Teklunia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ło matko! Ona jest utyta :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: najlepszy żart jaki dziś słyszałam ;) Quote
Alka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Małgosiu, ależ Ty wspaniale wyglądasz , jesteś bardzo zgrabną babeczką :loveu: bez słodzenia, to szczera prawda :p jejku ,jaka utyta :crazyeye:, Quote
mmbbaj Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Oczywiście jesteście bardzo miłe :loveu: , ale ja swoje wiem :eviltong: Alu, a taaak, w sprawie pałacyku, to już postanowione :evil_lol: Sabinko, co do koników, to chyba są tylko takie ozdoby ;) Wrzucam jeszcze parę zdjątek z naszego pobytu :lol: brykający Bajanek moi panowie :loveu: :loveu: w parku w Chrzanowie, mieliśmy do niego 2 minutki :lol: Chechło dzika róża nad Chechłem Groble Quote
aga1215 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ale ładne fotki:multi: Jak Bajanek pasuje pasuje do Krakowa:loveu: Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Nie będe Ci słodzić - bo mi Asher zakazała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kłamczucha :mad: Ja tylko się spytałam :eviltong: Mmbbaju, bardzo ładne zdjęcia! I nie miałam pojęcia, że Chechło jest również rzeką. Dla mnie Chechło, to zalew koło Trzebini :lol: Quote
bea100 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 aga1215 napisał(a): ...Jak Bajanek pasuje pasuje do Krakowa:loveu: Pewnie, on jest tam na swoim miejscu :loveu: PIES KRÓLÓW w KRÓLEWSKIM MIEŚCIE :loveu: Poproszę o więcej foteczek...:p Mmbbaj: UTYTA? Ty nie jesteś utyta wcale,,,za to jak widać=bardzo uparta :evil_lol: Za moich młdych lat ( a było to trochę -temu..:eviltong: ) rzeczka Chechło w Chrzanowie kojarzyła mi się ze strasznym smrodkiem :razz: . Czy teraz jest lepiej? Quote
mmbbaj Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 asher napisał(a): Kłamczucha :mad: Ja tylko się spytałam :eviltong: To już Hania nie ma zakazu? Bo ona o tym informuje w każdej galerii :evil_lol: asher napisał(a): I nie miałam pojęcia, że Chechło jest również rzeką. Dla mnie Chechło, to zalew koło Trzebini :lol: Już ci kiedyś o tym mówiłam! I nawet wklejałam zdjęcie :mad: Pojedz sobie bilobila :evil_lol: ( czy jakoś tam :cool3: ) bea100 napisał(a): Mmbbaj: UTYTA? Ty nie jesteś utyta wcale,,,za to jak widać=bardzo uparta :evil_lol: Chyba się poddam :cool1: , ale.......trochę utyta jestem :evil_lol: bea100 napisał(a):Za moich młdych lat ( a było to trochę -temu..:eviltong: ) Jaka staruszka :evil_lol: bea100 napisał(a):rzeczka Chechło w Chrzanowie kojarzyła mi się ze strasznym smrodkiem :razz: . Czy teraz jest lepiej? Generalnie jest lepiej! Już nie jest tak strasznie zanieczyszczona, ale też zależy w których miejscach :cool3: No i wiesz...ludzie też się starają żeby za czysta nie była :diabloti: W każdym razie Bajanowi wykąpać się w niej, bym nie pozwoliła :shake: Quote
asher Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='mmbbaj']To już Hania nie ma zakazu? Bo ona o tym informuje w każdej galerii :evil_lol: No własnie WIEM! :angryy: :evil_lol: Już ci kiedyś o tym mówiłam! I nawet wklejałam zdjęcie :mad: Pojedz sobie bilobila :evil_lol: ( czy jakoś tam :cool3: ) Ups... Nie pamiętam :shake: :oops: Generalnie jest lepiej! Już nie jest tak strasznie zanieczyszczona, ale też zależy w których miejscach :cool3: No i wiesz...ludzie też się starają żeby za czysta nie była :diabloti: W każdym razie Bajanowi wykąpać się w niej, bym nie pozwoliła :shake:Na pewno jest lepiej, skoro większośc okolicznego przemysłu albo splajtowała sama, albo została zlikwidowana ;) Quote
Sabina1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 bea100 napisał(a):Pewnie, on jest tam na swoim miejscu :loveu: PIES KRÓLÓW w KRÓLEWSKIM MIEŚCIE :loveu: Pomyślałam sobie, że szczęśliwi byli nasi królowie. Oczywiście mierzę swoją malutką miarką, ale gdybym była królem i miała powiedzmy 15 ogarów i jeszcze stajnie pełne koni szlachetnej krwi, to co by mnie obchodziły konflikty na granicach i zamieszki w kraju ? :lol: :lol: :lol: A Bajanek rzeczywiście pasuje do Krakowa, ma szlachetną sylwetkę i dużo godności. Umie sie znaleźć na mieście wśród tłumu i w restauracji. Quote
Evelina Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska']Aha - jednak Ci posłodzę : WYGLĄDASZ ŚWIETNIE !!! UTYTA :p To ja Ci szczerze poslodze. Ale jestes utyta :shake: :evil_lol: :lol: No i proszę jaka fajna utyta kobita :lol: :cool2: Bajan trochę podejrzliwie konika obwąchuje ;) :lol: Sliczny pejzaż, piekna fotka :multi:. Przerobeczki tez starannie obejrzalam. :lol: :thumbs: Kurcze, ale sliczny palacyk :crazyeye: :loveu: Mmbbaj skusisz sie na niego ? :lol: Quote
bea100 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Sabina1 napisał(a):Pomyślałam sobie, że szczęśliwi byli nasi królowie. Oczywiście mierzę swoją malutką miarką, ale gdybym była królem i miała powiedzmy 15 ogarów i jeszcze stajnie pełne koni szlachetnej krwi, to co by mnie obchodziły konflikty na granicach i zamieszki w kraju ? :lol: :lol: :lol: ... A to bodajże Kazimierz Wielki wprowadził zakaz trzymania w dworach powyżej 10 ogarów i wielki podatek :evil_lol: Bo trzebili mu grubego zwierza :evil_lol: . Te psy były tak cenne, że nie można było ich kupić; były wręcz bezcenne (darowywano sobie jedynie je w darze :razz: ). Tak więc ,,miałabyś" nie więcej jak dziesięć ogarów w złai (bo sfora to tylko 2 psy tej rasy) hehe...ale pomarzyć można...:razz: Quote
mmbbaj Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 :crazyeye: Ewelina w naszej galerii :Cool!: i.........nie sprząta :evil_lol: Witaj!!!!!!!!!!:lol: [quote name='Evelina']To ja Ci szczerze poslodze. Ale jestes utyta :shake: :evil_lol: :lol: Tobie Asher nie zakazała! Bałaby się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Evelina']Bajan trochę podejrzliwie konika powąchuje ;) :lol: Jak byliśmy w czerwcu to je obszczekał :lol: Teraz już nie i spokojnie można było z nim obok koni przechodzić. Nie wiem jednak jak by było gdyby tak na łące, on puszczony, a koniki jeszcze by biegały :cool1: [quote name='Evelina'] Przerobeczki tez starannie obejrzalam. :lol: :thumbs: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: [quote name='Evelina']Kurcze, ale sliczny palacyk :crazyeye: :loveu: Mmbbaj skusisz sie na niego ? :lol: No, nie wiem...zastanawiam się nad tym w Pszczynie :roll: Remontu nie trzeba robić, wyposażony...:evil_lol: ;) Quote
Alka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='mmbbaj'] No, nie wiem...zastanawiam się nad tym w Pszczynie :roll: Remontu nie trzeba robić, wyposażony...:evil_lol: ;) Małgosiu, jeżeli mogę doradzić , to Pszczyna:evil_lol:, uwielbiam park przyzamkowy:loveu: a i bliziutko będziemy mieli do Was :multi: a tak wogóle to Dzień dobry!:multi: Quote
Maga100 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='mmbbaj'] No, nie wiem...zastanawiam się nad tym w Pszczynie :roll: Remontu nie trzeba robić, wyposażony...:evil_lol: ;) tylko tych ludzi przegoń, b tłok robią :angryy: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='Alka']Małgosiu, jeżeli mogę doradzić , to Pszczyna:evil_lol:, uwielbiam park przyzamkowy:loveu: a i bliziutko będziemy mieli do Was :multi: a tak wogóle to Dzień dobry!:multi: Alu, ja też się skłaniam do tego! :lol: Uwielbiam Pszczynę, pałac w sam raz wielkością dla nas:evil_lol: , park przepiękny - Bajan miałby gdzie pobiegać! ;) A już szczególna jego zaleta to właśnie bliskość do was :lol: I dzień dobry kochana! Jak tam przeróbeczki? [quote name='Maga100']tylko tych ludzi przegoń, b tłok robią :angryy: :evil_lol: A jasne! Co mi będą po MOIM parku łazić :mad: ...:evil_lol: [quote name='Evelina']To ja Ci szczerze poslodze. Ale jestes utyta :shake: :evil_lol: :lol: No i proszę jaka fajna utyta kobita :lol: :cool2: :cool3: Ewelinko, zamieniłaś zdjęcia, czy ja mam jakieś omamy? :evil_lol: Quote
Evelina Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='mmbbaj']AluEwelinko, zamieniłaś zdjęcia, czy ja mam jakieś omamy? :evil_lol:Omamy ? A nie wiem :hmmmm: Nie na taka spostrzegawczosc liczylam ... poczekam. Moze ktos ... :evil_lol: Maga100, dokladnie to samo o tloku przy zameczku pomyslalam :lol: Przyznaje zameczek sliczny, tylko kto bedzie w nim sprzatal ? :shake: [SIZE="1"]Udaje, ze nie wiem, ze bierzesz go ze sluzba i szoferem :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 [quote name='Evelina']Omamy ? A nie wiem :hmmmm: Nie na taka spostrzegawczosc liczylam ... poczekam. Moze ktos ... :evil_lol: [quote name='Evelina']To ja Ci szczerze poslodze. Ale jestes utyta :shake: :evil_lol: :lol: No i proszę jaka fajna utyta kobita :lol: :cool2: O to chodziło? :lol: , że wierszyk ułożyłaś? :roll: Ale jak pierwszy raz przeczytałam twojego posta to umieściłaś to zdjęcie :turn-l: a potem patrzę, a jest to drugie...No, nie dość, że utyta, to jeszcze gapowata?:placz: Quote
Evelina Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='mmbbaj']O to chodziło? :lol: , że wierszyk ułożyłaś? :roll: Teraz to ja na gapote wyszlam. Nie zauwazylam swego wierszyka :crazyeye: :oops: [quote name='mmbbaj']Ale jak pierwszy raz przeczytałam twojego posta to umieściłaś to zdjęcie :turn-l: a potem patrzę, a jest to drugie...No, nie dość, że utyta, to jeszcze gapowata?:placz:No fakt, zamienilam. Bo na tym wygladasz na mniej utytą :evil_lol: Ale gapa i tak nadal jestes :eviltong: Quote
KUMPELka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Sabina1 napisał(a): Spacerowałyśmy Ul. Floriańską .... Witajcie kochane :p Od tygodnia się urlopuję :multi: i ...właśnie sobie pluję w twarz :mad: :angryy: SAbina1 , My również byliśmy w ostatnią środę w Krakowie i gdybym wiedziała, że oprócz wizyty u lekarza będziesz miała ochotę i siły na spcerek po Krakowie to...:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Miałam się Ciebie wypytać co i jak to byśmy się poznały w realu :multi: Kurcze :-( ... Gosiu, ilekroć oglądam Wasze zdjęcia z Krakowa to czuję, że powinniście tam mieszkać, wtapiacie się w to miasto jak rdzenni Krakowianie :multi: No i Bajan tak jakoś też u siebie (apropos miasta Królów i ogarów :cool3: ) Byliście w Pszczynie, toż to 15 minut drogi do Żor :-( Tyle mnie minęło ale...jak urlop to urlop nawet bez dogomanii :razz: Pozdrawiam :loveu: Quote
Pysia Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Witaj bajanowa rodzina ( ta utyta i ta nie ;) ) :) Macie piękne spacerki ...Ech :) Zazdraszczam.... Quote
mmbbaj Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Evelina'] Ale gapa i tak nadal jestes :eviltong: No jestem!!! :-? I to jaka! Przyczepiłam się do tego zamienionego zdjęcia i gapiłam się na nie jak sroka w gnat :crazyeye: Aż nagle! (błyskotliwie :megagrin: ), pomyślałam, że może chodzi o inne! I już wieeeeeem :sweetCyb: To zdjęcie:turn-l: przerobiłaś znak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 KUMPELka napisał(a): SAbina1 , My również byliśmy w ostatnią środę w Krakowie i gdybym wiedziała, że oprócz wizyty u lekarza będziesz miała ochotę i siły na spcerek po Krakowie to...:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: A to teraz płacz! :evil_lol: Nie prościej się było zapytać? :eviltong: Teraz poczekasz na Sabinkę, wiesz, że ona Krakowa nie lubi :stop: KUMPELka napisał(a): Byliście w Pszczynie, toż to 15 minut drogi do Żor :-( Ja chyba zacznę wklejać same zdjęcia i nie powiem ni słowa :obrazic: Przecież pisałam, że w Pszczynie byliśmy w zeszłym roku :diabloti: KUMPELka napisał(a): jak urlop to urlop nawet bez dogomanii :razz: Z dostępem do netu i bez dogomanii :crazyeye: To nie urlop tylko kara :evil_lol: Magda, cieszę się, że się odezwałaś, bo już zaczynałam się martwić :roll: , ale brałam też pod uwagę, że może pojechaliście gdzieś odpocząć. Jak się czujesz? Pozdrawiamy Was serdecznie :buzi: Quote
bea100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='mmbbaj']...To zdjęcie:turn-l: przerobiłaś znak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super, kapitalne :cool2: To znak informacyjny :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 O! Bea! Jesteś? :cool3: Ty dzisiaj pracujesz czy w domku? Moglibyśmy dziś przyjechać z Bajankiem, jeśli oczywiście tobie by pasowało ;) Bo Marek wróci wcześniej z pracy! No i oczywiście jeśli nie będzie lało, nawet miałam do ciebie dzwonić :lol: Quote
bea100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ech. Jestem i znikam zaraz. Niestety, rabotam do 21tej :mad: Jutro też, a nie wiem kiedy mam najbliższe wolne, jestem wściekła :angryy: bo mi zmienniczka rzuciła pracę i taką sytuację zastałam po urlopie :-( Miłej niedzieli Wszystkim życzę! Quote
Recommended Posts