Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małgosiu, ależ Ty wspaniale wyglądasz , jesteś bardzo zgrabną babeczką :loveu:

bez słodzenia, to szczera prawda :p jejku ,jaka utyta :crazyeye:,

Posted

Oczywiście jesteście bardzo miłe :loveu: , ale ja swoje wiem :eviltong:

Alu, a taaak, w sprawie pałacyku, to już postanowione :evil_lol:

Sabinko, co do koników, to chyba są tylko takie ozdoby ;)

Wrzucam jeszcze parę zdjątek z naszego pobytu :lol:

brykający Bajanek

moi panowie :loveu: :loveu:

w parku w Chrzanowie, mieliśmy do niego 2 minutki :lol:

Chechło

dzika róża nad Chechłem

Groble

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Nie będe Ci słodzić - bo mi Asher zakazała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kłamczucha :mad: Ja tylko się spytałam :eviltong:

Mmbbaju, bardzo ładne zdjęcia! I nie miałam pojęcia, że Chechło jest również rzeką. Dla mnie Chechło, to zalew koło Trzebini :lol:

Posted

aga1215 napisał(a):

...Jak Bajanek pasuje pasuje do Krakowa:loveu:

Pewnie, on jest tam na swoim miejscu :loveu:
PIES KRÓLÓW w KRÓLEWSKIM MIEŚCIE :loveu:
Poproszę o więcej foteczek...:p

Mmbbaj: UTYTA? Ty nie jesteś utyta wcale,,,za to jak widać=bardzo uparta :evil_lol:

Za moich młdych lat ( a było to trochę -temu..:eviltong: ) rzeczka Chechło w Chrzanowie kojarzyła mi się ze strasznym smrodkiem :razz: . Czy teraz jest lepiej?

Posted

asher napisał(a):
Kłamczucha :mad: Ja tylko się spytałam :eviltong:

To już Hania nie ma zakazu? Bo ona o tym informuje w każdej galerii :evil_lol:

asher napisał(a):
I nie miałam pojęcia, że Chechło jest również rzeką. Dla mnie Chechło, to zalew koło Trzebini :lol:

Już ci kiedyś o tym mówiłam! I nawet wklejałam zdjęcie :mad: Pojedz sobie bilobila :evil_lol: ( czy jakoś tam :cool3: )

bea100 napisał(a):

Mmbbaj: UTYTA? Ty nie jesteś utyta wcale,,,za to jak widać=bardzo uparta :evil_lol:

Chyba się poddam :cool1: , ale.......trochę utyta jestem :evil_lol:

bea100 napisał(a):
Za moich młdych lat ( a było to trochę -temu..:eviltong: )

Jaka staruszka :evil_lol:

bea100 napisał(a):
rzeczka Chechło w Chrzanowie kojarzyła mi się ze strasznym smrodkiem :razz: . Czy teraz jest lepiej?

Generalnie jest lepiej! Już nie jest tak strasznie zanieczyszczona, ale też zależy w których miejscach :cool3: No i wiesz...ludzie też się starają żeby za czysta nie była :diabloti: W każdym razie Bajanowi wykąpać się w niej, bym nie pozwoliła :shake:

Posted

[quote name='mmbbaj']To już Hania nie ma zakazu? Bo ona o tym informuje w każdej galerii :evil_lol:
No własnie WIEM! :angryy: :evil_lol:

Już ci kiedyś o tym mówiłam! I nawet wklejałam zdjęcie :mad: Pojedz sobie bilobila :evil_lol: ( czy jakoś tam :cool3: )

Ups... Nie pamiętam :shake: :oops:

Generalnie jest lepiej! Już nie jest tak strasznie zanieczyszczona, ale też zależy w których miejscach :cool3: No i wiesz...ludzie też się starają żeby za czysta nie była :diabloti: W każdym razie Bajanowi wykąpać się w niej, bym nie pozwoliła :shake:
Na pewno jest lepiej, skoro większośc okolicznego przemysłu albo splajtowała sama, albo została zlikwidowana ;)

Posted

bea100 napisał(a):
Pewnie, on jest tam na swoim miejscu :loveu:
PIES KRÓLÓW w KRÓLEWSKIM MIEŚCIE :loveu:

Pomyślałam sobie, że szczęśliwi byli nasi królowie. Oczywiście mierzę swoją malutką miarką, ale gdybym była królem i miała powiedzmy 15 ogarów i jeszcze stajnie pełne koni szlachetnej krwi, to co by mnie obchodziły konflikty na granicach i zamieszki w kraju ? :lol: :lol: :lol:
A Bajanek rzeczywiście pasuje do Krakowa, ma szlachetną sylwetkę i dużo godności. Umie sie znaleźć na mieście wśród tłumu i w restauracji.

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska']Aha - jednak Ci posłodzę : WYGLĄDASZ ŚWIETNIE !!!

UTYTA :p To ja Ci szczerze poslodze. Ale jestes utyta :shake: :evil_lol: :lol:
No i proszę jaka fajna utyta kobita :lol: :cool2:

Bajan trochę podejrzliwie konika obwąchuje ;) :lol:

Sliczny pejzaż, piekna fotka :multi:. Przerobeczki tez starannie obejrzalam. :lol: :thumbs:

Kurcze, ale sliczny palacyk :crazyeye: :loveu:
Mmbbaj skusisz sie na niego ? :lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Pomyślałam sobie, że szczęśliwi byli nasi królowie. Oczywiście mierzę swoją malutką miarką, ale gdybym była królem i miała powiedzmy 15 ogarów i jeszcze stajnie pełne koni szlachetnej krwi, to co by mnie obchodziły konflikty na granicach i zamieszki w kraju ? :lol: :lol: :lol:
...

A to bodajże Kazimierz Wielki wprowadził zakaz trzymania w dworach powyżej 10 ogarów i wielki podatek :evil_lol: Bo trzebili mu grubego zwierza :evil_lol: .
Te psy były tak cenne, że nie można było ich kupić; były wręcz bezcenne (darowywano sobie jedynie je w darze :razz: ).
Tak więc ,,miałabyś" nie więcej jak dziesięć ogarów w złai (bo sfora to tylko 2 psy tej rasy) hehe...ale pomarzyć można...:razz:

Posted

:crazyeye: Ewelina w naszej galerii :Cool!: i.........nie sprząta :evil_lol: Witaj!!!!!!!!!!:lol:
[quote name='Evelina']To ja Ci szczerze poslodze. Ale jestes utyta :shake: :evil_lol: :lol:
Tobie Asher nie zakazała! Bałaby się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Evelina']Bajan trochę podejrzliwie konika powąchuje ;) :lol:

Jak byliśmy w czerwcu to je obszczekał :lol: Teraz już nie i spokojnie można było z nim obok koni przechodzić. Nie wiem jednak jak by było gdyby tak na łące, on puszczony, a koniki jeszcze by biegały :cool1:

[quote name='Evelina'] Przerobeczki tez starannie obejrzalam. :lol: :thumbs:
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
[quote name='Evelina']Kurcze, ale sliczny palacyk :crazyeye: :loveu:
Mmbbaj skusisz sie na niego ? :lol:

No, nie wiem...zastanawiam się nad tym w Pszczynie :roll: Remontu nie trzeba robić, wyposażony...:evil_lol: ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']

No, nie wiem...zastanawiam się nad tym w Pszczynie :roll: Remontu nie trzeba robić, wyposażony...:evil_lol: ;)

Małgosiu, jeżeli mogę doradzić , to Pszczyna:evil_lol:, uwielbiam park przyzamkowy:loveu:

a i bliziutko będziemy mieli do Was :multi:

a tak wogóle to Dzień dobry!:multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']

tylko tych ludzi przegoń, b tłok robią :angryy: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']Małgosiu, jeżeli mogę doradzić , to Pszczyna:evil_lol:, uwielbiam park przyzamkowy:loveu:

a i bliziutko będziemy mieli do Was :multi:

a tak wogóle to Dzień dobry!:multi:

Alu, ja też się skłaniam do tego! :lol: Uwielbiam Pszczynę, pałac w sam raz wielkością dla nas:evil_lol: , park przepiękny - Bajan miałby gdzie pobiegać! ;) A już szczególna jego zaleta to właśnie bliskość do was :lol: I dzień dobry kochana! Jak tam przeróbeczki?

[quote name='Maga100']tylko tych ludzi przegoń, b tłok robią :angryy: :evil_lol:

A jasne! Co mi będą po MOIM parku łazić :mad: ...:evil_lol:

[quote name='Evelina']To ja Ci szczerze poslodze. Ale jestes utyta :shake: :evil_lol: :lol:
No i proszę jaka fajna utyta kobita :lol: :cool2:

:cool3: Ewelinko, zamieniłaś zdjęcia, czy ja mam jakieś omamy? :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']AluEwelinko, zamieniłaś zdjęcia, czy ja mam jakieś omamy? :evil_lol:Omamy ? A nie wiem :hmmmm:
Nie na taka spostrzegawczosc liczylam ... poczekam. Moze ktos ... :evil_lol:

Maga100, dokladnie to samo o tloku przy zameczku pomyslalam :lol:
Przyznaje zameczek sliczny, tylko kto bedzie w nim sprzatal ? :shake:
[SIZE="1"]Udaje, ze nie wiem, ze bierzesz go ze sluzba i szoferem :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']Omamy ? A nie wiem :hmmmm:
Nie na taka spostrzegawczosc liczylam ... poczekam. Moze ktos ... :evil_lol:

[quote name='Evelina']To ja Ci szczerze poslodze.
Ale jestes utyta :shake: :evil_lol: :lol:
No i proszę jaka fajna
utyta kobita :lol: :cool2:

O to chodziło? :lol: , że wierszyk ułożyłaś? :roll:

Ale jak pierwszy raz przeczytałam twojego posta to umieściłaś to zdjęcie
:turn-l:

a potem patrzę, a jest to drugie...No, nie dość, że utyta, to jeszcze gapowata?:placz:

Posted

[quote name='mmbbaj']O to chodziło? :lol: , że wierszyk ułożyłaś? :roll: Teraz to ja na gapote wyszlam. Nie zauwazylam swego wierszyka :crazyeye: :oops:

[quote name='mmbbaj']Ale jak pierwszy raz przeczytałam twojego posta to umieściłaś to zdjęcie
:turn-l:

a potem patrzę, a jest to drugie...No, nie dość, że utyta, to jeszcze gapowata?:placz:No fakt, zamienilam. Bo na tym wygladasz na mniej utytą :evil_lol:

Ale gapa i tak nadal jestes :eviltong:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Spacerowałyśmy Ul. Floriańską ....

Witajcie kochane :p
Od tygodnia się urlopuję :multi: i ...właśnie sobie pluję w twarz :mad: :angryy:
SAbina1 , My również byliśmy w ostatnią środę w Krakowie i gdybym wiedziała, że oprócz wizyty u lekarza będziesz miała ochotę i siły na spcerek po Krakowie to...:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Miałam się Ciebie wypytać co i jak to byśmy się poznały w realu :multi:
Kurcze :-(
...
Gosiu, ilekroć oglądam Wasze zdjęcia z Krakowa to czuję, że powinniście tam mieszkać, wtapiacie się w to miasto jak rdzenni Krakowianie :multi: No i Bajan tak jakoś też u siebie (apropos miasta Królów i ogarów :cool3: )
Byliście w Pszczynie, toż to 15 minut drogi do Żor :-(
Tyle mnie minęło ale...jak urlop to urlop nawet bez dogomanii :razz:
Pozdrawiam :loveu:

Posted

[quote name='Evelina']

Ale gapa i tak nadal jestes :eviltong:

No jestem!!! :-? I to jaka! Przyczepiłam się do tego zamienionego zdjęcia i gapiłam się na nie jak sroka w gnat :crazyeye: Aż nagle! (błyskotliwie :megagrin: ), pomyślałam, że może chodzi o inne! I już wieeeeeem :sweetCyb:

To zdjęcie:turn-l:
przerobiłaś znak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

KUMPELka napisał(a):

SAbina1 , My również byliśmy w ostatnią środę w Krakowie i gdybym wiedziała, że oprócz wizyty u lekarza będziesz miała ochotę i siły na spcerek po Krakowie to...:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

A to teraz płacz! :evil_lol: Nie prościej się było zapytać? :eviltong: Teraz poczekasz na Sabinkę, wiesz, że ona Krakowa nie lubi :stop:

KUMPELka napisał(a):

Byliście w Pszczynie, toż to 15 minut drogi do Żor :-(

Ja chyba zacznę wklejać same zdjęcia i nie powiem ni słowa :obrazic: Przecież pisałam, że w Pszczynie byliśmy w zeszłym roku :diabloti:

KUMPELka napisał(a):

jak urlop to urlop nawet bez dogomanii :razz:

Z dostępem do netu i bez dogomanii :crazyeye: To nie urlop tylko kara :evil_lol:

Magda, cieszę się, że się odezwałaś, bo już zaczynałam się martwić :roll: , ale brałam też pod uwagę, że może pojechaliście gdzieś odpocząć. Jak się czujesz? Pozdrawiamy Was serdecznie :buzi:

Posted

O! Bea! Jesteś? :cool3: Ty dzisiaj pracujesz czy w domku? Moglibyśmy dziś przyjechać z Bajankiem, jeśli oczywiście tobie by pasowało ;) Bo Marek wróci wcześniej z pracy! No i oczywiście jeśli nie będzie lało, nawet miałam do ciebie dzwonić :lol:

Posted

Ech. Jestem i znikam zaraz. Niestety, rabotam do 21tej :mad:
Jutro też, a nie wiem kiedy mam najbliższe wolne, jestem wściekła :angryy: bo mi zmienniczka rzuciła pracę i taką sytuację zastałam po urlopie :-(

Miłej niedzieli Wszystkim życzę!