Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogaja'] Chodzi o to, czy to trudno tak ustawić, żeby... tak ustawić?... :confused:

Nieeee, to najprostsza rzecz na świecie :diabloti: ...:evil_lol:

[SIZE=2][quote name='dogaja']I czy one już później tak stoją? :biggrina:

Czasem nawet wiszą :evil_lol: i grzecznie czekają aż im zrobię zdjęcie :grins:

Ja nie wiem co mi się wyprawia ostatnio na dogo :roll: Jak chcę wejść do jakiejś galerii to przy kursorze pojawia się przekreślone kółeczko czyli jest blokada! I wtedy pojawia się taka rameczka i jest na niej że strona sieci Web jest niedostępna w trybie offline i żadana strona sieci Web nie jest dostępna w trybie. Aby oglądać tę stronę, kliknij połącz. Jak kliknę to wejdę, ale za chwilę pojawia się inna ramka i tam każe mi wybierać połączenie telefoniczne :angryy: Nie rozumiem, bo mamy stałe łącze! Czy powinnam to zgłosić do Aster City, bo od nich mamy internet? Czy to tylko dogo wariuje? :roll: Wie tu ktoś mądry?

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MÓJ BOŻE!!!
ŚLICZNA GALERIA, A TEN NOWORODEK BAJAN ZE SWOJĄ PANIĄ- CUDEŃKO!!!:loveu: :loveu: :loveu:
MAŁGOSIU, na razie przerzucilam na szybko ,bo pojemność galerii jest powalająca:mdleje: :mdleje: :mdleje: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Jak tylko znajde więcej czasu i dzieci nie bedą mi ślęczały nad głową, żebym zeszła z kompa, przeglądne wszystko dokładnie!!!:p :loveu:
Jestem pod wrażeniem!!!
POZDRAWIAM GORĄCO!!!:thumbs: :cool2: :hand: :hand: :hand:

Posted

No i znowu :mad:

Tam jest napisane tak:

Połączenie telefoniczne

Wybierz usługę, z którą chcesz się połączyć, a następnie wprowadź swoją nazwę użytkownika i hasło

Połącz z Era GPRS

nazwa użytkownika erainternet

hasło ..................

Połącz

Przecież ja się nie chcę z niczym łączyć :angryy: .................:-? :-? :-?

Posted

[quote name='samograj']MÓJ BOŻE!!!
ŚLICZNA GALERIA, A TEN NOWORODEK BAJAN ZE SWOJĄ PANIĄ- CUDEŃKO!!!:loveu: :loveu: :loveu:
MAŁGOSIU, na razie przerzucilam na szybko ,bo pojemność galerii jest powalająca:mdleje: :mdleje: :mdleje: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Jak tylko znajde więcej czasu i dzieci nie bedą mi ślęczały nad głową, żebym zeszła z kompa, przeglądne wszystko dokładnie!!!:p :loveu:
Jestem pod wrażeniem!!!
POZDRAWIAM GORĄCO!!!:thumbs: :cool2: :hand: :hand: :hand:
Witam samograjkę :lol:
Aniu ,ogromnie się cieszę, że wpadłaś :Cool!: A stron jest faktycznie sporo więc nawet jeśli nie przebrniesz przez całą galerię to ja ci z góry wybaczam :evil_lol: I dziękuję za te miłe słowa i też cię pozdrawiam bardzo serdecznie :buzi:

Posted

[quote name='samograj']

Gosiu, ten bannerek odsyła do twojej galerii na dogo, wklej do podpisu!!!
Sprawdź jak działa!!!:razz:

Aniu dzięki! :lol: Kochana jesteś :buzi: , ale z wklejeniem muszę zaczekać na Marka bo ja ciemna masa jestem i wogóle nie wiem jak to zrobić :-? :oops:

Posted

Najpierw złap go w myszkę prawym klawiszem "KOPIUJ", kliknij panel użytkownika- po lewej, potem wybierz edytuj podpis- pojawi Ci się okienko z wklejonym obecnym bannerkiem i adresem strony waszj - adres pozostaw i usuń obacny banner , a na jego miejsce, klikając prawy klawisz myszki, uwolnij złapany banerek komendą "WKLEJ":loveu: :loveu: :loveu:
POWODZENIA!!!

Posted

[quote name='samograj']Na samej górze postów na ciemno niebieskim pasku, pod Witaj,mmbbaj,
ale po przeciwnej stronie!!!:razz: całkiem z lewej!!!

Już znalazłam i zmieniłam :multi: I działa :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Dziękuję Aniu za bannerek i instrukcje! :loveu:

Posted

Zgłasza sie druga bystra inaczej : Gosiu zmieniłas banerek na całkiem taki sam :evil_lol: ? Tamten nie przenosil Cię do galerii? A Pika wchodziła......nic nie rozumiem. :placz:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Zgłasza sie druga bystra inaczej : Gosiu zmieniłas banerek na całkiem taki sam :evil_lol: ? Tamten nie przenosil Cię do galerii? A Pika wchodziła......nic nie rozumiem. :placz:

Banerek jest ten sam, ale Ania go poprawiła i już można przez niego wchodzić do galerii :multi: A Pika chciała właśnie przez niego wejść, ale wysyłał ją do fotosika :evil_lol: , teraz działa dobrze!

Posted

[quote name='mmbbaj']Już znalazłam i zmieniłam :multi: I działa :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Dziękuję Aniu za bannerek i instrukcje! :loveu:
CIESZĘ SIĘ!!! :multi: :multi: :multi: TERAZ WIĘCEJ OSÓB CIE ODWIEDZI Z ŁATWOŚCIA!!!:cool3:

Posted

Ojej, jak ślicznie :multi: :multi: :multi:
Bajuś wyszedł ze zwojów papirusa. Pięknie Ci to wyszlo Małgosiu. I motylek też jest :lol: I zawsze powinien być, bo to jest Baja Motylek Stróż - Pawie Oczko :loveu:

Posted

ale śliczny wychodzący Bajanek :loveu: :loveu: :loveu: jak Ty to robisz że wycinasz tak dokładnie i naturalnie??? :placz:

a te komunikaty to kurka może jakiś wirus??? są jakieś takie dialery czy coś takiego:roll: :oops:

Posted

samograj napisał(a):
Małgoś!!!
Mogłabyś mi obrobić tak pięknie jakąś fotkę ŻMIŁKI???

Nie wiem czy ci się spodoba, ale wkleiłam jedną fotkę u ciebie w galerii :lol: Druga mi nie wyszła i muszę poprawić :diabloti: No i fotek Żmiłki w galerii ciut mało ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Nie wiem czy ci się spodoba, ale wkleiłam jedną fotkę u ciebie w galerii :lol: Druga mi nie wyszła i muszę poprawić :diabloti: No i fotek Żmiłki w galerii ciut mało ;)

widziałam,ale nie odpisałam,bo kompik okupowany jest przez Kasię (dorwałam się teraz do laptopa syna, tylko ciiiiiiii !!!!!! )
Piękne dziełko!!!
Ten jesienny liść z pamiątkowym napisem cudenko!!!
A umiałabyś zrobić coś, co w moim poście o Świerklańcu zapowiadałoby temat, nie musi byc na zdj.Żmiłka, chodzi o coś w rodzaju bannerka z ogarami i owym lisciem z napisem Świerklaniec 2006???

Posted

Mmbbaj, a czy przypadkiem nie masz zaznaczone, żeby ci przeglądarka pracowała w trybie offline? :cool3:
Wejdź sobie w "Plik" i tam sie wyświetli menu, między innymi "pracuj w trybie offline". Jeśli jest przy tym ptaszek, to kliknij w to, ptaszek sobie zniknie ;)