PIKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cześć Malgosiu :multi: i, że dwa razy powtarzać tego nie będzie :cool1: ale MOńka uparciuch jest :evil_lol: i ta mina :evil_lol: Sabina1 napisał(a):[quote name='LAZY'] Haaaaaaaaaa, ode mnie sie nie dowiesz LAZY, bo co to byłby ze mnie za szpieg :scared: Ty na przykład o 11.18,przeglądałaś wątek "Albi i Killuś" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buhaha Sabina - Szpieg :evil_lol: Mnie nie wysledzisz gdzie się szwendam :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 PIKA napisał(a): Mnie nie wysledzisz gdzie się szwendam :evil_lol: Wiem Pikuniu, już nie raz próbowałam :evil_lol: :evil_lol: Za mała Miki jestem dla Ciebie :lol: Quote
mmbbaj Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Sabina1 napisał(a):Biedny, kochany, smutny Romeo. Ale kobieta zmienną jest. Troszkę inny był post, ale Samograjce się nie podobał, więc zmieniłam. Właśnie zajrzałam na gończe i widziałam , szczerze powiem, że nie rozumiem :shake: Zacytowany jest ten tekst i wiedziona intuicją jakoś skojarzyłam z historyjką i myślałam, że jak zajrzę tu to sprawa mi się wyjaśni, ale nadal jestem ciemna :roll: I czy mam rozumieć, że Samograjka sprawuje w MOJEJ galerii funkcję cenzora? :diabloti: Quote
PIKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Sabina1 napisał(a):Wiem Pikuniu, już nie raz próbowałam :evil_lol: :evil_lol: Za mała Miki jestem dla Ciebie :lol: Nie jest z Toba az tak źle :lol: Ja sie po prostu ukrywam :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 PIKA napisał(a):Nie jest z Toba az tak źle :lol: Ja sie po prostu ukrywam :evil_lol: Srutututu :diabloti: ukrywam! latasz po galeriach nie zalogowana! A Sabina tak samo :diabloti: Quote
Sabina1 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 mmbbaj napisał(a):Srutututu :diabloti: ukrywam! latasz po galeriach nie zalogowana! A Sabina tak samo :diabloti: No co Ty Bajaneczko :placz: Ja jestem zalogowana na stałe. Jak klikniesz na Sabina1 przy awatarku, lub wszędzie tam ,gdzie nick jest podkreślony , otworzy się krótka lista, między innymi: "zobacz publiczny post". Klikasz na to i po prawej stronie tego co Ci się otworzy, będzie napisane, kiedy sie ostatnio logowałam i gdzie teraz jestem. Jednak nie wszyscy. Pika np nie ma nic napisane, większość ma. W ten sposób , można zobaczyć, gdzie ktos w tej chwili jest i przeciez to jest dozwolone :lol: . Quote
PIKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Sabinko ale Ty się chyba ukrywasz bo ja u Ciebie tych info nie widze :evil_lol: Quote
samograj Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 mmbbaj napisał(a):Właśnie zajrzałam na gończe i widziałam , szczerze powiem, że nie rozumiem :shake: Zacytowany jest ten tekst i wiedziona intuicją jakoś skojarzyłam z historyjką i myślałam, że jak zajrzę tu to sprawa mi się wyjaśni, ale nadal jestem ciemna :roll: I czy mam rozumieć, że Samograjka sprawuje w MOJEJ galerii funkcję cenzora? :diabloti: Widzę, że ironia was nie opuszcza!!! Zmiana postu była samodzielną decyzją Sabiny! Na razie jestem szpiegiem , "mam wszystko w d...e" - może kiedyś zostanę cenzorem.( Qrcze, nawet mnie sie udzieliło:evil_lol: - mówię o ironii) Jeśli jak piszesz, nadal jesteś ciemna, odsyłam na gr.6 WYSTAWY, może Cię oświeci:loveu: OBY!!! POZDRAWIAM serdecznie!!! BTW PIĘKNA OPOWIEŚĆ ILUSTROWANA ZDJĘCIAMI!!! BRAWO!!! ZAZDROSZCZĘ TALENTU!!! Quote
Sabina1 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 PIKA napisał(a):Sabinko ale Ty się chyba ukrywasz bo ja u Ciebie tych info nie widze :evil_lol: Ja Twoich też nie widzę, a Gosi widzę i wielu osób, swoje też. Naprawdę nie mam zamiaru ukrywać jaki temat przeglądam , bo po co ? Nie wiem jak to zmienić. Quote
bea100 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 samograj napisał(a):Widzę, że ironia was nie opuszcza!!! ... Jeśli jak piszesz, nadal jesteś ciemna.. Ironii nie dostrzegłam.Tu jest galeria Bajana /czyli OT/i pisze się tu leciutko i dowcipnie i nie jest to temat dla takich Twoich wypowiedzi i wogóle nie rozumiem, czemu tak piszesz do Mmbbaj i co ona ma wspólnego z czymkolwiek? Samograj, przestań wszędzie wietrzyć zdradę i złe intencje i weż się w garść...;) Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A ja mam nadzieje że znowu jutro uda mi się mmbbaj poprawić Twój nastrój :loveu: Uśmiechnij się :p Świat jest piękny mimo ociekających krwią potforów ;) Quote
Alka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 cześć Małgosiu !:multi: Czytałam u mnie ,że nie najlepiej się czujesz. Może moje słoneczko chociaż humorek poprawi ...;) Quote
mmbbaj Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Alka napisał(a):cześć Małgosiu !:multi: Czytałam u mnie ,że nie najlepiej się czujesz. Może moje słoneczko chociaż humorek poprawi ...;) Dzięki Aluś za piękne słoneczko :lol: Towarzyszyło mi podczas całego spaceru z Bajankiem. Bardzo przyjemna pogoda, nawet niezbyt chłodno, mogłaby się taka utrzymać dłużej! Początkowo miałam wyjść na krócej bo gardło mnie boli, ale jednak zrobiliśmy 2-godzinny spacerek :multi: Tylko chyba teraz jest znowu jakiś okres cieczek bo momentami myślałam, że będę musiała Bajana odrywać z kawałkiem trawnika, albo płytą chodnikową :mad: Dużą część spaceru robimy na lince i normalnie bardzo ładnie reaguje na przywołanie, zakaz czy komendę, ale dziś się tak czasami zawąchiwał, że się robił kompletnie głuchy :diabloti: Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Wczoraj , u Ciebie , Pysia napisała o ociekajacych krwią potworach. Nie zrozumiałam tego, poszłam szukać u niej i uśmiałam się do łez :lol: :lol: :lol: Wieczorkiem, też lecę do Pysi, ona ma fantastyczne relacje z nauki jazdy. Że też wcześniej do niej nie wpadałam, przecież znam jej poczucie humoru z różnych wątków. Ogłaszam hasło: NA SMUTKI - PYSIA :lol: Gosiu, wiesz czemu słoń ma trąbę ? Żeby się tak nagle nie zaczynał. Quote
Nugatowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Grrrrrrrrrrrr Obiad jeszcze nie gotowy! Ah moje biedne kiszki Quote
PIKA Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Cześć Malgosiu :multi: Sabina1 napisał(a): Naprawdę nie mam zamiaru ukrywać jaki temat przeglądam , bo po co ? Nie wiem jak to zmienić. wejdź w Panel uzytkownika (na górze) potem w Edycja Opcji (z lewej strony) I zobacz czy masz zaznaczone ptaszkiem "Użyj trybu niewidocznego" jezeli tak to znaczy że masz zaznaczone, ze jesteś niewidoczne, znaczy ukrywasz się. Zlikwiduj ptaszka i wtedy Ciebie tez bedzie mozna śledzic ;) Tylko nie zapomnij nacisnąc na dole "Zapisz zmiany" ;) Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Malgosiu :multi: wejdź w Panel uzytkownika (na górze) potem w Edycja Opcji (z lewej strony) I zobacz czy masz zaznaczone ptaszkiem "Użyj trybu niewidocznego" jezeli tak to znaczy że masz zaznaczone, ze jesteś niewidoczne, znaczy ukrywasz się. Zlikwiduj ptaszka i wtedy Ciebie tez bedzie mozna śledzic ;) Tylko nie zapomnij nacisnąc na dole "Zapisz zmiany" ;) Pika, ja rano do tego doszłam. Miałam tryb "niewidoczny". Zmieniłam, ale nie pametam, czy zatwierdziłam zmiany, może tylko ścięłam tego ptaszka. Sprawdż przy okazji dobrze? Quote
PIKA Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Sabina1 napisał(a): . Zobacz, czy działa dobrz? zatwierdzilaś zmiany :multi: Dziala :lol: Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 PIKA napisał(a):zatwierdzilaś zmiany :multi: Dziala :lol: Pikuniu, a cośTy taka zadowolona, że mnie wszedzie znajdziesz? Quote
mmbbaj Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Sabina1 napisał(a):Wczoraj , u Ciebie , Pysia napisała o ociekajacych krwią potworach. Nie zrozumiałam tego, poszłam szukać u niej i uśmiałam się do łez :lol: :lol: :lol: Wieczorkiem, też lecę do Pysi, ona ma fantastyczne relacje z nauki jazdy. Że też wcześniej do niej nie wpadałam, przecież znam jej poczucie humoru z różnych wątków. Ogłaszam hasło: NA SMUTKI - PYSIA :lol: Gosiu, wiesz czemu słoń ma trąbę ? Żeby się tak nagle nie zaczynał. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: U Pysi jest zawsze wesoło :lol: Tylko straaaaaaasznie dużo gadają :evil_lol: Też do niej wpadnę! Nugatowa napisał(a): Grrrrrrrrrrrr Obiad jeszcze nie gotowy! Ah moje biedne kiszki A co ty moja kochana Nugatowa tak o garach? :mad: To jest romantyczna historia miłosna :obrazic: PIKA napisał(a):Cześć Malgosiu :multi: Cześć Pikusiu :cool3: Sabina1 napisał(a):Pikuniu, a cośTy taka zadowolona, że mnie wszedzie znajdziesz? A ja cię znalazłam :sweetCyb:, wiem gdzie przed chwilą byłaś :eviltong: Też byłam...:cool1: Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 mmbbaj napisał(a):A ja cię znalazłam :sweetCyb:, wiem gdzie przed chwilą byłaś :eviltong: Też byłam...:cool1: Trzeba było smsa puścić, w tym tłoku trudno się znależć :smile: :smile: :smile: Quote
PIKA Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Sabina1 napisał(a):Pikuniu, a cośTy taka zadowolona, że mnie wszedzie znajdziesz? nie bojaj sie :evil_lol: Ja się na szpiega nie nadaje :shake: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Sabina1 napisał(a):Trzeba było smsa puścić, w tym tłoku trudno się znależć :smile: :smile: :smile: A czemu na GG jesteś niedostępna? :diabloti: Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 mmbbaj napisał(a):A czemu na GG jesteś niedostępna? :diabloti: Nie zwracałam uwagi na gg, ale zmieniłam już na dostępny. Gosiu, bardzo często jest tak, ze ktoś ma "niedostępny", albo "zaraz wracam", albo "niewidoczny". Ale zawsze warto dać sygnał, bo jeśli"user" (:lol: ) jest przy kompie, to zauważy miganie. czy to znaczy, ze masz GG ? Quote
mmbbaj Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Sabina1 napisał(a):Nie zwracałam uwagi na gg, ale zmieniłam już na dostępny. Gosiu, bardzo często jest tak, ze ktoś ma "niedostępny", albo "zaraz wracam", albo "niewidoczny". Ale zawsze warto dać sygnał, bo jeśli"user" (:lol: ) jest przy kompie, to zauważy miganie. czy to znaczy, ze masz GG ? Tak mam GG :p I gadam do ciebie, a ty nic :mad: Quote
Recommended Posts