mmbbaj Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Dziewczynki kochane, przepraszam, że dopiero teraz, ale wcześniej zjadło mi posta w którym wam odpowiadałam, potem nie miałam czasu i zapomniałam :oops: , a teraz sobie przypomniałam ...sorki :Rose: :Rose: [quote name='malawaszka']ale śliczny wychodzący Bajanek :loveu: :loveu: :loveu: jak Ty to robisz że wycinasz tak dokładnie i naturalnie??? :placz: Waszeczko ja nie wycinam dokładnie! Dopiero po wklejeniu wycieram gumką lub pędzlem, w zależności od tego czy robie na jednej warstwie czy na dwóch :lol: A żeby widzieć lepiej używam szkła powiększającego ;) [quote name='Daga_i_Oskar'] cudnie wyszedł Ci Bajanek, rzeczywiście taki naturalny. Wycinasz lassem magnetycznym? Dagusiu, ja to lasso magnetyczne dopiero wczoraj odkryłam, na skutek twojego posta :evil_lol: Spróbowałam, ale nie mam wprawy i zdjęcie miałam całe w tych punktach i "nitkach", jak sieć pajęcza :evil_lol: Jest mi bardzo miło i dziękuję wam za tak pochlebne komentarze :loveu: Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 :pDzień dobry komputerowy hakerku ;) Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Cześc Mlgosiu :multi: [quote name='mmbbaj']Dziewczynki kochane, przepraszam, że dopiero teraz, ale wcześniej zjadło mi posta w którym wam odpowiadałam, potem nie miałam czasu i zapomniałam :oops: , a teraz sobie przypomniałam ...sorki :Rose: :Rose: Waszeczko ja nie wycinam dokładnie! Dopiero po wklejeniu wycieram gumką lub pędzlem, w zależności od tego czy robie na jednej warstwie czy na dwóch :lol: A żeby widzieć lepiej używam szkła powiększającego ;) Dagusiu, ja to lasso magnetyczne dopiero wczoraj odkryłam, na skutek twojego posta :evil_lol: Spróbowałam, ale nie mam wprawy i zdjęcie miałam całe w tych punktach i "nitkach", jak sieć pajęcza :evil_lol: Jest mi bardzo miło i dziękuję wam za tak pochlebne komentarze :loveu: ale Ty juz to pisałas :evil_lol: Tylko Dadze odpowiedzialas co innego :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 PIKA napisał(a): ale Ty juz to pisałas :evil_lol: Tylko Dadze odpowiedzialas co innego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to przez to dogo :mad: Jak pisałam odpowiedź to mi wcięło posta :diabloti: i nawet nie zauważyłam, że jednak jest :-? A Dadze teraz napisałam co innego bo w międzyczasie zainteresowałam się tym lassem magnetycznym! Wcześniej nie miałam pojęcia o jego istnieniu :lol: Cześć Pikusiu :multi: , ale bystra jesteś! :lol: Quote
Moniś Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='mmbbaj'] Ależ spełnia, spełnia :lol: Jest naprawdę bardzo ładny i chętnie go wkleję tylko zrób mi ten odsyłacz do galerii naszej :modla: A z mordką mnie przekonałaś ;) :lol: Monisiu jesteś na prawdę kochana :loveu: Dawalam już na poprzedniej stronie, ale przegapiłaś :eviltong::eviltong: Proszę bardzo :lol: Quote
malawaszka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 PIKA napisał(a):ale Ty juz to pisałas :evil_lol: Tylko Dadze odpowiedzialas co innego :evil_lol: yfff PIKA uratowałaś moje mniemanie o własnym rozumku bo już się obawiałam, że zwariowałam albo jestem wróżką :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 mmbbaj napisał(a): Cześć Pikusiu :multi: , ale bystra jesteś! :lol: nie bystra tylko wyszlo, ze czytam co wypisujecie :evil_lol: malawaszka napisał(a):yfff PIKA uratowałaś moje mniemanie o własnym rozumku bo już się obawiałam, że zwariowałam albo jestem wróżką :evil_lol: buhahaha :evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Moniś'] Dawalam już na poprzedniej stronie, ale przegapiłaś :eviltong::eviltong: Proszę bardzo :lol: No i widzisz? :shake: Coś ostatnio gapa jestem :-? Moniś wielkie dzięki za bannerek :Rose: Jak widzisz już jest i działa :sweetCyb: i bardzo mi się podoba :loveu: [quote name='malawaszka']yfff PIKA uratowałaś moje mniemanie o własnym rozumku bo już się obawiałam, że zwariowałam albo jestem wróżką :evil_lol: :hmmmm: ...:obrazic: ...:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i znów od rana się usmiałam Banerek miodzio:loveu: Quote
Moniś Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='mmbbaj']No i widzisz? :shake: Coś ostatnio gapa jestem :-? Moniś wielkie dzięki za bannerek :Rose: Jak widzisz już jest i działa :sweetCyb: i bardzo mi się podoba :loveu: Nic nie szkodzi :lol: Cieszę się, że się podoba :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'] Banerek miodzio:loveu: Dziękuję :oops: :cool3::cool3::cool3: Quote
samograj Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='mmbbaj']No i widzisz? :shake: Coś ostatnio gapa jestem :-? Moniś wielkie dzięki za bannerek :Rose: Jak widzisz już jest i działa :sweetCyb: i bardzo mi się podoba :loveu: :hmmmm: ...:obrazic: ...:evil_lol: JEST CUDOWNY, I TEN BAJUŚ Z PATYKIEM W ZĘBACH TEŻ!!!:loveu: :multi: Quote
mmbbaj Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Sobota nad Wisłą Dwa psy :evil_lol: Nie dość, że dogo mnie wkurza, to jeszcze dołączył do tego fotosik :diabloti: Ledwo zaczęłam wklejać zdjęcia...padł :mad: Quote
Pysia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='mmbbaj'] Sobota nad Wisłą Dwa psy :evil_lol: Nie dość, że dogo mnie wkurza, to jeszcze dołączył do tego fotosik :diabloti: Ledwo zaczęłam wklejać zdjęcia...padł :mad: O matko!! Ale super :crazyeye: Zresztą powinnam się przestać dziwić ;) Wybacz - jestem blondynką :evil_lol: Quote
bea100 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='mmbbaj']... ... Super :lol: (Mmbbaj; ja jestem, jestem, tylko pracuję jak wół/mół a wpadam jak tylko mam chwilkę czasu :loveu: ) Quote
Alka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witaj Małgosiu!:multi: Piękne te ostatnie przeróbeczki. Ciągle jakieś innowacje wprowadzasz, gratuluję :loveu: Zostałam daleeeeko w tyle...:oops: Małgosiu, trochę się dziwię ,że potrafisz wiele rzeczy zrobić i to wspaniale :thumbs: , a ze zmianą banerka masz problem :evil_lol: extra!:loveu: Quote
Gosiek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gosia przeróbki sa zajefajne bo juz innych słów mi brak..... rewelacja po prostu :loveu::loveu::loveu::loveu: gratulują pomusłowości :multi: Quote
Sabina1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='mmbbaj'] Byłam, zobaczyłam, zachwyciłam się portrecikiem pierwszego pływaka IV-tej Rzeczypospolitej :loveu: Quote
samograj Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='mmbbaj'] Sobota nad Wisłą Dwa psy :evil_lol: Nie dość, że dogo mnie wkurza, to jeszcze dołączył do tego fotosik :diabloti: Ledwo zaczęłam wklejać zdjęcia...padł :mad: ZAJEFAJNE TO MAŁO POWIEDZIANE!!!! TEGO NIE DA SIE OKREŚLIĆ!!! Ja też chciałabym poznać programy do przeróbek, ale czasu mi brak i wiesz... MUŁEK jestem, Anna MUŁEK!!! Wczoraj dopiero zaczęłam korzystać z gg- tzn. Kaśka mnie zarejestrowała, a ja mułek nie wiem jak to teraz uruchomić:placz: :placz: :placz: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: JESTEM W SZOKU:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Piękna przeróbka i fotki extra To ja tak skromnie zaproszę do obejrzenia nowych rysunków w galerii i parę postów niżej napisałam do Ciebie prośbę:loveu: :loveu: :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29385&page=11 Quote
samograj Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gosią wczoraj też zrobiła 2 psy tylko w innej wersji:razz: Quote
samograj Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Małgosiu popełniłaś wielki błąd ujawniając swoje talenta-JA CI TERAZ NIE POPUSZCZĘ!!!:mad: :mad: :mad: Proszę o pełną inwencji twórczej przeróbkę ŻMIŁECZKI Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!! Quote
LAZY Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ooo widzę, że z Bajana to także pies dowodny:) Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 aaahaahah jaki cudny Szpieg z Krainy Deszczowców Carrraaammmbaaaa :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 buhahaha do czego on się tak skrada ? :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witaj Gosiu :loveu: Cudne zdjęcia z przyjemnością je oglądałam :loveu: a ta przeróbeczka jest przepiękna, masz talent dziewczyno :klacz: Wycałuj Bajanka od cioci :loveu: Quote
Recommended Posts