Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :multi::multi::multi:Małgosiu , foty autorstwa Hani ....przecudne:loveu:a opisy rewelka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Małgosiu , foty autorstwa Hani ....przecudne:loveu:a opisy rewelka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu, już wczoraj wieczorem uśmieliśmy się z Markiem z tej miłosnej historyjki :lol: A Hania zawsze robi piękne foty :loveu: I ma malutkie ogarki, które miałam okazję miziać :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Teklunia!!!! - i miziałam Kontrę :eviltong: Quote
Hania Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='mmbbaj']W niedzielę spędziliśmy urocze popołudnie u Hani :lol: Te zdjęcia i ta historyjka są jej autorstwa i wyraziła zgodę na zamieszczenie ich w galerii Bajanka :multi: Dziękuję Haniu! Cała przyjemność po mojej stronie. Wyście wymiziali szczeniaczki a one się socjalizowały. Dla niezorientowanych - szczeniaki nie są szczeniakami Irgi tylko Gawry. Irga służy za nianię. Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='mmbbaj']Teklunia!!!! - i miziałam Kontrę :eviltong: o nie!!! :placz: zazdroszczę! miałam się właśnie o to spytać... i jaka jest Kontrunia na żywo? ja też chcę!!!:placz: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Hania']Cała przyjemność po mojej stronie. Wyście wymiziali szczeniaczki a one się socjalizowały. Dla niezorientowanych - szczeniaki nie są szczeniakami Irgi tylko Gawry. Irga służy za nianię. Nooo, Irga jeszcze za młoda na mamę :evil_lol: A socjalizacja była bardzo przyjemna :lol: [quote name='Teklunia']o nie!!! :placz: zazdroszczę! miałam się właśnie o to spytać... i jaka jest Kontrunia na żywo? Kontrunia jest c u d o w n a :lol: :lol: :lol: Tylko nie zrobiliśmy jej ani jednego zdjęcia :placz: Ale nam skończyła się karta pamięci bo wcześniej cykaliśmy zdjęcia na wystawie, a potem u Bei! Zaraz wstawię te, które zrobiliśmy u Hani, ale generalnie nie mieliśmy dobrego dnia do robienia zdjęć :cool1: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Bajan na widok takiej sfory szczeniaków poczuł się trochę niesfojo :evil_lol: Hania powiedziała, że go onieśmielają :lol: za to Irga spodobała mu się od razu :evil_lol: szczeniorki dostały zabawkę :lol: Były bardzo całuśne :loveu: Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 buuuahahahahaha :klacz: fantastyczne foty!!!!! :multi: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 :loveu: Irga też jest przytulaśna :loveu: Irga jest cudowną nianią :lol: ucieczka od dzieciarni, która jest wszędzie :evil_lol: przez całą wizytę Bajan nie odstępował Irgi na krok :p :iloveyou: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Malgosiu ....:oops:...........zazdraszczam:razz: Quote
aga1215 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Malgosiu ....:oops:...........zazdraszczam:razz: ja też :oops: :oops: :oops: Quote
KUMPELka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Gosiu, ależ piękne spotkanie :multi: A szczeniaczki boskie :loveu: Bajan widać, że bardzo ładnie się zachowywał, wręcz jak doświadczony tatuś ;) - czy to było jego pierwsze spotkanie ze szczeniorkami ?? Quote
Gosiek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 aga1215 napisał(a):ja też :oops: :oops: :oops:hihi ja też :p super takie spotkanko.. a szczeniorki :loveu: Quote
Behemot Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Jaka ta historia była wzruszająca.... :oops: Aż nabrałam ochoty na przygarnięcie jeszcze ze dwóch psiaków... ;) Quote
mmbbaj Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 KUMPELka napisał(a): Bajan widać, że bardzo ładnie się zachowywał, wręcz jak doświadczony tatuś ;) - czy to było jego pierwsze spotkanie ze szczeniorkami ?? Z tymi szczeniorkami tak, ale spotykał inne i zawsze ładnie się do nich odnosi :lol: Z takimi maluchami na pewno nie wiedział co robić, w dodatku było ich dużo i plątały się pod nogami :evil_lol: Ze starszymi szczeniaczkami bardzo lubi się bawić! Bajan wogóle nie ma brzydkich zapędów do zwierzaków, oglądał małego kotka, czasem skrada się do gołebi, a jak jest już blisko to zatrzymuje się zawiedziony, że nie uciekają i nie ma zabawy ;) W parku obwąchał dwie małe świnki morskie :lol: Jedynie istniała obawa, że mógłby chcieć je obejrzeć dokładniej i niechcący łapą mógłby zrobić krzywdę. Tych świnek pilnowała labradorka, najpierw Bajana ostrzegała, ale potem już spokojnie pozwalała mu się zbliżać :p Bajan jest generalnie pokojowo nastawiony do świata, co nie znaczy, że nie mógłby pokłócić się z jakimś psem :cool3: I sporadycznie, ale zdarza się, że idąc na smyczy nagle chce "pouczyć" jakiegoś :mad: Behemot napisał(a): Aż nabrałam ochoty na przygarnięcie jeszcze ze dwóch psiaków... ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Behemot napisał(a):Jaka ta historia była wzruszająca.... :oops: Aż nabrałam ochoty na przygarnięcie jeszcze ze dwóch psiaków... ;) :oops: ja też... ale cóż - jak pięknie jest pomarzyć :roll: ........ Quote
KUMPELka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 mmbbaj napisał(a): Bajan wogóle nie ma brzydkich zapędów do zwierzaków... Gosiu to bardzo fajnie :multi: Kumpel ogólnie też chociaż z wszelkego ptactwa robi potencjalny obiad :evil_lol: a z gołębi to już na 100% (ostatnio taki przysiadł na balkonie a Kumpel jak wyrwał to myślałam, że balustradę przebije :diabloti: ), koty kiedyś lubiał i chciał się bawić ale kilka razy został potraktowany pazurami i teraz sama nie wiem czy chcę się dalej bawić czy zapolować :cool3: , psy - to różnie, zależy od ich nastawienie do Kumpla ;) A szczeniaczki lubi i obwą****e z zaciekawieniem :p Quote
Alka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Witaj Małgosiu !:multi: Wspaniałe foty ze szczeniaczkami.:loveu: Nie będę się wyłamywać i powiem ... że również zazdroszczę.:oops: Szczeniorki są takie rozkoszne:loveu::loveu::loveu: Quote
bea100 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='PIKA']Gratulacje dla Bajanka :multi: I dla Mońki :multi: [SIZE=3][SIZE=2]bo chciaz nie dojchalam na poczatek na wystawe,(sprawy urzędowe poza Wawką, niestety) to wiem, ze Mońka tez powalczyla ;) Dziękuję cioteczko Piko :loveu: w imieniu Mońki (i swoim) za czerwone gratulki ;) Harmoszka została NSwR, jednak nie otrzymała CWC tak jak Bajan (co mnie napawa, jako babcię ogórkową, dumą tym większą !). Fajnie móc pooglądać foteczki z wizyty u Hani, Mmbbaj, Haniu- ja poproszę o jeszcze... :multi: I jutro (pracuję do 14tej) i Was zapraszam na ogródkowe bieganko ok? Może wpadniecie z Sabinką? ZAPRASZAM!!! Quote
Czoko Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Zdjęciami i historyjką o romansie Bajanka byłam po prostu oczarowana, cóż ja mogę tylko pomarzyć ja nigdy nie spotkam pieska wyglądającego identycznie jak Choculka... Pozdrawiam Ewa Quote
mmbbaj Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='bea100'] Fajnie móc pooglądać foteczki z wizyty u Hani, Mmbbaj, Haniu- ja poproszę o jeszcze... :multi: Ja już nie mam więcej fotek u Hani :shake: Przeta skończyła nam się karta pamięci :diabloti: Za to mam fotki u ciebie w ogrodzie, tylko muszę je obrobić! Jakoś ostatnio ciągle obrabiam, a nie nadążam :evil_lol: [quote name='bea100'] I jutro (pracuję do 14tej) i Was zapraszam na ogródkowe bieganko ok? Może wpadniecie z Sabinką? ZAPRASZAM!!! Bea,ale Marek pracuje do 18-tej :placz: Zobaczymy, może jak wróci, to się jeszcze wyrobimy :roll: A same z Sabinką to nie, bo musiałybyśmy jechać pociągiem. Bajan jeszcze nigdy tak nie podróżował, a do tego nie ma nawet kagańca :p [quote name='Czoko'] ja nigdy nie spotkam pieska wyglądającego identycznie jak Choculka... I dobrze! Choculka jest niepowtarzalna :loveu: A poza tym...nie ma identycznych psów ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Cześć Małgosiu :buzi: Zaległosci mam takie potfforne, że nie wiem kiedy się z nimi uporam = chyba nigdy :evil_lol: ale przyszłam się przywitac i tak jak inni pogratulować Bajankowi :multi: :multi: Miłego dnia życzymy Quote
Alka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 mmbbaj napisał(a):Ja już nie mam więcej fotek u Hani :shake: Przeta skończyła nam się karta pamięci :diabloti: Za to mam fotki u ciebie w ogrodzie, tylko muszę je obrobić! Jakoś ostatnio ciągle obrabiam, a nie nadążam :evil_lol: Witaj Małgosiu!:loveu: Ja się nie dziwię ,że nie nadążasz z obrabianiem fot :evil_lol:.Dodatkowo robisz tak wspaniałe przeróbeczki , że się nimi zachwycam.:loveu: Domyślam się , masz PSP na stałe.Udało się doinstalować craka? życzymy słonecznego dzionka i miłego spotkania z Sabinką :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='Alka'] Domyślam się , masz PSP na stałe.Udało się doinstalować craka? Witaj Aluś! :multi: Udało się i mam na stałe! :lol: [quote name='Alka']życzymy słonecznego dzionka i miłego spotkania z Sabinką :loveu: Dzionek mamy słoneczny, a spotkanko będzie na pewno miłe! :multi: Już się doczekać nie mogę :lol: Daga, dzięki kochana za gratulki i za to, że do nas zaglądasz :loveu: Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 cześć Gosiu, jak tam dziś humorek? Cudne słoneczko mamy, prawda? I od razu jakoś tak fajniej będziesz miała extra pogodę na spotkanko :lol: Quote
Recommended Posts