Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka'] jak Ty to robisz że wycinasz tak dokładnie i naturalnie??? :placz:

Waszko ja wcale dokładnie nie wycinam! Natomiast staram się później dokładnie wyczyścić gumką albo pędzlem! A żeby lepiej widzieć co wycieram, używam szkła powiększającego :lol:

[quote name='malawaszka']a te komunikaty to kurka może jakiś wirus??? są jakieś takie dialery czy coś takiego

No może wirus :roll: , chociaż mamy jakiś program antywirusowy! W sobotę zrobimy defragmentację, może co pomoże...:cool3:

[quote name='Daga_i_Oskar'] Wycinasz lassem magnetycznym?

A jest w PSie jakieś inne lasso? :cool3: Bo ja znam tam tylko jedno, ale nie wiedziałam, że jest magnetyczne :lol:

[quote name='samograj']
A umiałabyś zrobić coś, co w moim poście o Świerklańcu zapowiadałoby temat, nie musi byc na zdj.Żmiłka, chodzi o coś w rodzaju bannerka z ogarami i owym lisciem z napisem Świerklaniec 2006???

Aniu, sama umiesz coś takiego zrobić, robisz naprawdę śliczne banerki ;)

[quote name='Sabina1']Małgosiu, Poświatka u siebie wstawiła mnóstwo zdjęć ze Świerklańca - widziałaś?

Tak, Sabinko, widziałam, ale nie wiem czy wszystkie :cool3: Nie miałam za bardzo czasu bo chodziłam z Bajanem na dwa spacery, a do tego miałam najście robotników, którzy wymieniają w naszym bloku rury! Znowu jest awaria i nie mamy ciepłej wody w łazience :angryy: I tak dobrze bo wcześniej nie mieliśmy żadnej!

[quote name='asher']Mmbbaj, a czy przypadkiem nie masz zaznaczone, żeby ci przeglądarka pracowała w trybie offline? :cool3:
Wejdź sobie w "Plik" i tam sie wyświetli menu, między innymi "pracuj w trybie offline". Jeśli jest przy tym ptaszek, to kliknij w to, ptaszek sobie zniknie ;)

Ale nie mam zaznaczonego ptaszka :lol:

[quote name='PIKA']
Co Ty z tym trybem off line? :razz: Mnie dogo szaleje, ale nie każe mi sie z nikim łaczyc :razz:

Pika, ja nie wiem co to jest i dlatego was pytałam :cool1: Pojawia mi się co jakiś czas! Do tego jak wejdę na dogo, to czasem nic nie jest aktualne :angryy: Np. wczoraj weszłam i widzę, że wszyscy gadali do 15,20, potem cisza :crazyeye: , a był wieczór! Oczywiście miałam tą cholerną blokadę i dopiero jak kliknęłam w to "połącz" to okazało się, że na dogo wszyscy są :p

A jeśli tobie dogo szaleje to jesteś szczęściarą bo u mnie to już chyba umiera :evil_lol: Przy każdym otwieraniu można zasnąć, a już przy wysyłaniu to koniec świata :angryy: :angryy: :angryy: Emotki u mnie też ledwo żyją :mad:

Moniś - odpisałam :lol:

Bigosku - dziękuję ;)

Dogo mnie wyprowadza z równowagi tym tempem :comp26: :sg168: :sg168: :sg168:

Posted

[quote name='mmbbaj']:loveu: :loveu: :loveu:

Bajan wszystkim życzy dobrej nocy :sleep2:

Gosiu - prześliczna fotka :klacz: a model uwodzicielski :loveu: :loveu: :loveu:

btw - mnie wczoraj przez moment DG pokazywało cały tekst czerwony :niewiem:

Dobranoc :buzi:

Posted

Dzień dobry !
Czy wszystkim rano dogo nie chodziło ? Bajanku , mam nadzieję, że wstałeś już dawno i rozkoszujesz się tą cudną pogodą. Pańcia ci chyba położyła politurę na sierść, bo to niemożliwe, ze tak świecisz :lol:

Posted

Cześć Gosiu :multi:
Zrobiłam drugi, ale nie wiem czy może być;) Jeśli nie, to pisz na PW- poprawimy

PS. w tym poście masz poprawny odnośnik do Twojej galerii.
Na kolejnej stronie jest zly, bo odsyła do fotosika ;);)

Posted

[quote name='mmbbaj']Aniu, sama umiesz coś takiego zrobić, robisz naprawdę śliczne banerki ;)

MAŁGOŚ!!!
JA NIE ZROBIŁAM W ZYCIU ANI JEDNEGO BANNERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ROBIĄ MI JE MAŁOLATY Z OFF TOPIKU!!! ZDOLNE DZIEWUCHY!!!
JA NAWET W PAINCIE NIE UMIEM ZROBIĆ JEDNEGO KROKU!!!!
JESTEM DEBIL KOMPUTEROWY, DEBIL DO POTĘGI NIESKOŃCZONEJ:placz: :placz: :placz:
PROSZĘ!!! ZRÓB MI TAKIE CUDEŃKO JAK PISAŁAM !!!:modla: :modla: :modla:
DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNĄ ŻMIŁKĘ Z BIEDRONKĄ-BOSKIE!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cześć dziewczyny :multi:

Nie robię cytatów bo wcześniej napisałam posta, którego mi wcięło :angryy: , a do tego strasznie długo mi otwiera :mad: A ja teraz śpieszę się już na spacer z Bajankiem!

Aga - ja też miałam dogo na czerwono :crazyeye: , nawet myślałam, że to coś w moim kompie! Mnie dogo to już kompletnie zwariowało bo jak wczoraj zaczęłam opróżniać moją skrzynkę na PV to pokazuje mi, że mam 43 nie przeczytane wiadomości, co jest nieprawdą :diabloti:

Sabinko - oczywiście, że dogo rano nie działało :angryy: A Bajana niczym nie pastuję :lol:

Kasiu, Waszko - bardzo dziękuję!

Moniś , ten banerek jest fajny tylko nie ma tego odsyłacza do galerii :cool3: Ja go zrobić nie umiem :oops: Tak się tylko zastanawiam nad tym drugim zdjęciem w banerku, czy tam widać, że on patyk gryzie, że taki wykrzywiony? :evil_lol: Bo ja o tym patyku wiem, ale czy to widać? :cool3: Nie piszę ci na PV bo nie jestem go pewna, jak już chyba niczego na dogo :p

Pies na łóżku? :shake: To nie do pomyślenia :evil_lol:

Posted

Małgosiu, mam malutkie pytanko. Jeślibym zrobiła zdjęcie takiej chałupy - lepianki z obrazu, to w jakim programie mogłabym posadzić swoje zwierzęta przed tą lepianką. Czy tylko w PS-pie którego nie mam, czy np. w Gimpie jest to możliwe, albo w Corelu. Może wiesz ?

Posted

[quote name='Sabina1']Małgosiu, mam malutkie pytanko. Jeślibym zrobiła zdjęcie takiej chałupy - lepianki z obrazu, to w jakim programie mogłabym posadzić swoje zwierzęta przed tą lepianką. Czy tylko w PS-pie którego nie mam, czy np. w Gimpie jest to możliwe, albo w Corelu. Może wiesz ?
JEZU!!! CO TO ZA SZYFRY!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
CHYBA ZMIENIĘ NAZWISKO NA... MUŁEK!!!:oops:

Posted

[quote name='mmbbaj']
Moniś , ten banerek jest fajny tylko nie ma tego odsyłacza do galerii :cool3: Ja go zrobić nie umiem :oops: Tak się tylko zastanawiam nad tym drugim zdjęciem w banerku, czy tam widać, że on patyk gryzie, że taki wykrzywiony? :evil_lol: Bo ja o tym patyku wiem, ale czy to widać? :cool3: Nie piszę ci na PV bo nie jestem go pewna, jak już chyba niczego na dogo :p

Mnie sie podoba ta mordka wykrzywiona:lol:
Jesli ten tez nie spelnia wymogow, to tak jak sie umawialysmy napiszesz mi jakie maja byc fotki i sprobuje jeszcze raz :roll:;)

Posted

[quote name='samograj']JEZU!!! CO TO ZA SZYFRY!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
CHYBA ZMIENIĘ NAZWISKO NA... MUŁEK!!!:oops:
Solograjko :lol: to są programy, w których też można obrabiać zdjęcia. Gimpa można sobie ściągnąć za darmo z internetu. Ale najwięcej możliwości do fantastycznych przeróbek i najtrudniejszy , jest Photoschop, ten co ma Małgosia.

Posted

No tak! My sobie z Bajanem na 3-godzinne spacerki chodzimy i od razu na 5 stronę spadamy :evil_lol:
Dobry wieczór wszystkim :lol:

[quote name='samograj']
PROSZĘ!!! ZRÓB MI TAKIE CUDEŃKO JAK PISAŁAM !!!:modla: :modla: :modla:
DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNĄ ŻMIŁKĘ Z BIEDRONKĄ-BOSKIE!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Aniu, skoro tak pięknie prosisz to masz :bigok:

U ciebie też wkleiłam, ale ty ostatnio rzadko do siebie chyba zaglądasz :evil_lol:
Nie wiem tylko czy właśnie o coś takiego ci chodziło :roll:

[quote name='Sabina1']Małgosiu, mam malutkie pytanko. Jeślibym zrobiła zdjęcie takiej chałupy - lepianki z obrazu, to w jakim programie mogłabym posadzić swoje zwierzęta przed tą lepianką. Czy tylko w PS-pie którego nie mam, czy np. w Gimpie jest to możliwe, albo w Corelu. Może wiesz ?

Odpowiedziałam ci Sabinko u ciebie w galerii ;)

[quote name='Moniś']Mnie sie podoba ta mordka wykrzywiona:lol:
Jesli ten tez nie spelnia wymogow, to tak jak sie umawialysmy napiszesz mi jakie maja byc fotki i sprobuje jeszcze raz :roll:;)

Ależ spełnia, spełnia :lol: Jest naprawdę bardzo ładny i chętnie go wkleję tylko zrób mi ten odsyłacz do galerii naszej :modla: A z mordką mnie przekonałaś ;) :lol: Monisiu jesteś na prawdę kochana :loveu:

[quote name='Sabina1']Solograjko Ale najwięcej możliwości do fantastycznych przeróbek i najtrudniejszy , jest Photoschop, ten co ma Małgosia.

A wiesz Sabinko, ja myślę, że najtrudniejszy to jest ten którego się nie zna :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

A wiesz Sabinko, ja myślę, że najtrudniejszy to jest ten którego się nie zna :evil_lol:

Oj Bajaneczku, kiedy ja żadnego nie znam. Mam takie kłopoty, a Ty sobie ze mnie dworujesz :angryy: . W stacjonarnym komputerze miałam wgranego Gimpa i PhotoFiltra. Jakoś mi się udało , sama nie wiem jak wpiąć polską wersję językową. Nie mam jeszcze neostrady, więc korzystam z laptopa z łączem blueconnect. Ściągnęłam sobie znowu te dwa programy, ale np. PhotoFiltre ma skompresowaną wersję jęz. Każą rozkompresować, a ja kompletnie nie wiem jak i co to znaczy. Morduję się a.......Ty sobie się śmiej:placz: :placz: :placz::placz:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Nie mam jeszcze neostrady, więc korzystam z laptopa z łączem blueconnect. Ściągnęłam sobie znowu te dwa programy, ale np. PhotoFiltre ma skompresowaną wersję jęz. Każą rozkompresować, a ja kompletnie nie wiem jak i co to znaczy. Morduję się a.......Ty sobie się śmiej:placz: :placz: :placz::placz:

To ty jesteś bardziej komputerowa niż ja :lol: Bo ja jeszcze nigdy żadnego programu nie ściągnęłam o rozkompresowaniu nie mówiąc :evil_lol: Zawsze robi to Marek! A z PhotoFiltre korzystam dość okazjonalnie, a szczególnie teraz jak mam i PSP.To fajny programik, ale chyba tego co zamierzasz zrobić w nim ci się nie uda, rób to w Gimpie :p I ja się wogóle z ciebie nie śmieję, ja cię rozumiem ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']No tak! My sobie z Bajanem na 3-godzinne spacerki chodzimy i od razu na 5 stronę spadamy :evil_lol:
Dobry wieczór wszystkim :lol:

Aniu, skoro tak pięknie prosisz to masz :bigok:

CHYBA CHCESZ ,ŻEBYM ZESZŁA NA ZAWAŁ!!!
TAKIE CUDA,ŻE ZANIEPISAŁAM!!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witajcie
Ale tu wesolutko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj to dobrze wiedziećże nie tylko jest sie saemu mułkiem komputerowym:p

Oj zapewniam cię Alu, że nie jesteś osamotniona ;)

[quote name='samograj']CHYBA CHCESZ ,ŻEBYM ZESZŁA NA ZAWAŁ!!!
TAKIE CUDA,ŻE ZANIEPISAŁAM!!!

Oj to chyba nie może być? :evil_lol: ;) Cieszę się, że ci się podobają :multi:

[quote name='Sabina1']Monograjko, niepohamowana zazdrość mnie zżera, co za cuda Małgosia dla Ciebie robi.
Zawistny mułek komputerowy :diabloti:

Sabinko, nie przejmuj się, ona mi się nie wypłaci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Jeśli nie będziesz mogła sobie poradzić to prześlij mi te zdjęcia i też ci zrobię, ale chciałabym żebyś się nauczyła :calus:, to fajna zabawa! Solograjka, Monograjka...co będzie jeszcze? :lol:

A teraz najadłam się ciasta :diabloti: i mówię wam dobranoc bo jestem kompletnie padnięta :sleep: :mdleje: :sleep2: