Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiola.od.Gacka napisał(a):
Ja chyba mam coś pokopane, u mnie się filmiki nie otwierają, może to wina przeglądarki. Hebulka nie biegniesz na bal sylwestrowy? Moje dzieciaki już się rozbiegły.
Mama Wioli

Wybieramy się za niedługo do Rynku,może nas zobaczysz w TVP 2 :razz: :multi:

Posted

Napewno fajne mogę tylko sobie wyobrazić u mnie wyskakuje komunikat "Wystąpił problem z aplikacją iexplare.exe i zostanie ona zamknięta" bardzo śmieszne. Nie będę Was męczyć problemami z kompem w nowym roku./Bo jeszcze mi tak zostanie przez całay rok co wtedy?/
Mama Wioli

• 2 weeks later...
Posted

Nakręciłam kupe extra filmików.Ale brakuje mi jakiegoś kodeka i nie mogę zgrać na dysk.Ten co mi podała Anutka,u mnie nic nie daje.Znajomy informatyk miał mi to zrobić,ale jakoś tak zeszło i ja zapomniałam.Ja mam jeszcze windows`98 ale muszę chyba przejść już na XP,bo w nim podobno(nie znam się) nie potrzeba dodatkowo tych wszystkich kodeków,sterowników itd.:crazyeye:

Posted

misiaczek napisał(a):
Nakręciłam kupe extra filmików.Ale brakuje mi jakiegoś kodeka i nie mogę zgrać na dysk.Ten co mi podała Anutka,u mnie nic nie daje.Znajomy informatyk miał mi to zrobić,ale jakoś tak zeszło i ja zapomniałam.Ja mam jeszcze windows`98 ale muszę chyba przejść już na XP,bo w nim podobno(nie znam się) nie potrzeba dodatkowo tych wszystkich kodeków,sterowników itd.:crazyeye:
Chętnie bym Ci pomogła, ale jak wiesz w tej terminologii jestem całkowita dętka, ale mam nadzieję, że sobie poradzisz, bo jak widzę jesteś zdolniacha:lol::lol::lol::lol::multi::multi::multi:

Posted

Buba_22 napisał(a):
:lol: :lol: :lol: :lol: super....a na tym drugim to Rokuś z Emi????on jest tak podobny do mamusi ze trudno rozpoznać;)

Masz rację i z podobieństwem i z tym,ze na drugim filmiku jest Rokuś z Emi :multi: