Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']

Też byłam w Bajankowym blogu i bardzo mi się spodobał! Kawał dobrej roboty Twój mąż wykonał :multi:

:cool1: Taaaak? To czemu nikt nie napisał ani jednego komentarza? :cool3: Czaicie się po cichu? ;) A mój mąż się tak napracował :p

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']:cool1: Taaaak? To czemu nikt nie napisał ani jednego komentarza? :cool3: Czaicie się po cichu? ;) A mój mąż się tak napracował :p

no to i ja się przyznaje :evil_lol:, też odwiedziłam Bajankowy blog...:razz:

cichaczem sobie weszłam ...;)

Posted

Ja od początku (no prawie) śledziłam ten blog ( z wielką frajdą bo tam i fajne fotki i fajne zapiski :loveu: ) a dzisiaj się nareszcie ,,ujawniłam" czyli wpisałam :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witajcie :cool1:, wam się na prawdę dogo poprawiło? :roll: Bo ja mam bez przerwy oczekiwanie :mad: Czekam na wszystko! Już nawet nie cytuję postów bo czekałabym na wejście do każdego z nich lata świetlne :angryy: Po prostu szlag mnie trafia :angryy:

a po każdy post po kolei wciskac ? :razz: przy każdym poscie ktory chesz zacytowac klikasz a potem na koniec "Post replay" i cytaty ze wszystkich zaznaczonych postów wskoczą ci w okno odpowiedzi ;)

Posted

[quote name='PIKA']a po każdy post po kolei wciskac ? :razz: przy każdym poscie ktory chesz zacytowac klikasz a potem na koniec "Post replay" i cytaty ze wszystkich zaznaczonych postów wskoczą ci w okno odpowiedzi ;)

:lol: Dziękuję ci Pikuniu, bardzo wygodne :razz:, od dawna to mamy? Bo ja stale dziergałam posty :evil_lol:

[quote name='bea100']Ja od początku (no prawie) śledziłam ten blog ( z wielką frajdą bo tam i fajne fotki i fajne zapiski :loveu: ) a dzisiaj się nareszcie ,,ujawniłam" czyli wpisałam :lol:

Tak Bea! Już czytaliśmy :multi: Pięknie się wpisałaś :loveu: A ja siedziałam w PSie w portrecikach Dunieczki, tak mnie zainspirowała :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']:lol: Dziękuję ci Pikuniu, bardzo wygodne :razz:, od dawna to mamy? Bo ja stale dziergałam posty :evil_lol:

no od nedawan od paru tygodni :evil_lol: ale ja pomimo tego zapominam o tym i tez czasami dziergam :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a po każdy post po kolei wciskac ? :razz: przy każdym poscie ktory chesz zacytowac klikasz a potem na koniec "Post replay" i cytaty ze wszystkich zaznaczonych postów wskoczą ci w okno odpowiedzi ;)

dzięki Pika!:buzi: i ja skorzystałam:multi:... pierwszy raz udało mi się kilka cytatów wrzucić na raz :multi:

cześć Małgosiu !:multi:

Tobie spodobała się moja przeróbka a ja zachwycam się Twoją :loveu:, rameczka adekwatna do psa, bardzo dostojna :klacz::loveu:

Posted

[quote name='Alka']
, rameczka adekwatna do psa, bardzo dostojna :klacz::loveu:

Cześć Aluś!
Dostojna? Miała być romantyczna :evil_lol:

Dzień dobry wszystkim :multi: Wstawiam przeróbeczkę i znikam gotować obiadek:sabber:, jak mówi nasza Gosia :lol:

Miłego dnia!

Posted

Słuchajcie, słuchajcie...
muszę niniejszym poinformować, że w dniu dzisiejszym Bajan-ROTTI ,,Poszły w Las" uzyskał oficjalny status reproduktora :multi: :multi: :multi:
:klacz: :klacz: :klacz: :terazpol:
GRATULACJE Gosiu i Mareczku :loveu:
A Ciebie kocham wspaniały ogóreczku i jestem baaardzo z Ciebie dumna :loveu:

Posted

[quote name='bea100']Słuchajcie, słuchajcie...
muszę niniejszym poinformować, że w dniu dzisiejszym Bajan-ROTTI ,,Poszły w Las" uzyskał oficjalny status reproduktora :multi: :multi: :multi:

Dzięki Bea :buzi: i za gratulacje i za to, że nas "kopnęłaś w tyłek" ;) A nasz reproduktor, po dzisiejszych szaleństwach, pochłonął michę, padł i śpi jak zaklęty :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']...A nasz reproduktor, po dzisiejszych szaleństwach, pochłonął michę, padł i śpi jak zaklęty :evil_lol:
To grosik za jego marzenia senne...jakie by nie były :eviltong: to od dzisiaj mają szanse się spełnić :evil_lol:

Posted

[quote name='bea100']Słuchajcie, słuchajcie...

Gratulacje :laola::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

[quote name='PIKA']Gratulacje :laola::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:
DARZ BÓR robimy? Co pijemy cioteczko Piko? Bo widzę, że pięciokrotnie i na zabój...;)
Zapytała babcia ogórkowa sącząc przy kompie naleweczkę z czarnego bzu...

A Błoga-ROTTI została dzisiaj suką hodowlaną i myśle, że Bogdanka-ROTTI niebawem też ten status uzyska bo jest po testach i po przegladzie hodowlanym...a i Harmonia też ma od dzisiaj pieczątkę w rodowodzie ,,Suka hodowlana"...:multi:

Posted

[quote name='bea100']DARZ BÓR robimy? Co pijemy cioteczko Piko? Bo widzę, że pięciokrotnie i na zabój...;)

A Błoga-ROTTI została dzisiaj suką hodowlaną i myśle, że Bogdanka-ROTTI niebawem też ten status uzyska bo jest po testach i po przegladzie hodowlanym...a i Harmonia też ma od dzisiaj pieczątkę w rodowodzie ,,Suka hodowlana"...:multi:
A ja jestem d..a wołowa i nie mam nic. Nie mam czasu za tym chodzić, chyba powrócę do spokojnego domowego zacisza , bez wystaw, bez hodowlanki. Nie mam siły na to- Świerklaniec miał być uwieńczeniem naszych zabiegów o hodowlankę- testy były naszym priorytetem, ale teraz... to mam to głęboko w zadzie. Koniec z wystawami, mój come back był tymczasowy- do Poznania nie przyjadę!!!
Zresztą biorąc ŻMIŁKĘ od Magdy nie myśleliśmy o wystawach - miała nam zapełnic pustkę po KORKU i RUDEJ i miał to być pies wyłącznie do kochania!!!
Że też dałam się wciągnąć w cały ten młyn ( wszystko przez jej medale i tytuły)- jestem stara, chora i nie mam juz siły:-(
DZIECI zaczęły studia, Gosia szkołę, ja muszę zarabiać na życie, nie ma mi kto pomóc przy psach i w domu:-( - muszę również pożegnać dogo, bo za bardzo mnie absorbuje .
BYWAJCIE WIĘC!
DARZ BÓR WSZYSTKIM!!!
Będę czasem tu zaglądać, aby poczytać wasze dowcipne riposty!!!:lol:
Nie ukrywam, że jestem wkurzona, bo wasza radość przypomniała mi o pominięciu mnie w ŚWIERKLAŃCU i wybaczcie , nie umiem się cieszyć z WAMI. Próbowałam coś skrobnąć na wystawach, ale teraz humor mi całkiem odebrało

Posted

[quote name='samograj']A ja jestem d..a wołowa i nie mam nic. ...
...
jestem stara, chora i nie mam juz siły:-(
DZIECI zaczęły studia, Gosia szkołę, ja muszę zarabiać na życie, nie ma mi kto pomóc przy psach i w domu:-( - muszę również pożegnać dogo, bo za bardzo mnie absorbuje .
...teraz humor mi całkiem odebrało
Nawet nie wiesz ile razy ja mam podobnego doła i tez miałabym ochotę napisać to samo co Ty. Poważnie. Tyle, że tak nie wolno ani mysleć ani pisać. Nie zostawiaj nas tu na dogo, masz tu przyjaciół, nie rób nam tego.Nie rób tego Żmiłce. Ja do Poznania też nie jadę, brak mi kasy, wystawiać Monię pomaga mi Paweł od Rożka i Hania bo nie mam na to zdrowia. Ta hodowlanka Moni i Błogiej kosztowała mnie bardzo wiele wyrzeczeń. Cóż. Udało się. Przeciwności są ale trzeba sobie radzić. Dobrzy ludzie są obok. Jestem i staram się jak mogę i się nie łamię i robię śmiałe plany i myślę, że to co nam napisałaś Śamograjko- to było spowodowane nocną chandrą a dzisiaj jest nowy dzień i zobacz jak pięknie słońce wstaje...

PS Idę zaraz na dziewięć godzin do ciężkiej pracy i właściwie to wstające słońce nie powinno mnie cieszyć...

Posted

[quote name='bea100']DARZ BÓR robimy? Co pijemy cioteczko Piko? Bo widzę, że pięciokrotnie i na zabój...;)

Ja sie poważnie zastanawiam, jak to się skończy. Babcia ogórkowa ma okazje do coraz częstrzych toastów..........a okazji bedzie coraz więcej.......może Karmi ? :lol: :lol: :lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ja sie poważnie zastanawiam, jak to się skończy. Babcia ogórkowa ma okazje do coraz częstrzych toastów..........a okazji bedzie coraz więcej.......może Karmi ? :lol: :lol: :lol:

No nieee, babcia nie karmi i dlatego może sobie pozwolić od czasu do czasu...na niewielki Darz Bór ;) Czy sądzisz, że ,,okazji będzie coraz więcej"? Hmmm...oby się spełniło a mam parę marzeń w zanadrzu :lol:

Posted

PRZEPRASZAM, ŻE W TWOIM WĄTKU
[quote name='bea100']Nawet nie wiesz ile razy ja mam podobnego doła i tez miałabym ochotę napisać to samo co Ty. Poważnie. Tyle, że tak nie wolno ani mysleć ani pisać. Nie zostawiaj nas tu na dogo, masz tu przyjaciół, nie rób nam tego.Nie rób tego Żmiłce. Ja do Poznania też nie jadę, brak mi kasy, wystawiać Monię pomaga mi Paweł od Rożka i Hania bo nie mam na to zdrowia. Ta hodowlanka Moni i Błogiej kosztowała mnie bardzo wiele wyrzeczeń. Cóż. Udało się. Przeciwności są ale trzeba sobie radzić. Dobrzy ludzie są obok. Jestem i staram się jak mogę i się nie łamię i robię śmiałe plany i myślę, że to co nam napisałaś Śamograjko- to było spowodowane nocną chandrą a dzisiaj jest nowy dzień i zobacz jak pięknie słońce wstaje...

PS Idę zaraz na dziewięć godzin do ciężkiej pracy i właściwie to wstające słońce nie powinno mnie cieszyć...
WYJAŚNIŁO SIĘ- mam nawrót grypy!!!ŁAMIE MNIE W KOŚCIACH< GORĄCZKA DRESZCZE!!!!
P.s.
Dopiero dziś przeczytałam wątek o ROTTI, a zawsze zastanawiałam się nad tym członem w miocie Twoim!!!