Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']
więc odprawiła jakieś czary nad Bajanem :roll:

i......:crazyeye: , spójrzcie na jego uszy! Zamieniła go w owczarka :placz:

i potem Bajan był już baaaardzo grzeczny :razz:

Ale się uśmiałam :cool3: Sabinka to ma podejście do psów :p
Piękne spotkanie a to, co napisała Sabinka o Gosi to najprawdziwsza prawda :multi: Kilka razy już spotkałyśmy się z Gosią ale jeszcze nie na tyle, żeby spokojnie porozmawiać - zawsze w biegu :-(
Ps. A jeżeli chodzi o jakość zdjęć to nie zawsze to jest najważniejsze...liczy się oddana magia chwili, którą pięknie widać na zdjęciach :multi: :loveu:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Małgosiu !:multi:

Super, że udało Wam się spotkać i pogadać :multi:.Co innego tylko pisać , a spotkać się na żywo, i to na spokojnie w zaciszu domowym. ;) Widać że jesteście pokrewnymi duszyczkami :loveu:, a Sabinka nie dość , że jest bardzo pogodną osobą to niesamite poczucie humoru ma , extra!:cool2:

Posted

[quote name='KUMPELka']
Ps. A jeżeli chodzi o jakość zdjęć to nie zawsze to jest najważniejsze...liczy się oddana magia chwili, którą pięknie widać na zdjęciach :multi: :loveu::pPrawde Magdziu piszesz ;)

Świetne fotki ....widać ,ze obie strony zadowolone;)

Posted

Witajcie :multi: Na dzień dobry dogo u mnie ma tempo żółwia :angryy:

[quote name='KUMPELka'] Kilka razy już spotkałyśmy się z Gosią ale - zawsze w biegu :-(

I następne takie nam się szykuje :cool1:

[quote name='Alka'] Widać że jesteście pokrewnymi duszyczkami :loveu:

O tak! Jesteśmy pokrewnymi :ghost_2: :ghost_2: .........:evil_lol:

[quote name='Gosiek']

ale superowe spotkanko miałaś z Sabinką... zazdroszczę, a jakże :cool3:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']

Świetne fotki ....widać ,ze obie strony zadowolone;)

To znaczy Bajan i Sabina? :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']

Napisał(a) Alicjarydzewska

Świetne fotki ....widać ,ze obie strony zadowolone;-)

To znaczy Bajan i Sabina? :evil_lol:

Gosiu - przecież widać :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']

Dunia, Monia i Bajan :p ...........:lol: ;)

Tak wiem, piękne :loveu: Wygladają jak koniki (moja druga po psach miłość) no i ta furteczka - wspaniała przeróbka :multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']...

Czekam na Was...a furtka u babci jak widać stoi otworem :lol:
Zabierz Mmbbaj apracik to może zrobisz jakieś nowe portreciki wspólne (potem-na moją stronę?)...ale chyba niepotrzebnie przypominam;) bo wszak Gosia się z aparatem nie rozstaje...:evil_lol:

Posted

[quote name='bea100']
Mmbbaj a gdzie fotki? Obrabiasz?:razz:

Bea, dopiero się naładował :diabloti: Zaraz zgram fotki i zobaczę co wyszło, a potem trzeba je pozmniejszać :lol: Do tego komputer mnie informuje, że ma za mało pamięci :cool3: Muszę coś powyrzucać, ale co? :cool1: Skutkuje to tak żółwim tempem, że mało nie zasypiam :evil_lol: Dopiero co obrobiłam fotki z niedzielnego pobytu u ciebie i już nie mam siły :mdleje:
Było cudnie! Bajan zjadł wielką michę i śpi! Nawet zapomniał o popołudniowym spacerze :evil_lol:

Posted

bea100 napisał(a):
Aga1215; Czego się tak wstydasz? :evil_lol:

Było cudnie na ogrodzie, pogoda wymarzona i trzy ogary w biegu...Mmbbaj a gdzie fotki? Obrabiasz?:razz:

jak to czemu - zazdraszczam Wam okrutnie :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
tyle psiaków razem :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Bea, dopiero się naładował :diabloti: Zaraz zgram fotki i zobaczę co wyszło, a potem trzeba je pozmniejszać :lol: Do tego komputer mnie informuje, że ma za mało pamięci :cool3: Muszę coś powyrzucać, ale co? :cool1: Skutkuje to tak żółwim tempem, że mało nie zasypiam :evil_lol: Dopiero co obrobiłam fotki z niedzielnego pobytu u ciebie i już nie mam siły :mdleje:
Było cudnie! Bajan zjadł wielką michę i śpi! Nawet zapomniał o popołudniowym spacerze :evil_lol:

Gosia nie wyrzucaj :mad: :nono: -zgraj na płytkę, szkoda takich fotek :loveu:

Posted

aga1215 napisał(a):
jak to czemu - zazdraszczam Wam okrutnie :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
tyle psiaków razem :loveu: :loveu: :loveu:

No chyba, że tak :lol:

Nawet juz trzy ogarki razem to bajka...a czeka nas w niedzielę Klubowa w Świerklańcu gdzie zobaczę (po raz pierwszy w życiu) 38 pięknych psów tej rasy RAZEM :multi: To już...poezja czysta :loveu:

Posted

bea100 napisał(a):
No chyba, że tak :lol:

Nawet juz trzy ogarki razem to bajka...a czeka nas w niedzielę Klubowa w Świerklańcu gdzie zobaczę (po raz pierwszy w życiu) 38 pięknych psów tej rasy RAZEM :multi: To już...poezja czysta :loveu:

no to mnie już wątroba chyba padnie:-(
poróbcie zdjęcia :modla: :modla: :modla:

Posted

aga1215 napisał(a):
no to mnie już wątroba chyba padnie:-(
poróbcie zdjęcia :modla: :modla: :modla:

Ja też zielenieję, ale się hamuje, bo jak jeszcze i watroba mi padnie......

bea100 napisał(a):
38 pięknych psów tej rasy RAZEM :multi: To już...poezja czysta :loveu:

I tak będę myśleć, że to poezja. Mam nadzieję, że oprócz indywidualnych, będą też grupowe zdjęcia, żeby zobaczyć nareszcie te wielką sforę :loveu:

Posted

Sabina1 napisał(a):
....Mam nadzieję, że oprócz indywidualnych, będą też grupowe zdjęcia, żeby zobaczyć nareszcie te wielką sforę :loveu:

A jakże....:multi: Samograj ma robić zbiorowe zdjęcia do swojej książki o Ogarach Polskich (ona już kiedyś była wydana a teraz ma być uaktualnione wznowienie). Po wystawie ma być grupowa sesja zdjęciowa :p
Jak zaczynałam na ringach z Dunią (5 lat temu) to jak było 5 ogarów na wystawie to już było dużo...a w niedzielę 38!!! Nieeee mogę się wprost doczekać!!! Toż to prawdziwe ogarze święto się zapowiada !!!

Posted

:shake: nie padłam jeszcze Sabinko, tylko obrabiałam zdjęcia :diabloti: Specjalnie dla Bei bo ona jutro do pracy! A ona poszła spać :evil_lol:

Ale i tak wklejam:p

szczęśliwa Monia :loveu:

i Bajan :loveu:

i babcia Bea z wnuczkiem :evil_lol:

szczęśliwe ogarki :multi: To jedyne zdjęcie w ruchu, które wyszło :diabloti:

Gdzie ta Bea???

wróciła !!!