Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):

Przebrnęłam przez kilka milionów stron u Gosi gdzie ponoć nie gadają

A ja teraz przebrnęłam przez takie zakręcone posty, że mi się w głowie zakręciło :evil_lol:

Sabina1 napisał(a):
Pysiu kocham Cię :multi: :lol: :multi: :lol: Jesteś moją nowo odkrytą miłością i nic mnie nie obchodzi, co na to MOD

Oooooooooooo! :crazyeye: Sabino1!!!!!!!!! Jestem zazdrosna :diabloti: I wszystko za moimi plecami, jak poszłam grzecznie spać :placz:

Nugatowa napisał(a):
Przeczytałam że nugatowa podała gastronomiczną nalewke Bajankowi i że ten zapałał niespełnioną miłością do płyt chodnikowych

No widzisz co ta Nugatowa tu wypisuje? :mad:

Nugatowa napisał(a):
Weżcie stąd tą Pyśkę bo padne :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :modla:

No właśnie, weźcie :p, .......albo nie! Bo ona mi frekfencję robi :evil_lol:

Pysia napisał(a):
MODa się wytnie albo założy biały kapturek na głowe bez dziurek na oczki

Pyyyyyyysiu :crazyeye:, ty MODa nie szanujesz :shake:

Pysia napisał(a):
I muszę koniecznie tutaj zaciągnąć brutalnie Weszke

O nie! Za weszki dziękuję :diabloti:

Pysia napisał(a):
Nugatowa a może to była astronomiczna nalewka? Jezu bo nie mów że Ty podałaś mu płyty chodnikowe a on zapałał miłością do gastronomicznej nalewki...

:huh:

Pysia napisał(a):
Idę bo mnie zaraz wywalą :diabloti:

Nie, skąd :cool3:, i wpadaj częściej Pysiu :krolik:

malawaszka napisał(a):
hahaha Pysia mi na gg linki posyła i sie chwali że ktoś jej tu miłośc wyznaje :evil_lol:

Witaj Malawaszko :p, jak miło, że wpadłaś :evil_lol:

Nugatowa napisał(a):

Pije Kuba do Jakuba, Jakub do Michała.......:siara:

A co ty Nugatowa tak wyśpiewywałaś po nocy? :mad:

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol:i tu wyznania miłosci i to nie Bajankowe

No widzisz Alu, co tu się wyprawiało?.....:lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pytanie do gospodyni: Mmbajko, jakiego programu użyłaś, żeby zrobić swój banerek? A może, niestety, pomogła Ci, jak wielu na Dogo, jakaś zdolna bestia? A ja bym chciała sama...

[CENTER]:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :helo: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: [/CENTER]

Posted

Alka napisał(a):
Witaj Małgosiu!

Nie dowierzam :crazyeye:, ile nagadałyście ... temacik miłosny , szpiegowski :evil_lol:, co tu się dzieje?:evil_lol:

To one , Alu! Ja też nie dowierzałam :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Mnie nie pytaj bo się pogubiłam ;):evil_lol:

Oooooo! Ty się Pysiu, szybko odnajdziesz :evil_lol:

Sabina1 napisał(a):
Pora na fotki :cool3:

A ty co? MODEM zostałaś? :diabloti:

Posted

mmbbaj napisał(a):

A ty co? MODEM zostałaś? :diabloti:

haha, Sabinka najpierw składa jakieś deklaracje miłosne a potem domaga się fotek :evil_lol:

ale ja też chętnie jakieś bym zobaczyła :multi:

Posted

dogaja napisał(a):
Pytanie do gospodyni: Mmbajko, jakiego programu użyłaś, żeby zrobić swój banerek? A może, niestety, pomogła Ci, jak wielu na Dogo, jakaś zdolna bestia? A ja bym chciała sama...

:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :helo: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

Banerek zrobiła mi Moniś :loveu: Ale myślę,że bez problemu możesz sobie zrobić w PSie, PSP, Gimpie czy jakimś innym programie graficznym :lol: Jeśli chodzi ci o odsyłacz to ja nie wiem jak się go robi :shake:

Posted

Alka napisał(a):
haha, Sabinka najpierw składa jakieś deklaracje miłosne a potem domaga się fotek :evil_lol:

Prawda?:diabloti: Niech sobie fotki u ukochanej Pysi ogląda :obrazic:

Alka napisał(a):
ale ja też chętnie jakieś bym zobaczyła :multi:

Dla CIEBIE wstawię :p, ale później ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Banerek zrobiła mi Moniś :loveu: Ale myślę,że bez problemu możesz sobie zrobić w PSie, PSP, Gimpie czy jakimś innym programie graficznym :lol: Jeśli chodzi ci o odsyłacz to ja nie wiem jak się go robi :shake:

Dziękuję, Mmbajko, będę kombinować!: :modla:

:user: :user:

Posted

Patka napisał(a):
ja nie mod ale też ąłdnie prosze :evil_lol:

Dla CIEBIE też wstawię, ale....później :evil_lol:

Teraz opowiem wam wczorajszą przygodę! Byłam z Bajanem na spacerze, on sobie niuchał z zaangażowaniem kiedy podszedł jakiś pan. I cmoka do Bajana, a on nic, niucha! Parę razy tak pocmokał i wreszcie woła do niego przymilnie : "morda!", "mordeczko piękna" więc Bajan wreszcie przerwał niuchanie i przybliżył się żeby faceta obejrzeć :cool3: A ten łapy wyciąga i zaczyna go głaskać po brzuchu i bez końca pieszczotliwie powtarza : "cycunie", "cycunie", "cyyyycuuuunie" :cool3: I nagle mówi do mnie " O ciąża urojona".......Ja :crazyeye: i mówię "przecież to pies!" A ten jak nie odskoczy, gały wywala i mówi : " pieeees????? O rany to ja go głaskałem.....po.....!!!!!!!, :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i uciekł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Oooooooooooo! :crazyeye: Sabino1!!!!!!!!! Jestem zazdrosna :diabloti: I wszystko za moimi plecami, jak poszłam grzecznie spać :placz:

Ależ Bajaneczko, Pysia to jest moja nowa miłość, ale to nam w niczym nie przeszkadza Prawda? Ty jesteś MÓJ stary user, pardon,stara milosć, niezmienna i zupełnie nierdzewna . Ja zawsze taka kochliwa byłam.....
Tylko mi nie mów, że zostaniemy przyjaciółmi :placz:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Teraz opowiem wam wczorajszą przygodę! Byłam z Bajanem na spacerze, on sobie niuchał z zaangażowaniem kiedy podszedł jakiś pan. I cmoka do Bajana, a on nic, niucha! Parę razy tak pocmokał i wreszcie woła do niego przymilnie : "morda!", "mordeczko piękna" więc Bajan wreszcie przerwał niuchanie i przybliżył się żeby faceta obejrzeć :cool3: A ten łapy wyciąga i zaczyna go głaskać po brzuchu i bez końca pieszczotliwie powtarza : "cycunie", "cycunie", "cyyyycuuuunie" :cool3: I nagle mówi do mnie " O ciąża urojona".......Ja :crazyeye: i mówię "przecież to pies!" A ten jak nie odskoczy, gały wywala i mówi : " pieeees????? O rany to ja go głaskałem.....po.....!!!!!!!, :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i uciekł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:lol: :evil_lol: :multi: On po prostu anatomię kiedyś oblał i tak mu zostało. Ale świetny facet. Biedny Bajan, co on musi znosić na spacerkach.

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ty jesteś MÓJ stary user, pardon,stara milosć, niezmienna i zupełnie nierdzewna

Taaaak? nigdy nie napisałaś dużymi czerwonym literami, że mnie kochasz :obrazic:, a Pysi tak :diabloti:
Sabina1 napisał(a):
Tylko mi nie mów, że zostaniemy przyjaciółmi :placz:

Oczywiście, że ci nie powiem, bo rozwodu ci nie dam :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

:roflt::roflt::roflt:
O Jezusicku! Facet niechcący przeżył homoseksualną przygodę :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:
O Jezusicku! Facet niechcący przeżył homoseksualną przygodę :evil_lol:

Wiesz, ja już przy tych "cycuniach" to pomyślałam, że on jakiś....dziwny :evil_lol:

No, miło mi z wami, ale muszę obiad przyszykować :diabloti:, a potem na spacerek :p

Posted

mmbbaj napisał(a):

No, miło mi z wami, ale muszę obiad przyszykować :diabloti:, a potem na spacerek :p

Obiad...? Oj, rzeczywiście już prawie pierwsza, a ja dopiero poranną kawę piję :cool3:
A propos porannej kawy... moja mama, kiedy dzwoni, od razu na samym początku pyta, czy.... Sonia już wypiła kawę :crazyeye: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Pysia mi na gg linki posyła i sie chwali że ktoś jej tu miłośc wyznaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a z Toba chciala się zenic :shake:

mmbbaj napisał(a):

O matko :crazyeye: zoofil :crazyeye:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Bo Weszka to będzie poślubiona a Sabina - no tak na lewo ;)
Ależ Bajankowi było miło jak go facet głaskał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja miałam sąsiadke nauczycielke angielskiego ;) Kupiła sobie wyżła. Dała mu jakoś tak dziwnie na imie że myślałam ze to męskie ;) Jak miał 10 m-cy wywalił mi się jajami do góry i go głaskałam mówiąc : " Dobry chłopczyk, dobry" a ona na to że to dziewczynka:crazyeye: Zgłupiałam przez chwilę ale tuz przed oczami mam wcale niemałe przyrodzenie i już dość spore jajka :diabloti: Patrzę na kobiete a ona nie żartuje :crazyeye::evil_lol: No to jej strzeliłam wykład czym się różni pies od suki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poleciała do weta który potwierdził moją diagnoze ;) Rok mnie ze wstydu omijała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Cześć dziewczyny! Jestem chora, ale wstawię sobie chociaż portrecik misiaczka :loveu:

Gosiu portrecik cudny i uroczy - jak zwykle :loveu:
A Tobie co? Czyżby i Ciebie wstrętna grypa dopadła? Mam nadzieję ze nie bo tego nikomu nie życzę co przeszłam :roll:

zdróweczka dużo i buziaki

Posted

mmbbaj napisał(a):

:roflt: :roflt: :roflt: Gosia padłam:evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Cześć dziewczyny! Jestem chora, ale wstawię sobie chociaż portrecik misiaczka :loveu:

LECZ SIĘ, WYGRZEWAJ!!!
Proponuję nalewkę kresowa wisniową

MOŻE TEŻ BYĆ RUMIANEK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
BUTELKA i do łóżka JANEK!!! CZYLI RUMJANEK!!!

Posted

Mmbbaj, zdrowiej skarbie i zamiast siedzieć przy kompie i obrabiać foty...masz do wyrka :razz: Bajanek będzie Ci wygrzewał plecy:p
Samograj: u Mmbbaj to nie RUMJANEK a RUMBAJANEK :lol: (....rumba-dobra rzecz...tańczący alkohol?:evil_lol: )

A tak na poważnie, mam nadzieję, że już dzisiaj Mmbbaj czujesz się lepiej...?

Posted

Gosiek napisał(a):

A Tobie co? Czyżby i Ciebie wstrętna grypa dopadła? Mam nadzieję ze nie bo tego nikomu nie życzę co przeszłam :roll:

zdróweczka dużo i buziaki

Gosiu, myślę, że to nie grypa tylko duże przeziębienie :roll: Zaczęło się od bólu gardła, potem katar, a teraz jeszcze kaszel, no i czuję się podle. Gorączki wysokiej nie miałam bo 37,6. Czyżbyś teraz grypę przechodziła, a mnie to umknęło? :cool3: Taka podła była?

an3czka napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: Gosia padłam:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

samograj napisał(a):

MOŻE TEŻ BYĆ RUMIANEK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
BUTELKA i do łóżka JANEK!!! CZYLI RUMJANEK!!!

Tylko, że ja rumu nie lubię ;)

bea100 napisał(a):
Mmbbaj, zdrowiej skarbie i zamiast siedzieć przy kompie i obrabiać foty...masz do wyrka :razz:

Eeeee tam, raptem jedna foteczka ;) Wczoraj głównie leżałam właśnie, oczywiście z przerwą na spacer z Bajanem, 2 godzinki :cool3: Ale była ładna pogoda i na samym spacerku czułam się nawet nieźle.

bea100 napisał(a):
Bajanek będzie Ci wygrzewał plecy:p

Dziś w nocy właśnie mi na plecach leżał :lol:

bea100 napisał(a):
Samograj: u Mmbbaj to nie RUMJANEK a RUMBAJANEK :lol: (....rumba-dobra rzecz...tańczący alkohol?:evil_lol: )

:evil_lol:

bea100 napisał(a):
A tak na poważnie, mam nadzieję, że już dzisiaj Mmbbaj czujesz się lepiej...?

Nie czuję się lepiej :shake: Nie chce franca mnie opóścić :diabloti: Na dodatek, mimo, że sobota też będę musiała wyjść z Bajankiem bo Marek w pracy (ale to wiesz ;)) Chyba kupię sobie to srebro kolodoidalne, może pomoże :roll:

Posted

http://www.drnatura.pl/srebro_koloidalne.htm

Gosiu, jeśli Ci do poniedziałku nie przejdzie, powinnas iść do lekarza. A może jutro ? Czy ten kaszel jest mokry, czy suchy? A katar normalny, czy zielony? Powinien Cie osłuchać i obejrzeć gardło. Jesli to przeziębienie, to miód z cytryną, wit C, cytrusy, sok malinowy, wapno i b. dużo pij. To srebro Ci ie zaszkodzi, ale jesli drogie, to takie samo działanie ma podobno Echinaceae.