Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Troche zaleglosci...jeszcze pare dni i bym znalazla swoją galerie na 10 str :shake:

U nas jest...ekhm.bialo :lol: Zawsze chcialam miec domek w górach ale chyba juz nie chce. ;) Jak zdąże zanim sie sciemni to porobie fotki a jak nie to jutro. Sisi miejscami snieg jest az do brzucha i musi udawac kangura zeby gdziekolwiek dojsc hehehe a jak siucha to tylko leb wystaje ;) O 17 jedziemy na sylwestra do kolezanki to tez fotke pozniej wrzuce jak pieknie wygladalysmy.Tzn Sisi wygladala. Mam nadzieje ze wsiądzie do auta bo jak nie to nici z sylwestra :roll:

Do Siego roku kochani, aby sie Wam marzenia pospelniały i abyście byli szczesliwi i zeby się Wam ukladalo tak jak tego chcecie.:calus: :drink1:

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Chwilowo fotkow brak ale pracujemy nad tym ;) poprostu jak ja wracam do domu to juz jest szaro buro i nieladnie wiec moj aparat stwierdza ze trzaba Sisola doswietlac co w efekcie daje wielką swiecącą plame na zdjeciu :roll:

Posted

Ehhh fotek na razie brak bo skończył mi sie limit na serwerze :-? a ten darmowy amerykanski mi nie działa....wiec fotek narazie brak (Majeczko masz maila)

Tak wogole to zaczynam wątpić w tą inteligencje Sisola:roll: Tzn...moze nie wątpić ale narazie odczówam tylko tą złą stronę.Np. nie pozwalam jej wchodzic do kuchni...ale ona tak naprawde ma to gdzies i ciągle musze jej mowic "wyjdz" "wyjdz" i "wyjdz" w koncu pojdzie spac i jest ok ale próbuje wykorzystac kazdy moment zeby wejsc. Super za to jest na łące, słucha i przychodzi na zawołanie : czaaaad Ale dzisiaj jak była z nią...łomatko:shake: Myślalam ze mi ręke urwie. zanim wyszłyśmy trzęsła się jak galareta a jak wyszłysmy to łojejjjj ja w prawo ona w lewo, ja ide ona bedzie biegła...a jak mijali nas ludzie wracajacy z kosciola (a wiadomo jak sie z kosciola wraca-stadem) to juz wogole...na ulice, pod auto, kazde powąchac dotknąć i poprostu:help1: ehhhh

Z moim przyjazdem to nie wiem jak bedzie...bo tata sie zgodzil na ten weekend 3-4 ale powiedzial ze sam nie pojedzie(no bo w sumie tam i spowrotem jechac to :shake: ) ale oczywiscie byloby za dobrze...bo brat powiedzial ze on sie nigdzie mnie zawozic nie wybiera :angryy: No iiiii??????????? Jedyne co moge powiedziec w tej chwili to :zly7: Masakra....

U rodzicow byl znojomy jeszcze z czasow szkoly wczoraj i mi mama dzisiaj mowi ze sie ich pytal czy nie chce juz do Torunia jechac bo on dzisiaj jedzie :crazyeye: i ze ma dupny samochód i ze jemu tez by bylo weselej...:placz: Jakby nie mogl jechac za 3tyg ehhhh:shake:

Posted

Znowu zaległości :shake: Ale za to jutro będą jakieś fotki :cool3:

Ja ogólnie rzecz biorąc jestem juz wykończona fizycznie i psychicznie i tylko czekam na ferie...

W czwartek a w zasadzie od czwartku Sisol był chory bo...wpieprzyla woreczek z jakimis syfami :roll: Ja znając jej zapał do woreczkow chowam wszystkie ale tego widocznie wyciagnela z kosza na smieci...metalowego z klapą :crazyeye: maupa... Wyjasnilo sie w sobote i dobrze bo jeszcze trzebaby ja kroic to bym juz wogole zwariowala...Aresowi zaczyna sie zapalenie ucha a on jest taki delikatny i taki panikarz ze on juz jest obloznie chory i bron boze nie dotykaj :roll: Dla odmiany Dziska znow ma problemy z oczami...:sadCyber: No ale w sumie....w piątek miala urodzinki :lol: 19 A studniowka w sumie byla fajna...do domu przyszlam o 6...padnieta ze hej...:p

Posted

Wszystkiego naj najlepszego dla seniorki :BIG::tort:

Sisi to chyba chce byc chora ze ta wcina co popadnie :nono: Dobrze ze wszytsko sie dobrze skonczylo.

Czekamy na foty Sisi i ze studniowki :cool3: Tylko czemu dopiero jutro? :mad:

Posted

Mam juz dosyć dzisiejszego dnia :angryy: wogole tego tygodnia...Arrrr mialam miec jazdy dzisiaj...z prawka bo mam wyjezdzone 6h a w poniedzialek egzamin.I sie gosciu umowil ze przyjedzie po mnie pod szkole...i przyjezdza i mi mowi ze auto jedno mu sie zepsolo i ze on tylko musi jakies czesci pozawozic i ze za jakies 1,5h mnie wezmie na jazde na godz na placyk, odstawi na obiad do rodzicow(bo blizej) i pozniej 2h na miescie I caly tydzien tak...co on sie mysli????? Co ja jakis pieprzony cyborg jestem? I psy tez? 12h mają siedziec zamkniete???:angryy: jak o 7 wyjde tak bede o 19 wracac....pajac...

****!!! Teraz sie kapnelam!!! Tata zabral wlasnie z mieszkania zepsuta pralke i pewnie zawiezie ja do mnie...a tam ta dziura w scianie nie zaslonieta :crazyeye: o nieeeeee A juz bylo dogadane ze znajomym mamy ze naprawi i tata nic by nie wiedzial...:( i jak tu sie nie zalamac?

To Torunia tez prawdopobodnie nie pojade...juz nie tylko przez dziure :placz: dobijcie mnie...

Fotki jak obiecalam :( :
SYLWESTER:

taaaakie tam zaspy były:

Z przyjacielem eurasierem:

Posted

ale wam sie pozmieniało :evil_lol:

Szczerze to masz cierpliwych rodzicow mnie to by juz z domu wygnali :lol: :lol: :lol: i az sie boje co bedzie jutro bo przyniose psa ze schroniska (oczywiscie oni o tym wiedza) tak zeby go na wtorek na wyjazd przygotowac bo do Wrocławia jedzie do nowego domku .. ale mam nadzieje, ze suka mi mieszkania nie rozniesie i psa nie zeżre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Aaaaaa troche sie nam dziura zrobila...
Juz nadrabiamy. ;)

Ferie spedziłyśmy z Sisolem w hodowli,w Obrowie :loveu: Bylo czadowo ale jak wiadomo za krotko...zdecydowanie :shake: Sisol rosnie i rośnie ale cos przytyc nie chce po tej chorobie...

Aaa byłyśmy w niedziele wkonu poznac Sisolka z Dzidką.Pogoda byla piekna ale ja glupek oczywiscie aparatu niet :mad: ughhh Dziska wogole nie bala sie Sisolka a suk nie chcial jej atakowac. Akurat wiara jechala w teren wiec poczekalysmy i jak pojechali (jak ona sie wystawia na odchodzace konie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) to spuscilam ja ze smyczy niech se polata.Ale pobiegla do Dziski i zaczela jej sie krecic pod zadem.dziska podniosla noge - nie chciala jej kopnac tylko sprawiala wrazenie jakby chciala powiedziec "odejdz bo bede musiala Ci sprzedac kopa" wolałam ją zabrać bo to nigdy nie wiadomo. Ale ogolnie bylo grzecznie i milusio. Nastepnym razem wezme aparat...ale nie wiem kiedy to bedzie bo to jak jest instruktorka moge ja zabierac bo ten debil instruktor nie pozwala :angryy: kretyn...ale moze go wyrzucimy bo jest na kamerach ze nie karmil koni :cool1: ha

Ziutek jest zaproszony do jakiejs panny królicy na krycie...hehehe. To sie pan kolega zabawi.
A to fotka z hodowli :) Sisol, czarna Roma Oregon i arlekinka Eunice Myśliwi Wodana - siostra Sisolka :)

• 1 month later...
Posted

Oj zniknelam...ale nie wyrabiam :shake: Na kompa wchodze tylko przed szkola na 10 minut jak zachodze po brata. A tak ciagle ganiam...:/ chce ktos za mnie mature pisac? :cool3: Obiecuje ze sie poprawie

Posted

czarna_hancza napisał(a):
Obiecuje ze sie poprawie

Mam nadzieje :mad: :lol:
No, ale wiesz po maturce mysle, ze umowimy sie na spacer :cool3: :lol:.

Posted

po maturce to ja moge chodzic na spacerki ile wlezie! :D Zobacyzmy tylko jak to bedzie z przyjazdem do Was do tramwaje sa straszne :-o . Chyba ze Wy pofatygujecie sie do nas :cool3: Ale to sie jeszcze zgadamy ;)

• 11 months later...
Posted

czarna_hancza napisał(a):
Oj zniknelam...ale nie wyrabiam :shake: Na kompa wchodze tylko przed szkola na 10 minut jak zachodze po brata. A tak ciagle ganiam...:/ chce ktos za mnie mature pisac? :cool3: Obiecuje ze sie poprawie

Obiecanki cacanki... :mad:
Ale matura zdana... chyba?... :eviltong:

Posted

Łomatko gdzie to wykopane jeszcze :lol: matura zdana ale co z tego jak studia nie wypaliły i teraz sie siedzi w jakiejs zapyzialej Legnicy gdzie nic nie ma. Bez kontektu z ludzmi,bez internetu i wogole...ehhhh a byłe miasto wojewódzkie :nonono2: