Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Koffane dziewczynki! Bajanek bardzo dziękuje wszystkim za życzenia urodzinowe :loveu:

[quote name='bea100']Wiem, że Mmbbaj zafundowała dzisiaj Bajankowi urodzinową eskapadę do lasów kamienieckich...trudno, ,,tort urodzinowy" zjem sama :evil_lol: za to poproszę o foteczki z grzybobrania :lol:

Och ty! :mad: ...:evil_lol: Prawie dopiero co wróciliśmy :lol: Bajan najbardziej byłby zadowolony gdyby jeszcze była tam Monia ;) A tak, musiał chodzić tam gdzie my chcieliśmy, a nie gdzie on by chciał, zmęczył się, pospać chciał, a muchy podłe mu nie dawały :mad: On z tymi muchami, to chyba po mamusi :evil_lol: Zdjęcia będą oczywiście, ale muszę je obrobić! Zresztą wogóle zalegam z fotkami, mam jeszcze znad Wisły i ze spaceru wczorajszego koło domu :roll:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane dziewczynki!!!:Help_2: :Help_2: :Help_2:

Wogóle nie kumam co się dzieje na dogo :niewiem: Od wczoraj nie mogę wejść w żaden inny temat poza moim :angryy: Jeszcze wczoraj wkleiłam zdjęcia i widzę, że je wcięło :angryy: :angryy: :angryy: Dzisiaj widziałam, że dogo nie działa, ale teraz też nie mogę wejść do żadnej galerii :mad: Mam jakiś komunikat, ale po angielsku, a ja jestem polskojęzyczna :diabloti: Jeszcze wczoraj pisałam do was pytanie co się dzieje, ale też wcięło! :diabloti: Co mam zrobić bo czuję się kompletnie odcięta? :placz:

Posted

Malgosiu wczorajsze posty powcinalo wszystkim :evil_lol:

Ale czemu nie możesz nigdzie wejśc, to ja nie wiem :niewiem:

Ja tam wlaże gdzie chce :roll:

Posted

No nie mogę nigdzie wejść! :angryy: Pokazuje mi się takie cóś

No Wątek specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

Napisałam do admina jedno zdanie! Nie mam żadnej odpowiedzi! Acha! A do swojej galerii też bym pewno nie mogła wejść, wchodzę tylko dlatego, że mam prosto z pulpitu! Jak wychodzę z niej to już normalnie nie mogę wrócić :diabloti: , jakaś paranoja!

Posted

[quote name='Maga100']Małgosiu, czyli się nie poprawiło i dalej nie mozesz pisać? :shake:
Moze to jakis aluzja od admina, ze za dużo gadałaś? :evil_lol: :evil_lol:

Mogę pisać, jak widać, ale tylko tutaj :cool1: I tylko jak wejdę z pulpitu, bo zawsze wchodziłam na dogo przez swoją galerię! Nie mogę wejść do żadnego topicu :angryy: Nie wiem o co chodzi! Poza tym komunikat po angielsku niczego mi nie wyjaśnia, równie dobrze mógłby być po chińsku:angryy: Jeśli za dużo gadałam to już nie będę :obrazic:

Posted

Widzę, że chyba tylko ja mam taki problem :angryy: Napisałam ponownie do administratora, po wczorajszym zgłoszeniu problemu nie dostałam żadnej odpowiedzi :mad:

Posted

Małgosiu, ja też od przedwczoraj nie mogę wejść.Wysłałam 2 posty i potem nie wcięło, tylko jest komunikat, ze nie można otworzyć strony. Teraz pierwszy raz od dwóch dni dgm otworzyła sie normalnie, ale nie widzę banerków ani wielu zdjęć.

Posted

I po co dgm mi dziękuję za wysłanie posta? Rozumiem pierwszą czść zdania po angielsku, dalszej części nie. Nie chce, żeby mi dziękowała :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj
Ja mogę wszędzie wejść ale nie dostaję powiadomień :placz: Też napisałam do administratora.....

Pysiu, więc jesteś w bardzo komfortowej sytuacji :cool1:

[quote name='Sabina1']Małgosiu, ja też od przedwczoraj nie mogę wejść.Wysłałam 2 posty i potem nie wcięło, tylko jest komunikat, ze nie można otworzyć strony. Teraz pierwszy raz od dwóch dni dgm otworzyła sie normalnie, ale nie widzę banerków ani wielu zdjęć.

Sabinko, ja mogę sobie tylko być tutaj :angryy: Nie mogę wejść nigdzie :angryy:

[quote name='Sabina1']I po co dgm mi dziękuję za wysłanie posta? Rozumiem pierwszą czść zdania po angielsku, dalszej części nie. Nie chce, żeby mi dziękowała :angryy: :angryy: :angryy:

Mnie też dziękuje i też mnie to denerwuje! Poza tym jest to forum po polsku więc zupełnie nie rozumiem dlaczego komunikaty są po angielsku :angryy: Jestem taka zła, że mam ochotę walnąć komputer :comp26:

Posted

[quote name='mmbbaj']
Sabinko, ja mogę sobie tylko być tutaj :angryy: Nie mogę wejść nigdzie :angryy:

Któregoś ranka też tak miałam. To jest okropnie frustrująe, że właściwie nigdy nie można być pewnym, czy się dgm otworzy, a już istne katusze przeżywam przy wstawianiu zdjęć.Małgosiu, może załóż sobie gg albo skypa? Większość ma, wtedy człowiek nie czuje się taki odcięty, bo tak,to czasem nie ma nawet kogo zapytać, czy to ogólna awaria , czy wina mojego kompa

Posted

[quote name='mmbbaj']Czy ktoś nas jeszcze pamięta?

Gosiu, Bajanku - PAMIĘTAMY :kiss_2: tylko jesteśmy tak jakoś zabiegani :oops: :oops:
Posyłamy moc uścisków.
Ps. Kurcze, znów idą upały :mdleje:

Posted

[quote name='mmbbaj']
U mnie, bez zmian :shake: , nigdzie wejść nie mogę, a admin o mnie zapomniał :placz:

Malgosiu,a probowałaś się wylogowac i zalogowac ponownie?

Posted

Cześć Bajanki!
No właśnie miałam zaproponować to, co Pika. A jak nie podziała, to usuń sobie pliki cookie i potem ponownie się zaloguj. Przy poprzedniej zmianie forum usunięcie cookies skutkowało :razz:

Trzymam kciuki za wystawę. Jedźcie koniecznie, zawsze to jakieś nowe doświadczenie! :)

Posted

cześć Małgosiu

ja co prawda aż takich hec nie mam ale też kradnie mi posty.... jak klikam że chcę wejść na topik w ostatni post to mi nie pozwala ale... jak klikam na "ostatnia strona" to wchodzę na topik :) może tak też spróbuj.

Posted

[quote name='PIKA']Malgosiu,a probowałaś się wylogowac i zalogowac ponownie?

Pika, ja też o tym myślałam, ale boję się, że jak się wyloguję to może nie będę mogła się zalogować ponownie :roll: A teraz zauważyłam, że wszystkie macie jakieś numerki przy quote, dawniej tego nie było! Ja też taki mam? Bo u siebie nie widzę :cool3:

[quote name='asher']Cześć Bajanki!
No właśnie miałam zaproponować to, co Pika. A jak nie podziała, to usuń sobie pliki cookie i potem ponownie się zaloguj. Przy poprzedniej zmianie forum usunięcie cookies skutkowało :razz:

Aaaa..., nie wiem co to za pliki :oops: , muszę zaczekać na Marka :evil_lol:

[quote name='asher']Trzymam kciuki za wystawę. Jedźcie koniecznie, zawsze to jakieś nowe doświadczenie! :)

Jedziemy! Mam nadzieję, że pogoda się poprawi :lol: Ale to dopiero w następnym tygodniu, teraz będzie Gwardia!

[quote name='Gosiek']cześć Małgosiu

ja co prawda aż takich hec nie mam ale też kradnie mi posty.... jak klikam że chcę wejść na topik w ostatni post to mi nie pozwala ale... jak klikam na "ostatnia strona" to wchodzę na topik :) może tak też spróbuj.

Cześć Gosiu! Próbowałam już różnie, ale nie wchodzę :shake: Mogę sobie tylko tytuły topików poczytać :mad:

Posted

U mnie, bez zmian :shake: , nigdzie wejść nie mogę, a admin o mnie zapomniał :placz:
Wszyscy pamiętają . Jaka śliczniuchna myszka. Koniec kłopotów tak ? To cudownie, bo bez DOGO nie ma życia :oops:

Posted

Ja pamiętam! :lol:
Ty naprawdę możesz wejść tylko do swojej galerii? :crazyeye: Co to się porobiło... :shake:
Tradycyjne mizianko dla Ciebie i ukłony dla Bajanka :loveu:
A myszka slodziutka :lol: