Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']

:crazyeye: Oooo jak Bajankowi zmężniała mordka :loveu: i wogóle wydaje się być jeszcze większy niż w Krakowie :loveu:
Sąsiedzi nam wmawiają, żę Kumpla z dnia na dzień przybywa - my tego nie widzimy ale...patrząc się a Bajana chyba zaczynam im wierzyć :crazyeye:
To chyba dość nietypowe, żę psy po 2 roku zycia jeszcze rosną :roll: ale co się dziwić...ogary to bardoz szczególna rasa, kochana :loveu:
Posyłamy całuski.

Posted

[quote name='KUMPELka'] :crazyeye: Oooo jak Bajankowi zmężniała mordka :loveu: i wogóle wydaje się być jeszcze większy niż w Krakowie :loveu:

Taaak? :cool3: No ja sama nie umiem tego ocenić widząc go na codzień ;) Na pewno przytył troszkę bo apetyt ma teraz dobry :multi: Zauważyłam też, że jakoś go więcej jak mi się uwali na kolanach w samochodzie :evil_lol:

[quote name='KUMPELka']To chyba dość nietypowe, żę psy po 2 roku zycia jeszcze rosną :roll: ale co się dziwić...ogary to bardoz szczególna rasa, kochana :loveu:

Ja nie wiem czy to nietypowe :roll: Może tu nie chodzi o wzrost, a o budowanie się? Bea, wielokrotnie mi przypomina, że z Dunią było tak samo, a z Tropkiem chyba też :cool3: Więc ten miot tak chyba ma ;) A ty wiesz jakie było moje zdumienie jak wczoraj pani nie pozwoliła nam podejść do swojego małego yoreczka mimo mojego zapewnienia, że Bajan nic mu nie zrobi? Zdumiona byłam jej słowami " no wie pani, to jednak wielki pies", :crazyeye: wielki? mój maluszek???:lol:
Pozdrawiam serdecznie, a w Świerklańcu, mam nadzieję się spotkamy? :cool3:

[quote name='aga1215']Witaj Gosiu!
Mam nadzieję, że już dzisiaj nie będziesz miała kłopotów z DG - i będą nowe Bajankowe foty :modla:

Witaj Aga! Ja też mam taką nadzieję ;) A z fotkami, postaram się! Zostało sporo zaległych :lol:

[quote name='Maga100']Hej, Małgosiu, ja jestem, czytam, oglądam i pamiętam :p
tylko czasu wolnego u mnie coraz mniej :placz:

Maga, cieszę się bardzo, że o nas pamiętasz :loveu: A z tym czasem...doskonale cię rozumiem! Ja nie pracuję, a wyrobić się ze wszystkim nie mogę :cool1: Czas na dogo umyka baaaaardzo szybko ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
... Zauważyłam też, że jakoś go więcej jak mi się uwali na kolanach w samochodzie :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

mmbbaj napisał(a):

Może tu nie chodzi o wzrost, a o budowanie się? ...wielki? mój maluszek???:lol:
Pozdrawiam serdecznie, a w Świerklańcu, mam nadzieję się spotkamy? :cool3:

Możliwe :roll: Masz podobne podejście do Bajanka jak my do Kumpla - nasz maleńki pieseczek :loveu:
W Świerklańcu, oczywiście :multi: ...łatwo będzie mnie odszukać - rozglądaj się za chodzącą/toczącą się dużą piłką :p

Posted

To, ze Bajan zmężniał, zauważyłam już przed wakacjami. Ale teraz to już jest poważny Pan Pies. Czytałam sobie na stronie ZK O warszawskiego, kto wystawia ogary w sobotę, ale nie wiem o której. Mogłabyś Małgosiu skrobnąć słówko?

Posted

[quote name='Sabina1']Przepraszam, ze Ci zawracam głowę. Znalazłam: godz. 11 ring 18.

A to ja tobie dziękuję Sabinko :lol: Bo ja jeszcze nie wiedziałam! I co to za gadanie o zawracaniu głowy? :mad: Zawracaj kochana ile chcesz :loveu: A czy może zobaczymy się na wystawie? :multi:
Dopiero wróciłam ze spaceru z Bajankiem, prawie 3 godziny...:grab:

Posted

mmbbaj napisał(a):
A czy może zobaczymy się na wystawie? :multi:

Wiesz, ja mam ogromną ochotę zobaczyć znowu te wystawiające się same ogarki, ale mam taki nastrój "chciałabym i boję się", bo jestem jakoś ostatnio "nie w sosie". Nie wiem jak się będę czuła w sobotę, ale jeśli nie przyjdę, to wiem,że będę nieszczęśliwa.:lol: Chciałabym też zobaczyć cawalierki Pani Radomskiej("Górska Fantazja") i beaucerony, bo bardzo lubię te przemądre owczarki(cenię je dużo bardziej niż onki) i zawsze oglądam. Mam też swoją ulubioną hodowlę. Interesujące są czeskie wilczaki i białe owczarki. Chciałabym oczywiście zobaczyć się z Tobą, Beą, Hania, ale jak nie będę w towarzyskim nastroju, to się starannie ukryję:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Niestety czasami zachowuję się jak rozpuszczony bachor(tak mi powiedziały córki) , miewam nastroje i zmieniam zdania,ale 99.9%, że na wystawę przyjadę, chociaż ta Racławicka to jest b. daleko.

Posted

Sabinko, jeśli będziesz na wystawie i się starannie ukryjesz to...:mad: Przecież musisz zobaczyć Bajana z bliska :lol: Bardzo, bardzo chciałabym żebyśmy się w końcu spotkały, a pamiętasz jak mówiłaś, że jest nam to przeznaczone? :loveu: Już cieszę się na myśl, że może to być realne tak niedługo :multi: Acha! Zapewniam cię, że Bajan się sam nie wystawia :evil_lol: Może to taki nietypowy ogarek?;)

Posted

[quote name='mmbbaj']A to ja tobie dziękuję Sabinko :lol: Bo ja jeszcze nie wiedziałam! I co to za gadanie o zawracaniu głowy? :mad: Zawracaj kochana ile chcesz :loveu: A czy może zobaczymy się na wystawie? :multi:

a foty??? gdzie są foty?????????????? :mad:

Posted

aga1215 napisał(a):
a foty??? gdzie są foty?????????????? :mad:

No właśnie ! Ja nie pytam o foty dlatego, że już kiedyś Małgosia nas przekonywała, że nie ma trzeciej ręki :crazyeye: A może jednak foty są ? :roll: :grins:

Posted

[quote name='aga1215']a foty??? gdzie są foty?????????????? :mad:

Nie bij Aguś :lol: Byłam u mamy i dopiero wróciłam!

[quote name='Sabina1']No właśnie ! Ja nie pytam o foty dlatego, że już kiedyś Małgosia nas przekonywała, że nie ma trzeciej ręki :crazyeye: A może jednak foty są ? :roll: :grins:

No jakieś są ;) A i te z trzecią ręką też :evil_lol:

No więc specjalnie dla was mimo późnej pory :bigok:

Nad Wisłą

Posted

Ile fotek:multi: :multi: :multi: już nie bijam ...;)

[quote name='mmbbaj']

jakie pląsy:multi: :multi: :multi:

[quote name='mmbbaj']

jak patrzę na to zdjęcie, to mam wrażenie, że Bajan patrzy mi prosto w oczy :loveu:

Posted

dzieńdoberek,
przebrnęłam przez narazie połowę galerii, resztę zostawiam na deser, chciałabym tylko pogratulować - pięknego psiaka,
- pięknych zdjęć
- pięknej galerii

pozdrawiam :klacz:

Posted

aga1215 napisał(a):

jak patrzę na to zdjęcie, to mam wrażenie, że Bajan patrzy mi prosto w oczy :loveu:

Ale się ucieszyłam z samego rana, takie piękne zdjęcia. Bajan patrzy się prosto w oczy jak Mona Lisa, ale jesto wiele piękniejszy od tej tłustej przereklamowanej baby:lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
...jak Mona Lisa, ale jesto wiele piękniejszy od tej tłustej przereklamowanej baby:lol:

Sabinko1 ale mocne słowa :evil_lol: Pierwszy raz spotkałam się z taką opinią ale...podoba mi się :lol: :lol:
Witajcie w ten niestety upalny dzionek :shake:

Posted

[quote name='KUMPELka']Jak ja lubię to ogarowe spojrzenie przeszywające Cię na wylot :multi:

Magda, to spojrzenie powoduje, że kompletnie wymiękam :lol: Ty dobrze wiesz, że takich spojrzeń to ogarki mają całkiem spory zasobik :evil_lol:

[quote name='leemonca']dzieńdoberek,
przebrnęłam przez narazie połowę galerii, resztę zostawiam na deser, chciałabym tylko pogratulować - pięknego psiaka,
- pięknych zdjęć
- pięknej galerii

pozdrawiam :klacz:

leemonca, jest mi baaaardzo miło, dziękuję :lol: Cieszę się, że ci się chce przebrnąć przez całą galerię :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']

no no kolejne wystawowe emocje przed wami;)

wiesz, ja to się będę tylko emocjonować tym czy Bajan będzie grzeczny :roll: Niestety przy takiej ilości psów i atmosferze emocji właśnie, jego również emocje ponoszą :evil_lol:

[quote name='Sabina1']Ale się ucieszyłam z samego rana, takie piękne zdjęcia. Bajan patrzy się prosto w oczy jak Mona Lisa, ale jesto wiele piękniejszy od tej tłustej przereklamowanej baby:lol:

Sabinko, cieszę się, że Bajan bardziej ci się podoba od Mony Lisy :evil_lol: A tak apropos tej "tłustej, przereklamowanej baby" to jak ją zobaczyłam na własne oczy to się poryczałam :oops: ...ze wzruszenia, że ją na te własne oczy widzę :evil_lol:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Sabinko1 ale mocne słowa :evil_lol: Pierwszy raz spotkałam się z taką opinią ale...podoba mi się :lol: :lol:
Witajcie w ten niestety upalny dzionek :shake:

U nas jest pochmurno i zimno:placz: Witaj najpiękniejsza na świecie okrągła samotocząca sie piłko. Witaj!

Posted

[quote name='Sabina1']U nas jest pochmurno i zimno:placz: Witaj najpiękniejsza na świecie okrągła samotocząca sie piłko. Witaj!

:crazyeye: no coś ty? Ciepło jest! A Piłeczce zrobię fotki w Świerklańcu! :loveu: