Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']Aaaaaaaa! Kto nas tutaj odwiedził! :multi: A pośmiej się ze mnie pośmiej :evil_lol: Bo ja wiesz...nie chciałam Bajana urodą zaćmiewać :evil_lol: Dagajeczko cieszę się bardzo, że tu zajrzałaś, zapraszam częściej i dziękuję za foteczki :buzi:

...To i jestem znowu.
A żebyś się nie czuła zbyt oryginalnie w tej swojej masce - ja też włożyłam swoją na czas oceny:

I tym sprytnym sposobem wtranżoliłyśmy się z Gajką do tej fajowej galeryjki... :megagrin: :loveu: :megagrin:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']...Bardzo się cieszymy, a Bea faktycznie pęka z dumy i ma powody :lol:
Wszyscy powinniśmy byc dumni (Waszka to wie :p ).
Dunia była z dogomanią od momentu jak u mnie nastała. Dzięki Wam kochani ją zaczęłam wystawiać i została Championem i w końcu matką. Ogóreczki (hodowlę) mam dzieki dogomanii (i Rotti), nazwę mojej hodowli wymysliła Mokka, ogórki B-ROTTI na Waszych kochani oczach sie rodziły i wybieraliśmy im wspólnie imiona (pamiętacie, że np Bogdaneczka jest cioci Piki?) i potem ogóreczki dorastały aż teraz skończyły dwa lata i teraz nadszedł ich czas i na ringach także...to wielka radość i wielki sukces nas wszystkich (dogomaniaków co byli obok i co pamiętają i którym chciałam bardzo podziekować za lata przyjażni i wsparcia :loveu: ).
Darz Bór za Wszystko !!!
Niech żyje dogomania (powiedziała uwalona na wspominkowo babcia ogórkowa...zanim padła ścięta kolejnym aniołkiem hihi)

Posted

bea100 napisał(a):
Wszyscy powinniśmy byc dumni (Waszka to wie :p ).
Dunia była z dogomanią od momentu jak u mnie nastała. Dzięki Wam kochani ją zaczęłam wystawiać i została Championem i w końcu matką. Ogóreczki (hodowlę) mam dzieki dogomanii (i Rotti), nazwę mojej hodowli wymysliła Mokka, ogórki B-ROTTI na Waszych kochani oczach sie rodziły i wybieraliśmy im wspólnie imiona (pamiętacie, że np Bogdaneczka jest cioci Piki?) i potem ogóreczki dorastały aż teraz skończyły dwa lata i teraz nadszedł ich czas i na ringach także...to wielka radość i wielki sukces nas wszystkich (dogomaniaków co byli obok i co pamiętają i którym chciałam bardzo podziekować za lata przyjażni i wsparcia :loveu: ).
Darz Bór za Wszystko !!!
Niech żyje dogomania (powiedziała uwalona na wspominkowo babcia ogórkowa...zanim padła ścięta kolejnym aniołkiem hihi)

O matko, Bea... o matko...
Też się chyba uwalę z tym aniołkiem...

:drinka: :lilangel:

Posted

gratulacje Bajankowi
:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz::klacz: :klacz: :klacz:

[quote name='mmbbaj'] ..., ale się uśmiałam z tego zdjęcia! Wygląda, że idę w zaparte :evil_lol: , a ja już siły nie miałam :lol: Gorąco się
zrobiło, a sędzia kazał biegać i biegać!

btw
"wystawiaczom" tysz powinni dawać medale - za kondycje
:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz::klacz: :klacz: :klacz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pgratulacje składałam , a teraz zobaczyłam fotki

Ty fotki oglądaj i szykuj się na ringi z Ozzulcem! :lol: Do boju kochana! :multi:

[quote name='dogaja']
I tym sprytnym sposobem wtranżoliłyśmy się z Gajką do tej fajowej galeryjki... :megagrin:

Allllle spryciary :evil_lol: No, ale skoro już się wtranżoliłyście to się rozgośćcie :bigok:

[quote name='bea100']
Darz Bór za Wszystko !!!

Babciu :crazyeye: , ale cię wzięło :evil_lol: ( ślicznie to wszystko powiedziałaś :loveu: )

[quote name='malawaszka']ojjj pamiętam jak sie rodziły :loveu: ale to było wspaniałe przeżycie - mój pierwszy dogomaniacki poród :lol: :loveu:

a ja jeszcze wtedy o dogomanii nawet nie słyszałam :shake: Tylko na Bajanka czekałam :lilangel:

[quote name='dogaja']O matko, Bea... o matko...
Też się chyba uwalę z tym aniołkiem...

:drinka: :lilangel:

To ty z aniołkiem tak zaprawiałaś? :evil_lol:

[quote name='aga1215']btw "wystawiaczom" tysz powinni dawać medale - za kondycje

całkowicie się zgadzam, tyż to ciężka praca :evil_lol:

[quote name='KUMPELka']
Pięknie było, prawda :multi:

Bardzo pięknie :lol: Mogłabym znowu tam jechać :evil_lol:

śliczna mamusia :loveu:

Witajcie kochane :multi: I bardzo się cieszę żeście sobie tak tu miło pogawędziły kiedy ja już grzecznie spałam :lol:

Posted

Kilka fotek z wczorajszego biegania naszych ogóreczków po babcinym ogrodzie :lol: Próbujemy z nowymi opcjami ustawień w aparacie, ale było już ciemno więc musiałam z lampą błyskową i wyszło jak wyszło :cool3: Bajan z Monią jednak poszaleli jak zwykle, a Dunia tym razem miała inne zajęcia...pilnowała kota na dachu :evil_lol:

panna Monia :loveu:

:evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi:Madzia .....jakbym nie wiedziała że jeszcze jest2w1 to spytałabym się jak maleństwo ....Madziu ślicznie wyglądasz ;)

Małgosiu , ja narazie odpuściłam i może tak już zostanie ....nie wiem , Ozzulec niekoniecznie na wystawy ;)on i tak dla mnie naj naj naj:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Małgosiu , ja narazie odpuściłam i może tak już zostanie ....nie wiem , Ozzulec niekoniecznie na wystawy ;)on i tak dla mnie naj naj naj:loveu:

Alu, że Ozzulec jest dla ciebie naj,naj,naj to ja nie mam żadnych wątpliwości :lol: Tak samo jak dla mnie Bajan :loveu: I wystawy nie mają z tym zupełnie nic wspólnego! Ale masz pięknego psa i dlaczego miałabyś go nie pokazać? A ilu kibiców byście mieli spośród dogomaniaków :lol: Do tego dla psa to jest niezła lekcja socjalizacji, Bajan na pierwszych wystawach zachowywał się naprawdę fatalnie, a teraz jest ogromna poprawa! I myślę, że kiedy go chwalę na ringu to on ma poczucie, że zrobił coś specjalnego, takiego nie na codzień ;) No i fajnie jest usłyszeć miłe słowa na temat swojego psa od fachowców, choć z tą fachowością czasem różnie bywa ;) Nie mów, że Ozzulec nie na wystawy bo przecież próbowałaś, ale chyba tylko raz? Do tego w hali, a ja tych wystaw też nie lubię!O wiele fajniejsze są te na powietrzu!

Gosiu, Kasiu, Kinga - bardzo wam dziękuję!

Szakulinko - widzę, że jesteś na dogo od niedawna, witaj! :lol: Cieszę się, że ci się mój Bajan podoba, a zdjęć więcej będzie oczywiście bo stale wstawiam jakieś nowe ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Ale masz pięknego psa i dlaczego miałabyś go nie pokazać? A ilu kibiców byście mieli spośród dogomaniaków :lol: No i fajnie jest usłyszeć miłe słowa na temat swojego psa od fachowców, choć z tą fachowością czasem różnie bywa ;) Nie mów, że Ozzulec nie na wystawy
Podpisuję sie pod każdym slowem Małgosi. Wedlug mnie, to wystawy są niezwykle ekscytujące. Ja sobie wyobrażam, ze tak jak wyścigi konne. Raz w zyciu byłam, stawiałam, wygrałam 60 zł, ale pan za przeproszeniem Szalkiewicz powiedzial, ze nigdy w życiu juz mnie nie zawiezie,bo go z torbami puszczę :placz: . Bawilam się świetnie i denerwowałam się też okropnie. Takie same emocje przeżywałabym na wystawie, nawet, gdyby mój pies był ostatnim patałachem :evil_lol: . A może by cuś wygral ? Aluś wybierz się kiedyś :multi: .

Posted

[quote name='PIKA']...Bea Twoj wczorajsza pzremowa mnie powalila :crazyeye: i te aniolki :evil_lol: ;)
No mnie tez :cool3: jak sobie przeczytałam teraz :evil_lol: :oops:
A ,,aniołek" to wódeczka z soczkiem pomarańczowym w gastronomicznej nomenklaturze ( a co? nieładnie?).

Mmbbaj: Monia i Bajan wyglądają z tymi uszami żyjącymi własnym życiem, jak latające po nocy słonie Dumbo :lol: Inna sprawa, że może mi się tylko wydaje (bo wszystko co innym ,,płynie" to babci dzisiaj akurat ,,lata" :cool1: ).

Spadam bo mi cuś ogary dzisiaj strasznie...tupią :evil_lol:

Posted

bea100 napisał(a):

Spadam bo mi cuś ogary dzisiaj strasznie...tupią :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: "pogadaj" z aniołkiem :chlup: , podobno pomaga :cool3:

Posted

[quote name='dogaja']

:diabloti:

O kurczę, w życiu nie widziałam takich ustawiań aparatu...

Nieeee? :evil_lol: a coś nie tak??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dogaja']

:diabloti:

O kurczę, w życiu nie widziałam takich ustawiań aparatu...

[quote name='mmbbaj']Nieeee? :evil_lol: a coś nie tak??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Chodzi o to, czy to trudno tak ustawić, żeby... tak ustawić?... :confused:

[quote name='mmbbaj']Próbujemy z nowymi opcjami ustawień w aparacie

I czy one już później tak stoją? :biggrina:

Posted

Gratuluję Bajankom!!
Piękne zdjecia!!

A ta ładna to w której klasie startowała i co zdobyła?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Piekne zdjęcie mojej lubej:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:multi: witaj Jorge! ( Sławeczku kochany :buzi: )

[quote name='jorge30']

A ta ładna to w której klasie startowała i co zdobyła?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Piekne zdjęcie mojej lubej:loveu: :loveu: :loveu:

Ta ładna? aaa... chyba w klasie weteranów :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Żartuję, żartuję, nie bij :evil_lol: Magda pięknie wygląda to i zdjęcie piękne :loveu: A za gratulacje dziękuję bardzo, ale myśmy sobie wzajemnie już gratulowali ;) Bardzo się cieszę, że Świerklaniec był dla nas taki pomyślny :multi: I fajnie, że wpadasz do galerii Bajana, ja bym bardzo chętnie wpadła do galerii Kumpla! Co wy na to? :lol: