KUMPELka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='mmbbaj'] :crazyeye: Oooo jak Bajankowi zmężniała mordka :loveu: i wogóle wydaje się być jeszcze większy niż w Krakowie :loveu: Sąsiedzi nam wmawiają, żę Kumpla z dnia na dzień przybywa - my tego nie widzimy ale...patrząc się a Bajana chyba zaczynam im wierzyć :crazyeye: To chyba dość nietypowe, żę psy po 2 roku zycia jeszcze rosną :roll: ale co się dziwić...ogary to bardoz szczególna rasa, kochana :loveu: Posyłamy całuski. Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Witaj Gosiu! Mam nadzieję, że już dzisiaj nie będziesz miała kłopotów z DG - i będą nowe Bajankowe foty :modla: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Hej, Małgosiu, ja jestem, czytam, oglądam i pamiętam :p tylko czasu wolnego u mnie coraz mniej :placz: Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='KUMPELka'] :crazyeye: Oooo jak Bajankowi zmężniała mordka :loveu: i wogóle wydaje się być jeszcze większy niż w Krakowie :loveu: Taaak? :cool3: No ja sama nie umiem tego ocenić widząc go na codzień ;) Na pewno przytył troszkę bo apetyt ma teraz dobry :multi: Zauważyłam też, że jakoś go więcej jak mi się uwali na kolanach w samochodzie :evil_lol: [quote name='KUMPELka']To chyba dość nietypowe, żę psy po 2 roku zycia jeszcze rosną :roll: ale co się dziwić...ogary to bardoz szczególna rasa, kochana :loveu: Ja nie wiem czy to nietypowe :roll: Może tu nie chodzi o wzrost, a o budowanie się? Bea, wielokrotnie mi przypomina, że z Dunią było tak samo, a z Tropkiem chyba też :cool3: Więc ten miot tak chyba ma ;) A ty wiesz jakie było moje zdumienie jak wczoraj pani nie pozwoliła nam podejść do swojego małego yoreczka mimo mojego zapewnienia, że Bajan nic mu nie zrobi? Zdumiona byłam jej słowami " no wie pani, to jednak wielki pies", :crazyeye: wielki? mój maluszek???:lol: Pozdrawiam serdecznie, a w Świerklańcu, mam nadzieję się spotkamy? :cool3: [quote name='aga1215']Witaj Gosiu! Mam nadzieję, że już dzisiaj nie będziesz miała kłopotów z DG - i będą nowe Bajankowe foty :modla: Witaj Aga! Ja też mam taką nadzieję ;) A z fotkami, postaram się! Zostało sporo zaległych :lol: [quote name='Maga100']Hej, Małgosiu, ja jestem, czytam, oglądam i pamiętam :p tylko czasu wolnego u mnie coraz mniej :placz: Maga, cieszę się bardzo, że o nas pamiętasz :loveu: A z tym czasem...doskonale cię rozumiem! Ja nie pracuję, a wyrobić się ze wszystkim nie mogę :cool1: Czas na dogo umyka baaaaardzo szybko ;) Quote
KUMPELka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 mmbbaj napisał(a):... Zauważyłam też, że jakoś go więcej jak mi się uwali na kolanach w samochodzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mmbbaj napisał(a): Może tu nie chodzi o wzrost, a o budowanie się? ...wielki? mój maluszek???:lol: Pozdrawiam serdecznie, a w Świerklańcu, mam nadzieję się spotkamy? :cool3: Możliwe :roll: Masz podobne podejście do Bajanka jak my do Kumpla - nasz maleńki pieseczek :loveu: W Świerklańcu, oczywiście :multi: ...łatwo będzie mnie odszukać - rozglądaj się za chodzącą/toczącą się dużą piłką :p Quote
Sabina1 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 To, ze Bajan zmężniał, zauważyłam już przed wakacjami. Ale teraz to już jest poważny Pan Pies. Czytałam sobie na stronie ZK O warszawskiego, kto wystawia ogary w sobotę, ale nie wiem o której. Mogłabyś Małgosiu skrobnąć słówko? Quote
Sabina1 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Przepraszam, ze Ci zawracam głowę. Znalazłam: godz. 11 ring 18. Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Sabina1']Przepraszam, ze Ci zawracam głowę. Znalazłam: godz. 11 ring 18. A to ja tobie dziękuję Sabinko :lol: Bo ja jeszcze nie wiedziałam! I co to za gadanie o zawracaniu głowy? :mad: Zawracaj kochana ile chcesz :loveu: A czy może zobaczymy się na wystawie? :multi: Dopiero wróciłam ze spaceru z Bajankiem, prawie 3 godziny...:grab: Quote
Teklunia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Czesc Gosiu :bye: Wrocilam i przybieglam sie przywitac :) Quote
Sabina1 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 mmbbaj napisał(a):A czy może zobaczymy się na wystawie? :multi: Dopiero wróciłam ze spaceru z Bajankiem, prawie 3 godziny...:grab: Wiesz, ja mam ogromną ochotę zobaczyć znowu te wystawiające się same ogarki, ale mam taki nastrój "chciałabym i boję się", bo jestem jakoś ostatnio "nie w sosie". Nie wiem jak się będę czuła w sobotę, ale jeśli nie przyjdę, to wiem,że będę nieszczęśliwa.:lol: Chciałabym też zobaczyć cawalierki Pani Radomskiej("Górska Fantazja") i beaucerony, bo bardzo lubię te przemądre owczarki(cenię je dużo bardziej niż onki) i zawsze oglądam. Mam też swoją ulubioną hodowlę. Interesujące są czeskie wilczaki i białe owczarki. Chciałabym oczywiście zobaczyć się z Tobą, Beą, Hania, ale jak nie będę w towarzyskim nastroju, to się starannie ukryję:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Niestety czasami zachowuję się jak rozpuszczony bachor(tak mi powiedziały córki) , miewam nastroje i zmieniam zdania,ale 99.9%, że na wystawę przyjadę, chociaż ta Racławicka to jest b. daleko. Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Sabinko, jeśli będziesz na wystawie i się starannie ukryjesz to...:mad: Przecież musisz zobaczyć Bajana z bliska :lol: Bardzo, bardzo chciałabym żebyśmy się w końcu spotkały, a pamiętasz jak mówiłaś, że jest nam to przeznaczone? :loveu: Już cieszę się na myśl, że może to być realne tak niedługo :multi: Acha! Zapewniam cię, że Bajan się sam nie wystawia :evil_lol: Może to taki nietypowy ogarek?;) Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='mmbbaj']A to ja tobie dziękuję Sabinko :lol: Bo ja jeszcze nie wiedziałam! I co to za gadanie o zawracaniu głowy? :mad: Zawracaj kochana ile chcesz :loveu: A czy może zobaczymy się na wystawie? :multi: Dopiero wróciłam ze spaceru z Bajankiem, prawie 3 godziny...:grab: a foty??? gdzie są foty?????????????? :mad: Quote
Sabina1 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 aga1215 napisał(a):a foty??? gdzie są foty?????????????? :mad: No właśnie ! Ja nie pytam o foty dlatego, że już kiedyś Małgosia nas przekonywała, że nie ma trzeciej ręki :crazyeye: A może jednak foty są ? :roll: :grins: Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='aga1215']a foty??? gdzie są foty?????????????? :mad: Nie bij Aguś :lol: Byłam u mamy i dopiero wróciłam! [quote name='Sabina1']No właśnie ! Ja nie pytam o foty dlatego, że już kiedyś Małgosia nas przekonywała, że nie ma trzeciej ręki :crazyeye: A może jednak foty są ? :roll: :grins: No jakieś są ;) A i te z trzecią ręką też :evil_lol: No więc specjalnie dla was mimo późnej pory :bigok: Nad Wisłą Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 i spokojny spacerek koło domu :lol: Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ile fotek:multi: :multi: :multi: już nie bijam ...;) [quote name='mmbbaj'] jakie pląsy:multi: :multi: :multi: [quote name='mmbbaj'] jak patrzę na to zdjęcie, to mam wrażenie, że Bajan patrzy mi prosto w oczy :loveu: Quote
KUMPELka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='mmbbaj'] Jak ja lubię to ogarowe spojrzenie przeszywające Cię na wylot :multi: Quote
leemonca Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 dzieńdoberek, przebrnęłam przez narazie połowę galerii, resztę zostawiam na deser, chciałabym tylko pogratulować - pięknego psiaka, - pięknych zdjęć - pięknej galerii pozdrawiam :klacz: Quote
Alicja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 :loveu:piękne fotki no no kolejne wystawowe emocje przed wami;) Quote
Sabina1 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 aga1215 napisał(a): jak patrzę na to zdjęcie, to mam wrażenie, że Bajan patrzy mi prosto w oczy :loveu: Ale się ucieszyłam z samego rana, takie piękne zdjęcia. Bajan patrzy się prosto w oczy jak Mona Lisa, ale jesto wiele piękniejszy od tej tłustej przereklamowanej baby:lol: Quote
KUMPELka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Sabina1 napisał(a):...jak Mona Lisa, ale jesto wiele piękniejszy od tej tłustej przereklamowanej baby:lol: Sabinko1 ale mocne słowa :evil_lol: Pierwszy raz spotkałam się z taką opinią ale...podoba mi się :lol: :lol: Witajcie w ten niestety upalny dzionek :shake: Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='KUMPELka']Jak ja lubię to ogarowe spojrzenie przeszywające Cię na wylot :multi: Magda, to spojrzenie powoduje, że kompletnie wymiękam :lol: Ty dobrze wiesz, że takich spojrzeń to ogarki mają całkiem spory zasobik :evil_lol: [quote name='leemonca']dzieńdoberek, przebrnęłam przez narazie połowę galerii, resztę zostawiam na deser, chciałabym tylko pogratulować - pięknego psiaka, - pięknych zdjęć - pięknej galerii pozdrawiam :klacz: leemonca, jest mi baaaardzo miło, dziękuję :lol: Cieszę się, że ci się chce przebrnąć przez całą galerię :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'] no no kolejne wystawowe emocje przed wami;) wiesz, ja to się będę tylko emocjonować tym czy Bajan będzie grzeczny :roll: Niestety przy takiej ilości psów i atmosferze emocji właśnie, jego również emocje ponoszą :evil_lol: [quote name='Sabina1']Ale się ucieszyłam z samego rana, takie piękne zdjęcia. Bajan patrzy się prosto w oczy jak Mona Lisa, ale jesto wiele piękniejszy od tej tłustej przereklamowanej baby:lol: Sabinko, cieszę się, że Bajan bardziej ci się podoba od Mony Lisy :evil_lol: A tak apropos tej "tłustej, przereklamowanej baby" to jak ją zobaczyłam na własne oczy to się poryczałam :oops: ...ze wzruszenia, że ją na te własne oczy widzę :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 KUMPELka napisał(a):Sabinko1 ale mocne słowa :evil_lol: Pierwszy raz spotkałam się z taką opinią ale...podoba mi się :lol: :lol: Witajcie w ten niestety upalny dzionek :shake: U nas jest pochmurno i zimno:placz: Witaj najpiękniejsza na świecie okrągła samotocząca sie piłko. Witaj! Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='Sabina1']U nas jest pochmurno i zimno:placz: Witaj najpiękniejsza na świecie okrągła samotocząca sie piłko. Witaj! :crazyeye: no coś ty? Ciepło jest! A Piłeczce zrobię fotki w Świerklańcu! :loveu: Quote
Recommended Posts