Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

czesć Gosiu

cudowna sesja patyczkowa... skąd ja znam ten bałagan? Axel znosi do domu szyszki ;)

wielkie gratulacje za wystawę - proszę ucałować Bajaneczka :buzi:

zazdroszczę spotkania z Sabinką... ja zapomniałam całkiem ze dziś jest wystawa :oops:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KUMPELka napisał(a):
Wspaniałe wieśc kochana. Wielkie gratulacje !!!!!!!!:cool2: :buzi: :BIG: :laola:
Widać też, że bawiliście się świetnie :multi:

Dzięki Magda :lol: A bawiliśmy się świetnie także u Bei, a potem u Hani! A u Hani są malutkie sceniorki :loveu: Tylko jestem zła bo nie wyszły mi zdjęcia w ruchu :angryy: Wszystkie zamazane :angryy:
A Bajan miał dzień pełen atrakcji! Naipierw wystawa, potem szaleństwa z Monią, a u Hani poznał i uwielbił Irgę :lol: Nie odstępował jej na krok :evil_lol: Do domu wracał z językiem do pasa i jak padł tak śpi do tej pory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='KUMPELka']Widać też, że bawiliście się świetnie :multi:
Widziałyśmy się krótko, ale na pierwszym zdjęciu widać wyraźnie , jaka jestem szczęśliwa, że miałam zaszczyt poznać "na żywca" Bajaneczkę o pięknych zielonych oczach, a także jej przemiłego męża, no i BAJANA :loveu: .

Posted

[quote name='Sabina1']Widziałyśmy się krótko, ale na pierwszym zdjęciu widać wyraźnie , jaka jestem szczęśliwa, że miałam zaszczyt poznać "na żywca" Bajaneczkę o pięknych zielonych oczach, a także jej przemiłego męża, no i BAJANA :loveu: .

Sabinko, a ty popatrz na mnie na tym zdjęciu :lol: Ogromnie się cieszę, że wreszcie :multi: I cieszę się bardzo na nasze umówione spotkanko, dopiero sobie pogadamy ;) I zobaczysz jakie powitanie Bajan ci zgotuje :lol: :multi:

Posted

Tutaj DUMNA babcia (z Bajana!!!) :lol:
Muszę napisać, że Bajan pięknie się wystawiał (co widać na fotkach) i Mmbbaj była ogromnie dzielna i ZUCH :multi: Brawo Gosiu :loveu:
No i pierwsze CWC już mamy :multi:

Mmbbaj: poproszę Cię o zamieszczenie choć paru fotek z wystawy na matkach gończych...plizzzz :p

Posted

[quote name='mmbbaj']

Pan sędzia : Hola Hola pani Blodnynko gdzie się Pani wybiera :evil_lol: :evil_lol: ?
Gosia: A do doma idę obiad stygnie :eviltong:
Bajan: No mamaaaaaa zwiewajmy z tego ringu, Pan pwoiedział ze jestem ładny i spadamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gratulacje Bajanos!!
:laola:

Posted

[quote name='Nugatowa']

Pan sędzia : Hola Hola pani Blodnynko gdzie się Pani wybiera :evil_lol: :evil_lol: ?
Gosia: A do doma idę obiad stygnie :eviltong:
Bajan: No mamaaaaaa zwiewajmy z tego ringu, Pan pwoiedział ze jestem ładny i spadamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:
Gratluacje dla Bajanicha! :laola:

Posted

[quote name='mmbbaj']
I przemiła chwila kiedy wreszcie w realu spotkałyśmy się z Sabinką :multi: :multi: :multi:

Dziękuję ci Marysiu :calus:

Witajcie Dziewczyny :buzi:

Gratulacje dla Bajanka :klacz:

Posted

Gratulacje dla Bajanka :multi:
I dla Mońki :multi: [SIZE=3][SIZE=2]bo chciaz nie dojchalam na poczatek na wystawe,(sprawy urzędowe poza Wawką, niestety) to wiem, ze Mońka tez powalczyla ;)

Posted

[quote name='Sabina1']Widziałyśmy się krótko, ale na pierwszym zdjęciu widać wyraźnie , jaka jestem szczęśliwa, że miałam zaszczyt poznać "na żywca" Bajaneczkę o pięknych zielonych oczach, a także jej przemiłego męża, no i BAJANA :loveu: .
Aż zazdroszczę :roll:
A może, Sabinko przybierzesz się z Bajankami do Świerklańca - to takie moje marzenie :loveu: Chociaż ...Ty lepiej się nie forsuj :shake: , to my w przyszłym roku napewno przyjedziemy do Warszawki w celach zapoznawczych więc byle do wiosny ;) :multi:

Posted

[quote name='KUMPELka']Aż zazdroszczę :roll:
A może, Sabinko przybierzesz się z Bajankami do Świerklańca

Magda, jeśli chodzi o nas to nie ma żadnego problemu :lol: Jasne, że Sabinka może z nami pojechać! Sabinko słyszysz?

Posted

[quote name='mmbbaj']Magda, jeśli chodzi o nas to nie ma żadnego problemu :lol: Jasne, że Sabinka może z nami pojechać! Sabinko słyszysz?
Gosiu, wiem :p tylko może (może napewno :shake: ) to za daleko dla Sabinki :roll:

Posted

[quote name='Poświata']za pierwsze CWC i szerokiej krótkiej do ostatniego życzymy, !!!

Dziękuję Beatko :buzi: , a krótsza niż rok i tak nie może być ;) Bardzo się z tego CWC cieszę, ale i tak wiem, że nie będzie łatwo! Teraz przy porównaniu sędzia dostał oczopląsu:evil_lol: bo powiedział, że zebrały się same piękne ogarki :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Dziękuję Beatko :buzi: , a krótsza niż rok i tak nie może być ;) Bardzo się z tego CWC cieszę, ale i tak wiem, że nie będzie łatwo! Teraz przy porównaniu sędzia dostał oczopląsu:evil_lol: bo powiedział, że zebrały się same piękne ogarki :loveu:No owszem, rok i jeden dzień :roll: . Ale rok zleci szybko, parę wystaw przed Wami, a każda wystawa to nowe doświadczenia i szlifowanie nabywanych umiejętności. Polecam szczególnie międzynarodówki, bo można "wywalczyć" przy okazji Caciba :razz: . A potem to już z górki.... I nie mów absolutnie, że łatwo nie będzie, bo będzie i już !!!
I jak Poświata nie wytnie żadnego numeru, to zobaczycie się z Wojteckim na klubówce :cool3: .

Posted

Witaj Małgosiu!

Wreszcie dotarłam do Was.:multi: Jakie wspaniałe wieści...:multi:Śpieszę złożyć gratulacje i nieco spóżnione ,ale szczere:loveu: życzenia urodzinowe dla Bajanka

życzę miłego dnia !

Posted

[quote name='Poświata'] .... I nie mów absolutnie, że łatwo nie będzie, bo będzie i już !!!
:grins:
[quote name='Poświata']I jak Poświata nie wytnie żadnego numeru, to zobaczycie się z Wojteckim na klubówce :cool3: .

No to mam nadzieję, że nie wytnie :evil_lol: Bardzo się cieszę, że będą :multi: :multi: :multi:

[quote name='Alka']Witaj Małgosiu!

Wreszcie dotarłam do Was.:multi:

Witaj Alu, nareszcie! :multi: Już się o ciebie martwiłam :roll: Dzięki za życzenia i gratulki :buzi:

Posted

[quote name='mmbbaj']

Witaj Alu, nareszcie! :multi: Już się o ciebie martwiłam :roll: Dzięki za życzenia i gratulki :buzi:

czytałam u Alicji ,że dopytywałaś o mnie... Małgosiu,że się nie odzywałam, ale ...tak jakoś wyszło :cool1:

ale niezmiernie mi miło ,że pamiętałaś o mnie :loveu:, dzięki!:calus:

Posted

Alka napisał(a):

ale niezmiernie mi miło ,że pamiętałaś o mnie :loveu:, dzięki!:calus:

A jak ja bym mogła o was zapomnieć?:shake: No, czasem tak bywa, że są sprawy ważniejsze niż dogo, ale już nie znikaj tak bez słowa :nono: ...:buzi:

Posted

ok Małgosiu, postaram się :p

Miałam wcześniej dodać ,że ślicznie wyglądacie z Sabinką.:loveu:Ja sądziłam ,że znacie się osobiście, a tu pierwsze spotkanie w realu:loveu:

Posted

W niedzielę spędziliśmy urocze popołudnie u Hani :lol: Te zdjęcia i ta historyjka są jej autorstwa i wyraziła zgodę na zamieszczenie ich w galerii Bajanka :multi: Dziękuję Haniu!

[quote name='Hania'] z romansu Bajana i Irgi i histroii o tym jak chcieli założyć rodzinę :evil_lol:

[quote name='Hania']Stało się tak, że nam się młodzież zakochała. Bajan nie zwracał nawet uwagi na to, ze Irga jest jeszcze bardzo nieletnia :evil_lol:. Ale jest też niezłą kokietką:

A co to potrafi zrobić z facetem - ;)

Jednak choć uczucie było wielkie - czegoś im do szczęścia brakowało:

"Może go zaadoptujemy? Chciałabym mieć dzieci, ale jestem jeszcze za młoda..."

"Proszę..."

"bardzo proooooszę..."

"Ależ nie dasz sobie rady - wejdzie Ci na głowę"

"Nie to nie - ale już Cię nie lubie..."

"Przyjżyjmy mu się dokładnie"

"Chyba może być"

"On jest taki słodki"

Chwilę później:

"Wujek zostaw ciocię - idziemy grać w piłkę!"