an3czka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='mmbbaj'] Rynek Gosiu śliczne jest to zdjęcie. Takie "klimatyczne":loveu: Quote
Ulaa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Wioska to sobie tak napisałam zwyczajowo, ot "moja wioska" i już :p Galerii niestety jeszcze nie mamy, dopoero od niedawna jestem na dogomanii i to głównie w tematach "Psy w potrzebie" ale jak tylko ruszy jakaś galeryjka, to napewno dam znać. Pamiętam, że swego czasu był u nas ogarek, nawet na wystawy jeździł, ale wyprowadził się do Krakowa. Teraz czasem spotykam suczkę, której państwo nie do końca wierzą w to, że mają rasowego psa :roll: A jest śliczna, tylko trochę niższa, ale może suczki takie są, nie wiem. U nas towarzystwa suczkowego napewno Bajanowi nie braknie (choć moje są średnio ruchliwe raczej), a ja szczerze mówiąc też trochę spragniona spotkań z "zapsiałymi" ludźmi, od kiedy przestałam jeździć na wystawy... także już od razu zapraszam do nas, grilla sobie zrobimy czy cuś :cool3: Fajny spacerek można też zrobić sobie np do lasku za os. południe. Bardzo miło Was poznać :multi: Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ulaa napisał(a): Teraz czasem spotykam suczkę, której państwo nie do końca wierzą w to, że mają rasowego psa :roll: A jest śliczna, tylko trochę niższa, ale może suczki takie są, nie wiem. Suczki są niższe od piesków, tak chyba jak w innych rasach:roll: A nie masz jej zdjęcia?To ciekawe...państwo mają ogara i nie wiedzą o tym? Ulaa napisał(a):także już od razu zapraszam do nas, grilla sobie zrobimy czy cuś :cool3: Jasne! Teraz jak będziemy jechać to oczywiście musimy się spotkać :lol: Ulaa napisał(a):Bardzo miło Was poznać :multi: Ja też się bardzo cieszę :multi: A może, skoro nie masz jeszcze własnej galerii, wkleisz zdjęcia swoich suczek u nas? Zapraszam, chętnie je poznam :lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Malgosiu dogomaniackiego gadulstwa to ci chyba brakowało;) No dobra a teraz proszę o fotki:p Quote
Teklunia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Witaj Gosiu! Śliczne są te kolorowe kamieniczki :) Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Malgosiu dogomaniackiego gadulstwa to ci chyba brakowało;) Oj brakowało :eviltong: A teraz sama nie wiem czy gadać czy fotki wklejać :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']No dobra a teraz proszę o fotki:p No to proszę bardzo :lol: Krzeszowice, park...:evil_lol: Pałac w parku, niestety w opłakanym stanie :shake: pani hrabina na włościach z pieskiem na spacerze :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='bea100']I najlepiej obok ,,trzonu kuchennego". Ja też tak mam i się sprawdza :evil_lol: Tzn i tak mimo to dużo rzeczy potrafię spalić czy wygotować...:evil_lol: dlatego ja na wszelki wypadek niczego nie gotuję :evil_lol: Mmbbaj, wiecej zdjęć, powinnaś ich mieć tysiące :p Quote
Teklunia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='mmbbaj'] ach jej, jakie śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 super foteczki :multi: haha, fajnie Wam w kapeluszach :loveu: śliczna morduchna :loveu: Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Maga100'] dlatego ja na wszelki wypadek niczego nie gotuję :evil_lol: zapomniałaś o żołądkach dla Leona? :eviltong: [quote name='Maga100']Mmbbaj, wiecej zdjęć, powinnaś ich mieć tysiące :p Maga! Tysiące? :cool3: , a kto by je oglądał!:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 luthien, Alu, dziękujemy z Bajankiem za komplement w sprawie kapeluszy :p .............:evil_lol: luthien, masz cudny banerek!:lol: Quote
Alka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 mmbbaj napisał(a): Maga! Tysiące? :cool3: , a kto by je oglądał!:evil_lol: jak to kto? my!!! :loveu:i to z wielką przyjemnością :multi: Quote
Nugatowa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Lewa, prawa, lewa, prawa :evil_lol: Cała naprzód !!!! :cool3: Do ataku :evil_lol: :eviltong: Gosiu wspaniała fotorelacja ! Bardzo się cieszymy,że już jesteście Bajanos widać ze w siódmym niebie był :cool3: Quote
Maga100 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='mmbbaj']zapomniałaś o żołądkach dla Leona? :eviltong: cóż za pamięć :crazyeye: :klacz: przyznaj się, ile Bilobilów łykasz co dzień? :lol: A żołądki... cóż, to już norma, że ZAWSZE wikipieją, nawet jak się na nie patrzę :evil_lol: Maga! Tysiące? :cool3: , a kto by je oglądał!:evil_lol: ja ewentualnie rzucę okiem :p Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Nugatowa'] Gosiu wspaniała fotorelacja ! Bardzo się cieszymy,że już jesteście Bajanos widać ze w siódmym niebie był :cool3: Cześć Kinga! :lol: Dzięki! A Bajanos faktycznie był w siódmym niebie, aż go trzeba było mitygować :evil_lol: [quote name='Alka']jak to kto? my!!! :loveu:i to z wielką przyjemnością :multi: [quote name='Maga100'] ja ewentualnie rzucę okiem :p Noooo, skoro tak, to jeszcze kiedyś coś wrzucę :p ..........:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='mmbbaj'] Maga! Tysiące? :cool3: , a kto by je oglądał!:evil_lol: Ja, ja !!! Nie będe Ci słodzić - bo mi Asher zakazała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to ... :loveu: Ja z takiego małego miasteczka ... Z takim ryneczkiem ... Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ja, ja !!! Nie będe Ci słodzić - bo mi Asher zakazała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja i tak się odchudzam, nie pamiętasz?:p Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Gosiu a wiesz jakby tak ten pałacyk odnowić to by wam bardzo pasował:p Quote
Hanna R. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 mmbbaj napisał(a):Ja i tak się odchudzam, nie pamiętasz?:p No naturalnie ! Jesteś nieprzyzwoicie utyta ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gosiu a wiesz jakby tak ten pałacyk odnowić to by wam bardzo pasował:p Gosia, kup go, kup! :klacz: I odremontuj! :multi: Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gosiu a wiesz jakby tak ten pałacyk odnowić to by wam bardzo pasował:p On jest wieeeeeelki! Bardzo by mi pasował :evil_lol: [quote name='Maga100']Gosia, kup go, kup! :klacz: I odremontuj! :multi: Nooo, i "ogródek" bym miała...:roll: Quote
Hanna R. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 mmbbaj napisał(a):On jest wieeeeeelki! Bardzo by mi pasował :evil_lol: Nooo, i "ogródek" bym miała...:roll: Ja Ci podeślę ekipę :cool3: - a Pysia podrzuci troche pomysłów dekoratorskich :p W końcu nauczyła się czegoś . :evil_lol: Quote
Recommended Posts