Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

I to na razie tyle! Reszta jutro. Jestem załamana! Wszystkie zdjęcia w ruchu wychodzą mi kompletnie zamazane :placz: One się pięknie bawią, skaczą biegają, mocują się, a ja nie umiem im zrobić dobrego zdjęcia :placz: Ten aparat jest za mądry, a instrukcja taka, że można zasnąć, nic nie kumam :placz:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A niech to, nie widziałam Pestki, ale ja przeciez nie lubię jamników :shake: . To jest wierutne łgarstwo, bo np. Stefka Tanitki mnie rozczulila i Twoje szorstkie są niezwykłe.

Posted

Sabina1 napisał(a):
A niech to, nie widziałam Pestki, ale ja przeciez nie lubię jamników :shake:

Aaaaa....:roll: to ciekawe! Bo ja nie lubię jednego mojego sąsiada, a ciągle go widuję :evil_lol:

Posted

czesć Gosiu - spróbuj na manualu - przesłonę na 2.8 a czas mozliwie duży... np 600 albo coś w tym stylu - wtedy powinny wyjsć lepsze zdjęcia.. mam nadzieję :oops: bo nie umiem tłumaczyć. Aha i najlepiej punktowy pomiar swiatła.

Posted

Gosiek napisał(a):
czesć Gosiu - spróbuj na manualu - przesłonę na 2.8 a czas mozliwie duży... np 600 albo coś w tym stylu - wtedy powinny wyjsć lepsze zdjęcia.. mam nadzieję :oops: bo nie umiem tłumaczyć. Aha i najlepiej punktowy pomiar swiatła.

Acha...:roll: Nieeee, dlaczego, bardzo przystępnie tłumaczysz :cool3: , tylko ja ciemna jestem :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']
....Specjalnie dla Bei bo ona jutro do pracy! A ona poszła spać :evil_lol:

szczęśliwe ogarki :multi: To jedyne zdjęcie w ruchu, które wyszło :diabloti:

...
Dzięki Mmbbaj; faktycznie wczoraj padłam jak Pies Pluto, ale za to dzisiaj miałam frajdę bo sobie pooglądałam :loveu:
Najbardziej mi się podoba TA fotka, jedna ale jaka...:multi: Takie najbardziej LUBIĘ :loveu:

Acha, musicie Bajanki zabrać kasę plus (50 zł?) bo przegląd przy klubowej gratis ale testy są płatne (na wystawie); dobrze chociaż, że książeczka zdrowia wystarczy. Przyszedł do Was już świstek?

Posted

czesc Gosiu :)

piszecie ze nie przepadacie za jamnikami... to chyba czeste zjawisko, duzo ludzi ich nie lubi, ale mysle ze do czasu az beda mieli wlasnego :) bo mieszkanie z jamnikiem uzaleznia!!! :evil_lol:

Posted

[quote name='bea100']

Acha, musicie Bajanki zabrać kasę plus (50 zł?) bo przegląd przy klubowej gratis ale testy są płatne (na wystawie); dobrze chociaż, że książeczka zdrowia wystarczy. Przyszedł do Was już świstek?

Bea, nie wiem czy przyszedł świstek bo nie sprawdziliśmy w skrzynce! Ale za to przeczytałam jak wyglądają testy dla ogarów i gończych i...:mdleje:

:loveu: :loveu:

[quote name='Teklunia']

piszecie ze nie przepadacie za jamnikami... to chyba czeste zjawisko, duzo ludzi ich nie lubi, ale mysle ze do czasu az beda mieli wlasnego :) bo mieszkanie z jamnikiem uzaleznia!!! :evil_lol:

No coś ty Kasiu :mad: Ja nigdy nie pisałam, że jamników nie lubię bo lubię je bardzo :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Bea, nie wiem czy przyszedł świstek bo nie sprawdziliśmy w skrzynce! Ale za to przeczytałam jak wyglądają testy dla ogarów i gończych i...:mdleje:

:loveu: :loveu:

No coś ty Kasiu :mad: Ja nigdy nie pisałam, że jamników nie lubię bo lubię je bardzo :lol:

ale fotka :loveu: :loveu: :loveu: a przeróbka :klacz:

Posted

Mimo, że zdjęcia są fatalne :diabloti: , postanowiłam kilka umieścić żeby pokazać jak szaleją nasze ogarki :lol:

Bajan i Monia

Bajan, Dunia i Monia

Dunia i Bajan pstwią się nad Monią :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bajan przygląda się jak Dunia "ustawia" Monię (słynne ogarze łapki)

Bajan i Monia

Posted

Ja bym się nie zgodziła ,że są kiepskie:cool3: , są superanckie :multi:, dobrze Małgosiu ,że je zapodałaś.

ale zabawa , :multi:na 1 focie to Bajan z Monią jakieś zapasy uprawiają :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Ja bym się nie zgodziła ,że są kiepskie:cool3: , są superanckie :multi:, dobrze Małgosiu ,że je zapodałaś.

Są złe Alu! Nie powinny być takie rozmazane :diabloti: Ale nie mogę sobie z tym poradzić :diabloti: Pokazałam je żebyście nie myślały, że nasze ogarki tylko chodzą, leżą albo siedzą :evil_lol: A prawda jest taka, że wtedy najłatwiej im zrobić zdjęcie :lol:

Alka napisał(a):
ale zabawa , :multi:na 1 focie to Bajan z Monią jakieś zapasy uprawiają :loveu:

One się tak mocują :lol: Bardzo lubią się tak bawić! Jak przyjeżdżamy do Bei to jest jeden pisk szalonej radości :lol: Ostatnio Monia tak pędziła z domu do Bajana, że ze schodów na podwórko dosłownie frunęła :loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Są złe Alu! Nie powinny być takie rozmazane :diabloti: Ale nie mogę sobie z tym poradzić :diabloti:

eee tam , tylko niektóre ;)
Małgosiu, sporo focisz to i masz pewne wymagania względem fot.:cool3:widzisz te lepsze i te niezbyt udane ...;)

ale ogarkowe towarzystwo jest super:loveu::loveu::loveu:

Posted

Alka napisał(a):

ale ogarkowe towarzystwo jest super:loveu::loveu::loveu:

A tu masz 100% racji :lol:

Sabina1 napisał(a):
To jest genialne :lol: Te bioderka, łydki, pęciny :roll: , a ileż czaru w przegubach:jumpie:

zapomniałaś o udeczkach :obrazic: