Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najlepiej bez rodowodu, cena umiarkowana...

czyli szukasz kundelka goldenkopodobnego, wystarczy dobrze rozejrzeć się na forum - psy w potrzebie - i napewno znajdziesz :D

Posted

Wiesz co wcale nie jest dokladnie tak jak Delta pisze bo np ja mam psa bez rodowodu (labradora) i wcale nieodbiega od wzorcow.Poprostu to wszytsko zalezy od uczciwosci sprzedajacego.A zdarza sie czesto tak ze suka i pies sa z rodowodem a szczeniaki nie (z lenistwa wlasicieli)

• 3 weeks later...
Posted

Właśnie Karolina, z lenistwa właścicieli - tylko, czy nie będą zbyt leniwi, żeby dobrze odchować szczeniaki, dawać im dorbą karmę, szczepić (bo do weterynarza daleko, nogi rooozbolą) i dobrze ZSOCJALIZOWAĆ. I nie zapominaj o tym, że barzdo często wady u psów "on jest rasowy, tylko bez papierów" ujawniają się dopiero u psa kilkuletniego, chociaż jako młody wyglądał jak wzorcowy przedstawiciel rasy.

Posted

"No cóż ale kocham - nie rozmnażam" - i bravo za to dla Ciebie Delta - widać, że zalezy Ci na rasie (A nie jak co niektórym...) - ale z drugiej strony Delta ma chyba jednak troche tej sierści :):)

Posted

Dzieki za rozwinięcie tematu, ale... Jak uwazacie, ze z rodowodem, to mi dajcie cynk na hodowle... A ja bezrodowodu to tez.
Pozdrawiam... i zycze milych Mikolajek... :D:D:D:D:D:D:D:D

Posted

Ten temat był wiele razy poruszany na forum-poszukaj a dowiesz się co ludzie myślą o psach .Rodowód czy bez??Ogólnie wiadomo że lepiej kupić psa z rodowodem ale to twój wybór. :wink: