Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='samograj']

CUDO!!!

:loveu::loveu::loveu:tak CUDOWNE

[quote name='bea100']Słuchajcie, słuchajcie...
muszę niniejszym poinformować, że w dniu dzisiejszym Bajan-ROTTI ,,Poszły w Las" uzyskał oficjalny status reproduktora :multi: :multi: :multi:
:klacz: :klacz: :klacz: :terazpol:
GRATULACJE Gosiu i Mareczku :loveu:
A Ciebie kocham wspaniały ogóreczku i jestem baaardzo z Ciebie dumna :loveu::multi::multi::multi::multi::multi:GRATULACJE :multi::multi::multi:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='samograj']PRZEPRASZAM, ŻE W TWOIM WĄTKU

WYJAŚNIŁO SIĘ- mam nawrót grypy!!!ŁAMIE MNIE W KOŚCIACH< GORĄCZKA DRESZCZE!!!!

Oj Aniu, to dobrze, że się wyjaśniło, choć nie dobrze, że masz znowu grypę :shake: Szczerze mówiąc rozumiem twoje rozgoryczenie względem protokółu i zdecydowanie uważam, że powinnaś zadzwonić do związku, przecież mogą ci przysłać pocztą! Nie załamuj się kochana, tak się przecież cieszyłaś, że Żmiłka pięknie wszystko zaliczyła! Zobaczysz, że wszystko się ułoży!

[quote name='bea100'] a mam parę marzeń w zanadrzu :lol:

Na początek może wymarzyłabyś na jutro ładną pogodę, żeby grill i spotkanie naszych ogórków jutro było aktualne? :evil_lol: Bo straszą deszczem...:diabloti:

Dogo mi zamiera :angryy:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ja już widzę, że grill się wściekł :diabloti: Deszcz pada :placz:

mam nadzieję, że do dzisiaj :evil_lol: do południa przejdzie :mad:

Posted

muszę niniejszym poinformować, że w dniu dzisiejszym Bajan-ROTTI ,,Poszły w Las" uzyskał oficjalny status reproduktora :multi: :multi: :multi:
A Ciebie kocham wspaniały ogóreczku i jestem baaardzo z Ciebie dumna :loveu:co ja widzę :-o wielkie gratulacje!!! :klacz:

Posted

Kochane, dzięki za gratulki :lol:

A my dzisiaj byliśmy w ogrodzie u Bei bo pogoda okazała się dość łaskawa, psy wspaniale się bawiły, a pani fotograf nawaliła bo rozładował się akumulator :diabloti: Udało się zrobić raptem kilka zdjęć, a myślałam, że wkleję najnowsze :placz:

Posted

[quote name='mmbbaj']

A my dzisiaj byliśmy w ogrodzie u Bei bo pogoda okazała się dość łaskawa, psy wspaniale się bawiły, a pani fotograf nawaliła bo rozładował się akumulator :diabloti:

Przecież Bea na ogrodzie ma dostęp do prądu :diabloti:

Posted

[quote name='samograj']PRZEPRASZAM, ŻE W TWOIM WĄTKU

WYJAŚNIŁO SIĘ- mam nawrót grypy!!!ŁAMIE MNIE W KOŚCIACH< GORĄCZKA DRESZCZE!!!!
P.s.
Dopiero dziś przeczytałam wątek o ROTTI, a zawsze zastanawiałam się nad tym członem w miocie Twoim!!!

Jak się czujesz Samograjko? Lepiej?
Już paskudna chandra poszła precz ? Apage...:razz:

PS Widzę, że wracasz do tego tematu. O mojej przyjaciółce Eli-Rotti nie piszę nigdy bo jest to dla mnie zbyt bolesne. Dla innych też. Co do piesków B-ROTTi to starsi na dogo wiedzą...tyle.

Grill na ogrodzie się fajnie udał bo pogoda o dziwo nam dopisała. Dawno nie widziałam tak pięknej zabawy w wykonaniu duetu Monia-Bajan ( a fotek-zero :shake: )

Posted

ogromne gratlacje !!!:klacz::klacz::klacz:

[quote name='mmbbaj']

A my dzisiaj byliśmy w ogrodzie u Bei bo pogoda okazała się dość łaskawa, psy wspaniale się bawiły, a pani fotograf nawaliła bo rozładował się akumulator :diabloti: Udało się zrobić raptem kilka zdjęć, a myślałam, że wkleję najnowsze :placz:

[quote name='bea100']J

Dawno nie widziałam tak pięknej zabawy w wykonaniu duetu Monia-Bajan ( a fotek-zero :shake: )

wielka szkoda :cool3:, ale chociaż tych kilka zapodaj Małgosiu ...

Posted

Po pierwsze serdecznie gratulujemy!!! Ale fajnie znać reproduktora (wirtualna znajomosć też sie liczy, prawda?:evil_lol: ).
Po drugie: Jak mogłaś dopuścić do braku zdjęć???? Nie do pomyślenia..:shake:

Posted

[quote name='PIKA']Przecież Bea na ogrodzie ma dostęp do prądu :diabloti:

ale nasz akumulator ładuje się przez prawie 3 godziny :diabloti:

[quote name='bea100']Dawno nie widziałam tak pięknej zabawy w wykonaniu duetu Monia-Bajan ( a fotek-zero :shake: )

To prawda :lol:, a fotek kilka i do luftu :diabloti:

[quote name='Alka']

ale chociaż tych kilka zapodaj Małgosiu ...

:shake:, są nijakie!

[quote name='Alka']no nieee, :shake: Małgosia nadal nie odwiedziła swojej galerii :cool3:

Noooo! z braku fotek i jakoś nastroju na pisanie brak :cool1:
[quote name='Alka'] ślicznie dziekujemy za piękną karteczkę

:buzi:

[quote name='LAZY'] Ale fajnie znać reproduktora

:cool3::cool3::cool3:......:evil_lol:

[quote name='LAZY']Jak mogłaś dopuścić do braku zdjęć???? Nie do pomyślenia..:shake:

Dobij, wstydu oszczędź :placz:

Zdjęć nowych na razie nie ma więc wstawiam przeróbeczki :p

Posted

Właśnie odkryłam tę wiadomość!
Gosiu i Mareczku najserdeczniej gratulujemy

Posted

[quote name='mmbbaj']

Zdjęć nowych na razie nie ma więc wstawiam przeróbeczki :p

Małgosiu, w sprawach przeróbkowych jesteś mistrzynią :multi: , śliczne są :loveu:

Posted

[quote name='Alka']Małgosiu, w sprawach przeróbkowych jesteś mistrzynią :multi: , śliczne są :loveu:

I tu się Alu z tobą nie zgodzę! Twoje przeróbki ze "szkłem" tak mi się spodobały, że sama spróbowałam :eviltong: Widziałam też twoje robione chyba dla Nodi i są śliczne :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć Bajanki...co tu tak bezfotkowo:cool3:

Mówiłam przecież :diabloti:, postów się nie czyta? :nono:......:evil_lol:

Właśnie wróciliśmy z ogrodu u Bei i tym razem zrobiłam zdjęć 226 :mdleje:, ale oczywiście większość jest do odrzutu :cool1: Zabieram się do obróbki !

Posted

Pogoda-drut, własnie pożegnałyśmy (ja, Monia i Dunia) Bajanka i zdradzę bezczelnie, że Mmbbaj tym razem robiła fotki... :razz:

:evil_lol: Monia taka wyganiana, że zostawiła połowę miski /chociaż serduszka to zawsze była jej ulubione strawa :-o i padła jak Pies Pluto. Nawet jej nie wytarłam i spi taka...szara...:roll:

Posted

bea100 napisał(a):

:evil_lol: Monia taka wyganiana, że zostawiła połowę miski /chociaż serduszka to zawsze była jej ulubione strawa :-o i padła jak Pies Pluto. Nawet jej nie wytarłam i spi taka...szara...:roll:

Bajan tak samo! :evil_lol: Nic go nie obchodziło, padł i chrapie :lol: