Gosiek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 czesć Gosiu cudowna sesja patyczkowa... skąd ja znam ten bałagan? Axel znosi do domu szyszki ;) wielkie gratulacje za wystawę - proszę ucałować Bajaneczka :buzi: zazdroszczę spotkania z Sabinką... ja zapomniałam całkiem ze dziś jest wystawa :oops: Quote
Teklunia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Gosiu, gratuluje Bajanka Bajanku, gratuluję urody, klasy i całości w ogóle :) [SIZE=7]BRAWO KOCHANI!!! Quote
mmbbaj Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 KUMPELka napisał(a):Wspaniałe wieśc kochana. Wielkie gratulacje !!!!!!!!:cool2: :buzi: :BIG: :laola: Widać też, że bawiliście się świetnie :multi: Dzięki Magda :lol: A bawiliśmy się świetnie także u Bei, a potem u Hani! A u Hani są malutkie sceniorki :loveu: Tylko jestem zła bo nie wyszły mi zdjęcia w ruchu :angryy: Wszystkie zamazane :angryy: A Bajan miał dzień pełen atrakcji! Naipierw wystawa, potem szaleństwa z Monią, a u Hani poznał i uwielbił Irgę :lol: Nie odstępował jej na krok :evil_lol: Do domu wracał z językiem do pasa i jak padł tak śpi do tej pory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='KUMPELka']Widać też, że bawiliście się świetnie :multi: Widziałyśmy się krótko, ale na pierwszym zdjęciu widać wyraźnie , jaka jestem szczęśliwa, że miałam zaszczyt poznać "na żywca" Bajaneczkę o pięknych zielonych oczach, a także jej przemiłego męża, no i BAJANA :loveu: . Quote
mmbbaj Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Aluś, Patrycja, Gosiu, Kasiu - bardzo wam kochane dziękuję za gratulki, Bajanka wycałuję, jak się obudzi ;) Quote
mmbbaj Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='Sabina1']Widziałyśmy się krótko, ale na pierwszym zdjęciu widać wyraźnie , jaka jestem szczęśliwa, że miałam zaszczyt poznać "na żywca" Bajaneczkę o pięknych zielonych oczach, a także jej przemiłego męża, no i BAJANA :loveu: . Sabinko, a ty popatrz na mnie na tym zdjęciu :lol: Ogromnie się cieszę, że wreszcie :multi: I cieszę się bardzo na nasze umówione spotkanko, dopiero sobie pogadamy ;) I zobaczysz jakie powitanie Bajan ci zgotuje :lol: :multi: Quote
bea100 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Tutaj DUMNA babcia (z Bajana!!!) :lol: Muszę napisać, że Bajan pięknie się wystawiał (co widać na fotkach) i Mmbbaj była ogromnie dzielna i ZUCH :multi: Brawo Gosiu :loveu: No i pierwsze CWC już mamy :multi: Mmbbaj: poproszę Cię o zamieszczenie choć paru fotek z wystawy na matkach gończych...plizzzz :p Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ooohohoho jakie tu wieści super - GRATULACJE!!!!! :multi: zdjątka śliczne - z patyczkowych się uśmiałam bo mam to samo jak Lunie się uda przemycić patyka do domu :mad: Quote
Nugatowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='mmbbaj'] Pan sędzia : Hola Hola pani Blodnynko gdzie się Pani wybiera :evil_lol: :evil_lol: ? Gosia: A do doma idę obiad stygnie :eviltong: Bajan: No mamaaaaaa zwiewajmy z tego ringu, Pan pwoiedział ze jestem ładny i spadamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gratulacje Bajanos!! :laola: Quote
Behemot Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Nugatowa'] Pan sędzia : Hola Hola pani Blodnynko gdzie się Pani wybiera :evil_lol: :evil_lol: ? Gosia: A do doma idę obiad stygnie :eviltong: Bajan: No mamaaaaaa zwiewajmy z tego ringu, Pan pwoiedział ze jestem ładny i spadamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Gratluacje dla Bajanicha! :laola: Quote
aga1215 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='mmbbaj'] I przemiła chwila kiedy wreszcie w realu spotkałyśmy się z Sabinką :multi: :multi: :multi: Dziękuję ci Marysiu :calus: Witajcie Dziewczyny :buzi: Gratulacje dla Bajanka :klacz: Quote
PIKA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Gratulacje dla Bajanka :multi: I dla Mońki :multi: [SIZE=3][SIZE=2]bo chciaz nie dojchalam na poczatek na wystawe,(sprawy urzędowe poza Wawką, niestety) to wiem, ze Mońka tez powalczyla ;) Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ale mialyście fajnie ,że spotkałyscie się z Sabinką :multi::multi::multi:oj i Bajanek się chyba też ucieszył :p Quote
KUMPELka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Sabina1']Widziałyśmy się krótko, ale na pierwszym zdjęciu widać wyraźnie , jaka jestem szczęśliwa, że miałam zaszczyt poznać "na żywca" Bajaneczkę o pięknych zielonych oczach, a także jej przemiłego męża, no i BAJANA :loveu: . Aż zazdroszczę :roll: A może, Sabinko przybierzesz się z Bajankami do Świerklańca - to takie moje marzenie :loveu: Chociaż ...Ty lepiej się nie forsuj :shake: , to my w przyszłym roku napewno przyjedziemy do Warszawki w celach zapoznawczych więc byle do wiosny ;) :multi: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='KUMPELka']Aż zazdroszczę :roll: A może, Sabinko przybierzesz się z Bajankami do Świerklańca Magda, jeśli chodzi o nas to nie ma żadnego problemu :lol: Jasne, że Sabinka może z nami pojechać! Sabinko słyszysz? Quote
KUMPELka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='mmbbaj']Magda, jeśli chodzi o nas to nie ma żadnego problemu :lol: Jasne, że Sabinka może z nami pojechać! Sabinko słyszysz? Gosiu, wiem :p tylko może (może napewno :shake: ) to za daleko dla Sabinki :roll: Quote
Poświata Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 za pierwsze CWC i szerokiej krótkiej do ostatniego życzymy, !!! Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Poświata']za pierwsze CWC i szerokiej krótkiej do ostatniego życzymy, !!! Dziękuję Beatko :buzi: , a krótsza niż rok i tak nie może być ;) Bardzo się z tego CWC cieszę, ale i tak wiem, że nie będzie łatwo! Teraz przy porównaniu sędzia dostał oczopląsu:evil_lol: bo powiedział, że zebrały się same piękne ogarki :loveu: Quote
Poświata Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='mmbbaj']Dziękuję Beatko :buzi: , a krótsza niż rok i tak nie może być ;) Bardzo się z tego CWC cieszę, ale i tak wiem, że nie będzie łatwo! Teraz przy porównaniu sędzia dostał oczopląsu:evil_lol: bo powiedział, że zebrały się same piękne ogarki :loveu:No owszem, rok i jeden dzień :roll: . Ale rok zleci szybko, parę wystaw przed Wami, a każda wystawa to nowe doświadczenia i szlifowanie nabywanych umiejętności. Polecam szczególnie międzynarodówki, bo można "wywalczyć" przy okazji Caciba :razz: . A potem to już z górki.... I nie mów absolutnie, że łatwo nie będzie, bo będzie i już !!! I jak Poświata nie wytnie żadnego numeru, to zobaczycie się z Wojteckim na klubówce :cool3: . Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witaj Małgosiu! Wreszcie dotarłam do Was.:multi: Jakie wspaniałe wieści...:multi:Śpieszę złożyć gratulacje i nieco spóżnione ,ale szczere:loveu: życzenia urodzinowe dla Bajanka życzę miłego dnia ! Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Poświata'] .... I nie mów absolutnie, że łatwo nie będzie, bo będzie i już !!! :grins: [quote name='Poświata']I jak Poświata nie wytnie żadnego numeru, to zobaczycie się z Wojteckim na klubówce :cool3: . No to mam nadzieję, że nie wytnie :evil_lol: Bardzo się cieszę, że będą :multi: :multi: :multi: [quote name='Alka']Witaj Małgosiu! Wreszcie dotarłam do Was.:multi: Witaj Alu, nareszcie! :multi: Już się o ciebie martwiłam :roll: Dzięki za życzenia i gratulki :buzi: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='mmbbaj'] Witaj Alu, nareszcie! :multi: Już się o ciebie martwiłam :roll: Dzięki za życzenia i gratulki :buzi: czytałam u Alicji ,że dopytywałaś o mnie... Małgosiu,że się nie odzywałam, ale ...tak jakoś wyszło :cool1: ale niezmiernie mi miło ,że pamiętałaś o mnie :loveu:, dzięki!:calus: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Alka napisał(a): ale niezmiernie mi miło ,że pamiętałaś o mnie :loveu:, dzięki!:calus: A jak ja bym mogła o was zapomnieć?:shake: No, czasem tak bywa, że są sprawy ważniejsze niż dogo, ale już nie znikaj tak bez słowa :nono: ...:buzi: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ok Małgosiu, postaram się :p Miałam wcześniej dodać ,że ślicznie wyglądacie z Sabinką.:loveu:Ja sądziłam ,że znacie się osobiście, a tu pierwsze spotkanie w realu:loveu: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 W niedzielę spędziliśmy urocze popołudnie u Hani :lol: Te zdjęcia i ta historyjka są jej autorstwa i wyraziła zgodę na zamieszczenie ich w galerii Bajanka :multi: Dziękuję Haniu! [quote name='Hania'] z romansu Bajana i Irgi i histroii o tym jak chcieli założyć rodzinę :evil_lol: [quote name='Hania']Stało się tak, że nam się młodzież zakochała. Bajan nie zwracał nawet uwagi na to, ze Irga jest jeszcze bardzo nieletnia :evil_lol:. Ale jest też niezłą kokietką: A co to potrafi zrobić z facetem - ;) Jednak choć uczucie było wielkie - czegoś im do szczęścia brakowało: "Może go zaadoptujemy? Chciałabym mieć dzieci, ale jestem jeszcze za młoda..." "Proszę..." "bardzo proooooszę..." "Ależ nie dasz sobie rady - wejdzie Ci na głowę" "Nie to nie - ale już Cię nie lubie..." "Przyjżyjmy mu się dokładnie" "Chyba może być" "On jest taki słodki" Chwilę później: "Wujek zostaw ciocię - idziemy grać w piłkę!" [quote name='Hania']I dalej już była prawie norma: Irga zajmowała się dziecmi: A Bajan po sprawdzenmiu co ma takiego dziwnego co nie ma mamusia ani ciocia: Został zaakceptowany Quote
Recommended Posts