Sabina1 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 mmbbaj napisał(a): Moc niech będzie z wami !!! I z duchm Twoim. Nasze zakatarzone guru, ma od rana humorek. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
samograj Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 mmbbaj napisał(a): :chlup: (pij mleko :evil_lol:) A BĘDĘ WIELKA??? Quote
Alka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 mmbbaj napisał(a): Oooo! Do Grażki się trafiło! :multi: :evil_lol: Aluś, ale do tej przeróbki nie są potrzebne dodatkowo ściągane efekty! zaglądam tu i ówdzie :eviltong: Muszę ten efekt wypróbować, ale to chyba trudne...:cool3: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Koniec świata nadchodzi....Mój TZ ma klimakterium i na dogo też ją mają :crazyeye: Jakiś pomór czy co? :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pysia napisał(a):Koniec świata nadchodzi....Mój TZ ma klimakterium i na dogo też ją mają :crazyeye: Jakiś pomór czy co? :evil_lol: A kto ma na dogo ? Zrobimy listę ? :evil_lol: Pysiuniu, nie denerwuj sie ! Od tego sie nie umiera, tylko żyć z tym nijak :cool3: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Sabina1 napisał(a):A kto ma na dogo ? Zrobimy listę ? :evil_lol: Pysiuniu, nie denerwuj sie ! Od tego sie nie umiera, tylko żyć z tym nijak :cool3: Z tym żyć to może się i da ale z kimś kto to ma - niemożliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
samograj Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pysia napisał(a):Z tym żyć to może się i da ale z kimś kto to ma - niemożliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: MUSZĘ SIĘ NIESTETY Z TOBĄ ZGODZIĆ!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALE NIE DO KOŃCA!!! WSZYSTKO JEST MOŻLIWE, PRZY ODPOWIEDNIM PODEJŚCIU!!! POZOSTAJE TO PRZETRWAĆ - NIE KAŻDY POTRAFI - NIESTETY!!!:shake: :eviltong: WSZYSTKO JESZCZE PRZEDE MNĄ, ALE WEJŚCIE SMOKA JUŻ MAM ZA SOBĄ!!!:mad: :mad: :mad: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 samograj napisał(a):MUSZĘ SIĘ NIESTETY Z TOBĄ ZGODZIĆ!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALE NIE DO KOŃCA!!! WSZYSTKO JEST MOŻLIWE, PRZY ODPOWIEDNIM PODEJŚCIU!!! POZOSTAJE TO PRZETRWAĆ - NIE KAŻDY POTRAFI - NIESTETY!!!:shake: :eviltong: WSZYSTKO JESZCZE PRZEDE MNĄ, ALE WEJŚCIE SMOKA JUŻ MAM ZA SOBĄ!!!:mad: :mad: :mad: Podejście moje jest jak najbardziej odpowiednie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najczęściej udaję że jestem...blondynką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Jaka wielka psia miłość! :loveu: Albo bardziej prozaicznie: Pańcia przed chwilą zjadła coś cudownie pachnącego (surowa wołowinka??? :crazyeye: :evil_lol:). Quote
Evelina Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Behemot napisał(a): Jaka wielka psia miłość! :loveu: Albo bardziej prozaicznie: Pańcia przed chwilą zjadła coś cudownie pachnącego (surowa wołowinka??? :crazyeye: :evil_lol:).Bajan pewnie przybiegl bo nie mogl patrzec jak sie pancia upaprala przy jedzeniu.:lol: U nas w telewizorze pokazywali taka wlasnie romanyczna scenke :loveu: z tym, ze chwile wczesniej piesiutek ugasil pragnienie woda z kibelka :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Dzień dobry wszystkim :p Behemot napisał(a): Albo bardziej prozaicznie: Pańcia przed chwilą zjadła coś cudownie pachnącego (surowa wołowinka??? :crazyeye: :evil_lol:). No i tu się mylisz Behemotku! Bajana nie trzeba kusić zapachem bo on reaguje na "daj buzi" :lol: To nie jest komenda i pozwalam mu na wybór, dać lub nie dać ;) Czasem nie chce dać, czasem daje na "oj, masz i daj mi spokój", a czasem robi to bardzo chętnie :lol: On nie oblizuje i nie wącha tylko na prawdę "wyciska" takiego całuska :eviltong: Oczywiście, czasami mówię "daj buzi" i dostaje coś smacznego, ale to nie jest żadna reguła! I czasami robi to z własnej woli, kiedy np. chciałby się ze mną pobawić, albo przeprasza. Niedawno, na spacerze znalazł kosteczkę i zjadł ją :diabloti: Byłam wkurzona, a Bajan czuł się winny i chciał przeprosić.Widząc, że zabieganie i pokazywanie jaki już jest grzeczny, nie skutkuje, nagle wspiął się na łapach i dał buziaczka :evil_lol: To była absolutnie jego własna inicjatywa, nigdy nie był tego uczony! Oczywiście osiągnął cel, przestałam się gniewać, a on szalał z radości. Wołowinka, mówisz? Czemu nie? np. tatarek :sabber:, ale Bajan w takiej sytuacji nie całuje, tylko właśnie wącha "co tam smacznego jadłaś?" ;) Maaaatko, ale się o tym rozpisałam :evil_lol:, ale to na prawdę fajne! Acha! Panu też daje buziaki, ale nie tak chętnie jak mnie, co się będzie z facetem całował!:evil_lol: Evelina napisał(a):Bajan pewnie przybiegl bo nie mogl patrzec jak sie pancia upaprala przy jedzeniu.:lol: U nas w telewizorze pokazywali taka wlasnie romanyczna scenke :loveu: z tym, ze chwile wczesniej piesiutek ugasil pragnienie woda z kibelka :evil_lol: O! Jacy higieniczni jesteśmy! :evil_lol: Myślę, że znalazłoby się więcej takich sytuacji ;), ale mam to w nosie :eviltong: I wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaj Ewelinko! :multi: Wieki całe cię nie było!:lol: Quote
Sabina1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ja widziałam to "buzi" bajankowe :multi: :multi: i mówię Wam, że warto mieć psa , co daje całuski. Czasem serdecznie, a czasem, tak jak Gosia mówi trochę "z łaski". Ale kto by tam myślał o higienie, jak się zwraca do mnie taka słodka mordunia i kto pyta człowieka , który mnie pocałował, co przed chwilą jadł, albo, czy mył zęby ? A może zarazić i lista jest dłuższa niż chorób odzwierzęcych. Nie przesadzajmy. Pies kąpany, odrobaczany, wypielegnowany, nie stanowi żadnego zagrożenia. Nawet dzieci, od małego oswajając się z florą bakteryjną w domu, chowaja się zdrowiutko. Oczywiste jest, ze mowa o psach i kotach pod opieką odpowiedzialnych, rzetelnych ludzi. Nie wiem, czy się mówi flora, czy fauna bakteryjna ? Quote
Alka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 mmbbaj napisał(a): Bajana nie trzeba kusić zapachem bo on reaguje na "daj buzi" :lol: To nie jest komenda i pozwalam mu na wybór, dać lub nie dać ;) Czasem nie chce dać, czasem daje na "oj, masz i daj mi spokój", a czasem robi to bardzo chętnie :lol: Panu też daje buziaki, ale nie tak chętnie jak mnie, co się będzie z facetem całował!:evil_lol: Witaj Małgosiu!:multi: Jejku, tak jakbym czytała o Tuffiastym :multi:.. tylko jest jedna zasadnicza różnica.;) To Pańcio obdarowywany jest całusami.:cool3:Na hasło "rzuć buziaka" zawsze dostaje kilka , a ja przeważnie zostaje z niczym.Tuffi ostentacyjnie odwaraca głowę jakby chciał powiedzieć "tobie nie dam ":cool3: Quote
Moniś Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Cześć Gosiu! Mój Noddy też jest taki całuśny :evil_lol: Jak się przyklei na hasło "daj buzi" to nie można go oderwać :evil_lol: Pozdrawiamy! Quote
Sabina1 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Bajaneczko, jak tam zdrowie? Bo coś podejrzanie milczysz ? :placz: :placz: :placz: Quote
mmbbaj Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 PIKA napisał(a):Cześć zasmarkańcu :evil_lol: Cześć Pikulcu :lol: Moniś napisał(a):Cześć Gosiu! Mój Noddy też jest taki całuśny :evil_lol: Jak się przyklei na hasło "daj buzi" to nie można go oderwać :evil_lol: No proszę, ten to się dopiero lubi całować :lol:, cześć Moniś :multi: Sabina1 napisał(a):Bajaneczko, jak tam zdrowie? Bo coś podejrzanie milczysz ? :placz: :placz: :placz: No wiesz Sabinko, to już mnie nie szpiegujesz? :evil_lol: Trochę latałam po galeriach, żeby nie być tak do tyłu :p A zdrowie? :cool3:....chrycham i smarkam nadal, ale czuję się lepiej ;) Quote
Moniś Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 mmbbaj napisał(a): No proszę, ten to się dopiero lubi całować :lol: prawdziwy facet :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Witaj smarkata kobieto z całuśnym psem :multi: Zacałowana zostałaś czy co ze Cię nie ma:razz: Quote
Czoko Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Małgosiu! Jak juz się czujesz? Czy wiecie coś na temat Poświaty? Denerwujemy się o Nią na Zakoceni.pl. Pojawiła się tylko na swojej Galerii 9.10 z wierszem o swoim kotku i zniknęła... Pozdrawiam Ewa Quote
mmbbaj Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Pysia napisał(a):Witaj smarkata kobieto z całuśnym psem :multi: Zacałowana zostałaś czy co ze Cię nie ma:razz: Taka smarkata to ja już nie jestem ;)...niestety :evil_lol: Zacałowana nie zostałam, ale mam w domu wymianę rur i w związku z tym sodomę i gomorę :diabloti: Czoko napisał(a):Małgosiu! Jak juz się czujesz? Czy wiecie coś na temat Poświaty? Denerwujemy się o Nią na Zakoceni.pl. Pojawiła się tylko na swojej Galerii 9.10 z wierszem o swoim kotku i zniknęła... Czuję się...lepiej :cool3: O Beatce nic nie wiem, na dogo też jej długo nie ma :roll: Jako, że nie mam nowych zdjęć Bajanka, wstawiam przeróbeczkę ;) Quote
Czoko Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 mmbbaj napisał(a): Czuję się...lepiej :cool3: O Beatce nic nie wiem, na dogo też jej długo nie ma :roll: Dziękuję Gosiu! Cieszę się ze już lepiej się czujesz. Zakoceni.pl to właśnie nasz koci wątek na Dogo w Galerii - tam pisałam gdy mój kocurek zachorował i tam wklejłam jego zdjęcie. Pozdrawiam Ewa Quote
Hanna R. Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Gosiu , posiadłaś remoncik ? Och, jak ja Ci zazdroszczę :razz: Ale perspektywa całkiem nowych rur niewątpliwie łagodzi niedogodności spowodowane procesem ich wymiany :p Ucałuj Bajankowskiego :loveu: Quote
Alka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dzień doberek !:multi: Małgosiu, co u was ? :roll:mieszkanko już odgruzowane ?:evil_lol: U nas cieplutko , słonecznie od samego rana.:multi: miłego dnia zyczymy !:loveu: Quote
bea100 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Współczuwam...:shake: ...a jak Bajanek znosi tą rurową zawieruchę? Quote
Recommended Posts