Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):

Oooo! Do Grażki się trafiło! :multi: :evil_lol: Aluś, ale do tej przeróbki nie są potrzebne dodatkowo ściągane efekty!

zaglądam tu i ówdzie :eviltong:

Muszę ten efekt wypróbować, ale to chyba trudne...:cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Koniec świata nadchodzi....Mój TZ ma klimakterium i na dogo też ją mają :crazyeye: Jakiś pomór czy co? :evil_lol:

A kto ma na dogo ? Zrobimy listę ? :evil_lol: Pysiuniu, nie denerwuj sie ! Od tego sie nie umiera, tylko żyć z tym nijak :cool3:

Posted

Sabina1 napisał(a):
A kto ma na dogo ? Zrobimy listę ? :evil_lol: Pysiuniu, nie denerwuj sie ! Od tego sie nie umiera, tylko żyć z tym nijak :cool3:

Z tym żyć to może się i da ale z kimś kto to ma - niemożliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Z tym żyć to może się i da ale z kimś kto to ma - niemożliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

MUSZĘ SIĘ NIESTETY Z TOBĄ ZGODZIĆ!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALE NIE DO KOŃCA!!!
WSZYSTKO JEST MOŻLIWE, PRZY ODPOWIEDNIM PODEJŚCIU!!!
POZOSTAJE TO PRZETRWAĆ - NIE KAŻDY POTRAFI - NIESTETY!!!:shake: :eviltong:
WSZYSTKO JESZCZE PRZEDE MNĄ, ALE WEJŚCIE SMOKA JUŻ MAM ZA SOBĄ!!!:mad: :mad: :mad:

Posted

samograj napisał(a):
MUSZĘ SIĘ NIESTETY Z TOBĄ ZGODZIĆ!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALE NIE DO KOŃCA!!!
WSZYSTKO JEST MOŻLIWE, PRZY ODPOWIEDNIM PODEJŚCIU!!!
POZOSTAJE TO PRZETRWAĆ - NIE KAŻDY POTRAFI - NIESTETY!!!:shake: :eviltong:
WSZYSTKO JESZCZE PRZEDE MNĄ, ALE WEJŚCIE SMOKA JUŻ MAM ZA SOBĄ!!!:mad: :mad: :mad:

Podejście moje jest jak najbardziej odpowiednie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najczęściej udaję że jestem...blondynką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):

Jaka wielka psia miłość! :loveu:
Albo bardziej prozaicznie: Pańcia przed chwilą zjadła coś cudownie pachnącego (surowa wołowinka??? :crazyeye: :evil_lol:).
Bajan pewnie przybiegl bo nie mogl patrzec jak sie pancia upaprala przy jedzeniu.:lol:

U nas w telewizorze pokazywali taka wlasnie romanyczna scenke :loveu: z tym, ze chwile wczesniej piesiutek ugasil pragnienie woda z kibelka :evil_lol:

Posted

Dzień dobry wszystkim :p

Behemot napisał(a):

Albo bardziej prozaicznie: Pańcia przed chwilą zjadła coś cudownie pachnącego (surowa wołowinka??? :crazyeye: :evil_lol:).

No i tu się mylisz Behemotku! Bajana nie trzeba kusić zapachem bo on reaguje na "daj buzi" :lol: To nie jest komenda i pozwalam mu na wybór, dać lub nie dać ;) Czasem nie chce dać, czasem daje na "oj, masz i daj mi spokój", a czasem robi to bardzo chętnie :lol: On nie oblizuje i nie wącha tylko na prawdę "wyciska" takiego całuska :eviltong: Oczywiście, czasami mówię "daj buzi" i dostaje coś smacznego, ale to nie jest żadna reguła! I czasami robi to z własnej woli, kiedy np. chciałby się ze mną pobawić, albo przeprasza. Niedawno, na spacerze znalazł kosteczkę i zjadł ją :diabloti: Byłam wkurzona, a Bajan czuł się winny i chciał przeprosić.Widząc, że zabieganie i pokazywanie jaki już jest grzeczny, nie skutkuje, nagle wspiął się na łapach i dał buziaczka :evil_lol: To była absolutnie jego własna inicjatywa, nigdy nie był tego uczony! Oczywiście osiągnął cel, przestałam się gniewać, a on szalał z radości.
Wołowinka, mówisz? Czemu nie? np. tatarek :sabber:, ale Bajan w takiej sytuacji nie całuje, tylko właśnie wącha "co tam smacznego jadłaś?" ;)
Maaaatko, ale się o tym rozpisałam :evil_lol:, ale to na prawdę fajne! Acha! Panu też daje buziaki, ale nie tak chętnie jak mnie, co się będzie z facetem całował!:evil_lol:

Evelina napisał(a):
Bajan pewnie przybiegl bo nie mogl patrzec jak sie pancia upaprala przy jedzeniu.:lol:

U nas w telewizorze pokazywali taka wlasnie romanyczna scenke :loveu: z tym, ze chwile wczesniej piesiutek ugasil pragnienie woda z kibelka :evil_lol:

O! Jacy higieniczni jesteśmy! :evil_lol: Myślę, że znalazłoby się więcej takich sytuacji ;), ale mam to w nosie :eviltong:

I wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaj Ewelinko! :multi: Wieki całe cię nie było!:lol:

Posted

Ja widziałam to "buzi" bajankowe :multi: :multi: i mówię Wam, że warto mieć psa , co daje całuski. Czasem serdecznie, a czasem, tak jak Gosia mówi trochę "z łaski". Ale kto by tam myślał o higienie, jak się zwraca do mnie taka słodka mordunia i kto pyta człowieka , który mnie pocałował, co przed chwilą jadł, albo, czy mył zęby ? A może zarazić i lista jest dłuższa niż chorób odzwierzęcych. Nie przesadzajmy. Pies kąpany, odrobaczany, wypielegnowany, nie stanowi żadnego zagrożenia. Nawet dzieci, od małego oswajając się z florą bakteryjną w domu, chowaja się zdrowiutko. Oczywiste jest, ze mowa o psach i kotach pod opieką odpowiedzialnych, rzetelnych ludzi.

Nie wiem, czy się mówi flora, czy fauna bakteryjna ?

Posted

mmbbaj napisał(a):

Bajana nie trzeba kusić zapachem bo on reaguje na "daj buzi" :lol: To nie jest komenda i pozwalam mu na wybór, dać lub nie dać ;) Czasem nie chce dać, czasem daje na "oj, masz i daj mi spokój", a czasem robi to bardzo chętnie :lol:

Panu też daje buziaki, ale nie tak chętnie jak mnie, co się będzie z facetem całował!:evil_lol:

Witaj Małgosiu!:multi:

Jejku, tak jakbym czytała o Tuffiastym :multi:.. tylko jest jedna zasadnicza różnica.;) To Pańcio obdarowywany jest całusami.:cool3:Na hasło "rzuć buziaka" zawsze dostaje kilka , a ja przeważnie zostaje z niczym.Tuffi ostentacyjnie odwaraca głowę jakby chciał powiedzieć "tobie nie dam ":cool3:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć zasmarkańcu :evil_lol:

Cześć Pikulcu :lol:

Moniś napisał(a):
Cześć Gosiu!
Mój Noddy też jest taki całuśny :evil_lol: Jak się przyklei na hasło "daj buzi" to nie można go oderwać :evil_lol:

No proszę, ten to się dopiero lubi całować :lol:, cześć Moniś :multi:

Sabina1 napisał(a):
Bajaneczko, jak tam zdrowie? Bo coś podejrzanie milczysz ? :placz: :placz: :placz:

No wiesz Sabinko, to już mnie nie szpiegujesz? :evil_lol: Trochę latałam po galeriach, żeby nie być tak do tyłu :p A zdrowie? :cool3:....chrycham i smarkam nadal, ale czuję się lepiej ;)

Posted

Małgosiu!
Jak juz się czujesz?

Czy wiecie coś na temat Poświaty? Denerwujemy się o Nią na Zakoceni.pl. Pojawiła się tylko na swojej Galerii 9.10 z wierszem o swoim kotku i zniknęła...
Pozdrawiam Ewa

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj smarkata kobieto z całuśnym psem :multi:
Zacałowana zostałaś czy co ze Cię nie ma:razz:

Taka smarkata to ja już nie jestem ;)...niestety :evil_lol: Zacałowana nie zostałam, ale mam w domu wymianę rur i w związku z tym sodomę i gomorę :diabloti:

Czoko napisał(a):
Małgosiu!
Jak juz się czujesz?

Czy wiecie coś na temat Poświaty? Denerwujemy się o Nią na Zakoceni.pl. Pojawiła się tylko na swojej Galerii 9.10 z wierszem o swoim kotku i zniknęła...

Czuję się...lepiej :cool3: O Beatce nic nie wiem, na dogo też jej długo nie ma :roll:

Jako, że nie mam nowych zdjęć Bajanka, wstawiam przeróbeczkę ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):

Czuję się...lepiej :cool3: O Beatce nic nie wiem, na dogo też jej długo nie ma :roll:

Dziękuję Gosiu! Cieszę się ze już lepiej się czujesz. Zakoceni.pl to właśnie nasz koci wątek na Dogo w Galerii - tam pisałam gdy mój kocurek zachorował i tam wklejłam jego zdjęcie.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Gosiu , posiadłaś remoncik ? Och, jak ja Ci zazdroszczę :razz:
Ale perspektywa całkiem nowych rur niewątpliwie łagodzi niedogodności spowodowane procesem ich wymiany :p
Ucałuj Bajankowskiego :loveu:

Posted

Dzień doberek !:multi:

Małgosiu, co u was ? :roll:mieszkanko już odgruzowane ?:evil_lol:

U nas cieplutko , słonecznie od samego rana.:multi:

miłego dnia zyczymy !:loveu: