Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Poświata napisał(a):
No to zupełnie jak moi :roll: :angryy: . Może wybierzemy sie we dwie, albo kto tam ma jeszcze ochotę?? Autobusem do Kampinosu z jednej strony, przejść parę kilometrów i wyjść z drugiej strony :cool3: :lol: .
:p a wiesz ze to niezły pomysł?
tylko kurka w Kampinosie grzybów zbierać nie wolno.... głupi przepis :eviltong:

ale ile byśmy się powietrza cudnego nawdychały to nasze :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
:p a wiesz ze to niezły pomysł?
tylko kurka w Kampinosie grzybów zbierać nie wolno.... głupi przepis :eviltong:

ale ile byśmy się powietrza cudnego nawdychały to nasze :lol:
Ludziska i tak zbierają :roll: :lol: . Ja mam zamiar w ramach rozruszania leniuchów, o ile pogoda pozwoli, co jakiś czas ich do lasu wywozić :mad: . Tylko z moimi to takie głupie łażenie :roll: , szlakiem kawałek do przodu, potem piknik, i tą samą droga powrót do samochodu. Ale na początek dobre i to :cool3: :multi: .

Posted

Poświata napisał(a):
lasu wywozić :mad: . Tylko z moimi to takie głupie łażenie :roll: , szlakiem kawałek do przodu, potem piknik, i tą samą droga powrót do samochodu.:cool3: .

Całkowicie ich rozumiem. Mnie na szlaku w Kampinosie, też najbardziej odpowiada piknik:lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosia gdzieś Ty ????

Tutaj :diabloti:

[quote name='Maga100']hallo :hand:

hallo :p

[quote name='aga1215']Gosiu - wracaj - DG sie naprawiło :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Taaaaak? :cool3:, u mnie chodzi baaaaardzo wolno :angryy:

Posted

Hello :loveu:
Dzisiaj dogo gra i buczy; Harmonia odsypia laury wczorajsze w Nowym Dworze a ja jedną ręką gotuję bigos...Mmbbaj (jeszcze nie pada?)...może wpadniecie?

Posted

dzień doberek Małgosiu!:multi:

Widziałam ,że byłaś na dogo , ale do swojej galerii nie zajrzałaś :mad:;)

U Gosi czytałam ,że masz jakieś kompleksy:evil_lol: , ale nie widzę żadnej wczorajszej foty :cool3: ...jak mamy ocenić czy są udane ...:cool3:

Posted

Alka napisał(a):
dzień doberek Małgosiu!:multi:

Widziałam ,że byłaś na dogo , ale do swojej galerii nie zajrzałaś :mad:;)

U Gosi czytałam ,że masz jakieś kompleksy:evil_lol: , ale nie widzę żadnej wczorajszej foty :cool3: ...jak mamy ocenić czy są udane ...:cool3:

ooo otóż to.. gdzie te wczorajsze foty hę?
ja też chce je zobaczyć :cool1:

Posted

Witajcie :cool1:, wam się na prawdę dogo poprawiło? :roll: Bo ja mam bez przerwy oczekiwanie :mad: Czekam na wszystko! Już nawet nie cytuję postów bo czekałabym na wejście do każdego z nich lata świetlne :angryy: Po prostu szlag mnie trafia :angryy:

Alu - ty nawet nie próbuj porównywać moich zdjęć do zdjęć Gosi, bo się ze wstydu spalę :evil_lol:

Alu, Bea, Waszko, proszę oto zdjęcia z wczorajszego pobytu w ogrodzie u Bei

najpierw było wspólne zbieranie i gryzienie orzechów, których jest mnóstwo...

Monia znalazła orzeszek, a Bajan się przyglądał. Kiedy odeszła zostawiając orzech, chciał go obejrzeć i wtedy zezłoszczona, pogoniła go :evil_lol:

Bajan poczuł się dotknięty

oboje boczyli się na siebie :cool1::cool1:

aż wreszcie się pogodzili :loveu:

Posted

Mnie też się dogo nie poprawiło :roll: Też czekam i czekam i czasem idę spać oczekująco :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj :)

Posted

[quote name='mmbbaj'];;;Bea, a to specjalnie dla ciebie :bigok:

Dunia- i Świat i Życie (tak tłumaczy się jej imię od suahili po arabski/to za Dogajką :p ).
Popatrz Sabinko1 w jej oczy...teraz już każdy mnie tu zrozumie i odpowie sobie na pytanie ,,dlaczego Ogar Polski?" :evil_lol:
Mmbbaj: dziękuję, nareszcie i Dunia się doczekała;to piękny portret :loveu:

Posted

[quote name='bea100']Dunia- i Świat i Życie (tak tłumaczy się jej imię od suahili po arabski/to za Dogajką :p ).
Popatrz Sabinko1 w jej oczy...teraz już każdy mnie tu zrozumie i odpowie sobie na pytanie ,,dlaczego Ogar Polski?" :evil_lol:
Mmbbaj: dziękuję, nareszcie i Dunia się doczekała;to piękny portret :loveu:
Będąc u Ciebie Bea, wpatrywałam się w jej oczy, dlatego w swoim marzeniu o doskonałym ogarze, wymienłam oczy Duni i jej delikatność. W tych oczach jest pamięć, tęsknota, ale i tajemnica. Jest szlachetna duma, jakiej czasami brakuje niektórym ludziom, słodycz i kobiecość. Jeden z jej synów(bo tylko jednego poznałam), ma właśnie tę słodycz po niej w charakterze :loveu: :loveu: :loveu:
Małgosiu, zrobiłaś tak piękny portret !!!!!!!!! Te oczy żyją i mówią!!!!!!!!!!!

Posted

Gosiu!
Właśnie z pewnym opóźnieniem oglądałam prześliczne najnowsze zdjęcia Bajanka i odkryłam że też macie Bloga - jak to robisz że widoczne są opisy zdjęć - u nas znikają, może źle wpisuję linka albo może w onet jest inaczej.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Czoko napisał(a):
Gosiu!
Właśnie z pewnym opóźnieniem oglądałam prześliczne najnowsze zdjęcia Bajanka i odkryłam że też macie Bloga - jak to robisz że widoczne są opisy zdjęć - u nas znikają, może źle wpisuję linka albo może w onet jest inaczej.
Pozdrawiam Ewa

Oooo! Chociaż ty jedna zauważyłaś bajankowego bloga :buzi: Ewuniu, ale założył i zajmuje się nim mój mąż więc ja nie mam pojęcia o takich technicznych sprawach ;) Wieczorkiem zapytam!

Bardzo wam dziękuję za miłe słowa na temat portretu Duni, muszę przyznać, że jestem z niego zadowolona :lol: Nie małą zasługę ma tu sama Dunieczka, która jakoś tym razem okazała mi wiele cierpliwości ;)