PIKA Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Cześć Malgosiu :multi: Co Ty z tym trybem off line? :razz: Mnie dogo szaleje, ale nie każe mi sie z nikim łaczyc :razz: Quote
mmbbaj Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='malawaszka'] jak Ty to robisz że wycinasz tak dokładnie i naturalnie??? :placz: Waszko ja wcale dokładnie nie wycinam! Natomiast staram się później dokładnie wyczyścić gumką albo pędzlem! A żeby lepiej widzieć co wycieram, używam szkła powiększającego :lol: [quote name='malawaszka']a te komunikaty to kurka może jakiś wirus??? są jakieś takie dialery czy coś takiego No może wirus :roll: , chociaż mamy jakiś program antywirusowy! W sobotę zrobimy defragmentację, może co pomoże...:cool3: [quote name='Daga_i_Oskar'] Wycinasz lassem magnetycznym? A jest w PSie jakieś inne lasso? :cool3: Bo ja znam tam tylko jedno, ale nie wiedziałam, że jest magnetyczne :lol: [quote name='samograj'] A umiałabyś zrobić coś, co w moim poście o Świerklańcu zapowiadałoby temat, nie musi byc na zdj.Żmiłka, chodzi o coś w rodzaju bannerka z ogarami i owym lisciem z napisem Świerklaniec 2006??? Aniu, sama umiesz coś takiego zrobić, robisz naprawdę śliczne banerki ;) [quote name='Sabina1']Małgosiu, Poświatka u siebie wstawiła mnóstwo zdjęć ze Świerklańca - widziałaś? Tak, Sabinko, widziałam, ale nie wiem czy wszystkie :cool3: Nie miałam za bardzo czasu bo chodziłam z Bajanem na dwa spacery, a do tego miałam najście robotników, którzy wymieniają w naszym bloku rury! Znowu jest awaria i nie mamy ciepłej wody w łazience :angryy: I tak dobrze bo wcześniej nie mieliśmy żadnej! [quote name='asher']Mmbbaj, a czy przypadkiem nie masz zaznaczone, żeby ci przeglądarka pracowała w trybie offline? :cool3: Wejdź sobie w "Plik" i tam sie wyświetli menu, między innymi "pracuj w trybie offline". Jeśli jest przy tym ptaszek, to kliknij w to, ptaszek sobie zniknie ;) Ale nie mam zaznaczonego ptaszka :lol: [quote name='PIKA'] Co Ty z tym trybem off line? :razz: Mnie dogo szaleje, ale nie każe mi sie z nikim łaczyc :razz: Pika, ja nie wiem co to jest i dlatego was pytałam :cool1: Pojawia mi się co jakiś czas! Do tego jak wejdę na dogo, to czasem nic nie jest aktualne :angryy: Np. wczoraj weszłam i widzę, że wszyscy gadali do 15,20, potem cisza :crazyeye: , a był wieczór! Oczywiście miałam tą cholerną blokadę i dopiero jak kliknęłam w to "połącz" to okazało się, że na dogo wszyscy są :p A jeśli tobie dogo szaleje to jesteś szczęściarą bo u mnie to już chyba umiera :evil_lol: Przy każdym otwieraniu można zasnąć, a już przy wysyłaniu to koniec świata :angryy: :angryy: :angryy: Emotki u mnie też ledwo żyją :mad: Moniś - odpisałam :lol: Bigosku - dziękuję ;) Dogo mnie wyprowadza z równowagi tym tempem :comp26: :sg168: :sg168: :sg168: Quote
mmbbaj Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Bajan wszystkim życzy dobrej nocy :sleep2: Quote
aga1215 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='mmbbaj']:loveu: :loveu: :loveu: Bajan wszystkim życzy dobrej nocy :sleep2: Gosiu - prześliczna fotka :klacz: a model uwodzicielski :loveu: :loveu: :loveu: btw - mnie wczoraj przez moment DG pokazywało cały tekst czerwony :niewiem: Dobranoc :buzi: Quote
Sabina1 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Dzień dobry ! Czy wszystkim rano dogo nie chodziło ? Bajanku , mam nadzieję, że wstałeś już dawno i rozkoszujesz się tą cudną pogodą. Pańcia ci chyba położyła politurę na sierść, bo to niemożliwe, ze tak świecisz :lol: Quote
Teklunia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='mmbbaj']:loveu: :loveu: :loveu: czesc Małgosiu :) to zdjęcie jest absolutnie doskonałe :multi: a Bajanek...ach :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Cześć Gosiu :multi: Zrobiłam drugi, ale nie wiem czy może być;) Jeśli nie, to pisz na PW- poprawimy PS. w tym poście masz poprawny odnośnik do Twojej galerii. Na kolejnej stronie jest zly, bo odsyła do fotosika ;);) Quote
samograj Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='mmbbaj']Aniu, sama umiesz coś takiego zrobić, robisz naprawdę śliczne banerki ;) MAŁGOŚ!!! JA NIE ZROBIŁAM W ZYCIU ANI JEDNEGO BANNERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROBIĄ MI JE MAŁOLATY Z OFF TOPIKU!!! ZDOLNE DZIEWUCHY!!! JA NAWET W PAINCIE NIE UMIEM ZROBIĆ JEDNEGO KROKU!!!! JESTEM DEBIL KOMPUTEROWY, DEBIL DO POTĘGI NIESKOŃCZONEJ:placz: :placz: :placz: PROSZĘ!!! ZRÓB MI TAKIE CUDEŃKO JAK PISAŁAM !!!:modla: :modla: :modla: DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNĄ ŻMIŁKĘ Z BIEDRONKĄ-BOSKIE!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
samograj Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Gosiu :multi: Zrobiłam drugi, ale nie wiem czy może być;) Jeśli nie, to pisz na PW- poprawimy ;) JAKIE PIEKNE BAJANY!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Cześć dziewczyny :multi: Nie robię cytatów bo wcześniej napisałam posta, którego mi wcięło :angryy: , a do tego strasznie długo mi otwiera :mad: A ja teraz śpieszę się już na spacer z Bajankiem! Aga - ja też miałam dogo na czerwono :crazyeye: , nawet myślałam, że to coś w moim kompie! Mnie dogo to już kompletnie zwariowało bo jak wczoraj zaczęłam opróżniać moją skrzynkę na PV to pokazuje mi, że mam 43 nie przeczytane wiadomości, co jest nieprawdą :diabloti: Sabinko - oczywiście, że dogo rano nie działało :angryy: A Bajana niczym nie pastuję :lol: Kasiu, Waszko - bardzo dziękuję! Moniś , ten banerek jest fajny tylko nie ma tego odsyłacza do galerii :cool3: Ja go zrobić nie umiem :oops: Tak się tylko zastanawiam nad tym drugim zdjęciem w banerku, czy tam widać, że on patyk gryzie, że taki wykrzywiony? :evil_lol: Bo ja o tym patyku wiem, ale czy to widać? :cool3: Nie piszę ci na PV bo nie jestem go pewna, jak już chyba niczego na dogo :p Pies na łóżku? :shake: To nie do pomyślenia :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Małgosiu, mam malutkie pytanko. Jeślibym zrobiła zdjęcie takiej chałupy - lepianki z obrazu, to w jakim programie mogłabym posadzić swoje zwierzęta przed tą lepianką. Czy tylko w PS-pie którego nie mam, czy np. w Gimpie jest to możliwe, albo w Corelu. Może wiesz ? Quote
samograj Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Sabina1']Małgosiu, mam malutkie pytanko. Jeślibym zrobiła zdjęcie takiej chałupy - lepianki z obrazu, to w jakim programie mogłabym posadzić swoje zwierzęta przed tą lepianką. Czy tylko w PS-pie którego nie mam, czy np. w Gimpie jest to możliwe, albo w Corelu. Może wiesz ? JEZU!!! CO TO ZA SZYFRY!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: CHYBA ZMIENIĘ NAZWISKO NA... MUŁEK!!!:oops: Quote
Moniś Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='mmbbaj'] Moniś , ten banerek jest fajny tylko nie ma tego odsyłacza do galerii :cool3: Ja go zrobić nie umiem :oops: Tak się tylko zastanawiam nad tym drugim zdjęciem w banerku, czy tam widać, że on patyk gryzie, że taki wykrzywiony? :evil_lol: Bo ja o tym patyku wiem, ale czy to widać? :cool3: Nie piszę ci na PV bo nie jestem go pewna, jak już chyba niczego na dogo :p Mnie sie podoba ta mordka wykrzywiona:lol: Jesli ten tez nie spelnia wymogow, to tak jak sie umawialysmy napiszesz mi jakie maja byc fotki i sprobuje jeszcze raz :roll:;) Quote
Sabina1 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='samograj']JEZU!!! CO TO ZA SZYFRY!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: CHYBA ZMIENIĘ NAZWISKO NA... MUŁEK!!!:oops: Solograjko :lol: to są programy, w których też można obrabiać zdjęcia. Gimpa można sobie ściągnąć za darmo z internetu. Ale najwięcej możliwości do fantastycznych przeróbek i najtrudniejszy , jest Photoschop, ten co ma Małgosia. Quote
mmbbaj Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 No tak! My sobie z Bajanem na 3-godzinne spacerki chodzimy i od razu na 5 stronę spadamy :evil_lol: Dobry wieczór wszystkim :lol: [quote name='samograj'] PROSZĘ!!! ZRÓB MI TAKIE CUDEŃKO JAK PISAŁAM !!!:modla: :modla: :modla: DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNĄ ŻMIŁKĘ Z BIEDRONKĄ-BOSKIE!!!:loveu: :loveu: :loveu: Aniu, skoro tak pięknie prosisz to masz :bigok: U ciebie też wkleiłam, ale ty ostatnio rzadko do siebie chyba zaglądasz :evil_lol: Nie wiem tylko czy właśnie o coś takiego ci chodziło :roll: [quote name='Sabina1']Małgosiu, mam malutkie pytanko. Jeślibym zrobiła zdjęcie takiej chałupy - lepianki z obrazu, to w jakim programie mogłabym posadzić swoje zwierzęta przed tą lepianką. Czy tylko w PS-pie którego nie mam, czy np. w Gimpie jest to możliwe, albo w Corelu. Może wiesz ? Odpowiedziałam ci Sabinko u ciebie w galerii ;) [quote name='Moniś']Mnie sie podoba ta mordka wykrzywiona:lol: Jesli ten tez nie spelnia wymogow, to tak jak sie umawialysmy napiszesz mi jakie maja byc fotki i sprobuje jeszcze raz :roll:;) Ależ spełnia, spełnia :lol: Jest naprawdę bardzo ładny i chętnie go wkleję tylko zrób mi ten odsyłacz do galerii naszej :modla: A z mordką mnie przekonałaś ;) :lol: Monisiu jesteś na prawdę kochana :loveu: [quote name='Sabina1']Solograjko Ale najwięcej możliwości do fantastycznych przeróbek i najtrudniejszy , jest Photoschop, ten co ma Małgosia. A wiesz Sabinko, ja myślę, że najtrudniejszy to jest ten którego się nie zna :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 mmbbaj napisał(a): A wiesz Sabinko, ja myślę, że najtrudniejszy to jest ten którego się nie zna :evil_lol: Oj Bajaneczku, kiedy ja żadnego nie znam. Mam takie kłopoty, a Ty sobie ze mnie dworujesz :angryy: . W stacjonarnym komputerze miałam wgranego Gimpa i PhotoFiltra. Jakoś mi się udało , sama nie wiem jak wpiąć polską wersję językową. Nie mam jeszcze neostrady, więc korzystam z laptopa z łączem blueconnect. Ściągnęłam sobie znowu te dwa programy, ale np. PhotoFiltre ma skompresowaną wersję jęz. Każą rozkompresować, a ja kompletnie nie wiem jak i co to znaczy. Morduję się a.......Ty sobie się śmiej:placz: :placz: :placz::placz: Quote
mmbbaj Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Sabina1 napisał(a): Nie mam jeszcze neostrady, więc korzystam z laptopa z łączem blueconnect. Ściągnęłam sobie znowu te dwa programy, ale np. PhotoFiltre ma skompresowaną wersję jęz. Każą rozkompresować, a ja kompletnie nie wiem jak i co to znaczy. Morduję się a.......Ty sobie się śmiej:placz: :placz: :placz::placz: To ty jesteś bardziej komputerowa niż ja :lol: Bo ja jeszcze nigdy żadnego programu nie ściągnęłam o rozkompresowaniu nie mówiąc :evil_lol: Zawsze robi to Marek! A z PhotoFiltre korzystam dość okazjonalnie, a szczególnie teraz jak mam i PSP.To fajny programik, ale chyba tego co zamierzasz zrobić w nim ci się nie uda, rób to w Gimpie :p I ja się wogóle z ciebie nie śmieję, ja cię rozumiem ;) Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :multi:witajcie Ale tu wesolutko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj to dobrze wiedziećże nie tylko jest sie saemu mułkiem komputerowym:p Quote
samograj Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='mmbbaj']No tak! My sobie z Bajanem na 3-godzinne spacerki chodzimy i od razu na 5 stronę spadamy :evil_lol: Dobry wieczór wszystkim :lol: Aniu, skoro tak pięknie prosisz to masz :bigok: CHYBA CHCESZ ,ŻEBYM ZESZŁA NA ZAWAŁ!!! TAKIE CUDA,ŻE ZANIEPISAŁAM!!! Quote
Sabina1 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Monograjko, niepohamowana zazdrość mnie zżera, co za cuda Małgosia dla Ciebie robi. Zawistny mułek komputerowy :diabloti: Quote
samograj Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Sabina1 napisał(a):Monograjko, niepohamowana zazdrość mnie zżera, co za cuda Małgosia dla Ciebie robi. Zawistny mułek komputerowy :diabloti: OJ! CUDA, CUDA!!! Quote
mmbbaj Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witajcie Ale tu wesolutko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj to dobrze wiedziećże nie tylko jest sie saemu mułkiem komputerowym:p Oj zapewniam cię Alu, że nie jesteś osamotniona ;) [quote name='samograj']CHYBA CHCESZ ,ŻEBYM ZESZŁA NA ZAWAŁ!!! TAKIE CUDA,ŻE ZANIEPISAŁAM!!! Oj to chyba nie może być? :evil_lol: ;) Cieszę się, że ci się podobają :multi: [quote name='Sabina1']Monograjko, niepohamowana zazdrość mnie zżera, co za cuda Małgosia dla Ciebie robi. Zawistny mułek komputerowy :diabloti: Sabinko, nie przejmuj się, ona mi się nie wypłaci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Jeśli nie będziesz mogła sobie poradzić to prześlij mi te zdjęcia i też ci zrobię, ale chciałabym żebyś się nauczyła :calus:, to fajna zabawa! Solograjka, Monograjka...co będzie jeszcze? :lol: A teraz najadłam się ciasta :diabloti: i mówię wam dobranoc bo jestem kompletnie padnięta :sleep: :mdleje: :sleep2: Quote
Sabina1 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='mmbbaj']Solograjka, Monograjka...co będzie jeszcze? :lol: Moooooooże Singelgrajka ? Ale już nie będę przeginać:evil_lol: DOBRANOC MAŁGOSIU ! Quote
mmbbaj Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 A gdzie nam się babcia ogórkowa zapodziała? :roll: A Bajanek tęskni za Monią :-( Bea kochana, czyżbyś była w pracy? :diabloti: Dzień dobry wszystkim :p Quote
Recommended Posts