matrix..... Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 czy otrzymaliscie juz potwierdzenie zgłoszenia psów na wystawę w Rybniku? Quote
basia Posted October 2, 2003 Posted October 2, 2003 Hej! Ja otrzymałam i Ceik ma nr 539. Czy ktoś z okolic Rybnika nie wie przypadkiem jak będzie z pogodą w niedzielę?? :) Może macie tam na śląsku jakieś wtyczki i załatwicie słoneczko :wink: Quote
matrix..... Posted October 2, 2003 Author Posted October 2, 2003 Miron jest w klasie posredniej i ma numer 538 a więc zamyka stawkę w swojej klasie, championów prawdopodobnie trochę będzie bo na pewno Nike, Ferro, Almazan, może Viktor Quote
basia Posted October 2, 2003 Posted October 2, 2003 Ano... będzie ciekawie, zwłaszcza jak prognoza pogody się sprawdzi :-? Quote
Trinity Posted October 2, 2003 Posted October 2, 2003 CZE MATRIX 8) Jesteś z Rybnika?? Jakiego masz psiaka?? jakiej rasy?? NO TO WIDAĆ, ŻE NA WYSTAWĘ W RYBNIKU TO BĘDĘ MUSIAŁA MOCNO KCIUKI TRZYMAĆ BO WIDZĘ, ŻE WIELU DOGOMANIAKÓW SIEM WYBIERA NA WYSTAWĘ. :lol: Pozdrawiam 8) Quote
Trinity Posted October 2, 2003 Posted October 2, 2003 Hej!Ja otrzymałam i Ceik ma nr 539. Czy ktoś z okolic Rybnika nie wie przypadkiem jak będzie z pogodą w niedzielę?? :) Może macie tam na śląsku jakieś wtyczki i załatwicie słoneczko :wink: Co do pogody to jest już załątwiona :wink: Pozdrawiam 8) Quote
matrix..... Posted October 3, 2003 Author Posted October 3, 2003 Cześć Trinity, nie mieszkam w Rybniku ale blisko na Sląsku cieszyńskim, mam siberian husky - 3 i właśnie 2 z nich będą pokazane na wystawie w Rybniku. Na tej wystawie sie po prostu tylko pokażemy, na nic innego nie liczę. Dobrze, ze przynajmniej pogodę załatwiłaś na niedzielę!!! Quote
matrix..... Posted October 3, 2003 Author Posted October 3, 2003 A Ty jaką rasę hodujesz? Ze zdjęcia widzę, że cockery? Quote
matrix..... Posted October 4, 2003 Author Posted October 4, 2003 Koniecznie napiszcie jak poszło Waszym psom na krajówce w Rybniku Quote
Trinity Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 A Ty jaką rasę hodujesz? Ze zdjęcia widzę, że cockery? Cześć!! Nie nie choduję cockerów. Dałam sobie taki obrazek żeby było śmiesznie :lol: Mam munsterlandera, ale nie będę go wystawiać bo już jest utytułowany 8) Co do pogody to moje prośby chyba nie do końca zostały wysłuchane ale nie chcę krakać Quote
asia40 Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 Basia! Jak poszło Ceikowi? Ja z April bedę w Częstochowie, a jak wy? Quote
basia Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 asia40; Ceikowi poszło dobrze, ale nie tak jakbym sobie tego życzyła :-? Był 3/3 ale z oceną doskonałą :wink: Quote
kajka Posted October 7, 2003 Posted October 7, 2003 asia40; Ceikowi poszło dobrze, ale nie tak jakbym sobie tego życzyła :-? Był 3/3 ale z oceną doskonałą :wink: Basia!! Czy możesz podać wyniki z Rybnika? Albo chociażby stawki... :) Quote
asia40 Posted October 7, 2003 Posted October 7, 2003 Sylwia czy może Beata Barańska będzie na wystawie w Częstochowie? Jej strona www jest nieaktywna i nie mogę złapać kontaktu :( Quote
kajka Posted October 7, 2003 Posted October 7, 2003 Sylwia czy może Beata Barańska będzie na wystawie w Częstochowie?Jej strona www jest nieaktywna i nie mogę złapać kontaktu :( Rzeczywiście strona Marty już działa bo przeniosła ją na inny serwer. W Częstochowie będzie wystawiać Darwina więc się spotkacie :) Quote
Recommended Posts