mmbbaj Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='dogaja'] Chodzi o to, czy to trudno tak ustawić, żeby... tak ustawić?... :confused: Nieeee, to najprostsza rzecz na świecie :diabloti: ...:evil_lol: [SIZE=2][quote name='dogaja']I czy one już później tak stoją? :biggrina: Czasem nawet wiszą :evil_lol: i grzecznie czekają aż im zrobię zdjęcie :grins: Ja nie wiem co mi się wyprawia ostatnio na dogo :roll: Jak chcę wejść do jakiejś galerii to przy kursorze pojawia się przekreślone kółeczko czyli jest blokada! I wtedy pojawia się taka rameczka i jest na niej że strona sieci Web jest niedostępna w trybie offline i żadana strona sieci Web nie jest dostępna w trybie. Aby oglądać tę stronę, kliknij połącz. Jak kliknę to wejdę, ale za chwilę pojawia się inna ramka i tam każe mi wybierać połączenie telefoniczne :angryy: Nie rozumiem, bo mamy stałe łącze! Czy powinnam to zgłosić do Aster City, bo od nich mamy internet? Czy to tylko dogo wariuje? :roll: Wie tu ktoś mądry? Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 MÓJ BOŻE!!! ŚLICZNA GALERIA, A TEN NOWORODEK BAJAN ZE SWOJĄ PANIĄ- CUDEŃKO!!!:loveu: :loveu: :loveu: MAŁGOSIU, na razie przerzucilam na szybko ,bo pojemność galerii jest powalająca:mdleje: :mdleje: :mdleje: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jak tylko znajde więcej czasu i dzieci nie bedą mi ślęczały nad głową, żebym zeszła z kompa, przeglądne wszystko dokładnie!!!:p :loveu: Jestem pod wrażeniem!!! POZDRAWIAM GORĄCO!!!:thumbs: :cool2: :hand: :hand: :hand: Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 No i znowu :mad: Tam jest napisane tak: Połączenie telefoniczne Wybierz usługę, z którą chcesz się połączyć, a następnie wprowadź swoją nazwę użytkownika i hasło Połącz z Era GPRS nazwa użytkownika erainternet hasło .................. Połącz Przecież ja się nie chcę z niczym łączyć :angryy: .................:-? :-? :-? Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='samograj']MÓJ BOŻE!!! ŚLICZNA GALERIA, A TEN NOWORODEK BAJAN ZE SWOJĄ PANIĄ- CUDEŃKO!!!:loveu: :loveu: :loveu: MAŁGOSIU, na razie przerzucilam na szybko ,bo pojemność galerii jest powalająca:mdleje: :mdleje: :mdleje: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jak tylko znajde więcej czasu i dzieci nie bedą mi ślęczały nad głową, żebym zeszła z kompa, przeglądne wszystko dokładnie!!!:p :loveu: Jestem pod wrażeniem!!! POZDRAWIAM GORĄCO!!!:thumbs: :cool2: :hand: :hand: :hand: Witam samograjkę :lol: Aniu ,ogromnie się cieszę, że wpadłaś :Cool!: A stron jest faktycznie sporo więc nawet jeśli nie przebrniesz przez całą galerię to ja ci z góry wybaczam :evil_lol: I dziękuję za te miłe słowa i też cię pozdrawiam bardzo serdecznie :buzi: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 nie wiem Gosiu czemu tak Ci sie dzieje ale to chyba coś ze skryptami Dg bo mi ostatnio też sie różne komunikaty pojawiaja ;) dziwna sprawa :razz: Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Gosiu, ten bannerek odsyła do twojej galerii na dogo, wklej do podpisu!!! Sprawdź jak działa!!!:razz: Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='samograj'] Gosiu, ten bannerek odsyła do twojej galerii na dogo, wklej do podpisu!!! Sprawdź jak działa!!!:razz: Aniu dzięki! :lol: Kochana jesteś :buzi: , ale z wklejeniem muszę zaczekać na Marka bo ja ciemna masa jestem i wogóle nie wiem jak to zrobić :-? :oops: Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Najpierw złap go w myszkę prawym klawiszem "KOPIUJ", kliknij panel użytkownika- po lewej, potem wybierz edytuj podpis- pojawi Ci się okienko z wklejonym obecnym bannerkiem i adresem strony waszj - adres pozostaw i usuń obacny banner , a na jego miejsce, klikając prawy klawisz myszki, uwolnij złapany banerek komendą "WKLEJ":loveu: :loveu: :loveu: POWODZENIA!!! Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Ania, ja jestem chyba bystra inaczej :evil_lol: Gdzie jest ten panel użytkownika ???:cool3: Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Na samej górze postów na ciemno niebieskim pasku, pod Witaj,mmbbaj, ale po przeciwnej stronie!!!:razz: całkiem z lewej!!! Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='samograj']Na samej górze postów na ciemno niebieskim pasku, pod Witaj,mmbbaj, ale po przeciwnej stronie!!!:razz: całkiem z lewej!!! Już znalazłam i zmieniłam :multi: I działa :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Dziękuję Aniu za bannerek i instrukcje! :loveu: Quote
Sabina1 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Zgłasza sie druga bystra inaczej : Gosiu zmieniłas banerek na całkiem taki sam :evil_lol: ? Tamten nie przenosil Cię do galerii? A Pika wchodziła......nic nie rozumiem. :placz: Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Sabina1 napisał(a):Zgłasza sie druga bystra inaczej : Gosiu zmieniłas banerek na całkiem taki sam :evil_lol: ? Tamten nie przenosil Cię do galerii? A Pika wchodziła......nic nie rozumiem. :placz: Banerek jest ten sam, ale Ania go poprawiła i już można przez niego wchodzić do galerii :multi: A Pika chciała właśnie przez niego wejść, ale wysyłał ją do fotosika :evil_lol: , teraz działa dobrze! Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='mmbbaj']Już znalazłam i zmieniłam :multi: I działa :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Dziękuję Aniu za bannerek i instrukcje! :loveu: CIESZĘ SIĘ!!! :multi: :multi: :multi: TERAZ WIĘCEJ OSÓB CIE ODWIEDZI Z ŁATWOŚCIA!!!:cool3: Quote
Sabina1 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Ojej, jak ślicznie :multi: :multi: :multi: Bajuś wyszedł ze zwojów papirusa. Pięknie Ci to wyszlo Małgosiu. I motylek też jest :lol: I zawsze powinien być, bo to jest Baja Motylek Stróż - Pawie Oczko :loveu: Quote
malawaszka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ale śliczny wychodzący Bajanek :loveu: :loveu: :loveu: jak Ty to robisz że wycinasz tak dokładnie i naturalnie??? :placz: a te komunikaty to kurka może jakiś wirus??? są jakieś takie dialery czy coś takiego:roll: :oops: Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Małgoś!!! Mogłabyś mi obrobić tak pięknie jakąś fotkę ŻMIŁKI??? Skąd masz tyle talentów, jak to sie robi??? Ja w tej kwestii jestem w powijakach!!!:placz: :placz: :placz: Quote
mmbbaj Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 samograj napisał(a):Małgoś!!! Mogłabyś mi obrobić tak pięknie jakąś fotkę ŻMIŁKI??? Nie wiem czy ci się spodoba, ale wkleiłam jedną fotkę u ciebie w galerii :lol: Druga mi nie wyszła i muszę poprawić :diabloti: No i fotek Żmiłki w galerii ciut mało ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Witaj Małgosiu :multi: Przeróbeczki powalające :loveu: cudnie wyszedł Ci Bajanek, rzeczywiście taki naturalny. Wycinasz lassem magnetycznym? Super i super i jeszcze raz super :klacz: Głaski dla Bajanka :loveu: Quote
samograj Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 mmbbaj napisał(a):Nie wiem czy ci się spodoba, ale wkleiłam jedną fotkę u ciebie w galerii :lol: Druga mi nie wyszła i muszę poprawić :diabloti: No i fotek Żmiłki w galerii ciut mało ;) widziałam,ale nie odpisałam,bo kompik okupowany jest przez Kasię (dorwałam się teraz do laptopa syna, tylko ciiiiiiii !!!!!! ) Piękne dziełko!!! Ten jesienny liść z pamiątkowym napisem cudenko!!! A umiałabyś zrobić coś, co w moim poście o Świerklańcu zapowiadałoby temat, nie musi byc na zdj.Żmiłka, chodzi o coś w rodzaju bannerka z ogarami i owym lisciem z napisem Świerklaniec 2006??? Quote
bigos Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='mmbbaj']:turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Świetne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Gosiu, jak się pojawisz to odpisz mi na PW ;) Quote
Sabina1 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Małgosiu, Poświatka u siebie wstawiła mnóstwo zdjęć ze Świerklańca - widziałaś? Quote
asher Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Mmbbaj, a czy przypadkiem nie masz zaznaczone, żeby ci przeglądarka pracowała w trybie offline? :cool3: Wejdź sobie w "Plik" i tam sie wyświetli menu, między innymi "pracuj w trybie offline". Jeśli jest przy tym ptaszek, to kliknij w to, ptaszek sobie zniknie ;) Quote
Recommended Posts