Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Małgosiu , foty autorstwa Hani ....przecudne:loveu:a opisy rewelka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu, już wczoraj wieczorem uśmieliśmy się z Markiem z tej miłosnej historyjki :lol: A Hania zawsze robi piękne foty :loveu: I ma malutkie ogarki, które miałam okazję miziać :loveu: :loveu: :loveu: :multi:

Teklunia!!!! - i miziałam Kontrę :eviltong:

Posted

[quote name='mmbbaj']W niedzielę spędziliśmy urocze popołudnie u Hani :lol: Te zdjęcia i ta historyjka są jej autorstwa i wyraziła zgodę na zamieszczenie ich w galerii Bajanka :multi: Dziękuję Haniu!

Cała przyjemność po mojej stronie. Wyście wymiziali szczeniaczki a one się socjalizowały.
Dla niezorientowanych - szczeniaki nie są szczeniakami Irgi tylko Gawry. Irga służy za nianię.

Posted

[quote name='mmbbaj']Teklunia!!!! - i miziałam Kontrę :eviltong:
o nie!!! :placz: zazdroszczę!
miałam się właśnie o to spytać... i jaka jest Kontrunia na żywo?

ja też chcę!!!:placz:

Posted

[quote name='Hania']Cała przyjemność po mojej stronie. Wyście wymiziali szczeniaczki a one się socjalizowały.
Dla niezorientowanych - szczeniaki nie są szczeniakami Irgi tylko Gawry. Irga służy za nianię.

Nooo, Irga jeszcze za młoda na mamę :evil_lol: A socjalizacja była bardzo przyjemna :lol:

[quote name='Teklunia']o nie!!! :placz: zazdroszczę!
miałam się właśnie o to spytać... i jaka jest Kontrunia na żywo?

Kontrunia jest c u d o w n a :lol: :lol: :lol: Tylko nie zrobiliśmy jej ani jednego zdjęcia :placz: Ale nam skończyła się karta pamięci bo wcześniej cykaliśmy zdjęcia na wystawie, a potem u Bei! Zaraz wstawię te, które zrobiliśmy u Hani, ale generalnie nie mieliśmy dobrego dnia do robienia zdjęć :cool1:

Posted

Bajan na widok takiej sfory szczeniaków poczuł się trochę niesfojo :evil_lol: Hania powiedziała, że go onieśmielają :lol:

za to Irga spodobała mu się od razu :evil_lol:

szczeniorki dostały zabawkę :lol:

Były bardzo całuśne :loveu:

Posted

:loveu:

Irga też jest przytulaśna :loveu:

Irga jest cudowną nianią :lol:

ucieczka od dzieciarni, która jest wszędzie :evil_lol:

przez całą wizytę Bajan nie odstępował Irgi na krok :p

:iloveyou:

Posted

Gosiu, ależ piękne spotkanie :multi: A szczeniaczki boskie :loveu:
Bajan widać, że bardzo ładnie się zachowywał, wręcz jak doświadczony tatuś ;) - czy to było jego pierwsze spotkanie ze szczeniorkami ??

Posted

KUMPELka napisał(a):

Bajan widać, że bardzo ładnie się zachowywał, wręcz jak doświadczony tatuś ;) - czy to było jego pierwsze spotkanie ze szczeniorkami ??

Z tymi szczeniorkami tak, ale spotykał inne i zawsze ładnie się do nich odnosi :lol: Z takimi maluchami na pewno nie wiedział co robić, w dodatku było ich dużo i plątały się pod nogami :evil_lol: Ze starszymi szczeniaczkami bardzo lubi się bawić! Bajan wogóle nie ma brzydkich zapędów do zwierzaków, oglądał małego kotka, czasem skrada się do gołebi, a jak jest już blisko to zatrzymuje się zawiedziony, że nie uciekają i nie ma zabawy ;) W parku obwąchał dwie małe świnki morskie :lol: Jedynie istniała obawa, że mógłby chcieć je obejrzeć dokładniej i niechcący łapą mógłby zrobić krzywdę. Tych świnek pilnowała labradorka, najpierw Bajana ostrzegała, ale potem już spokojnie pozwalała mu się zbliżać :p Bajan jest generalnie pokojowo nastawiony do świata, co nie znaczy, że nie mógłby pokłócić się z jakimś psem :cool3: I sporadycznie, ale zdarza się, że idąc na smyczy nagle chce "pouczyć" jakiegoś :mad:

Behemot napisał(a):

Aż nabrałam ochoty na przygarnięcie jeszcze ze dwóch psiaków... ;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Jaka ta historia była wzruszająca.... :oops:
Aż nabrałam ochoty na przygarnięcie jeszcze ze dwóch psiaków... ;)

:oops: ja też... ale cóż - jak pięknie jest pomarzyć :roll: ........

Posted

mmbbaj napisał(a):
Bajan wogóle nie ma brzydkich zapędów do zwierzaków...

Gosiu to bardzo fajnie :multi:
Kumpel ogólnie też chociaż z wszelkego ptactwa robi potencjalny obiad :evil_lol: a z gołębi to już na 100% (ostatnio taki przysiadł na balkonie a Kumpel jak wyrwał to myślałam, że balustradę przebije :diabloti: ), koty kiedyś lubiał i chciał się bawić ale kilka razy został potraktowany pazurami i teraz sama nie wiem czy chcę się dalej bawić czy zapolować :cool3: , psy - to różnie, zależy od ich nastawienie do Kumpla ;)
A szczeniaczki lubi i obwą****e z zaciekawieniem :p

Posted

Witaj Małgosiu !:multi:

Wspaniałe foty ze szczeniaczkami.:loveu:
Nie będę się wyłamywać i powiem ... że również zazdroszczę.:oops: Szczeniorki są takie rozkoszne:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Gratulacje dla Bajanka :multi:
I dla Mońki :multi: [SIZE=3][SIZE=2]bo chciaz nie dojchalam na poczatek na wystawe,(sprawy urzędowe poza Wawką, niestety) to wiem, ze Mońka tez powalczyla ;)

Dziękuję cioteczko Piko :loveu: w imieniu Mońki (i swoim) za czerwone gratulki ;) Harmoszka została NSwR, jednak nie otrzymała CWC tak jak Bajan (co mnie napawa, jako babcię ogórkową, dumą tym większą !).

Fajnie móc pooglądać foteczki z wizyty u Hani, Mmbbaj, Haniu- ja poproszę o jeszcze... :multi:

I jutro (pracuję do 14tej) i Was zapraszam na ogródkowe bieganko ok? Może wpadniecie z Sabinką? ZAPRASZAM!!!

Posted

Zdjęciami i historyjką o romansie Bajanka byłam po prostu oczarowana, cóż ja mogę tylko pomarzyć ja nigdy nie spotkam pieska wyglądającego identycznie jak Choculka...
Pozdrawiam Ewa

Posted

[quote name='bea100']

Fajnie móc pooglądać foteczki z wizyty u Hani, Mmbbaj, Haniu- ja poproszę o jeszcze... :multi:

Ja już nie mam więcej fotek u Hani :shake: Przeta skończyła nam się karta pamięci :diabloti: Za to mam fotki u ciebie w ogrodzie, tylko muszę je obrobić! Jakoś ostatnio ciągle obrabiam, a nie nadążam :evil_lol:

[quote name='bea100']
I jutro (pracuję do 14tej) i Was zapraszam na ogródkowe bieganko ok? Może wpadniecie z Sabinką? ZAPRASZAM!!!

Bea,ale Marek pracuje do 18-tej :placz: Zobaczymy, może jak wróci, to się jeszcze wyrobimy :roll: A same z Sabinką to nie, bo musiałybyśmy jechać pociągiem. Bajan jeszcze nigdy tak nie podróżował, a do tego nie ma nawet kagańca :p

[quote name='Czoko'] ja nigdy nie spotkam pieska wyglądającego identycznie jak Choculka...

I dobrze! Choculka jest niepowtarzalna :loveu: A poza tym...nie ma identycznych psów ;)

Posted

Cześć Małgosiu :buzi:

Zaległosci mam takie potfforne, że nie wiem kiedy się z nimi uporam = chyba nigdy :evil_lol: ale przyszłam się przywitac i tak jak inni pogratulować Bajankowi :multi: :multi:

Miłego dnia życzymy

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ja już nie mam więcej fotek u Hani :shake: Przeta skończyła nam się karta pamięci :diabloti: Za to mam fotki u ciebie w ogrodzie, tylko muszę je obrobić! Jakoś ostatnio ciągle obrabiam, a nie nadążam :evil_lol:

Witaj Małgosiu!:loveu:

Ja się nie dziwię ,że nie nadążasz z obrabianiem fot :evil_lol:.Dodatkowo robisz tak wspaniałe przeróbeczki , że się nimi zachwycam.:loveu:
Domyślam się , masz PSP na stałe.Udało się doinstalować craka?

życzymy słonecznego dzionka i miłego spotkania z Sabinką :loveu:

Posted

[quote name='Alka']
Domyślam się , masz PSP na stałe.Udało się doinstalować craka?

Witaj Aluś!
:multi: Udało się i mam na stałe! :lol:

[quote name='Alka']życzymy słonecznego dzionka i miłego spotkania z Sabinką :loveu:

Dzionek mamy słoneczny, a spotkanko będzie na pewno miłe! :multi: Już się doczekać nie mogę :lol:

Daga, dzięki kochana za gratulki i za to, że do nas zaglądasz :loveu: