Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sabina1']Pewnie kradzione.
.... niewykluczone........:roll:

[quote name='mmbbaj']

zdjęcie rewelacyjne :klacz: a Bajanek:loveu: :loveu: :loveu: Gosia - daj tę fotkę na jakiś konkurs:loveu:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu! Jakie pieski ma Sabina1 - nie mogę nigdzie znaleźć - zresztą muszę sobie opracować grafik tylu dogomaniaków można jutro zobaczyć.
Dziś kolej na zacinanie się mojego komputera - co chwilę mi za wszystko dziękuje po angielsku a łączyć nie chce.

Posted

bea100 napisał(a):
Taaaaaaaaa:evil_lol: faktycznie Bajan ,,ma to po mamusi" :cool3:
Ta fotka kapitalna (!!!) i jakże zgodna ze ,,stanem faktycznym"...:evil_lol:

Oj tak! :evil_lol: Co prawda mucha nie dała się sfotografować i trzeba było ją zastąpić, ale tak właśnie jest! Muchy są przerażające :eek2:
Bea, a ja myślałam, że jak zmienisz miejsce to będziesz miała więcej czasu :shake:

Gosiek napisał(a):
cześć Gosiu

nadwiślańskie foteczki śliczne ale te przeróbeczki :-o są cudowne :loveu:
jestem nimi zachwycona :loveu: i gratuluję pomysłów :multi:

Dzięki Gosiu :lol: I witaj! Cieszę się, że znów jesteś :multi:

Posted

aga1215 napisał(a):

zdjęcie rewelacyjne :klacz: a Bajanek:loveu: :loveu: :loveu: Gosia - daj tę fotkę na jakiś konkurs:loveu:

Oj tak Gosiu, Malutki się dziwi, bo motylek przycupnął na ramie, ale on jest przyjecielem także motylka.:loveu:

Posted

Czoko napisał(a):
Gosiu! Jakie pieski ma Sabina1 - nie mogę nigdzie znaleźć - zresztą muszę sobie opracować grafik tylu dogomaniaków można jutro zobaczyć.
Dziś kolej na zacinanie się mojego komputera - co chwilę mi za wszystko dziękuje po angielsku a łączyć nie chce.

Ewa, bo dogo znowu muli, u mnie też :angryy: A Sabina1 nie wystawia swoich piesków ;) Jeśli chcesz ją znaleźć to to jest topic o bardzo długiej nazwie "Kartka dla Sabinki...wróciłabym do Caro i Spólka, ale żal..." :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ewa, bo dogo znowu muli, u mnie też :angryy: A Sabina1 nie wystawia swoich piesków ;) Jeśli chcesz ją znaleźć to to jest topic o bardzo długiej nazwie "Kartka dla Sabinki...wróciłabym do Caro i Spólka, ale żal..." :lol:

Droga Czoko! Sabina1 nie wystawia swoich piesków, chyba , ze wieczorami, bo ma komplet rupieci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']

Aguś, dzięki :loveu: Zdjęcia zgłosić nie mogę bo to jest przeróbka w PSie :niewiem:

[quote name='Sabina1']Oj tak Gosiu, Malutki się dziwi, bo motylek przycupnął na ramie, ale on jest przyjecielem także motylka.:loveu:

No właśnie, motylek przucupnął na ramie...:evil_lol:

[quote name='Sabina1']Droga Czoko! Sabina1 nie wystawia swoich piesków, chyba , ze wieczorami, bo ma komplet rupieci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:mdleje: :roflt: :roflt: :roflt:

leemonca, Patka - dzięki dziewczynki :loveu: , mojemu mężowi najbardziej się podoba z muchą :lol: I w przypadku Bajanka jest bardzo prawdziwe :evil_lol:

Jeszcze się nie chwaliłam, ale kupiliśmy już laptopa :sweetCyb: Co prawda zapoznać się z nim nie mam kiedy bo mąż go okupuje cały czas i nawet do pracy z nim chodzi :evil_lol: , ale jeszcze przyjdzie mój czas ;) I tak jest OK bo stary komputer mam dla siebie :lol:

PS. Właśnie przeczytałam dokładnie potwierdzenie zgłoszenia na wystawę i okazuje się, że musi być aktualne świadectwo zdrowia psa :cool3: Na krajówki chyba nigdy nie było potrzebne! Dobrze, że przeczytałam, musimy lecieć do weta!:diabloti:

Posted

Dziękuję Gosiu Właśnie już trafiłam i oglądałam Galerię Sabinki i nawet znalazłam podobieństwo miedzy naszymi kotkami. Choco jako całkiem dzika bojąca się całego świata i wszystkich ludzi nieduża suczka- kundelek nie nadaje się do żadnego pokazywania co nie zmienia faktu że w niedzielę idziemy spotkać retrievery pod PKiN-em a na wystawę jutro się wybieram pooglądać rasowe pieski i poznać kogoś z Was nie tylko wirtualnie.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Sesja z patyczkiem :evil_lol:

znalazłem sobie patyczka na spacerze z panią :multi: Kto powiedział, że nie można go gryźć w domu? ...Pani pozwoliła :lol:

gdzie bałagan? jaki bałagan? :roll:

ale spać tu nie będę :shake:

wolę tutaj :sleep2:

Posted

A potem pani sprzątała...:evil_lol:

znam cię potworze!

To moja kanapa :mad:

ugryzę cię :diabloti: (zdjęcie niestety mi nie wyszło, ale nie mam trzeciej ręki :evil_lol: )

wynocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie ufam ci :shake:

....:cool1:

..........:razz:

A już całkiem Bajana zdenerwował jak chciał mnie odkurzyć :evil_lol: Nie miał prawa mnie dotykać :mad: Pani jest moja! :loveu: Niestety nie mogłam sobie z nimi zrobić zdjęcia bo nie mam trzeciej ręki :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Sesja z patyczkiem :evil_lol:

znalazłem sobie patyczka na spacerze z panią :multi: Kto powiedział, że nie można go gryźć w domu? ...Pani pozwoliła :lol:

gdzie bałagan? jaki bałagan? :roll:

Ale mnie ten patyczek uszczęśliwił:lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']
Cytat:
Napisał(a) aga1215

Aguś, dzięki :loveu: Zdjęcia zgłosić nie mogę bo to jest przeróbka w PSie :niewiem:

No to jest to wyjątkowo udana przeróbka:loveu:

Gosia - te nowe zdjęcia - patyczkowo - odkurzaczowe -REWELACJA :klacz: :klacz: :klacz:

Gosiu - mój poprzedni psiak, Bubi:loveu: uwielbiał odkurzacz, wręcz były problemy z odkurzaniem, bo wiecznie podłaził pod rurę i jego trzeba było odkurzać:evil_lol:

Posted

Jestem oczarowana ta kompozycja

Widze Gosia, ze miewasz szalone pomysly :evil_lol: -> zgoda na obgryzanie patyka na lozku :evil_lol:
Gratuluje wolnego dostepu do kompa :klacz:

Posted

Witaj Małgosiu, mam chwilę wolnego czasu i nadrabiam olbrzymie zaległości na dogomaniackich galeriach:)
Widzę, że nie tylko ja taka nienormalna jestem, zeby psu pozowlic kija na łóżku obgryzac:lol: Co do odkurzania to Ida najchętniej by tego potfora zjadła!:shake:

Posted

[quote name='an3czka']Ale mnie ten patyczek uszczęśliwił:lol:

A co, też taki sobie gryzłaś? :evil_lol:

[quote name='Behemot']

Ale pokrzywiło mu pyszczek :evil_lol:
Musi kwaśny był ten patyk :cool3:

No! Marynowany w occie :evil_lol:

[quote name='aga1215']
Gosia - te nowe zdjęcia - patyczkowo - odkurzaczowe -REWELACJA :klacz: :klacz: :klacz:

eeee tam, zaraz rewelacja ;) :evil_lol:

[quote name='Evelina'] Jestem oczarowana ta kompozycja

Oj jak mi miło :loveu:

[quote name='Evelina']Widze Gosia, ze miewasz szalone pomysly :evil_lol: -> zgoda na obgryzanie patyka na lozku :evil_lol:
[quote name='LAZY']
Widzę, że nie tylko ja taka nienormalna jestem, zeby psu pozowlic kija na łóżku obgryzac:lol:

Dziewczyny, co tam łóżko! Ale jaka psia radocha :lol:

[quote name='Evelina']Gratuluje wolnego dostepu do kompa :klacz:

ale na razie tylko do starego kompa :evil_lol:

[quote name='LAZY']Co do odkurzania to Ida najchętniej by tego potfora zjadła!:shake:

Bajan też go podgryzał :evil_lol: W obronie pani :p

Posted

A teraz kochane będę się chwalić :multi: Jesteśmy po wystawie! Bajan dostał ocenę doskonałą, złoty medal i pierwsze CWC :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

krótka fotorelacja :lol:

prezentujemy się stojąc :lol:

i biegając

pan sędzie dyktuje piękny opis Bajanka :loveu:

a Bajanek i tak ma to w...:evil_lol:

dostaliśmy CWC i pani :sweetCyb:

radość na trybunach :evil_lol: ( czyli szczęśliwa babcia Bea100)