Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='samograj'] CUDO!!! :loveu::loveu::loveu:tak CUDOWNE [quote name='bea100']Słuchajcie, słuchajcie... muszę niniejszym poinformować, że w dniu dzisiejszym Bajan-ROTTI ,,Poszły w Las" uzyskał oficjalny status reproduktora :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :terazpol: GRATULACJE Gosiu i Mareczku :loveu: A Ciebie kocham wspaniały ogóreczku i jestem baaardzo z Ciebie dumna :loveu::multi::multi::multi::multi::multi:GRATULACJE :multi::multi::multi: Quote
mmbbaj Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='samograj']PRZEPRASZAM, ŻE W TWOIM WĄTKU WYJAŚNIŁO SIĘ- mam nawrót grypy!!!ŁAMIE MNIE W KOŚCIACH< GORĄCZKA DRESZCZE!!!! Oj Aniu, to dobrze, że się wyjaśniło, choć nie dobrze, że masz znowu grypę :shake: Szczerze mówiąc rozumiem twoje rozgoryczenie względem protokółu i zdecydowanie uważam, że powinnaś zadzwonić do związku, przecież mogą ci przysłać pocztą! Nie załamuj się kochana, tak się przecież cieszyłaś, że Żmiłka pięknie wszystko zaliczyła! Zobaczysz, że wszystko się ułoży! [quote name='bea100'] a mam parę marzeń w zanadrzu :lol: Na początek może wymarzyłabyś na jutro ładną pogodę, żeby grill i spotkanie naszych ogórków jutro było aktualne? :evil_lol: Bo straszą deszczem...:diabloti: Dogo mi zamiera :angryy: Quote
Sabina1 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='bea100']No nieee, babcia nie karmi Ja miałam na myśli delikatne, słabiutkie, w sam raz , piwko Karmi. Bo jutro ten grill i znowu okazja :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Sabina1 napisał(a):Bo jutro ten grill i znowu okazja :evil_lol: Ja już widzę, że grill się wściekł :diabloti: Deszcz pada :placz: Quote
PIKA Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 mmbbaj napisał(a):Ja już widzę, że grill się wściekł :diabloti: Deszcz pada :placz: mam nadzieję, że do dzisiaj :evil_lol: do południa przejdzie :mad: Quote
Teklunia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='bea100']Słuchajcie, słuchajcie... muszę niniejszym poinformować, że w dniu dzisiejszym Bajan-ROTTI ,,Poszły w Las" uzyskał oficjalny status reproduktora :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :terazpol: GRATULACJE Gosiu i Mareczku :loveu: A Ciebie kocham wspaniały ogóreczku i jestem baaardzo z Ciebie dumna :loveu:co ja widzę :-o wielkie gratulacje!!! :klacz: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Teklunia']co ja widzę :-o wielkie gratulacje!!! :klacz: i my równiez przyłączamy się do gratulacji :klacz: :laola: Quote
mmbbaj Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Kochane, dzięki za gratulki :lol: A my dzisiaj byliśmy w ogrodzie u Bei bo pogoda okazała się dość łaskawa, psy wspaniale się bawiły, a pani fotograf nawaliła bo rozładował się akumulator :diabloti: Udało się zrobić raptem kilka zdjęć, a myślałam, że wkleję najnowsze :placz: Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='mmbbaj'] A my dzisiaj byliśmy w ogrodzie u Bei bo pogoda okazała się dość łaskawa, psy wspaniale się bawiły, a pani fotograf nawaliła bo rozładował się akumulator :diabloti: Przecież Bea na ogrodzie ma dostęp do prądu :diabloti: Quote
bea100 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='samograj']PRZEPRASZAM, ŻE W TWOIM WĄTKU WYJAŚNIŁO SIĘ- mam nawrót grypy!!!ŁAMIE MNIE W KOŚCIACH< GORĄCZKA DRESZCZE!!!! P.s. Dopiero dziś przeczytałam wątek o ROTTI, a zawsze zastanawiałam się nad tym członem w miocie Twoim!!! Jak się czujesz Samograjko? Lepiej? Już paskudna chandra poszła precz ? Apage...:razz: PS Widzę, że wracasz do tego tematu. O mojej przyjaciółce Eli-Rotti nie piszę nigdy bo jest to dla mnie zbyt bolesne. Dla innych też. Co do piesków B-ROTTi to starsi na dogo wiedzą...tyle. Grill na ogrodzie się fajnie udał bo pogoda o dziwo nam dopisała. Dawno nie widziałam tak pięknej zabawy w wykonaniu duetu Monia-Bajan ( a fotek-zero :shake: ) Quote
Alka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bea100']Słuchajcie, słuchajcie... muszę niniejszym poinformować, że w dniu dzisiejszym Bajan-ROTTI ,,Poszły w Las" uzyskał oficjalny status reproduktora :multi: :multi: :multi: ogromne gratlacje !!!:klacz::klacz::klacz: [quote name='mmbbaj'] A my dzisiaj byliśmy w ogrodzie u Bei bo pogoda okazała się dość łaskawa, psy wspaniale się bawiły, a pani fotograf nawaliła bo rozładował się akumulator :diabloti: Udało się zrobić raptem kilka zdjęć, a myślałam, że wkleję najnowsze :placz: [quote name='bea100']J Dawno nie widziałam tak pięknej zabawy w wykonaniu duetu Monia-Bajan ( a fotek-zero :shake: ) wielka szkoda :cool3:, ale chociaż tych kilka zapodaj Małgosiu ... Quote
Alka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 no nieee, :shake: Małgosia nadal nie odwiedziła swojej galerii :cool3: ślicznie dziekujemy za piękną karteczkę Quote
LAZY Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Po pierwsze serdecznie gratulujemy!!! Ale fajnie znać reproduktora (wirtualna znajomosć też sie liczy, prawda?:evil_lol: ). Po drugie: Jak mogłaś dopuścić do braku zdjęć???? Nie do pomyślenia..:shake: Quote
mmbbaj Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='PIKA']Przecież Bea na ogrodzie ma dostęp do prądu :diabloti: ale nasz akumulator ładuje się przez prawie 3 godziny :diabloti: [quote name='bea100']Dawno nie widziałam tak pięknej zabawy w wykonaniu duetu Monia-Bajan ( a fotek-zero :shake: ) To prawda :lol:, a fotek kilka i do luftu :diabloti: [quote name='Alka'] ale chociaż tych kilka zapodaj Małgosiu ... :shake:, są nijakie! [quote name='Alka']no nieee, :shake: Małgosia nadal nie odwiedziła swojej galerii :cool3: Noooo! z braku fotek i jakoś nastroju na pisanie brak :cool1: [quote name='Alka'] ślicznie dziekujemy za piękną karteczkę :buzi: [quote name='LAZY'] Ale fajnie znać reproduktora :cool3::cool3::cool3:......:evil_lol: [quote name='LAZY']Jak mogłaś dopuścić do braku zdjęć???? Nie do pomyślenia..:shake: Dobij, wstydu oszczędź :placz: Zdjęć nowych na razie nie ma więc wstawiam przeróbeczki :p Quote
Czoko Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='bea100']Słuchajcie, słuchajcie... muszę niniejszym poinformować, że w dniu dzisiejszym Bajan-ROTTI ,,Poszły w Las" uzyskał oficjalny status reproduktora :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :terazpol: GRATULACJE Gosiu i Mareczku :loveu: Właśnie odkryłam tę wiadomość! Gosiu i Mareczku najserdeczniej gratulujemy Quote
Alka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='mmbbaj'] Zdjęć nowych na razie nie ma więc wstawiam przeróbeczki :p Małgosiu, w sprawach przeróbkowych jesteś mistrzynią :multi: , śliczne są :loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Cześć Bajanki...co tu tak bezfotkowo:cool3: Quote
mmbbaj Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Alka']Małgosiu, w sprawach przeróbkowych jesteś mistrzynią :multi: , śliczne są :loveu: I tu się Alu z tobą nie zgodzę! Twoje przeróbki ze "szkłem" tak mi się spodobały, że sama spróbowałam :eviltong: Widziałam też twoje robione chyba dla Nodi i są śliczne :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Bajanki...co tu tak bezfotkowo:cool3: Mówiłam przecież :diabloti:, postów się nie czyta? :nono:......:evil_lol: Właśnie wróciliśmy z ogrodu u Bei i tym razem zrobiłam zdjęć 226 :mdleje:, ale oczywiście większość jest do odrzutu :cool1: Zabieram się do obróbki ! Quote
bea100 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Pogoda-drut, własnie pożegnałyśmy (ja, Monia i Dunia) Bajanka i zdradzę bezczelnie, że Mmbbaj tym razem robiła fotki... :razz: :evil_lol: Monia taka wyganiana, że zostawiła połowę miski /chociaż serduszka to zawsze była jej ulubione strawa :-o i padła jak Pies Pluto. Nawet jej nie wytarłam i spi taka...szara...:roll: Quote
mmbbaj Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 bea100 napisał(a): :evil_lol: Monia taka wyganiana, że zostawiła połowę miski /chociaż serduszka to zawsze była jej ulubione strawa :-o i padła jak Pies Pluto. Nawet jej nie wytarłam i spi taka...szara...:roll: Bajan tak samo! :evil_lol: Nic go nie obchodziło, padł i chrapie :lol: Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Witajcie :) Super takie spacerki - prawda? :p I to nic że pieski szare ;) Kurz odpadnie :evil_lol: Czekam na fotki :) Quote
mmbbaj Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Moniu, musisz być moja :p muuuusiiiiisz :mad: :loveu::loveu: Bajan, Dunia i Monia "walka" o namiocik ;) Quote
mmbbaj Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Bajan, biegniemy? No to lecimy! Moniu, wiesz, że cię kocham...:loveu: idę! a buzi? :oops: Quote
mmbbaj Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 :evil_lol::evil_lol: Moooooniaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toooooobieeee śpiewam tęęęęę pieeeeeeeeeśńńńńń.....:cool3: Quote
Recommended Posts