Sabina1 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 mmbbaj napisał(a): A tak apropos tej "tłustej, przereklamowanej baby" to jak ją zobaczyłam na własne oczy to się poryczałam :oops: ...ze wzruszenia, że ją na te własne oczy widzę :evil_lol: A ja się nie poryczałam. Gruba, pod jakimkolwiek kątem bym na nią nie patrzyła, gapiła się na mnie. Za to z muzeum z obrazami impresjonistów, nie dałam się wyprowadzićprzez dłuższy czas. Quote
leemonca Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 leemonca, jest mi baaaardzo miło, dziękuję :lol: Cieszę się, że ci się chce przebrnąć przez całą galerię :cool3: ale to jest frajda dla oka!!! sama przyjemność!!!:lol: Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Sabina1 napisał(a): A ja się nie poryczałam :lol: Sabina1 napisał(a): Za to z muzeum z obrazami impresjonistów, nie dałam się wyprowadzićprzez dłuższy czas. D'Orsey :loveu: , o tak! Tam też ryczałam :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 leemonca napisał(a):ale to jest frajda dla oka!!! sama przyjemność!!!:lol: :buzi: dziękuję! :lol: Quote
KUMPELka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Sabina1 napisał(a): Witaj najpiękniejsza na świecie okrągła samotocząca sie piłko. Witaj! Sabinko1 - Ty potrafisz mnie zawsze rozśmieszyć :lol: Zaczynam powoli robić się taką piłką, że lepiej przeskoczyć niż obejść :cool3: Moja Gabiśka się śmieje, że mama jej dogonić nie potrafi - naprawdę, mamy niezły ubaw :lol: Gosiu - tak, znam te spojrzenia :p Ale najbardziej mnie rozbraja jedno: proszące o pieszczoty, prawie płaczliwe (nie wspomnę, że Kumpel ostatnio zrobił się takim pieszczochem, że mógłby być głaskany 24 godzin na dobę :angryy: ) Jeszcze tydzień i Świerklaniec :multi: Quote
Sabina1 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 mmbbaj napisał(a)::lol: D'Orsey :loveu: , o tak! Tam też ryczałam :evil_lol: Bajaneczko, jakaż Ty porykująca jesteś:lol: Jak moja ciocia Hela. Ja byłam 2 tyg na objazdowej wycieczce po Francji i rzeczywiście wiele rzeczy było cudownych(właściwie wszystko), ale poryczałam się dopiero,jak przekroczenie granicy polskiej rozpoznałam po telepaniu i trzęsienu autokaru. Wyrwy w naszych szosach doprowadziły mnie do łez:angryy: . Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Sabina1 napisał(a): Bajaneczko, jakaż Ty porykująca jesteś:lol: Jak moja ciocia Hela. :shake: u mnie o łzy nie tak szybko! Ja jestem z tych co międlą w sobie. Moja siostra to umie ryczeć :lol: Ale w Paryżu często miałam łzy wzruszenia w oczach i ściskało mi gardło bo ciągle nie mogłam uwierzyć, że tam jestem naprawdę :cool3: Sabina1 napisał(a):poryczałam się dopiero,jak przekroczenie granicy polskiej rozpoznałam po telepaniu i trzęsienu autokaru. Wyrwy w naszych szosach doprowadziły mnie do łez:angryy: . O! Jaka delikatna :evil_lol: Co za proza życia :p A gdzie wzruszenie, że znowu na ojczystej glebie ?:roll: A byłaś w Rosji? Tam to dpiero telepie :diabloti: W porównaniu z tamtymi drogami, nasze to jak stolnica :loveu: .......:evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 mmbbaj napisał(a): A byłaś w Rosji? Tam to dpiero telepie Nie jeżdżę w tamtą stronę:angryy: :angryy: :angryy: I nie rozczulisz mnie , że Moskwa taka piękna.......już mnie telepie. Quote
Czoko Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Gosiu! Los mnie ukarał za zbyt rzadkie odwiedzanie Waszej Galerii – dopiero przed chwilą zauważyłam że podziwiam Galerię Jubilata sprzed kilku dni i natychmiast spieszę żeby się zrehabilitować – “100 szczęśliwych lat Bajanku. Małgosiu koniecznie wyściskaj, wygłaskaj i poczęstuj ukochanym przysmakiem w naszym imieniu Bajanka”. Jakie kości dajecie swoim pieskom i jakie pieczecie ciasteczka? Speszył mnie “wątek informacyjny” i przestałam się odzywać na otwartym forum ...i właśnie z takim efektem... Chyba skończyła mi się subskrypcja i nie zauważam bez zalogowania wiadomości. Początek galerii Choco to link w podpisie a kiedyś może w utworzeniu czegoś bardziej obszernego pomoże mój 15-letni syn Krzyś. Pozdrawiam Ewa&Choco Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='Sabina1'] nie rozczulisz mnie , że Moskwa taka piękna.......już mnie telepie. Nie zachwycam się Moskwą i nie miałam zamiaru cię rozczulać :cool1: , ale ich dróg nie zapomnę :evil_lol: [quote name='Czoko'] “100 szczęśliwych lat Bajanku. Małgosiu koniecznie wyściskaj, wygłaskaj i poczęstuj ukochanym przysmakiem w naszym imieniu Bajanka”. Ewuniu, Bajanek pięknie dziękuje :loveu: Już wygłaskany, a przysmaczek dostanie jak się wyśpi bo właśnie wróciliśmy ze spaceru, strasznie gorąco :grab: [quote name='Czoko']Jakie kości dajecie swoim pieskom i jakie pieczecie ciasteczka? Ja kupuję takie preparowane kości w zoologu, jednak nie za często bo później są problemy z kupskiem :evil_lol: A ciasteczka to Bajan najbardziej lubi takie nasze, ludzkie z kruchego ciasta ;) Używam ich do szkolenia :happy1: , a piecze je pan :lol: [quote name='Czoko']Speszył mnie “wątek informacyjny” i przestałam się odzywać na otwartym forum ...i właśnie z takim efektem... Aaaaaaa:lol: .....to Sabinka tak cię przestraszyła :evil_lol: Nie bój się Ewa! Możesz gadać ile chcesz :lol: Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Witaj Gosiu Płaczko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale się uśmiałam z płaczliwych opowieści :lol: Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 malawaszka napisał(a): Witaj Gosiu Płaczko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Weszko Śmieszko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: malawaszka napisał(a): ale się uśmiałam z płaczliwych opowieści :lol: no i tak się docenia wrażliwość człowieka :obrazic: Quote
jo-jo Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='mmbbaj'] A co tej łapce isę stało, jakby taka krótsza :crazyeye: [quote name='mmbbaj'] Pikna mordka :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Mobajki :multi: Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 jo-jo napisał(a): A co tej łapce isę stało, jakby taka krótsza :crazyeye: Ej Jojku, łapka podwinięta :lol: jo-jo napisał(a):Cześć Mobajki :multi: cześć jojeczki :loveu: Quote
Teklunia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jak dla mnie porównanie Bajana do Mona Lisy jest chybione! Gdzie takiego pięknego psa do tej nijakiej baby :evil_lol: [quote name='mmbbaj'] coś cudownego :loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Cześc Malgosiu :multi: a co on taki zmarnowany? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Sabina1']A ja się nie poryczałam. Gruba, pod jakimkolwiek kątem bym na nią nie patrzyła, gapiła się na mnie. Za to z muzeum z obrazami impresjonistów, nie dałam się wyprowadzićprzez dłuższy czas. a widziałaś impresjonistów w Muzeum Puszkina w Moskwie????? ech..... ale mają zbiory........ Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Bajan WÓDZ :evil_lol: Straszna mucha...:crazyeye: Quote
Sabina1 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 aga1215 napisał(a):a widziałaś impresjonistów w Muzeum Puszkina w Moskwie????? ech..... ale mają zbiory........ Pewnie kradzione. Quote
Alicja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Sabina1']Pewnie kradzione.:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to teraz ja się poryczałam ze smiechu ...cześć bexy;) Quote
bea100 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='mmbbaj']....Straszna mucha...:crazyeye: Taaaaaaaaa:evil_lol: faktycznie Bajan ,,ma to po mamusi" :cool3: Ta fotka kapitalna (!!!) i jakże zgodna ze ,,stanem faktycznym"...:evil_lol: Wpadam tu i tyle mojego, że sobie chociaż oglądam...Wogóle to witajcie i miłego dnia życzy ciągle zatyrana babcia ogórkowa :razz: Quote
Gosiek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 cześć Gosiu nadwiślańskie foteczki śliczne ale te przeróbeczki :-o są cudowne :loveu: jestem nimi zachwycona :loveu: i gratuluję pomysłów :multi: Quote
Recommended Posts