diabloti:

Taaaaak? ;) Rozumiem, że Ida już wysterylizowana? :evil_lol:

bea100 napisał(a):
A może masz lepsze pomysły? Wykastrować Bajana?!? No chyba po moim trupie...;)

Babciu, nie nerwujsia :evil_lol: I dlaczego w łóżku nie leżysz ? :mad:

Posted

A Bajan od dwóch dni nie chce jeść :shake: Cud jeśli uda mi się go namówić, żeby dziabnął cośkolwiek. Wczoraj rano trochę surowej wołowiny, normalnie ją wciąga nosem, teraz tak ostrożnie...Po południu skusił się na nasz makaron, po czym po pół godzinie go zwrócił... Dziś zjadł kilka ugotowanych kurzych łapek, jak mu dołożyłam to sobie leżą
no ja jednak chyba wole suki :evil_lol: maskara z tymi psami obojga płci jak nie urok to sraczka ale to fakt życie byłoby łatwiejsze gdyby wszystkie niehodwlane psy były ciachnięte - no co pomarzyć nie można ....
z wiekiem to mu trochę minie moge Cie zapewnic :cool3:

Posted

mmbbaj napisał(a):
...Babciu, nie nerwujsia :evil_lol: I dlaczego w łóżku nie leżysz ? :mad:

Staram się leżeć, tyle, że jak jestem w horyzonatlnej pozycji to mnie ataki kaszlu łapią, więc wstaję i tak w kółko...:evil_lol: Przy kompie nie mogę bo oczy łzawią (TV czy książka =odpadają)...
zaraz się wścieknę przez to grypsko :diabloti:
Dobrze, że moje suki są wyrozumiałe i wiedzą, że jestem chora i bez sił i są dwoma aniołkami np teraz grzecznie sobie podsypiają po śniadaniu.

Posted

Patka napisał(a):
życie byłoby łatwiejsze gdyby wszystkie niehodwlane psy były ciachnięte - no co pomarzyć nie można ....

Boszzzzz, jak by było pięknie! Tu się suki ciekają, a my sobie idziemy i NAM to wisi, i nie przyklejamy nosa w niewłaściwe miejsca i jesteśmy wpatrzeni w pańcię i nic nas żadne suczyska nie interesują i nie jesteśmy roztragnieni i głusi na spacerze i.....no co pomarzyć nie można :evil_lol:
Patka napisał(a):
z wiekiem to mu trochę minie moge Cie zapewnic :cool3:

Ale ja nie chcę żeby on już był stary :roll:

bea100 napisał(a):

Dobrze, że moje suki są wyrozumiałe i wiedzą, że jestem chora i bez sił i są dwoma aniołkami np teraz grzecznie sobie podsypiają po śniadaniu.

Bajanek też podsypia :lol: Wczoraj zrobiliśmy fajny spacer bo była ładna pogoda, może dziś też się uda :cool3: Ty wiesz, że on Żwirki, Wawelską i jeszcze jedną uliczką idzie na lince? :lol: Jest bardzo grzeczny!

Posted

LAZY napisał(a):
Bea...nie mam lepszego pomysłu:evil_lol:

Małgosiu...Ida jeszcze cała, ale po skończonej urojonej idzie pod nóż:cool3:

Paulina, mnie to chodziło po głowie :cool1: ( Babciu nie bij :evil_lol:) Bo tak na prawdę to mnie wcale nie zależy, że Bajan musi kryć! Ale wiesz, to ogar, ich jest mało, rasa się odbudowuje...Tak głupio jakoś u samego zarania uniemożliwić mu jego wkład w tą odbudowę ;) Jest ładnym psem, ma fajny charakter....