PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Jesuu Malgośka nie moglam Was znaleźc :crazyeye: a jak chcialm wleźć przez baner to mnie na fotosika wywalilo :mad: moze by to kto mądry poprawił :mad: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='PIKA'] Jesuu Malgośka nie moglam Was znaleźc :crazyeye: To spadliśmy tak nisko? :roll: [quote name='PIKA']a jak chcialm wleźć przez baner to mnie na fotosika wywalilo :mad: moze by to kto mądry poprawił :mad: :evil_lol: A tego to ja wogóle nie rozumiem :cool3: Przez jaki baner chciałaś wchodzić?:roll: Bo jeśli przez nasz to gdzie go masz jeśli nie jesteś w naszej galerii? A poprawić go musi Marek,ja nie umiem! Quote
leemonca Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 piękne dupki :iloveyou: i takie zgrabniuche :iloveyou: Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='mmbbaj'] A tego to ja wogóle nie rozumiem :cool3: Przez jaki baner chciałaś wchodzić?:roll: Bo jeśli przez nasz to gdzie go masz jeśli nie jesteś w naszej galerii? ! :crazyeye::crazyeye: :roflt: :roflt: przez Wasz :evil_lol: I on jest wszedzie tam gdzie Twoje posty som :evil_lol: on sobie chodzi razem z Tobą :roflt: Quote
Sabina1 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye::crazyeye: :roflt: :roflt: przez Wasz :evil_lol: I on jest wszedzie tam gdzie Twoje posty som :evil_lol: on sobie chodzi razem z Tobą :roflt: Pikuniu wchodzisz do galerii Mmbbaj przez baner? Czcilas cos dzisiaj? Przypomnialo mi się pewne historyczne wydarzenie wchodzenia do samochodu przez bagażnik :crazyeye: Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Sabina1 napisał(a):Pikuniu wchodzisz do galerii Mmbbaj przez baner? Czcilas cos dzisiaj? Przypomnialo mi się pewne historyczne wydarzenie wchodzenia do samochodu przez bagażnik :crazyeye: chcialam wejść, ale mnie się nie udalo :shake: Czasami jak nie mogę zlokalizowac czyjejś galerii to sobie banerkiem pomagam :lol: Banerek to bardzo przydatny jest :cool3: i nie wiem skąd zdziwnienie, ze tak robie :niewiem: Quote
mmbbaj Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye::crazyeye: :roflt: :roflt: przez Wasz :evil_lol: I on jest wszedzie tam gdzie Twoje posty som :evil_lol: on sobie chodzi razem z Tobą :roflt: [quote name='PIKA']chcialam wejść, ale mnie się nie udalo :shake: Czasami jak nie mogę zlokalizowac czyjejś galerii to sobie banerkiem pomagam :lol: Banerek to bardzo przydatny jest :cool3: i nie wiem skąd zdziwnienie, ze tak robie :niewiem: :-? Pika, miałam jakieś ciężkie zaćmienie umysłu chyba Nie dziwię się, że się uchachałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Małgosiu wiesz już , że Kumpelki nie będzie w Świerklańcu ? :mad: Quote
mmbbaj Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Sabina1 napisał(a):Małgosiu wiesz już , że Kumpelki nie będzie w Świerklańcu ? :mad: Nie mam pojęcia :shake: Zajrzałam na gończe, ale nic nie ma :cool3: Dlaczego? Kumpla też nie będzie? :roll: Quote
PIKA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Cześc Malgosiu :multi: [quote name='mmbbaj']:-? Pika, miałam jakieś ciężkie zaćmienie umysłu chyba Nie dziwię się, że się uchachałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buhaha a Sabina podejrzewała, ze to ja cos czcilam wczoraj :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='mmbbaj']Nie mam pojęcia :shake: Zajrzałam na gończe, ale nic nie ma :cool3: Dlaczego? Kumpla też nie będzie? :roll: Zajrzyj na gończe ,na wystawy, ja zrozumialam, ze jej mąz doszedl do wniosku, ze Kumpel niegotowy i go nie zgłosil. Chyba, ze znowu coś pokręciłam. Pikuniu, już nigdy nie zarzucę Ci tak niecnej pomroczności:modla: :modla: :modla: :calus: Quote
Sabina1 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Przekopiowalam post Kumpelki z "Gończe" - wystawy Cytat: Napisał(a) Hania Cieszę się bardzo na spotkanie, chociaż szkoda, że Kumpla jutro nie będzie :mad::mad::mad: Nawet mi nie wspominaj :shake: bo Sławkowi już powiedziałam co o tym myślę :angryy: Byłam pewna, że go zgłosił :placz: ale powiedział, że są jeszcze nie gotowi :placz: Wielka szkoda !! Quote
PIKA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Sabina1'] Pikuniu, już nigdy nie zarzucę Ci tak niecnej pomroczności:modla: :modla: :modla: :calus: :hmmmm: ja nie wiem, czy to dobry pomysł :shake: :evil_lol: Quote
bea100 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Kochani podróżnicy, spac, spać bo jutro hajda na Świerklaniec :p Mmbbaj, ja jeszcze pojadę po Jolę do Grodziska i stamtąd się przebiję na Katowice ( nie czekajcie rano), chyba, że się złapiemy na trasie. DARZ BÓR :lol: Od 11tej my i nasze ogóreczki-poprosimy o kciuki :razz: Quote
PIKA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 bea100 napisał(a):Kochani podróżnicy, spac, spać bo jutro hajda na Świerklaniec :p niektorzy robia hajda na Łódź :evil_lol: A kciuki będziemy trzymc :razz: :kciuki: Quote
mmbbaj Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='Sabina1']Przekopiowalam post Kumpelki z "Gończe" - wystawy Cytat: Napisał(a) Hania Cieszę się bardzo na spotkanie, chociaż szkoda, że Kumpla jutro nie będzie :mad::mad::mad: Nawet mi nie wspominaj :shake: bo Sławkowi już powiedziałam co o tym myślę :angryy: Byłam pewna, że go zgłosił :placz: ale powiedział, że są jeszcze nie gotowi :placz: Wielka szkoda !! :lol: Oj Sabinko, Sabinko :mad: A czytać uważnie! Kumpel nie został zgłoszony na konkursy tropowe, które są dzisiaj! :evil_lol: Jutro będzie :multi: A już myślałam, że Magda się posypała :lol: Bea, dobrze! Nie czekamy :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol: Oj Sabinko, Sabinko :mad: A czytać uważnie! Kumpel nie został zgłoszony na konkursy tropowe, które są dzisiaj! :evil_lol: Jutro będzie :multi: A już myślałam, że Magda się posypała :lol: Bea, dobrze! Nie czekamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też pomyślałam ,że Madzia już z 2 w 1 zrobiła sobie 1+1:oops: trzymamy łapki ;) Quote
mmbbaj Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] trzymamy łapki ;) Oj trzymajcie, trzymajcie bo mamy przegląd i testy! Jak przeczytałam jak wyglądają testy to czarno to widzę! :cool1: Quote
Poświata Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 No dobrze, już chyba złapałaś drugi oddech, więc poproszę o wrażenia i fotki z wystawy. Na jakimś zdjęciu mam udokumentowane z jakim poświęceniem je robiłaś :cool3: :evil_lol: (potem odszukam i wrzucę). Quote
mmbbaj Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Poświata']No dobrze, już chyba złapałaś drugi oddech, więc poproszę o wrażenia i fotki z wystawy. Na jakimś zdjęciu mam udokumentowane z jakim poświęceniem je robiłaś :cool3: :evil_lol: (potem odszukam i wrzucę). Oj nie wiem czy złapałam bo wróciliśmy do domu na 22-gą! Totalnie zmęczeni, ale bardzo zadowoleni! Ty już wiesz od Wojtka ;) , więc pochwalę się pozostałym, że Bajan dostał ocenę doskonałą, II miejsce i srebrny medal :multi: Byłoby złoto ( to słowa sędziego!), ale znowu przy biegu coś się działo z lewym nadgarstkiem u Bajanka :cool1: Sędzia miał dylemat bo podobał mu się bardzo! Kazał nam nawet biegać dodatkowo. O ironio, kiedy Bajan biegał na okokliczność przeglądu, u tego samego sędziego, pobiegł ładnie :cool3: Sędzia powiedział, że gdyby tak biegł na ringu, dostałby I miejsce! Ale i tak bardzo, bardzo się cieszymy :multi: Stawka była naprawdę super! Same piękne ogarki:loveu: I szczęśliwi jesteśmy bo Bajan zaliczył przegląd i testy :sweetCyb: , a głównie po to jechaliśmy :B-fly: Sama wystawa była naprawdę super! Przepiękne miejsce i kapitalna atmosfera! Co do zdjęć...właśnie zrzuciłam z aparatu i ...rozwiodę się z mężem :obrazic: Nie mam z Bajanem żadnego ładnego zdjęcia, wszystkie poprześwietlane :angryy: Planowaliśmy z Wojtkiem zrobić razem zdjęcia z Bajanem i Poświatką, ale przez ten przegląd i testy nawet nie wiem kiedy pojechali, a my i tak byliśmy zakręceni bo trwało to do ok 19-tej, wtedy dopiero wyjechaliśmy do Warszawy! Quote
Alka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ogromne gratulacje !!! :klacz::klacz::klacz: Quote
Sabina1 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Małgosiu, bylam na stronie klubowej , widziałam ocene Bajana, ale nie moge sie polapac : za co drugie miejsce,medal, nie zauważyłam na str klubowej, napisz koniecznie. Gratuluję Państwu ( czyli Tobie i mężowi) ogromnie :cunao: :knajpa: :popcorn: . Tkwilam wczoraj wieczorem przy kompie , w nadzieji na jakąś wiadomość, ale jak zobaczyłam, ze Pan Poświaty wrocil tak późno, wiedzialam, ze pewnie Wy też i jesteście ledwo żywi. Quote
mmbbaj Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Sabina1'] Małgosiu, bylam na stronie klubowej , widziałam ocene Bajana, ale nie moge sie polapac : za co drugie miejsce,medal, nie zauważyłam na str klubowej, napisz koniecznie. No przecież napisałam :lol: Bajan był wystawiany w klasie otwartej i zajął drugie miejsce wraz ze srebrnym medalem, a pierwsze miejsce i złoty medal dostał Hardy z Mazowieckich Łąk. [quote name='Sabina1']Tkwilam wczoraj wieczorem przy kompie , w nadzieji na jakąś wiadomość, ale jak zobaczyłam, ze Pan Poświaty wrocil tak późno, wiedzialam, ze pewnie Wy też i jesteście ledwo żywi. Strasznie przedłużył się przegląd i testy! Było dużo psów! Wyjechaliśmy ze Świerklańca tuż przed 19-tą, na miejscu byłiśmy o 22-iej, okropnie zmęczeni. Marzyliśmy tylko o tym żeby położyć się spać. A Bajan padł :evil_lol: Dziś też odsypia, ale jeśli Markowi uda się wcześniej wrócić to pojedziemy do Moni :loveu: Monieczka wczoraj zdobyła I miejsce i złoty medal w klasie pośredniej :multi: Dziękuję Wam za gratulacje, jesteśmy z Bajanka bardzo dumni :multi: Quote
KUMPELka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Sabina1']Małgosiu, bylam na stronie klubowej , widziałam ocene Bajana, ale nie moge sie polapac : za co drugie miejsce,medal, nie zauważyłam na str klubowej, napisz koniecznie. Drugie miejsce i srebrny medal w klasie otwartej :p Pozwolę sobie też napisać, że prześcignęli Kumpla, który zajął w tejże klasie miejsce 3 :p Gratulujemy Gosiu :multi: My też chociaż tak blisko byliśmy w domku po 21 :crazyeye: - koszmarnie się to wszystko przecięgnęło - psy i ludzie zmęczeni przeogromnie ale wszyscy zadowoleni...no i ta atmosfera :multi: :multi: :multi: Quote
Poświata Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 mmbbaj napisał(a):I szczęśliwi jesteśmy bo Bajan zaliczył przegląd i testy :sweetCyb: , a głównie po to jechaliśmy :B-fly:Dzielny chłopczyk, BRAWO :klacz: :bigcool: !!!! mmbbaj napisał(a):Co do zdjęć...właśnie zrzuciłam z aparatu i ...rozwiodę się z mężem :obrazic: Nie mam z Bajanem żadnego ładnego zdjęcia, wszystkie poprześwietlane :angryy: możesz się nie rozwodzić z mężem, my mamy jakieś twoje zdjęcia z Bajanem, oczywiście wstawie je jak tylko dokonam obróbki :cool3: . mmbbaj napisał(a):Planowaliśmy z Wojtkiem zrobić razem zdjęcia z Bajanem i Poświatką, ale przez ten przegląd i testy nawet nie wiem kiedy pojechali, a my i tak byliśmy zakręceni bo trwało to do ok 19-tej, wtedy dopiero wyjechaliśmy do Warszawy!Na takie zdjęcia to proponuję udać się na spacer w jakieś piękne plenery, bo na wystawach ludzie są tacy zakręceni, że ho, ho.....:evil_lol: Quote
Recommended Posts