aga1215 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Sabina1']Pewnie kradzione. .... niewykluczone........:roll: [quote name='mmbbaj'] zdjęcie rewelacyjne :klacz: a Bajanek:loveu: :loveu: :loveu: Gosia - daj tę fotkę na jakiś konkurs:loveu: Quote
Patka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 leemonca masz 100% racji super fotka :cool3: Quote
Czoko Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Gosiu! Jakie pieski ma Sabina1 - nie mogę nigdzie znaleźć - zresztą muszę sobie opracować grafik tylu dogomaniaków można jutro zobaczyć. Dziś kolej na zacinanie się mojego komputera - co chwilę mi za wszystko dziękuje po angielsku a łączyć nie chce. Quote
mmbbaj Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 bea100 napisał(a):Taaaaaaaaa:evil_lol: faktycznie Bajan ,,ma to po mamusi" :cool3: Ta fotka kapitalna (!!!) i jakże zgodna ze ,,stanem faktycznym"...:evil_lol: Oj tak! :evil_lol: Co prawda mucha nie dała się sfotografować i trzeba było ją zastąpić, ale tak właśnie jest! Muchy są przerażające :eek2: Bea, a ja myślałam, że jak zmienisz miejsce to będziesz miała więcej czasu :shake: Gosiek napisał(a):cześć Gosiu nadwiślańskie foteczki śliczne ale te przeróbeczki :-o są cudowne :loveu: jestem nimi zachwycona :loveu: i gratuluję pomysłów :multi: Dzięki Gosiu :lol: I witaj! Cieszę się, że znów jesteś :multi: Quote
Sabina1 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 aga1215 napisał(a): zdjęcie rewelacyjne :klacz: a Bajanek:loveu: :loveu: :loveu: Gosia - daj tę fotkę na jakiś konkurs:loveu: Oj tak Gosiu, Malutki się dziwi, bo motylek przycupnął na ramie, ale on jest przyjecielem także motylka.:loveu: Quote
mmbbaj Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Czoko napisał(a):Gosiu! Jakie pieski ma Sabina1 - nie mogę nigdzie znaleźć - zresztą muszę sobie opracować grafik tylu dogomaniaków można jutro zobaczyć. Dziś kolej na zacinanie się mojego komputera - co chwilę mi za wszystko dziękuje po angielsku a łączyć nie chce. Ewa, bo dogo znowu muli, u mnie też :angryy: A Sabina1 nie wystawia swoich piesków ;) Jeśli chcesz ją znaleźć to to jest topic o bardzo długiej nazwie "Kartka dla Sabinki...wróciłabym do Caro i Spólka, ale żal..." :lol: Quote
Sabina1 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 mmbbaj napisał(a):Ewa, bo dogo znowu muli, u mnie też :angryy: A Sabina1 nie wystawia swoich piesków ;) Jeśli chcesz ją znaleźć to to jest topic o bardzo długiej nazwie "Kartka dla Sabinki...wróciłabym do Caro i Spólka, ale żal..." :lol: Droga Czoko! Sabina1 nie wystawia swoich piesków, chyba , ze wieczorami, bo ma komplet rupieci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='aga1215'] zdjęcie rewelacyjne :klacz: a Bajanek:loveu: :loveu: :loveu: Gosia - daj tę fotkę na jakiś konkurs:loveu: Aguś, dzięki :loveu: Zdjęcia zgłosić nie mogę bo to jest przeróbka w PSie :niewiem: [quote name='Sabina1']Oj tak Gosiu, Malutki się dziwi, bo motylek przycupnął na ramie, ale on jest przyjecielem także motylka.:loveu: No właśnie, motylek przucupnął na ramie...:evil_lol: [quote name='Sabina1']Droga Czoko! Sabina1 nie wystawia swoich piesków, chyba , ze wieczorami, bo ma komplet rupieci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: leemonca, Patka - dzięki dziewczynki :loveu: , mojemu mężowi najbardziej się podoba z muchą :lol: I w przypadku Bajanka jest bardzo prawdziwe :evil_lol: Jeszcze się nie chwaliłam, ale kupiliśmy już laptopa :sweetCyb: Co prawda zapoznać się z nim nie mam kiedy bo mąż go okupuje cały czas i nawet do pracy z nim chodzi :evil_lol: , ale jeszcze przyjdzie mój czas ;) I tak jest OK bo stary komputer mam dla siebie :lol: PS. Właśnie przeczytałam dokładnie potwierdzenie zgłoszenia na wystawę i okazuje się, że musi być aktualne świadectwo zdrowia psa :cool3: Na krajówki chyba nigdy nie było potrzebne! Dobrze, że przeczytałam, musimy lecieć do weta!:diabloti: Quote
Czoko Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Dziękuję Gosiu Właśnie już trafiłam i oglądałam Galerię Sabinki i nawet znalazłam podobieństwo miedzy naszymi kotkami. Choco jako całkiem dzika bojąca się całego świata i wszystkich ludzi nieduża suczka- kundelek nie nadaje się do żadnego pokazywania co nie zmienia faktu że w niedzielę idziemy spotkać retrievery pod PKiN-em a na wystawę jutro się wybieram pooglądać rasowe pieski i poznać kogoś z Was nie tylko wirtualnie. Pozdrawiam Ewa Quote
PIKA Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Cześc Malgosiu :multi: Te przeróbki są rewelacyjne :multi: Quote
mmbbaj Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Sesja z patyczkiem :evil_lol: znalazłem sobie patyczka na spacerze z panią :multi: Kto powiedział, że nie można go gryźć w domu? ...Pani pozwoliła :lol: gdzie bałagan? jaki bałagan? :roll: ale spać tu nie będę :shake: wolę tutaj :sleep2: Quote
mmbbaj Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 A potem pani sprzątała...:evil_lol: znam cię potworze! To moja kanapa :mad: ugryzę cię :diabloti: (zdjęcie niestety mi nie wyszło, ale nie mam trzeciej ręki :evil_lol: ) wynocha!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ufam ci :shake: ....:cool1: ..........:razz: A już całkiem Bajana zdenerwował jak chciał mnie odkurzyć :evil_lol: Nie miał prawa mnie dotykać :mad: Pani jest moja! :loveu: Niestety nie mogłam sobie z nimi zrobić zdjęcia bo nie mam trzeciej ręki :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Buhaha :evil_lol: Bajan pogromca odkurzaczy :evil_lol: Quote
an3czka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='mmbbaj']Sesja z patyczkiem :evil_lol: znalazłem sobie patyczka na spacerze z panią :multi: Kto powiedział, że nie można go gryźć w domu? ...Pani pozwoliła :lol: gdzie bałagan? jaki bałagan? :roll: Ale mnie ten patyczek uszczęśliwił:lol: Quote
Behemot Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ale pokrzywiło mu pyszczek :evil_lol: Musi kwaśny był ten patyk :cool3: Quote
aga1215 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='mmbbaj'] Cytat: Napisał(a) aga1215 zdjęcie rewelacyjne :klacz: a Bajanek:loveu: :loveu: :loveu: Gosia - daj tę fotkę na jakiś konkurs:loveu: Aguś, dzięki :loveu: Zdjęcia zgłosić nie mogę bo to jest przeróbka w PSie :niewiem: No to jest to wyjątkowo udana przeróbka:loveu: Gosia - te nowe zdjęcia - patyczkowo - odkurzaczowe -REWELACJA :klacz: :klacz: :klacz: Gosiu - mój poprzedni psiak, Bubi:loveu: uwielbiał odkurzacz, wręcz były problemy z odkurzaniem, bo wiecznie podłaził pod rurę i jego trzeba było odkurzać:evil_lol: Quote
Evelina Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Jestem oczarowana ta kompozycja Widze Gosia, ze miewasz szalone pomysly :evil_lol: -> zgoda na obgryzanie patyka na lozku :evil_lol: Gratuluje wolnego dostepu do kompa :klacz: Quote
LAZY Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Witaj Małgosiu, mam chwilę wolnego czasu i nadrabiam olbrzymie zaległości na dogomaniackich galeriach:) Widzę, że nie tylko ja taka nienormalna jestem, zeby psu pozowlic kija na łóżku obgryzac:lol: Co do odkurzania to Ida najchętniej by tego potfora zjadła!:shake: Quote
mmbbaj Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='an3czka']Ale mnie ten patyczek uszczęśliwił:lol: A co, też taki sobie gryzłaś? :evil_lol: [quote name='Behemot'] Ale pokrzywiło mu pyszczek :evil_lol: Musi kwaśny był ten patyk :cool3: No! Marynowany w occie :evil_lol: [quote name='aga1215'] Gosia - te nowe zdjęcia - patyczkowo - odkurzaczowe -REWELACJA :klacz: :klacz: :klacz: eeee tam, zaraz rewelacja ;) :evil_lol: [quote name='Evelina'] Jestem oczarowana ta kompozycja Oj jak mi miło :loveu: [quote name='Evelina']Widze Gosia, ze miewasz szalone pomysly :evil_lol: -> zgoda na obgryzanie patyka na lozku :evil_lol: [quote name='LAZY'] Widzę, że nie tylko ja taka nienormalna jestem, zeby psu pozowlic kija na łóżku obgryzac:lol: Dziewczyny, co tam łóżko! Ale jaka psia radocha :lol: [quote name='Evelina']Gratuluje wolnego dostepu do kompa :klacz: ale na razie tylko do starego kompa :evil_lol: [quote name='LAZY']Co do odkurzania to Ida najchętniej by tego potfora zjadła!:shake: Bajan też go podgryzał :evil_lol: W obronie pani :p Quote
mmbbaj Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 A teraz kochane będę się chwalić :multi: Jesteśmy po wystawie! Bajan dostał ocenę doskonałą, złoty medal i pierwsze CWC :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: krótka fotorelacja :lol: prezentujemy się stojąc :lol: i biegając pan sędzie dyktuje piękny opis Bajanka :loveu: a Bajanek i tak ma to w...:evil_lol: dostaliśmy CWC i pani :sweetCyb: radość na trybunach :evil_lol: ( czyli szczęśliwa babcia Bea100) Quote
mmbbaj Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Porównanie ja i Hania czyli Bajan i Hultaj ;) porównanie wygrał champion, ale my i tak schodzimy z ringu bardzo szczęśliwi :loveu: Quote
Patka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 wielkie gratulacje i wielkie bzuiaki !!! Quote
Alicja Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola: Quote
mmbbaj Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 I przemiła chwila kiedy wreszcie w realu spotkałyśmy się z Sabinką :multi: :multi: :multi: Dziękuję ci Marysiu :calus: Quote
KUMPELka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Wspaniałe wieśc kochana. Wielkie gratulacje !!!!!!!!:cool2: :buzi: :BIG: :laola: Widać też, że bawiliście się świetnie :multi: Quote
Recommended Posts