dogaja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='mmbbaj']Aaaaaaaa! Kto nas tutaj odwiedził! :multi: A pośmiej się ze mnie pośmiej :evil_lol: Bo ja wiesz...nie chciałam Bajana urodą zaćmiewać :evil_lol: Dagajeczko cieszę się bardzo, że tu zajrzałaś, zapraszam częściej i dziękuję za foteczki :buzi: ...To i jestem znowu. A żebyś się nie czuła zbyt oryginalnie w tej swojej masce - ja też włożyłam swoją na czas oceny: I tym sprytnym sposobem wtranżoliłyśmy się z Gajką do tej fajowej galeryjki... :megagrin: :loveu: :megagrin: Quote
bea100 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='mmbbaj']...Bardzo się cieszymy, a Bea faktycznie pęka z dumy i ma powody :lol: Wszyscy powinniśmy byc dumni (Waszka to wie :p ). Dunia była z dogomanią od momentu jak u mnie nastała. Dzięki Wam kochani ją zaczęłam wystawiać i została Championem i w końcu matką. Ogóreczki (hodowlę) mam dzieki dogomanii (i Rotti), nazwę mojej hodowli wymysliła Mokka, ogórki B-ROTTI na Waszych kochani oczach sie rodziły i wybieraliśmy im wspólnie imiona (pamiętacie, że np Bogdaneczka jest cioci Piki?) i potem ogóreczki dorastały aż teraz skończyły dwa lata i teraz nadszedł ich czas i na ringach także...to wielka radość i wielki sukces nas wszystkich (dogomaniaków co byli obok i co pamiętają i którym chciałam bardzo podziekować za lata przyjażni i wsparcia :loveu: ). Darz Bór za Wszystko !!! Niech żyje dogomania (powiedziała uwalona na wspominkowo babcia ogórkowa...zanim padła ścięta kolejnym aniołkiem hihi) Quote
malawaszka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 ojjj pamiętam jak sie rodziły :loveu: ale to było wspaniałe przeżycie - mój pierwszy dogomaniacki poród :lol: :loveu: Quote
dogaja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 bea100 napisał(a):Wszyscy powinniśmy byc dumni (Waszka to wie :p ). Dunia była z dogomanią od momentu jak u mnie nastała. Dzięki Wam kochani ją zaczęłam wystawiać i została Championem i w końcu matką. Ogóreczki (hodowlę) mam dzieki dogomanii (i Rotti), nazwę mojej hodowli wymysliła Mokka, ogórki B-ROTTI na Waszych kochani oczach sie rodziły i wybieraliśmy im wspólnie imiona (pamiętacie, że np Bogdaneczka jest cioci Piki?) i potem ogóreczki dorastały aż teraz skończyły dwa lata i teraz nadszedł ich czas i na ringach także...to wielka radość i wielki sukces nas wszystkich (dogomaniaków co byli obok i co pamiętają i którym chciałam bardzo podziekować za lata przyjażni i wsparcia :loveu: ). Darz Bór za Wszystko !!! Niech żyje dogomania (powiedziała uwalona na wspominkowo babcia ogórkowa...zanim padła ścięta kolejnym aniołkiem hihi) O matko, Bea... o matko... Też się chyba uwalę z tym aniołkiem... :drinka: :lilangel: Quote
aga1215 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 gratulacje Bajankowi :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz::klacz: :klacz: :klacz: [quote name='mmbbaj'] ..., ale się uśmiałam z tego zdjęcia! Wygląda, że idę w zaparte :evil_lol: , a ja już siły nie miałam :lol: Gorąco się zrobiło, a sędzia kazał biegać i biegać! btw "wystawiaczom" tysz powinni dawać medale - za kondycje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz::klacz: :klacz: :klacz: Quote
KUMPELka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Gosiu, Ty uważaj na Bea100 bo jeszcze nam biedaczka wpadnie w jakiś nałóg z tej radości :evil_lol: :eviltong: Pięknie było, prawda :multi: Quote
mmbbaj Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pgratulacje składałam , a teraz zobaczyłam fotki Ty fotki oglądaj i szykuj się na ringi z Ozzulcem! :lol: Do boju kochana! :multi: [quote name='dogaja'] I tym sprytnym sposobem wtranżoliłyśmy się z Gajką do tej fajowej galeryjki... :megagrin: Allllle spryciary :evil_lol: No, ale skoro już się wtranżoliłyście to się rozgośćcie :bigok: [quote name='bea100'] Darz Bór za Wszystko !!! Niech żyje dogomania (powiedziała uwalona na wspominkowo babcia ogórkowa...zanim padła ścięta kolejnym aniołkiem hihi) Babciu :crazyeye: , ale cię wzięło :evil_lol: ( ślicznie to wszystko powiedziałaś :loveu: ) [quote name='malawaszka']ojjj pamiętam jak sie rodziły :loveu: ale to było wspaniałe przeżycie - mój pierwszy dogomaniacki poród :lol: :loveu: a ja jeszcze wtedy o dogomanii nawet nie słyszałam :shake: Tylko na Bajanka czekałam :lilangel: [quote name='dogaja']O matko, Bea... o matko... Też się chyba uwalę z tym aniołkiem... :drinka: :lilangel: To ty z aniołkiem tak zaprawiałaś? :evil_lol: [quote name='aga1215']btw "wystawiaczom" tysz powinni dawać medale - za kondycje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: całkowicie się zgadzam, tyż to ciężka praca :evil_lol: [quote name='KUMPELka'] Pięknie było, prawda :multi: Bardzo pięknie :lol: Mogłabym znowu tam jechać :evil_lol: śliczna mamusia :loveu: Witajcie kochane :multi: I bardzo się cieszę żeście sobie tak tu miło pogawędziły kiedy ja już grzecznie spałam :lol: Quote
mmbbaj Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Kilka fotek z wczorajszego biegania naszych ogóreczków po babcinym ogrodzie :lol: Próbujemy z nowymi opcjami ustawień w aparacie, ale było już ciemno więc musiałam z lampą błyskową i wyszło jak wyszło :cool3: Bajan z Monią jednak poszaleli jak zwykle, a Dunia tym razem miała inne zajęcia...pilnowała kota na dachu :evil_lol: panna Monia :loveu: :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='mmbbaj'] panna Monia :loveu: Do kogo tak oko puszcza :cool3: Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 cześć Gosiu - wielkie gratulki dla Was - suuuper foteczki :multi: Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :multi::multi::multi:Madzia .....jakbym nie wiedziała że jeszcze jest2w1 to spytałabym się jak maleństwo ....Madziu ślicznie wyglądasz ;) Małgosiu , ja narazie odpuściłam i może tak już zostanie ....nie wiem , Ozzulec niekoniecznie na wystawy ;)on i tak dla mnie naj naj naj:loveu: Quote
Nugatowa Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Poświata'] Szuuuufla :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Brawo Bajanek :laola: Quote
mmbbaj Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Małgosiu , ja narazie odpuściłam i może tak już zostanie ....nie wiem , Ozzulec niekoniecznie na wystawy ;)on i tak dla mnie naj naj naj:loveu: Alu, że Ozzulec jest dla ciebie naj,naj,naj to ja nie mam żadnych wątpliwości :lol: Tak samo jak dla mnie Bajan :loveu: I wystawy nie mają z tym zupełnie nic wspólnego! Ale masz pięknego psa i dlaczego miałabyś go nie pokazać? A ilu kibiców byście mieli spośród dogomaniaków :lol: Do tego dla psa to jest niezła lekcja socjalizacji, Bajan na pierwszych wystawach zachowywał się naprawdę fatalnie, a teraz jest ogromna poprawa! I myślę, że kiedy go chwalę na ringu to on ma poczucie, że zrobił coś specjalnego, takiego nie na codzień ;) No i fajnie jest usłyszeć miłe słowa na temat swojego psa od fachowców, choć z tą fachowością czasem różnie bywa ;) Nie mów, że Ozzulec nie na wystawy bo przecież próbowałaś, ale chyba tylko raz? Do tego w hali, a ja tych wystaw też nie lubię!O wiele fajniejsze są te na powietrzu! Gosiu, Kasiu, Kinga - bardzo wam dziękuję! Szakulinko - widzę, że jesteś na dogo od niedawna, witaj! :lol: Cieszę się, że ci się mój Bajan podoba, a zdjęć więcej będzie oczywiście bo stale wstawiam jakieś nowe ;) Quote
Sabina1 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Ale masz pięknego psa i dlaczego miałabyś go nie pokazać? A ilu kibiców byście mieli spośród dogomaniaków :lol: No i fajnie jest usłyszeć miłe słowa na temat swojego psa od fachowców, choć z tą fachowością czasem różnie bywa ;) Nie mów, że Ozzulec nie na wystawy Podpisuję sie pod każdym slowem Małgosi. Wedlug mnie, to wystawy są niezwykle ekscytujące. Ja sobie wyobrażam, ze tak jak wyścigi konne. Raz w zyciu byłam, stawiałam, wygrałam 60 zł, ale pan za przeproszeniem Szalkiewicz powiedzial, ze nigdy w życiu juz mnie nie zawiezie,bo go z torbami puszczę :placz: . Bawilam się świetnie i denerwowałam się też okropnie. Takie same emocje przeżywałabym na wystawie, nawet, gdyby mój pies był ostatnim patałachem :evil_lol: . A może by cuś wygral ? Aluś wybierz się kiedyś :multi: . Quote
PIKA Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Cześć Malgosu :multi: Bea Twoj wczorajsza pzremowa mnie powalila :crazyeye: i te aniolki :evil_lol: ;) Quote
dogaja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Próbujemy z nowymi opcjami ustawień w aparacie :diabloti: O kurczę, w życiu nie widziałam takich ustawiań aparatu... Quote
bea100 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='PIKA']...Bea Twoj wczorajsza pzremowa mnie powalila :crazyeye: i te aniolki :evil_lol: ;) No mnie tez :cool3: jak sobie przeczytałam teraz :evil_lol: :oops: A ,,aniołek" to wódeczka z soczkiem pomarańczowym w gastronomicznej nomenklaturze ( a co? nieładnie?). Mmbbaj: Monia i Bajan wyglądają z tymi uszami żyjącymi własnym życiem, jak latające po nocy słonie Dumbo :lol: Inna sprawa, że może mi się tylko wydaje (bo wszystko co innym ,,płynie" to babci dzisiaj akurat ,,lata" :cool1: ). Spadam bo mi cuś ogary dzisiaj strasznie...tupią :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 bea100 napisał(a): Spadam bo mi cuś ogary dzisiaj strasznie...tupią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: "pogadaj" z aniołkiem :chlup: , podobno pomaga :cool3: Quote
mmbbaj Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='dogaja']:diabloti: O kurczę, w życiu nie widziałam takich ustawiań aparatu... Nieeee? :evil_lol: a coś nie tak??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 nowe ustawienia są rewelacyjne :multi: Quote
aga1215 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 malawaszka napisał(a):nowe ustawienia są rewelacyjne :multi: Właśnie :multi: i zdjęcia w ruchy wcale Ci Gosiu nie "pływają":shake: :multi: Quote
dogaja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='dogaja'] :diabloti: O kurczę, w życiu nie widziałam takich ustawiań aparatu... [quote name='mmbbaj']Nieeee? :evil_lol: a coś nie tak??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chodzi o to, czy to trudno tak ustawić, żeby... tak ustawić?... :confused: [quote name='mmbbaj']Próbujemy z nowymi opcjami ustawień w aparacie I czy one już później tak stoją? :biggrina: Quote
jorge30 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Gratuluję Bajankom!! Piękne zdjecia!! A ta ładna to w której klasie startowała i co zdobyła?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Piekne zdjęcie mojej lubej:loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 :multi: witaj Jorge! ( Sławeczku kochany :buzi: ) [quote name='jorge30'] A ta ładna to w której klasie startowała i co zdobyła?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Piekne zdjęcie mojej lubej:loveu: :loveu: :loveu: Ta ładna? aaa... chyba w klasie weteranów :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Żartuję, żartuję, nie bij :evil_lol: Magda pięknie wygląda to i zdjęcie piękne :loveu: A za gratulacje dziękuję bardzo, ale myśmy sobie wzajemnie już gratulowali ;) Bardzo się cieszę, że Świerklaniec był dla nas taki pomyślny :multi: I fajnie, że wpadasz do galerii Bajana, ja bym bardzo chętnie wpadła do galerii Kumpla! Co wy na to? :lol: Quote
Recommended Posts