Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moj ukochany psiak, ktory ma niecale 8 lat ma na szyi takie guzy, lekarz weterynarii stwierdzil, ze moze to byc infekcja, ale tez ze moze to byc nowotwor w sobote biopsja, czekanie 2 tygodnie i wynik. Jesli nowotwor niezlosliwy operacja, jesli zlosliwy to nic nie beda robic, a nowotwor bedzie rosl, piesnie bedzie mogl jesc a guzy moga Go udusic, ja sobie nie wyobrazam decyzji o uspieniu i nie wyobrazam sobie zycia bez mojego kochanego psa. Moze ktos z was mial podobne problemy z psami swoimi i wie co zrobic w takiej sytuacji, jak przygotowac sie do mysli, ze musimy sie rozstac z naszym najukochanszym czlonkiem rodziny. Jak przygotowac sie do tej najgorszej wiadomosci, ze to nowotwor zlosliwy? Prosze pomozcie

• 2 weeks later...
Posted

shirrrapeira napisał(a):
jesli zlosliwy to nic nie beda robic,
Ja na pewno decyzję o nieleczeniu skonsultowałabym z innym wetem, najlepiej specjalistą od leczenia nowowtworów.

Posted

Niestety nic jeszcze nie wiadomo. Jest slaby to znaczy jest z nim roznie wczoraj byl slaby, nie chcial jesc, nie chcial wyjsc na spacer, dusil sie w nocy to znaczy tak charczal jak czlowiek jak mu ciezko zlapac powietrze,ale juz dzisiaj jest lepiej, biegal w lesie chcial zjesc i jadl duzo. Jak beda wyniki powiem wam i dziekuje za odpowiedz

• 1 year later...