Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Jesuu Malgośka nie moglam Was znaleźc :crazyeye:
a jak chcialm wleźć przez baner to mnie na fotosika wywalilo :mad: moze by to kto mądry poprawił :mad: :evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA'] Jesuu Malgośka nie moglam Was znaleźc :crazyeye:

To spadliśmy tak nisko? :roll:

[quote name='PIKA']a jak chcialm wleźć przez baner to mnie na fotosika wywalilo :mad: moze by to kto mądry poprawił :mad: :evil_lol:

A tego to ja wogóle nie rozumiem :cool3: Przez jaki baner chciałaś wchodzić?:roll: Bo jeśli przez nasz to gdzie go masz jeśli nie jesteś w naszej galerii? A poprawić go musi Marek,ja nie umiem!

Posted

[quote name='mmbbaj']

A tego to ja wogóle nie rozumiem :cool3: Przez jaki baner chciałaś wchodzić?:roll: Bo jeśli przez nasz to gdzie go masz jeśli nie jesteś w naszej galerii? !

:crazyeye::crazyeye: :roflt: :roflt: przez Wasz :evil_lol:
I on jest wszedzie tam gdzie Twoje posty som :evil_lol: on sobie chodzi razem z Tobą :roflt:

Posted

PIKA napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: :roflt: :roflt: przez Wasz :evil_lol:
I on jest wszedzie tam gdzie Twoje posty som :evil_lol: on sobie chodzi razem z Tobą :roflt:

Pikuniu wchodzisz do galerii Mmbbaj przez baner? Czcilas cos dzisiaj? Przypomnialo mi się pewne historyczne wydarzenie wchodzenia do samochodu przez bagażnik :crazyeye:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Pikuniu wchodzisz do galerii Mmbbaj przez baner? Czcilas cos dzisiaj? Przypomnialo mi się pewne historyczne wydarzenie wchodzenia do samochodu przez bagażnik :crazyeye:

chcialam wejść, ale mnie się nie udalo :shake:
Czasami jak nie mogę zlokalizowac czyjejś galerii to sobie banerkiem pomagam :lol: Banerek to bardzo przydatny jest :cool3: i nie wiem skąd zdziwnienie, ze tak robie :niewiem:

Posted

[quote name='PIKA']:crazyeye::crazyeye: :roflt: :roflt: przez Wasz :evil_lol:

[quote name='PIKA']chcialam wejść, ale mnie się nie udalo :shake:
Czasami jak nie mogę zlokalizowac czyjejś galerii to sobie banerkiem pomagam :lol: Banerek to bardzo przydatny jest :cool3: i nie wiem skąd zdziwnienie, ze tak robie :niewiem:

:-? Pika, miałam jakieś ciężkie zaćmienie umysłu chyba Nie dziwię się, że się uchachałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Małgosiu wiesz już , że Kumpelki nie będzie w Świerklańcu ? :mad:

Nie mam pojęcia :shake: Zajrzałam na gończe, ale nic nie ma :cool3: Dlaczego? Kumpla też nie będzie? :roll:

Posted

Cześc Malgosiu :multi:

[quote name='mmbbaj']:-? Pika, miałam jakieś ciężkie zaćmienie umysłu chyba Nie dziwię się, że się uchachałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Buhaha a Sabina podejrzewała, ze to ja cos czcilam wczoraj :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Nie mam pojęcia :shake: Zajrzałam na gończe, ale nic nie ma :cool3: Dlaczego? Kumpla też nie będzie? :roll:

Zajrzyj na gończe ,na wystawy, ja zrozumialam, ze jej mąz doszedl do wniosku, ze Kumpel niegotowy i go nie zgłosil. Chyba, ze znowu coś pokręciłam.
Pikuniu, już nigdy nie zarzucę Ci tak niecnej pomroczności:modla: :modla: :modla: :calus:

Posted

Przekopiowalam post Kumpelki z "Gończe" - wystawy

Cytat:
Napisał(a) Hania
Cieszę się bardzo na spotkanie, chociaż szkoda, że Kumpla jutro nie będzie :mad::mad::mad:

Nawet mi nie wspominaj :shake: bo Sławkowi już powiedziałam co o tym myślę :angryy:
Byłam pewna, że go zgłosił :placz: ale powiedział, że są jeszcze nie gotowi :placz: Wielka szkoda !!

Posted

[quote name='Sabina1']
Pikuniu, już nigdy nie zarzucę Ci tak niecnej pomroczności:modla: :modla: :modla: :calus:
:hmmmm: ja nie wiem, czy to dobry pomysł :shake: :evil_lol:

Posted

Kochani podróżnicy, spac, spać bo jutro hajda na Świerklaniec :p
Mmbbaj, ja jeszcze pojadę po Jolę do Grodziska i stamtąd się przebiję na Katowice ( nie czekajcie rano), chyba, że się złapiemy na trasie.

DARZ BÓR :lol: Od 11tej my i nasze ogóreczki-poprosimy o kciuki :razz:

Posted

bea100 napisał(a):
Kochani podróżnicy, spac, spać bo jutro hajda na Świerklaniec :p

niektorzy robia hajda na Łódź :evil_lol:
A kciuki będziemy trzymc :razz: :kciuki:

Posted

[quote name='Sabina1']Przekopiowalam post Kumpelki z "Gończe" - wystawy

Cytat:
Napisał(a) Hania
Cieszę się bardzo na spotkanie, chociaż szkoda, że Kumpla jutro nie będzie :mad::mad::mad:

Nawet mi nie wspominaj :shake: bo Sławkowi już powiedziałam co o tym myślę :angryy:
Byłam pewna, że go zgłosił :placz: ale powiedział, że są jeszcze nie gotowi :placz: Wielka szkoda !!

:lol: Oj Sabinko, Sabinko :mad: A czytać uważnie! Kumpel nie został zgłoszony na konkursy tropowe, które są dzisiaj! :evil_lol: Jutro będzie :multi: A już myślałam, że Magda się posypała :lol:

Bea, dobrze! Nie czekamy :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']:lol: Oj Sabinko, Sabinko :mad: A czytać uważnie! Kumpel nie został zgłoszony na konkursy tropowe, które są dzisiaj! :evil_lol: Jutro będzie :multi: A już myślałam, że Magda się posypała :lol:

Bea, dobrze! Nie czekamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też pomyślałam ,że Madzia już z 2 w 1 zrobiła sobie 1+1:oops:

trzymamy łapki ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

trzymamy łapki ;)

Oj trzymajcie, trzymajcie bo mamy przegląd i testy! Jak przeczytałam jak wyglądają testy to czarno to widzę! :cool1:

Posted

No dobrze, już chyba złapałaś drugi oddech, więc poproszę o wrażenia i fotki z wystawy. Na jakimś zdjęciu mam udokumentowane z jakim poświęceniem je robiłaś :cool3: :evil_lol: (potem odszukam i wrzucę).

Posted

[quote name='Poświata']No dobrze, już chyba złapałaś drugi oddech, więc poproszę o wrażenia i fotki z wystawy. Na jakimś zdjęciu mam udokumentowane z jakim poświęceniem je robiłaś :cool3: :evil_lol: (potem odszukam i wrzucę).

Oj nie wiem czy złapałam bo wróciliśmy do domu na 22-gą! Totalnie zmęczeni, ale bardzo zadowoleni! Ty już wiesz od Wojtka ;) , więc pochwalę się pozostałym, że Bajan dostał ocenę doskonałą, II miejsce i srebrny medal :multi: Byłoby złoto ( to słowa sędziego!), ale znowu przy biegu coś się działo z lewym nadgarstkiem u Bajanka :cool1: Sędzia miał dylemat bo podobał mu się bardzo! Kazał nam nawet biegać dodatkowo. O ironio, kiedy Bajan biegał na okokliczność przeglądu, u tego samego sędziego, pobiegł ładnie :cool3: Sędzia powiedział, że gdyby tak biegł na ringu, dostałby I miejsce! Ale i tak bardzo, bardzo się cieszymy :multi: Stawka była naprawdę super! Same piękne ogarki:loveu:
I szczęśliwi jesteśmy bo Bajan zaliczył przegląd i testy :sweetCyb: , a głównie po to jechaliśmy :B-fly:

Sama wystawa była naprawdę super! Przepiękne miejsce i kapitalna atmosfera!
Co do zdjęć...właśnie zrzuciłam z aparatu i ...rozwiodę się z mężem :obrazic: Nie mam z Bajanem żadnego ładnego zdjęcia, wszystkie poprześwietlane :angryy:

Planowaliśmy z Wojtkiem zrobić razem zdjęcia z Bajanem i Poświatką, ale przez ten przegląd i testy nawet nie wiem kiedy pojechali, a my i tak byliśmy zakręceni bo trwało to do ok 19-tej, wtedy dopiero wyjechaliśmy do Warszawy!

Posted

Małgosiu, bylam na stronie klubowej , widziałam ocene Bajana, ale nie moge sie polapac : za co drugie miejsce,medal, nie zauważyłam na str klubowej, napisz koniecznie. Gratuluję Państwu ( czyli Tobie i mężowi) ogromnie :cunao: :knajpa: :popcorn: .
Tkwilam wczoraj wieczorem przy kompie , w nadzieji na jakąś wiadomość, ale jak zobaczyłam, ze Pan Poświaty wrocil tak późno, wiedzialam, ze pewnie Wy też i jesteście ledwo żywi.

Posted

[quote name='Sabina1'] Małgosiu, bylam na stronie klubowej , widziałam ocene Bajana, ale nie moge sie polapac : za co drugie miejsce,medal, nie zauważyłam na str klubowej, napisz koniecznie.

No przecież napisałam :lol: Bajan był wystawiany w klasie otwartej i zajął drugie miejsce wraz ze srebrnym medalem, a pierwsze miejsce i złoty medal dostał Hardy z Mazowieckich Łąk.

[quote name='Sabina1']Tkwilam wczoraj wieczorem przy kompie , w nadzieji na jakąś wiadomość, ale jak zobaczyłam, ze Pan Poświaty wrocil tak późno, wiedzialam, ze pewnie Wy też i jesteście ledwo żywi.

Strasznie przedłużył się przegląd i testy! Było dużo psów! Wyjechaliśmy ze Świerklańca tuż przed 19-tą, na miejscu byłiśmy o 22-iej, okropnie zmęczeni. Marzyliśmy tylko o tym żeby położyć się spać. A Bajan padł :evil_lol: Dziś też odsypia, ale jeśli Markowi uda się wcześniej wrócić to pojedziemy do Moni :loveu: Monieczka wczoraj zdobyła I miejsce i złoty medal w klasie pośredniej :multi:

Dziękuję Wam za gratulacje, jesteśmy z Bajanka bardzo dumni :multi:

Posted

[quote name='Sabina1']Małgosiu, bylam na stronie klubowej , widziałam ocene Bajana, ale nie moge sie polapac : za co drugie miejsce,medal, nie zauważyłam na str klubowej, napisz koniecznie.
Drugie miejsce i srebrny medal w klasie otwartej :p
Pozwolę sobie też napisać, że prześcignęli Kumpla, który zajął w tejże klasie miejsce 3 :p
Gratulujemy Gosiu :multi:
My też chociaż tak blisko byliśmy w domku po 21 :crazyeye: - koszmarnie się to wszystko przecięgnęło - psy i ludzie zmęczeni przeogromnie ale wszyscy zadowoleni...no i ta atmosfera :multi: :multi: :multi:

Posted

mmbbaj napisał(a):
I szczęśliwi jesteśmy bo Bajan zaliczył przegląd i testy :sweetCyb: , a głównie po to jechaliśmy :B-fly:
Dzielny chłopczyk, BRAWO :klacz: :bigcool: !!!!
mmbbaj napisał(a):
Co do zdjęć...właśnie zrzuciłam z aparatu i ...rozwiodę się z mężem :obrazic: Nie mam z Bajanem żadnego ładnego zdjęcia, wszystkie poprześwietlane :angryy:
możesz się nie rozwodzić z mężem, my mamy jakieś twoje zdjęcia z Bajanem, oczywiście wstawie je jak tylko dokonam obróbki :cool3: .

mmbbaj napisał(a):
Planowaliśmy z Wojtkiem zrobić razem zdjęcia z Bajanem i Poświatką, ale przez ten przegląd i testy nawet nie wiem kiedy pojechali, a my i tak byliśmy zakręceni bo trwało to do ok 19-tej, wtedy dopiero wyjechaliśmy do Warszawy!
Na takie zdjęcia to proponuję udać się na spacer w jakieś piękne plenery, bo na wystawach ludzie są tacy zakręceni, że ho, ho.....:evil_lol: