KUMPELka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='mmbbaj'] więc odprawiła jakieś czary nad Bajanem :roll: i......:crazyeye: , spójrzcie na jego uszy! Zamieniła go w owczarka :placz: i potem Bajan był już baaaardzo grzeczny :razz: Ale się uśmiałam :cool3: Sabinka to ma podejście do psów :p Piękne spotkanie a to, co napisała Sabinka o Gosi to najprawdziwsza prawda :multi: Kilka razy już spotkałyśmy się z Gosią ale jeszcze nie na tyle, żeby spokojnie porozmawiać - zawsze w biegu :-( Ps. A jeżeli chodzi o jakość zdjęć to nie zawsze to jest najważniejsze...liczy się oddana magia chwili, którą pięknie widać na zdjęciach :multi: :loveu: Quote
Alka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Witaj Małgosiu !:multi: Super, że udało Wam się spotkać i pogadać :multi:.Co innego tylko pisać , a spotkać się na żywo, i to na spokojnie w zaciszu domowym. ;) Widać że jesteście pokrewnymi duszyczkami :loveu:, a Sabinka nie dość , że jest bardzo pogodną osobą to niesamite poczucie humoru ma , extra!:cool2: Quote
Gosiek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 cześć Gosiu ale superowe spotkanko miałaś z Sabinką... zazdroszczę, a jakże :cool3: Quote
Alicja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='KUMPELka'] Ps. A jeżeli chodzi o jakość zdjęć to nie zawsze to jest najważniejsze...liczy się oddana magia chwili, którą pięknie widać na zdjęciach :multi: :loveu::pPrawde Magdziu piszesz ;) Świetne fotki ....widać ,ze obie strony zadowolone;) Quote
mmbbaj Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Witajcie :multi: Na dzień dobry dogo u mnie ma tempo żółwia :angryy: [quote name='KUMPELka'] Kilka razy już spotkałyśmy się z Gosią ale - zawsze w biegu :-( I następne takie nam się szykuje :cool1: [quote name='Alka'] Widać że jesteście pokrewnymi duszyczkami :loveu: O tak! Jesteśmy pokrewnymi :ghost_2: :ghost_2: .........:evil_lol: [quote name='Gosiek'] ale superowe spotkanko miałaś z Sabinką... zazdroszczę, a jakże :cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :multi: [quote name='Alicjarydzewska'] Świetne fotki ....widać ,ze obie strony zadowolone;) To znaczy Bajan i Sabina? :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='mmbbaj'] To znaczy Bajan i Sabina? :evil_lol::ptak bo ciebie nie widać ;) Quote
aga1215 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='mmbbaj'] Napisał(a) Alicjarydzewska Świetne fotki ....widać ,ze obie strony zadowolone;-) To znaczy Bajan i Sabina? :evil_lol: Gosiu - przecież widać :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 A my zaraz jedziemy do Duni i Moni :sweetCyb: Quote
KUMPELka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Jakie śliczne :loveu: ogarki :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='KUMPELka']Jakie śliczne :loveu: ogarki :loveu: Dunia, Monia i Bajan :p ...........:lol: ;) Quote
KUMPELka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='mmbbaj'] Dunia, Monia i Bajan :p ...........:lol: ;) Tak wiem, piękne :loveu: Wygladają jak koniki (moja druga po psach miłość) no i ta furteczka - wspaniała przeróbka :multi: Quote
bea100 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='mmbbaj']... Czekam na Was...a furtka u babci jak widać stoi otworem :lol: Zabierz Mmbbaj apracik to może zrobisz jakieś nowe portreciki wspólne (potem-na moją stronę?)...ale chyba niepotrzebnie przypominam;) bo wszak Gosia się z aparatem nie rozstaje...:evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='mmbbaj']A my zaraz jedziemy do Duni i Moni :sweetCyb: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
mmbbaj Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 aga1215 napisał(a)::oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Aga, co ci? :cool3: Quote
bea100 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Aga1215; Czego się tak wstydasz? :evil_lol: Było cudnie na ogrodzie, pogoda wymarzona i trzy ogary w biegu...Mmbbaj a gdzie fotki? Obrabiasz?:razz: Quote
mmbbaj Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='bea100'] Mmbbaj a gdzie fotki? Obrabiasz?:razz: Bea, dopiero się naładował :diabloti: Zaraz zgram fotki i zobaczę co wyszło, a potem trzeba je pozmniejszać :lol: Do tego komputer mnie informuje, że ma za mało pamięci :cool3: Muszę coś powyrzucać, ale co? :cool1: Skutkuje to tak żółwim tempem, że mało nie zasypiam :evil_lol: Dopiero co obrobiłam fotki z niedzielnego pobytu u ciebie i już nie mam siły :mdleje: Było cudnie! Bajan zjadł wielką michę i śpi! Nawet zapomniał o popołudniowym spacerze :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 bea100 napisał(a):Aga1215; Czego się tak wstydasz? :evil_lol: Było cudnie na ogrodzie, pogoda wymarzona i trzy ogary w biegu...Mmbbaj a gdzie fotki? Obrabiasz?:razz: jak to czemu - zazdraszczam Wam okrutnie :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: tyle psiaków razem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 i potem Bajan był już baaaardzo grzeczny :razz: :loveu: :loveu: :loveu: piękna fotka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='mmbbaj']Bea, dopiero się naładował :diabloti: Zaraz zgram fotki i zobaczę co wyszło, a potem trzeba je pozmniejszać :lol: Do tego komputer mnie informuje, że ma za mało pamięci :cool3: Muszę coś powyrzucać, ale co? :cool1: Skutkuje to tak żółwim tempem, że mało nie zasypiam :evil_lol: Dopiero co obrobiłam fotki z niedzielnego pobytu u ciebie i już nie mam siły :mdleje: Było cudnie! Bajan zjadł wielką michę i śpi! Nawet zapomniał o popołudniowym spacerze :evil_lol: Gosia nie wyrzucaj :mad: :nono: -zgraj na płytkę, szkoda takich fotek :loveu: Quote
bea100 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 aga1215 napisał(a):jak to czemu - zazdraszczam Wam okrutnie :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: tyle psiaków razem :loveu: :loveu: :loveu: No chyba, że tak :lol: Nawet juz trzy ogarki razem to bajka...a czeka nas w niedzielę Klubowa w Świerklańcu gdzie zobaczę (po raz pierwszy w życiu) 38 pięknych psów tej rasy RAZEM :multi: To już...poezja czysta :loveu: Quote
aga1215 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 bea100 napisał(a):No chyba, że tak :lol: Nawet juz trzy ogarki razem to bajka...a czeka nas w niedzielę Klubowa w Świerklańcu gdzie zobaczę (po raz pierwszy w życiu) 38 pięknych psów tej rasy RAZEM :multi: To już...poezja czysta :loveu: no to mnie już wątroba chyba padnie:-( poróbcie zdjęcia :modla: :modla: :modla: Quote
Sabina1 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 aga1215 napisał(a):no to mnie już wątroba chyba padnie:-( poróbcie zdjęcia :modla: :modla: :modla: Ja też zielenieję, ale się hamuje, bo jak jeszcze i watroba mi padnie...... bea100 napisał(a): 38 pięknych psów tej rasy RAZEM :multi: To już...poezja czysta :loveu: I tak będę myśleć, że to poezja. Mam nadzieję, że oprócz indywidualnych, będą też grupowe zdjęcia, żeby zobaczyć nareszcie te wielką sforę :loveu: Quote
bea100 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Sabina1 napisał(a):....Mam nadzieję, że oprócz indywidualnych, będą też grupowe zdjęcia, żeby zobaczyć nareszcie te wielką sforę :loveu: A jakże....:multi: Samograj ma robić zbiorowe zdjęcia do swojej książki o Ogarach Polskich (ona już kiedyś była wydana a teraz ma być uaktualnione wznowienie). Po wystawie ma być grupowa sesja zdjęciowa :p Jak zaczynałam na ringach z Dunią (5 lat temu) to jak było 5 ogarów na wystawie to już było dużo...a w niedzielę 38!!! Nieeee mogę się wprost doczekać!!! Toż to prawdziwe ogarze święto się zapowiada !!! Quote
Sabina1 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Bajaneczka też chyba padła i juz śpi :evil_lol: Oj, coś czuję, ze to była niezła impreza u Beatki 100 :lol: :lol: :lol: . Quote
mmbbaj Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 :shake: nie padłam jeszcze Sabinko, tylko obrabiałam zdjęcia :diabloti: Specjalnie dla Bei bo ona jutro do pracy! A ona poszła spać :evil_lol: Ale i tak wklejam:p szczęśliwa Monia :loveu: i Bajan :loveu: i babcia Bea z wnuczkiem :evil_lol: szczęśliwe ogarki :multi: To jedyne zdjęcie w ruchu, które wyszło :diabloti: Gdzie ta Bea??? wróciła !!! Quote
Recommended Posts