mmbbaj Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='bea100']Pytałam, czy ten adres bo nasz oddział ma maila: warszawa@zkwp.pl i myślałam, że to może na ten? Wiem Bea! Ale zgłosić trzeba na tamten! :p Quote
bea100 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Mmbbaj: pytanie ode mnie ( i od Hani) czy dostałaś potwierdzenie zgłoszenia? Bo potwierdzenie wysłania mam i tylko to. Hani np przyszło potwierdzenie na 3 psy a na pozostałe 2 już nie (?). Ogromna prośba. Będziesz może tam dzisiaj dzwoniła? Jeśli tak, to zapytaj proszę, czy jest przyjęta Harmonia Z Południowej Kniei ok? Zgłoszona netem 23go wieczorem i Hani psy też 23go (bo ja w godzinach urzędowania pracuję i sama nie mogę zadzwonić niestety :shake: a u Hani taka sama sytuacja ) Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='bea100']Mmbbaj: pytanie ode mnie ( i od Hani) czy dostałaś potwierdzenie zgłoszenia? Bo potwierdzenie wysłania mam i tylko to. Hani np przyszło potwierdzenie na 3 psy a na pozostałe 2 już nie (?). Ogromna prośba. Będziesz może tam dzisiaj dzwoniła? Jeśli tak, to zapytaj proszę, czy jest przyjęta Harmonia Z Południowej Kniei ok? (bo ja w godzinach urzędowania pracuję i sama nie mogę zadzwonić niestety :shake: a u Hani taka sama sytuacja ) Bea, potwierdzenie mi nie przyszło więc dzwoniłam, ale powiedziano mi, że za wcześnie!Jeśli nie przyjdzie dziś do południa to trzeba dzwonić na nr 601 448 966 do pana Mroczka, zapytam o Harmonię, ale o Hani psy nie wiem o jakie pytać:cool3: Quote
Hania Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Już piszę ogary polskie HULTAJ z Południowej Kniei - klasa użytkowa JEżYNA Olfactus - klasa młodzieży RóG Nadburzańskie Granie - klasa championów gończe polskie KUNA Olfactus - klasa młodzieży KAPITAN Olfactus - klasa młodzieży Mam nadzieję, ze nazwiska włascicieli nie będą potrzebne Quote
bea100 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Mmbbaj :loveu: o jak wspaniale, że zadzwonisz i zapytasz (kochana jesteś :multi: ). Czekamy z Hanią na wieczorne info. (OP Harmonia Z Południowej Kniei-klasa pośrednia...hahaha a ,,właściciela" imię i nazwisko znasz :evil_lol:). Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 bea100 napisał(a): Czekamy z Hanią na wieczorne info. Wszystkie są zgłoszone i przyjęte! Pół godziny wisiałam na komórce bo każdego psa musiał indywidualnie szukać :angryy: Podobno wysłane były do was potwierdzenia :mad: Quote
Patka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ale szczęscie na pysiu skąd ja to znam ale Lilith tych kjosci nie może :shake: Quote
Teklunia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='mmbbaj'] Wiitaj Gosiu :) Bajan ma tak błogą, pełną upojenia minę, że aż miło patrzeć :) Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Teklunia napisał(a): Bajan ma tak błogą, pełną upojenia minę, że aż miło patrzeć :) Deszcz leje to niunio ma zajęcie ;) A jak mu się znudzi gryzienie kości to ją przynosi żeby mu szpik ze środka wydłubać :lol: Quote
Alicja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taki duzy i smoczusia ma ;) Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='mmbbaj']Domowa sesja z kością :lol: Cześć Bajankowi :multi: A w jakim czasie Bajanek pożera owe kosteczki? :razz: Quote
bea100 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 mmbbaj napisał(a):Wszystkie są zgłoszone i przyjęte! Pół godziny wisiałam na komórce bo każdego psa musiał indywidualnie szukać :angryy: Podobno wysłane były do was potwierdzenia :mad: Łomatko...dostałam guzik a nie potwierdzenie :shake: Cieszę się, że się spotkamy. Wszyscy :multi: To dobre wieści, dziękuję Mmbbaj :loveu: Ale fajna kościana sesja !!! Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taki duzy i smoczusia ma ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja to samo pomyślałam jak zobaczyłam zdjęcie! [quote name='jo-jo']Cześć Bajankowi :multi: A w jakim czasie Bajanek pożera owe kosteczki? :razz: Cześć Jojku :lol: A to zależy :cool3: Jak mu się znudzi to ją porzuca w połowie obgryzioną, a jak nie porzuca to my ją zabieramy żeby zatwardzenia nie było :evil_lol: On je traktuje jak zajęcie a nie żarełko więc się nie spieszy ;) Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 mmbbaj napisał(a):Cześć Jojku :lol: A to zależy :cool3: Jak mu się znudzi to ją porzuca w połowie obgryzioną, a jak nie porzuca to my ją zabieramy żeby zatwardzenia nie było :evil_lol: On je traktuje jak zajęcie a nie żarełko więc się nie spieszy ;) A myślałam że tyko mój pies tak robi :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 bea100 napisał(a):Łomatko...dostałam guzik a nie potwierdzenie :shake: Cieszę się, że się spotkamy. Wszyscy :multi: To dobre wieści, dziękuję Mmbbaj :loveu: No najważniejsze, że wszystkie zgłoszone i przyjęte! :lol: Ja też się cieszę bo przez twoją pracę to wystawy pozostały :eviltong: Tylko Bajan znów hopla dostanie :cool3: Quote
bea100 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 mmbbaj napisał(a):...Ja też się cieszę bo przez twoją pracę to wystawy pozostały :eviltong: Tylko Bajan znów hopla dostanie :cool3: Co robić:razz: hehe...Niedługo moje psy zaczną na mnie warczeć bo mnie nie poznają ;) Harmoszka też może mi zachować się ,,róznie" a nie mam czasu poćwiczyć/ nic to/luzik/ będzie jak będzie i tyle :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 A my byliśmy dziś nad Wisłą :lol: resztę zdjęć wkleję jutro, dziś chcieliśmy się tylko wam przypomnieć ;) Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='mmbbaj']A my byliśmy dziś nad Wisłą :lol: resztę zdjęć wkleję jutro, dziś chcieliśmy się tylko wam przypomnieć ;) :pno ślicznie sie prezentujecie Quote
aga1215 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='mmbbaj']A my byliśmy dziś nad Wisłą :lol: resztę zdjęć wkleję jutro, dziś chcieliśmy się tylko wam przypomnieć ;) jak ładnie przy nodze :klacz: Quote
bea100 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Mówię dzień doberek ( zapadany taki :razz: ) i własnie teraz dostałam potwierdzenie mailowe przyjęcia Harmochy na krajówkę ( ale się ,,spieszyli" nie? ;) ). Jadę niedługo z wet Hanią i AniąW z pomocą do naszej ogarkopodobnej Żanety i jej 11 dzieciaków (do schronu w Węgrowie ) a tu qrcze taka pogoda...:shake: Pewnie przyjedziemy z powrotem jak już ciemno będzie, więc odpada; ale jutro (też mam wolny dzień) po południu może Mmbbaj byśmy się skrzyknęli na ogrodowe pobieganie? Quote
mmbbaj Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 bea100 napisał(a):jutro (też mam wolny dzień) po południu może Mmbbaj byśmy się skrzyknęli na ogrodowe pobieganie? Jasne Bea, bardzo chętnie :multi: Powiedz mi raz jeszcze, bo nie bardzo rozumiem jak mam zgłosić Bajana na przegląd i testy :oops: Dostałam pocztą info z kartą do zgłoszenia i ani słowa o przeglądzie! Termin zgłaszania przesunięty do 4.09 więc zdążę, nie martw się :lol: A może to oczywiste, że jest przegląd na klubowej i nie trzeba osobnej prośby? :cool3: Quote
Czoko Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Jak zawsze prześliczne są Wasze najnowsze zdjęcia! W którym miejscu nad Wisłą bywacie - my czasem w wolny dzień jeździliśmy w rejon Ciszycy. Quote
KUMPELka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='mmbbaj']A my byliśmy dziś nad Wisłą :lol: Pięknie wyglądacie :loveu: Pozatym witam bardzo cieplutko po urlopie :multi: :multi: Gosiu, my także nie bardzo wiemy jak to jest z przeglądem. Zgłosiliśmy Kumpla ale nie wiem czy to jest jednoznaczne z przeglądem czy trzeba coś dodatkowo wypełniać :roll: i kiedy płacić bo wiem, że taki przegląd kosztuje 50 zł. Quote
mmbbaj Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='KUMPELka']Pięknie wyglądacie :loveu: Pozatym witam bardzo cieplutko po urlopie :multi: :multi: Gosiu, my także nie bardzo wiemy jak to jest z przeglądem. Zgłosiliśmy Kumpla ale nie wiem czy to jest jednoznaczne z przeglądem czy trzeba coś dodatkowo wypełniać :roll: i kiedy płacić bo wiem, że taki przegląd kosztuje 50 zł. Magda witaj :multi: Stęskniłam się ;) Co do przeglądu to jest tylko informacja na stronie ogarów i gończych, że taki przegląd jest:roll: Na stronie związkowej jest info o wystawie w Świerklańcu i ani słowa o przeglądzie:roll: Dostaliśmy zaproszenie z odziału w Bytomiu, na Klubowe Wystawy Ras Polskich w Świerklańcu, ale tam jest tylko onfo o konkurencjach hodowlanych :roll: Nigdzie nie udało mi się znaleźć nic więcej! Dla nas jest to istotne, bo jechalibyśmy jeśli Bajan miałby tam taki przegląd i testy, jeśli sama wystawa to nie pojedziemy :p Quote
Recommended Posts