mmbbaj Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Witajcie kochane ! Tak mi miło, że tu byłyście i przykro zarazem, że znowu nie zajrzałam do waszych galerii :oops: , ale rano była defragmentacja dysków (na dysku E już miejsca prawie nie było :evil_lol: ), a teraz dopiero co wróciłam do domu i zaraz będę musiała z Bajankiem na sikanie polecieć ;) [quote name='bea100'] (Mmbbaj; ja jestem, jestem, tylko pracuję jak wół/mół a wpadam jak tylko mam chwilkę czasu ) Wiem Bea, wiem ! [quote name='Alka'] Małgosiu, trochę się dziwię ,że potrafisz wiele rzeczy zrobić i to wspaniale , a ze zmianą banerka masz problem Aaaaa....bo wiesz :roll: , moja babcie mówiła, że "to już zupełnie inna para kaloszy" :evil_lol: [quote name='Gosiek']Gosia przeróbki sa zajefajne bo juz innych słów mi brak..... rewelacja po prostu gratulują pomusłowości Miło mi Gosiu ! A pomysły to wiesz...przychodzą w trakcie ;) [quote name='Sabina1']Byłam, zobaczyłam, zachwyciłam się portrecikiem pierwszego pływaka IV-tej Rzeczypospolitej Ja zaraz sprawdzę u ciebie jak idą postępy ;) [quote name='samograj'] Ja też chciałabym poznać programy do przeróbek Ja myślę, że nie ma problemu ;) Ściągnij sobie PSP z internetu, są wersje na 60 dni za darmo :lol: Są po angielsku, ale przetarłam już nieco ścieżki w tym temacie i chętnie pomogę :lol: [quote name='samograj']To ja tak skromnie zaproszę do obejrzenia nowych rysunków w galerii i parę postów niżej napisałam do Ciebie prośbę [quote name='samograj'] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29385&page=11 Chodzi ci o ten topic artystyczny? Ale co ja właściwie miałabym zrobić :roll: [quote name='samograj']Małgosiu popełniłaś wielki błąd ujawniając swoje talenta-JA CI TERAZ NIE POPUSZCZĘ!!!:mad: Proszę o pełną inwencji twórczej przeróbkę ŻMIŁECZKI Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!! Aniuuuuu :mad: ...........masz szczęście, że cię lubię :evil_lol: Żmiłce nie odmówię :loveu: [quote name='LAZY']Ooo widzę, że z Bajana to także pies dowodny Paulinko, jak miło, że wpadłaś :loveu: Tak, Bajan bardzo lubi wodę :lol: [quote name='Alicjarydzewska']cudowne Nooo, powiem nieskromnie, że też mi się podoba :lol: [quote name='malawaszka']aaahaahah jaki cudny Szpieg z Krainy Deszczowców Carrraaammmbaaaa :evil_lol: Rozpoznałaś go!!!:evil_lol: [quote name='PIKA']buhahaha do czego on się tak skrada ? :evil_lol: Do Baltazara Gąbki herbu zielona pietruszka :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Witaj Gosiu Cudne zdjęcia z przyjemnością je oglądałam a ta przeróbeczka jest przepiękna, masz talent dziewczyno :klacz: Wycałuj Bajanka od cioci :loveu: Witaj Dagusiu! Tradycyjnie powiem, że bardzo się cieszę, że wam się podoba, ale to najprawdziwsza prawda :lol: Bajanek wycałowany :loveu: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gosiu - byłam - nie zobaczyłam wszystkiego - zrobię to jutro. Chciałam Ci tylko powiedzieć dobry wieczór . I dobranoc . :hand: Quote
samograj Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='mmbbaj']Chodzi ci o ten topic artystyczny? Ale co ja właściwie miałabym zrobić :roll: Aniuuuuu :mad: ...........masz szczęście, że cię lubię :evil_lol: Żmiłce nie odmówię :loveu: JAKIŚ MELANŻ, COLAGE ??? COŚ WYMYŚLISZ (przy Twojej inwencji:razz: ) CIESZĘ SIĘ, ŻE MNIE LUBISZ!!! ŻMIŁKA RÓWNIEŻ!!! Quote
PIKA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Hej, hej Malgosiu gdzie Cię wywialo? :cool3: Quote
mmbbaj Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 PIKA napisał(a):Hej, hej Malgosiu gdzie Cię wywialo? :cool3: Właśnie przed chwilą byłam u Asher i wcięło mi posta :diabloti: Quote
bea100 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Zaraz mnie tu trafi, wcięło mi 3 posty na dogo...co jest?:razz: Quote
mmbbaj Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 bea100 napisał(a):Zaraz mnie tu trafi, wcięło mi 3 posty na dogo...co jest?:razz: No właśnie nie dość, że od kilku dni muli straszliwie :angryy: to jeszcze kradnie posty :mad: Quote
Alka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 mnie tam nie kradnie postów;), ale muli strasznie...:diabloti: dzień dobry Małgosiu!:multi: Dziwne rzeczy się dzieją z DG, więc chciałam się upewnić czy dostałaś mojego priva?:roll: Quote
samograj Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 POTWIERDZAM!!! Muli potwornie, kradnie posty i giną zdjęcia z serwera!!! HEJ MAŁGOŚ!!! CAŁUSKI OD MIŁKÓW- MUŁKÓW!!! Quote
mmbbaj Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Alka']mnie tam nie kradnie postów;), ale muli strasznie...:diabloti: dzień dobry Małgosiu!:multi: Dziwne rzeczy się dzieją z DG, więc chciałam się upewnić czy dostałaś mojego priva?:roll: [quote name='Alka']mnie tam nie kradnie postów;), ale muli strasznie...:diabloti: dzień dobry Małgosiu!:multi: Dziwne rzeczy się dzieją z DG, więc chciałam się upewnić czy dostałaś mojego priva?:roll: O rany boskie! Dopiero się zrelaksowałam na działce i znowu muszę się wkurzać na dogo, tak strasznie muli :angryy: Alu, dostałam :loveu: i przed chwilą wysłałam priva do ciebie:lol: Dopiero wróciliśmy! Cały dzień byliśmy na działce :multi: Było SUPER! Chodziliśmy po lesie, zebraliśmy parę grzybków, a potem byliśmy z Bajankiem nad Liwcem :lol: Wyszalał się strasznie, teraz śpi padnięty, a ja zabieram się za obrabianie fotek! Nie wiem tylko jak będzie z wklejaniem bo ostatnio szwankował fotosik, a dogo jak działa to wiemy wszyscy :diabloti: :diabloti: :diabloti: PS. oczywiście stało się tak, że ja wysyłam odpowiedź a pokazuje mi się , że serwer basy :angryy: Ale już się tak wycwaniłam, że skopiowałam to co napisałam :evil_lol: Dopisałam tylko PS!A Quote
mmbbaj Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 To tylko taka mała próbka, jak świetnie dziś się Bajan bawił w Nadkolu, nad Liwcem :lol: I idę spać bo padam wcale nie mniej niż Bajan :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='mmbbaj']To tylko taka mała próbka, jak świetnie dziś się Bajan bawił w Nadkolu, nad Liwcem :lol: I idę spać bo padam wcale nie mniej niż Bajan :evil_lol: Przecież on aportuje z wody !!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: I dlaczego mówiłaś, że nie umie aportować ? Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 oczywiście stało się tak, że ja wysyłam odpowiedź a pokazuje mi się , że serwer basy :angryy: Ale już się tak wycwaniłam, że skopiowałam to co napisałam :evil_lol: Dopisałam tylko PS!A Malgosiu wystarczy przy oknie busy server kliknąć "wstecz" na pasku zadań i przeglądarka cofnie Cię z poworotem w okno odpowiedzi. A tekst kotry tam był jest nadal ;) Quote
samograj Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='mmbbaj'] że skopiowałam to co napisałam :evil_lol: Dopisałam tylko PS!A JAK SKOPIOWAŁAŚ???:crazyeye: JA JAK KLIKAM PRAWYM KLAWISZEM TO NIE POJAWIA MI SIĘ OPCJA KOPIUJ!!! TERAZ PISZĘ NAJPIERW W WORDZIE I WKLEJAM!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='samograj']JAK SKOPIOWAŁAŚ???:crazyeye: JA JAK KLIKAM PRAWYM KLAWISZEM TO NIE POJAWIA MI SIĘ OPCJA KOPIUJ!!! TERAZ PISZĘ NAJPIERW W WORDZIE I WKLEJAM!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zaznaczasz to co chcesz skopiowac i na pasku zadań w polu Edycja klikasz kopiuj :lol: Glupota straszliwa, ale czasami faktycznie opcja kopiuj z myszy na dogo nie dziala :roll: jest tez jakiś skrót klawiaturowy do kopiowania ale go nie pamietam :roll: Quote
samograj Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 PIKA napisał(a):zaznaczasz to co chcesz skopiowac i na pasku zadań w polu Edycja klikasz kopiuj :lol: Glupota straszliwa, ale czasami faktycznie opcja kopiuj z myszy na dogo nie dziala :roll: jest tez jakiś skrót klawiaturowy do kopiowania ale go nie pamietam :roll: Dzięki za uświadomienie MUŁKA komputerowego!!!:calus: Sprawdziłam, działa!!!:multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Sabina1 napisał(a):Przecież on aportuje z wody !!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: I dlaczego mówiłaś, że nie umie aportować ? Bo raczej trudno to nazwać aportowaniem ;) Bajan biegnie za rzuconym patykiem, ale jak go dorwie to traktuje jak zdobycz i chce żeby go gonić :evil_lol: I to nie jest zabawa, która trwa w nieskończoność jak u psów aportujących. Nie zawsze też chce się tak bawić!;) PIKA napisał(a):Malgosiu wystarczy przy oknie busy server kliknąć "wstecz" na pasku zadań i przeglądarka cofnie Cię z poworotem w okno odpowiedzi. A tekst kotry tam był jest nadal ;) :shake: niestety Pika! Kiedyś tak robiłam i nie było problemu! Teraz jeśli się cofnę to w oknie odpowiedzi pozostaje tylko cytat do którego piszę odpowiedź, a to co ja napisałam......znika :niewiem: PIKA napisał(a): jest tez jakiś skrót klawiaturowy do kopiowania ale go nie pamietam :roll: ctrl + a zaznacz ctrl + c kopiuj ctrl + v wklej :lol: Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 mmbbaj napisał(a): bardzo ciekawy efekt :loveu: Małgosiu, kiedy będą następne foty znad Liwca? Quote
LAZY Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 No ten kij to w sam raz na Bajankowe gabaryty! My też jeszcze dupkę w wodzie moczymy:) Quote
Patka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Cały dzień byliśmy na działce :multi: Było SUPER! Chodziliśmy po lesie, zebraliśmy parę grzybków, ale Wam zazdrościmy :cool3: Quote
Behemot Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :lol: Kijaszek na miarę Bajana :cool3: Bardzo fajnie Ci wyszło to połączenie zdjęć - jak klatki w filmie :lol: Quote
bea100 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Behemot napisał(a)::lol:... .. Bardzo fajnie Ci wyszło to połączenie zdjęć - jak klatki w filmie :lol: To samo sobie pomyślałam...bardzo to ładnie połączyłaś :p No i frajda móc sobie poogladać harce Bajana nad Liwcem. Lubię wodne zdjęcia. Poproszę o jeszcze... Monia (i Dunia) wogóle nie są patykowe. Zero aportowania (zero nawet fragmentarycznego aportu). Wszelkie piłeczki itd są fajowe ale w mieszkaniu. Na dworze nie istnieją (mogę sobie podrzucac, rzucać do upadu..hehe), bo na dworze istnieje tylko zapach i moje suki są jak dwa psy-nosy. Wydaje mi się, że tu tkwi przyczyna braku aportowania u ogarów. Quote
asher Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 mmbbaj napisał(a):Właśnie przed chwilą byłam u Asher i wcięło mi posta :diabloti: To nie byłam ja, przysięgam! :lol: Przerobki bardzo fajne :) Quote
mmbbaj Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Wiecie, że chyba mnie trafi szlag przez dogo :angryy: Wogóle nie mogłam się zalogować! Najpierw dziękowało mi za zalogowanie żeby zaraz informować, że się nie zalogowałam i że podaję złe hasło :angryy: Żeby w końcu na dokładnie to samo, oczywiście dobre hasło, łaskawie mnie zalogować :angryy: :angryy: :angryy: Jak zaczęło nagle szybko chodzić to dręczy mnie w inny sposób :mad: :mad: :mad: Alka napisał(a): Małgosiu, kiedy będą następne foty znad Liwca? Alu, już by były, ale dogo mnie wpieniło więc przestałam próbować, a teraz nie mam czasu :cool1: Może wieczorem uda mi się wkleić :cool3: LAZY napisał(a):No ten kij to w sam raz na Bajankowe gabaryty! My też jeszcze dupkę w wodzie moczymy:) :lol: Patka napisał(a):ale Wam zazdrościmy Przecież ty też na grzybki jeździłaś i to w czasie kiedy było ich mnóstwo ;) Sabina1 napisał(a):Czy grzybki już zjedzone? Nie, są w słoiku! Jednym :evil_lol: Behemot napisał(a)::lol: Bardzo fajnie Ci wyszło to połączenie zdjęć - jak klatki w filmie :lol: bea100 napisał(a): To samo sobie pomyślałam...bardzo to ładnie połączyłaś Moje kochane ;) , bo to są 3 zdjęcia zrobione seryjnie! Ja tu niczego nie kombinowałam :lol: 1 zdjęcie - Bajan biegnie z patykiem, 2 zdjęcie zaczyna wyskakiwać na brzeg, 3 zdjęcie - właśnie wyskoczył! To wszystko dzieje się w jednym czasie! bea100 napisał(a):No i frajda móc sobie poogladać harce Bajana nad Liwcem. Lubię wodne zdjęcia. Poproszę o jeszcze... Bajan harcował aż miło było patrzeć :loveu: Do tego chętnie się z nami bawił i bardzo się pilnował i przychodził na wołanie :multi: Jak nie ma innych psów to to jest bardzo posłuszny pies :lol: Nawet koło krowy przechodził tym razem grzecznie, ani razu jej nie oszczekał :evil_lol: bea100 napisał(a):Monia (i Dunia) wogóle nie są patykowe. Zero aportowania (zero nawet fragmentarycznego aportu). Wszelkie piłeczki itd są fajowe ale w mieszkaniu. Na dworze nie istnieją (mogę sobie podrzucac, rzucać do upadu..hehe), bo na dworze istnieje tylko zapach i moje suki są jak dwa psy-nosy. Wydaje mi się, że tu tkwi przyczyna braku aportowania u ogarów. Bea, to szkoda, że nie widziałaś jak ja w zimie starałam się nauczyć Bajana zabawy patyczkiem :evil_lol: Wracałam do domu spocona z wysiłku bo sama patyczek rzucałam i sama za nim biegałam, a Bajan przyglądał się z politowaniem :evil_lol: Ale jednak czasem włączał się w zabawę, a nawet sam ją inicjował! Teraz też tak jest, raz lepiej, raz gorzej :roll: Tak się dzieje na spacerach, kiedy faktycznie jest pochłonięty zapachami i wogóle tym co się dzieje wokół, ale np. na działce bawi się z nami bardzo chętnie :lol: No, tylko z tym aportowaniem nie baaaaaardzo :shake: , ale podobno psa nie-aportera też można nauczyć :roll: Spróbuj zabawy z suniam w ogrodzie, boć przecież one już tam wywąchały wszystko :evil_lol: Quote
Recommended Posts